Maximální dot build - pomoc needed :)

Helgrim
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Durandel #1741
Maximální dot build - pomoc needed :)

Příspěvek od Helgrim » 28.04.2014, 12:41 hod.

Zdravím WD komunitu :) Nedávno jsem doexpil WD a musím říct, že je to moc fajn změna oproti Barbarianu. Koukal jsem že se hraje moc buildů a vybrat si je opravdu náročné. Mě osobně vždy zajímal ve wow affliction warlock ( dotkař ). Tak jsem začal dělat pokusy s tímto buildem http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dura ... o/41659815
V podstatě naběhnu do packu , hodím swarm s pestilence, piraně na kopu a na větší moby hodim haunt a mezitim je trhá Timmy a čoklové :) Co mě ale naznačuje, že něco dělám špatně je, žš swarm je poison, piraně taky, ale Haunt je arcane...Napadá Vás někoho jak dot build udělat více efektivní a méně náročný na manu ? Gear nemám zatím nic moc, ale přijde mi, že ten haunt i když ho mám rád tam moc nejde a něco by tam šlo asi lépe. Uvítam rady :) Díky. :wave:

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Re: Maximální dot build - pomoc needed :)

Příspěvek od Yaka » 28.04.2014, 13:19 hod.

Nějak mi tam nehraje ta pasivka na fetishe páč se to spawnuje jen když dáváš atack, což při dotkách je velmi velmi zřídka. Něčím bych to nahradil, ale čím nevím - možná zombie handler ať máš těch kluků kolem sebe víc.

Ohledně dotek Ti toho víc moc neřeknu, musíš se rozhodnout co budeš skládat, jaký druh DMG. Teď ve středu zřejmě bude patch a po něm se "zřejmě podle všech info" začne na ten elementární dmg na zbraních aplikovat bonus z itemů, co nosíme. Ale jak to bude ve skutečnosti si netroufnu odhadovat.

Být tebou počkám do patche, pofarmím ring na sety, něco bych ucraftil a pokud pojedeš čistý DoT build tak bych zapřemýšlel jaký druh DMG budeš vyhledávat poison, fire, cold - něco jiného. A podle toho bych začal hledat itemy, které Ti to budou přidávat. Určitě gambli vodoo masky, potřebuješ tu, co snižuje na polovinu tikání swarmu a hauntu (nevím z hlavy, jak se jmenuje).

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 28.04.2014, 13:48 hod.

Helgrim: Vitej mezi krovaky :D , jsem rad, ze se konecne nekdo rozhodl stavet WD jinak nez na Fetisich ...

Jak uz ti Yaka psal k te pasivce na Fetisky bys mel mit v buildu idealne Firebaty nebo Zabky na jejich spam a soustredit se na AS, ktery DoT build tolik nepotrebuje ... Idealne vymen za pasivku Rush of Essence, ktera by mnela alespon castecne vyresit tvuj problem s manou.

S Wizardem mi padla Andarielka +20% Cold a Azurewrath dalsich 20 % ke Cold skillum, ale protoze jsem nechtel jet Cold Wiza veci jsem rozebral, coz jsem nemel delat protoze mi pozdeji s WD padl SoJ s bonusem taky ke Cold skillum, ktery se vyborne hodi k Hauntu, SpiritB a Pirane maji taky runu s Cold dmg ...
Muzes mrknout na muj profil, ale neni to zcela idealne poladene: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... o/20192242

Zkusil bych stesti u Kadaly na helmu, ktera zkracuje cas mazi tiky u Hauntu a Locustu na polovinu:
http://eu.battle.net/d3/en/item/quetzalcoatl

Docela sikovny doplnek na vyssi T je pak tento opasek snizujici MS potvor:
http://eu.battle.net/d3/en/item/hwoj-wrap

Pokud ti muzu poradit idealne si k sobe najdi partu WD se kterymi se muzete mezi sebou podelit o drop a poprat ti stesti na Jade Harvester setik ;) ...
DoT set: http://www.youtube.com/watch?v=_1c0Ni9V8pE
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 28.04.2014, 14:19 hod.

Ok díky za rady :) přemejšlím, že Haunt by se dal vyměnit ještě za Acid Pool. Ale to by byl asi extrém na manu , to samé zelení netopíři. Koukal jsem taky na build acid barrage má s tím někdo exp ? Spam bazénků a do toho barrage...

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 29.04.2014, 06:53 hod.

Mno včera jsem pofarmil rifty s kamosema. Nepadl nejakej super item, ale zkousel jsem ruzne buildy. Musim rict, ze skoro vsude kapu na manu. Mozna to prijde s gearem, az bude mana regen. Chtel bych se zeptat, ma nekdo exp s Firebats zelenejma s dotkou ? Jak funguje ? Nekde jsem cetl, ze pokud "blijes" cca 3 sekundy na moby tak se tam stakuje dotka a pak tika nejakou dobu...ale nemam prave tuseni jak dlouhou dobu. Kazdopadne opening packu Pirane, Swarm a "zelene nablito" mi prijde ze budu uplne bez many...Má někdo nějakou vychytávku ? Opravdu začínám ocením jakýkoliv feedback klidně i cez PM.

NENIE
Fallen Shaman
BattleTag:NENIE#2758

Příspěvek od NENIE » 29.04.2014, 07:28 hod.

Guru píše:... jsem rad, ze se konecne nekdo rozhodl stavet WD jinak nez na Fetisich ...
todle je podle me nejvetsi problem celeho D3, ikdyz se naprvni pohled zda ze si muzes postavit jakykoliv build nakonec stejne vsichni skonci u jednoho stejneho, protoze je proste nejefektivnejsi, aktualne jsou to fetishove a VB, ano muzes hledat a zkouset dalsi ruzne buildy, ale ty nebudou tak efektivni a stejne skoncis u toho co pouziva 99% ostatnich, protoze je to vyzkousene a overene a podle me s manou budes mit porad problem, WD na to ted docela trpi proto se hrajou ty VB, jako nejvetsi slabinu tohodle buildu je vtom ze jsi staticky a ja tydle buildy a abylity nemam rad mam, taky preferuji radsi Hit and Run, ale na farming je to proste nejrychlejsi, hodis rybi tornado a smazis dotoho VB, ktery ti navic spawnuje fetishe...

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 29.04.2014, 07:51 hod.

Nemam tuseni co je VB ?

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 29.04.2014, 07:57 hod.

Helgrim: nejdůležitější je pro tebe si sehnat Quetzalcoatl (helma) podívej na mého WD. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Froz ... o/29270124
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 29.04.2014, 08:04 hod.

Helgrim píše:Nemam tuseni co je VB ?
Firebats - runa Vampire Bats (no channeling cost)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 29.04.2014, 09:54 hod.

Neví někdo jak funguje helma co přidává dps petům? Já jí mám přidává mi 94%, když si vezmu psi co mám an hit, že dávájí 12%+94% tak by měli dávát kolem 100% při mojí dps 1,1mil mi dávají crity za 300tis :( nějak málo

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 29.04.2014, 10:00 hod.

Budou dávat 12% *1,94 ;), tzn. necelých 24% tvýho dmg.

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 30.04.2014, 06:07 hod.

Jo tak dík tím se to vysvětluje :)

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 30.04.2014, 06:19 hod.

Tak ono tam ani tak nejde o pejsky, jak o fetishe a gargantuana, protector jsem zaznamenal crity okolo 400 mio a to uz je zajimavy pomocnik, zvlaste pak, kdyz je k dispozici tak casto diky grave injustice, nebo jak se ta pasivka jmenuje...

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 30.04.2014, 06:56 hod.

Pánové děkuji za názory. Včera jsem prubnul tedy ten build VB + fetishe s kombem na insect swarm a pirane a musim rict, ze je to opravdu nejefektivnejsi build co jsem zatim hral. Vse pada jak hruska a 15 sec Timmy na elitky OP. Zacnu farmit u kakaly tu headku co mi byla doporucena. Mrknete prosim jeste na moje pasivky zda neco vymenit a paragon jedu spravne v poradi Int, CC ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dura ... o/41659815 :wave:

Snowfist
Gorebelly
BattleTag:Shawes#2825

Příspěvek od Snowfist » 30.04.2014, 07:08 hod.

tak to ti přeju hodně štěstí, mě pomalu opouští naděje, za poslední 3 týdny už jsem u ní nechal snad i ponožky a stále nic, každopádně má to výhodu v tom že andariel visage asi brzo rolnu top :D

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 30.04.2014, 07:31 hod.

DoT build je prostě nádherný a zábavný, opravdu vřele doporučuji. Není pravda, že PET build je silnější a efektivnější. Sice fetišové, kterých máš díky zuni setu klidně 15 a každý dává za 10-16M critical, ale proti velkému množství knockoutovacích reaperů v riftech na vyšší obtížnosti nebo proti meteorům - je slabší.

DoT WD určitě zaměřit na cold. Až seženeš equip, haunt bude dávat 4000% weapon dmg / 6 sekund, swarmem budeš zpomalovat o 80% všechny nakažené, takže během sekundy (!!!) zpomalíš všechny mobky na mapě a sleduješ, jak to všechno umírá. A zabiješ cokoliv. Vše je jen otázka času (sekund). Jen si myslím, že je to až moc silné a že to nerfnou. Tady mám odkaz na svou postavičku, se kterou nemám problémy ani na t6 :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ngwa ... o/42419034

Hodně štěstí a když bys měl dotazy, obrať se na mě ve hře, popř. bychom pak mohli zahrát. Jezdím hlavně t3 a t4 rifty.

Pro srovnání mám i PET WD (a stavím poison WD :) ):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ngwa ... o/18288607

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 30.04.2014, 07:48 hod.

Já když Vás vidím - skoro se mi chce navrhnout založit nějakou WD komunitu, abychom si mohli spolu zahrát. Ta kombinace DoT a Pet WD v jednom riftu by totiž byla víc než zajímavá...

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 30.04.2014, 08:16 hod.

Černý vlk píše:DoT build je prostě nádherný a zábavný, opravdu vřele doporučuji. Není pravda, že PET build je silnější a efektivnější. Sice fetišové, kterých máš díky zuni setu klidně 15 a každý dává za 10-16M critical, ale proti velkému množství knockoutovacích reaperů v riftech na vyšší obtížnosti nebo proti meteorům - je slabší.

DoT WD určitě zaměřit na cold. Až seženeš equip, haunt bude dávat 4000% weapon dmg / 6 sekund, swarmem budeš zpomalovat o 80% všechny nakažené, takže během sekundy (!!!) zpomalíš všechny mobky na mapě a sleduješ, jak to všechno umírá. A zabiješ cokoliv. Vše je jen otázka času (sekund). Jen si myslím, že je to až moc silné a že to nerfnou. Tady mám odkaz na svou postavičku, se kterou nemám problémy ani na t6 :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ngwa ... o/42419034

Hodně štěstí a když bys měl dotazy, obrať se na mě ve hře, popř. bychom pak mohli zahrát. Jezdím hlavně t3 a t4 rifty.

Pro srovnání mám i PET WD (a stavím poison WD :) ):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ngwa ... o/18288607
Díky, určitě se ozvu. WD je prostě skvělej, je to sranda :lol:

Smurfs
Quill Rat
BattleTag:David#2504

Příspěvek od Smurfs » 30.04.2014, 08:31 hod.

Zdravím dnes jdu zkoušet DOT build, někoho si rád přidám na farmu riftů s kým bych se podělil o drop, protože sám to snad na DOT nikdy neposkládám

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Davi ... ero/916219

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 30.04.2014, 09:29 hod.

Smurfs píše:Zdravím dnes jdu zkoušet DOT build, někoho si rád přidám na farmu riftů s kým bych se podělil o drop, protože sám to snad na DOT nikdy neposkládám

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Davi ... ero/916219
Klidně si mě přidej a rád zajdu na rifty t3 se svým WD. Můžeme si pak vyměňovat droplou výbavu :). Já už až tak drop nepotřebuju, ale vždy může padnout něco lepšího :) Navíc potřebuju materiál a goldy na craftové úpravy.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“