You have been removed from the game
Ahoj,
chtěl bych se optat jestili má někdo podobné problémy jako já. Cca před týdnem mi začala vyskakovat hláška že jsem byl odehrán ze hry a následný disconnect, vyskočí mi to vždy do 10ti minut co začnu hrát, někdy otevřu rift a než do něj vlezu už sem odebrán nemáte někdo podobné zkušenosti, popř. jak jste problém řešili?
Předem děkuju za odpověď.
chtěl bych se optat jestili má někdo podobné problémy jako já. Cca před týdnem mi začala vyskakovat hláška že jsem byl odehrán ze hry a následný disconnect, vyskočí mi to vždy do 10ti minut co začnu hrát, někdy otevřu rift a než do něj vlezu už sem odebrán nemáte někdo podobné zkušenosti, popř. jak jste problém řešili?
Předem děkuju za odpověď.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Re: You have been removed from the game
Já bych řekl, že tě kicknuli ze hry...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
napiš či hraš s partou v private alebo public hre alebo cisto iba sam, skratka podrobnejsie info.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- Quill Rat
- BattleTag:ChuanDelMar #2336
Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat jak je možné, že hráč který si hodinu hraje singl bounty pro odměnu a poté otevře hru pro veřejnost (help) je vykopnut z vlastní hry protože si ostatní hráči otevřeli Rift a já rázem stojím v menu bez odměny? Nexistuje něco jako ochrana zakladatele hry? To neni zprávné! Jako zakladatel hry bych měl mít právo vybrat kdo bude hrát v mém týmu a jestli budeme hrát Bounty nebo Rift.
Uzavření riftu taky neni zprávné, nestíhám se vrátit pro padlé předměty pohud mám plno nebo chceme dokončit cestu a někdo nám hru předčasně zavře.
Také mám problem v nastavení, neustále se mi vypíná Display monster healt bars pří smrti nebo připojení dalšího hráče.
děkuji za odpověd ChuanDelMar
Chtěl jsem se zeptat jak je možné, že hráč který si hodinu hraje singl bounty pro odměnu a poté otevře hru pro veřejnost (help) je vykopnut z vlastní hry protože si ostatní hráči otevřeli Rift a já rázem stojím v menu bez odměny? Nexistuje něco jako ochrana zakladatele hry? To neni zprávné! Jako zakladatel hry bych měl mít právo vybrat kdo bude hrát v mém týmu a jestli budeme hrát Bounty nebo Rift.
Uzavření riftu taky neni zprávné, nestíhám se vrátit pro padlé předměty pohud mám plno nebo chceme dokončit cestu a někdo nám hru předčasně zavře.
Také mám problem v nastavení, neustále se mi vypíná Display monster healt bars pří smrti nebo připojení dalšího hráče.
děkuji za odpověd ChuanDelMar
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Public je public, v publicu vládne demokracie a ta nebývá spravedlivá... Když to chce většina, máš smůlu i kdybys byl v právu... Na to je jediný lék a to hraní s přáteli... ale svým způsobem chápu Tvé rozhořčení.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Přesně tak. Je to jak píše tady Fru-Fru. Public je největší svinstvo. Najdi si pár lidí a s nimi hraj stabilně.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
když hraješ Public, tak tam hold ta možnost kicknutí je, a hráče afk kicknout na 100%, buď jezdi sám nebo s partou, ale jestli afkuješ tak asi ani parta z tebe nebude nadšená a health bary monster se vypínají stiskem "V", health bary hráčů stiskem "D" pravděpodobně to v zápalu hry zmáčkneš, stává se mi to furt...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Co to plácáte. Kicknutí AFK playera co parazituje právě funguje jen z 30%, bohužel. Na publicu totiž třeba když vlezu na Adventure normal HC, tak z 95% musím počítat s tím, že tam lidi hrajou splitfarmu 1. aktu. Osobně k tomu ještě pak na konci po bounty někdy otevřu NR a občas se někdo přidá. Pokud to hraje jinak na tomto nastavení na publicu, tak ho asi kickují, ale když jsem tam začínal a hrál to jinak, tak mě upozornili, ale nekickovali. Jestli se mu to stalo 1x OK, Jestli víckrát, tak třeba toto na publicu dodržovat nebo po vlezení na publicu nestát ve městě nebo si hrát s craftem, zatímco ostatní farmí bounty pro sebe a i pro něho, i když vlastně nehraje.
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 29.04.2014, 10:42 hod., celkem upraveno 1 x.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
dej si pozor na jazyk, když byl někdo afk, tak se na jeho kicku shodnou všichni, ne už tak když ti jen pije krev... a nevidim smysl v chození riftů na normal, už i tu split bounty chodívám na experta... split se dodělá a disconnect, prodávám/salvaguju až v další hře, v publicu do výjde akorát než nalezou další hráči, proč sakra musíte ve všem hledat vědu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
-
- Zhar the Mad
Nemůžou se na kicknutí shodnout všichni, když vote kick máme všichni 3 vyšedlý a ten dotyčný na kicknutí se nám chechtá ("hehehehe" v chatu apod.). Tohle se mi stalo několikrát. Častěji jsem měl nabídku na vote kick od jiného v partě a vždy zrovna na kicknutí toho co byl stále ve městě. Ono když se hraje splitfarma 1. aktu a někdo celou dobu stojí ve městě 2.-5. aktu, ehm ehm. A většinou ho nemůže celá parta kicknout, asi tam má vliv onen časovač na kicknutí. Jednou pomohlo, že jsem všichni po bounty skočili k dotyčnému do města před hor. keší jsme ho kicknout už mohli, ale to se nám povedlo jen 2x.
Takže žádný, že kickujeme ty co se nám nelíbí dle počasí za oknem, ale skutečný vyčůránky co stojí ve městě celou dobu, a pak se po h. keši okamžitě odpojují. Případně jsou AFK natvrdo a jen čekáme u boss runů než mu vyprší časový limit a evidentně neustále nereaguje na nikoho.
Jinak koukám, že ty mluvíš o SC, já o HC (což taky píšu). Tam mi NR na normál nějakej boost, vzhledem k času občas dal, nebo aspoň legendárky na craft materiál. Splitfarma na experta na HC na publicu je málo používaná a je založeno málo her, tak max do 50.
Takže žádný, že kickujeme ty co se nám nelíbí dle počasí za oknem, ale skutečný vyčůránky co stojí ve městě celou dobu, a pak se po h. keši okamžitě odpojují. Případně jsou AFK natvrdo a jen čekáme u boss runů než mu vyprší časový limit a evidentně neustále nereaguje na nikoho.
Jinak koukám, že ty mluvíš o SC, já o HC (což taky píšu). Tam mi NR na normál nějakej boost, vzhledem k času občas dal, nebo aspoň legendárky na craft materiál. Splitfarma na experta na HC na publicu je málo používaná a je založeno málo her, tak max do 50.
kdyz si ten,koho chcete kicknout,naklikne ve meste portal tak ma u obrazku charu takovy presejpaci hodiny a v tom pripade kicknout nejde,ani kdyz odejde na hodinu afk,stejne tka tam tyhle hodinoy jsou,kdyz se hrabe v truhle,nebo v menu
-
- Zhar the Mad
Jak naklikne portál ve městě? Myslíš ten městký portál, že na něj nnaklikne a otevře se mu menu ortálů - mapa? Ostatní je mi jasný.
Měli by udělat tvrdej kick - tedy, že ostatní ho můžou kicknout a za každých okolností s cooldownem 60 - 120 s a basta. Za minutu posbírá co má případně na zemi a nazdar.
Měli by udělat tvrdej kick - tedy, že ostatní ho můžou kicknout a za každých okolností s cooldownem 60 - 120 s a basta. Za minutu posbírá co má případně na zemi a nazdar.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
njn public sem nebyl nejmíň půl roku...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
jo,portal ve meste,mozna to jde udelat i vice zpusobama,kazodpadne je pak moznost kicknuti sedivaGold Eagle píše:Jak naklikne portál ve městě? Myslíš ten městký portál, že na něj nnaklikne a otevře se mu menu ortálů - mapa? Ostatní je mi jasný.
-
- Zhar the Mad
Njn, takto se offplay leeches brání kicknutí. Můj návrh by to vyřešil ihned.
Ahoj, zdravím děkuji za snahu pomoci, abych podal více informací hraju jen sám, žádnej public maximálně hráči z friedlistu a problém už je vyřešen, bylo to odebrání z battle.netu autenticatoru, nevím proč používal jsem app pro android, asi před 14 dni jsem ji vymazal nenapadlo mě že by to mohl být problém, po přeisntalování hry, vyzkoušení všech ovladačů sem zkusil nahodit zpět autenticator a vše běží jak má. (nechápu proč autenticator sem odebral přesně podle instrukcí i mi přišla sms o jeho zrušení).
-
- Quill Rat
- BattleTag:Tonda
Dnes jsem byl 4x po 10 min. odpojen. Včera 2x ale večer to šlo normálně. To samé co píše Zajíček na začátku.
You have been disconedted from the battle net. servise.
Co se děje, nevíte?
Dík
You have been disconedted from the battle net. servise.
Co se děje, nevíte?
Dík
dnes uz asi 6x totez, hrat hc, tak jsem pokazde tuhos.......
Ahoj....taky přispěju se svou troškou do mlýna....do dneška mi hra "šlapala" docela v pohodě, krom riftů....když jsem otevřel rift, na 75% mě to kicklo, hodilo disconnect a šmitec....5 šutrů v kopru, nový start game....dneska se to zřejmě upgradovalo, protože mě to disconnectuje jak píše 13mika - a to 4x do hodiny....nejhorší je, že to přichází nečekaně....stojím, šup jsem venku, připojím, hraju, otevřu truhlu ve městě, šup jsem venku....já chápu, že se neplatí za hraní D3 jako za wowko, ale asi bych těm, co to tak doanálovali nejradši naliskal, protože ten server je čím dál horší....
.
kdyby někdo věděl, co s tím je, popř jak to fixnout, budu jedině rád když hodí radu...
.
kdyby někdo věděl, co s tím je, popř jak to fixnout, budu jedině rád když hodí radu...