Call of the Ancients
prosim vas, su ancienti peti? ci ma vyznam nosit legendarne rukavice na zvysenie atack speedu petov?
Re: Call of the Ancients
to by mě taky dost zajímalo
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
takže co jsem našel tak je oblivňuje třeba wotb, podle ats mají ats i oni když wotb spadne tak sou horší
no myslím že se počítají jako peti ale nejlepší by bylo kdyby jsi to skusil
prostě udělej dva testy s rukavicema a bez nich uvidíš jak rychle budou lítat čísla
jinak jsou sice jako poslední bonus v setu ale myslím že nejsou tak dobří, osobně mi připadá že se strašně flákají a nehojujou, to klony z amuletu se hnedka vrhnou do boje
no myslím že se počítají jako peti ale nejlepší by bylo kdyby jsi to skusil
prostě udělej dva testy s rukavicema a bez nich uvidíš jak rychle budou lítat čísla
jinak jsou sice jako poslední bonus v setu ale myslím že nejsou tak dobří, osobně mi připadá že se strašně flákají a nehojujou, to klony z amuletu se hnedka vrhnou do boje
-
- Quill Rat
- BattleTag:epicvictory#2717
jo fungují jako peti.mám to odskoušeno.takže je můžeš bez problémů použít a je to znát(tasker and theo)
plechito píše:prosim vas, su ancienti peti? ci ma vyznam nosit legendarne rukavice na zvysenie atack speedu petov?
dej si dohromady ik set...pak by to mohlo byt zajimave...jinak je to o hovne...
ik set mám a ancients jsou perma, jen teď dropnout ty rukavice
edit: existují ještě jiné věci, které by boostli ty ancity?
ja myslim ze jejich dmg se odviji od te tve respektive od CCH ...kazdopadne co tak koukam, mas tam runu, kde se rika, ze 50 procent poskozeni tveho se prenasi na ne..pokud chces jejich vetsi dmg..prehod runuMilion píše:ik set mám a ancients jsou perma, jen teď dropnout ty rukavice
Ancienti peti jsou.
Dobri jsou s IK setem, ze se pouzivaji jako nabijecka fury, protoze pak neni potreba zadny fury generator a slot se uvolni na jiny skill.
Jejich dmg se odviji od dmg barbara, protoze se bere weapon dmg, takze jak tu padlo vyse, ze maji vyssi dmg, kdyz je zaply WotB, tak to je logicke, protoze se zvedne dmg barbarovi a tim padem i jim.
Dobri jsou s IK setem, ze se pouzivaji jako nabijecka fury, protoze pak neni potreba zadny fury generator a slot se uvolni na jiny skill.
Jejich dmg se odviji od dmg barbara, protoze se bere weapon dmg, takze jak tu padlo vyse, ze maji vyssi dmg, kdyz je zaply WotB, tak to je logicke, protoze se zvedne dmg barbarovi a tim padem i jim.
Poškození jim zvyšuje i "+ do elementárních skillů" dle runy.
oni ti generuji fury? Pak by sel udelat supr hota build...vykonejsi nez earth buildAlterEgo píše:Ancienti peti jsou.
To se udelat samozrejme da.
Vsak tam mas runu Ancients' Fury, ze kdyz udelaji dmg, tak pridaji 3 fury.
Kdyz si das jeste pasivku Unforgiving a nosis Cindercoat, tak muzes s prehledem jet spam hammeru a neni problem s fury, protoze nejake ty drobne promlky resi shout, kterym to dogenerujes.
Dalsi jejich vyhoda je v tom, ze nejdou vsichni mobove po tobe, tak to na vyssi torment celkem dost pomaha s prezivanim.
Vsak tam mas runu Ancients' Fury, ze kdyz udelaji dmg, tak pridaji 3 fury.
Kdyz si das jeste pasivku Unforgiving a nosis Cindercoat, tak muzes s prehledem jet spam hammeru a neni problem s fury, protoze nejake ty drobne promlky resi shout, kterym to dogenerujes.
Dalsi jejich vyhoda je v tom, ze nejdou vsichni mobove po tobe, tak to na vyssi torment celkem dost pomaha s prezivanim.
Jak píše kolega výše přidává se jim i ele dmg a jelikož používám lighting proto runa Together as One. A to rozložení poškození je mimochodem hodně znát, hlavně když jedu solo vyšši T.scr píše:ja myslim ze jejich dmg se odviji od te tve respektive od CCH ...kazdopadne co tak koukam, mas tam runu, kde se rika, ze 50 procent poskozeni tveho se prenasi na ne..pokud chces jejich vetsi dmg..prehod runuMilion píše:ik set mám a ancients jsou perma, jen teď dropnout ty rukavice
To je pravda, runa na sdílení poškození je velmi silná, také ji používám. Nicméně na vyších T už je celkem práce, udržet je naživu. O T6 nemluvě, tam má každá glóba cenu zlata, bez nich je při některých kombinacích affixů elitek velmi brzy po nich.
mate niekto poskladany IK set? ze ci je potrebne ich nejako obnovovat ked zomru alebo su nesmrtelni? vyvolaju sa automaticky? či?
Se setem je to stejne jako bez nej, ale proste po uplynuti doby nezmizi, ale zmiznou az umrou.
Je tam jeden bug, ze kdyz mas vyvolane ancienty, tak dole jak je takova ikonka, jak je treba ikona shoutu, ze bojuji na tve strane a nekdy se stane, ze zmizi, tak je musis recastnout, protoze kdyz to neudelas, tak napriklad v pripade, ze mas runu, aby doplnovali fury, tak to pak nic nepridava.
Je tam jeden bug, ze kdyz mas vyvolane ancienty, tak dole jak je takova ikonka, jak je treba ikona shoutu, ze bojuji na tve strane a nekdy se stane, ze zmizi, tak je musis recastnout, protoze kdyz to neudelas, tak napriklad v pripade, ze mas runu, aby doplnovali fury, tak to pak nic nepridava.
Tento problém se objevuje nejčastěji při zavření Nephalem Riftů, po doběhnutí časového limitu.
Mám ještě dotaz k COTA. Jsou peti, takže na ně určitě funguje ten gem na pet bonus dmg. Ale zajímalo by mě, jestli má nějakej význam, když mám jako main útok frenzy. Takže jestli je to nastackování AS, případně dmg u maniacu, nějak ovlivní?
A ještě bonusová otázka, jak se to má s ostatníma gemama? Uvažuju např o smite, jestli by fungoval pro každýho barbárka? Pokud ne, tak je asi lepší nějakej critovací, nebo na dmg po zabití elitek. Jaké gemy pro COTA doporučujete?
A ještě bonusová otázka, jak se to má s ostatníma gemama? Uvažuju např o smite, jestli by fungoval pro každýho barbárka? Pokud ne, tak je asi lepší nějakej critovací, nebo na dmg po zabití elitek. Jaké gemy pro COTA doporučujete?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
peti gemy neprocujou takže podle buildu co más si vyber, já jedu kapesní blesky, jed a +% po zabití elity
pokud by jsi směřoval dmg do petů tak gem na pety je volba, myslím ale že se to pro abrba nebyplatí a použije ho spíš DH a WD
co se týká frenzy takteda nevím jestli je to oblivní určitě je ovlivňují TaT ruky
pokud by jsi směřoval dmg do petů tak gem na pety je volba, myslím ale že se to pro abrba nebyplatí a použije ho spíš DH a WD
co se týká frenzy takteda nevím jestli je to oblivní určitě je ovlivňují TaT ruky
Já jsem extrémista, napadlo mi udělat COTA build, s fire runou, že oni budou vpředu, řezat a já budu vzadu a házet spearkou a ricochet
mi neřikej, 540% fire dmg, udělat nějakej build bezpečnej, s leapem proti vortexu? do offhandy 300 spearku třeba
IK helma, pásek, boty, cindercoat ( možno prohodit za andarielku+IK helmu ) , magefisty ( nebo taskerky? ), aughild ramena+bracery a kalhoty volné, třeba BT kalhoty+ BT amulet, nebo kalhoty běhací které davají DMG když se hejbete, tzn budete pobíhat okolo jako zběsilí a barbaři to budou řezat jako vzteklí
mi neřikej, 540% fire dmg, udělat nějakej build bezpečnej, s leapem proti vortexu? do offhandy 300 spearku třeba
IK helma, pásek, boty, cindercoat ( možno prohodit za andarielku+IK helmu ) , magefisty ( nebo taskerky? ), aughild ramena+bracery a kalhoty volné, třeba BT kalhoty+ BT amulet, nebo kalhoty běhací které davají DMG když se hejbete, tzn budete pobíhat okolo jako zběsilí a barbaři to budou řezat jako vzteklí
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
Já tedy sutr na pety mam kuli acientum a prijde mi to celkem dobry i kdyz bez nej jsou celkem zly tak to moc nepozoruju ze by davali vic i kdyz by meli. Ted jen jeste ty rukavice a myslim ze si sebou budu moct tahat rybarsky kreslo:-) (pouzivam k tomu jeste Maximus)
skoda ze to nejde nikde najit ty cisla na diabloprogress nebo nekde, aby bylo videt o kolik peti muzou být více zlý.
skoda ze to nejde nikde najit ty cisla na diabloprogress nebo nekde, aby bylo videt o kolik peti muzou být více zlý.