Zeď nářků
Diablo 2 bylo lepší
-
- Fallen Shaman
Re: Zeď nářků
No vidíš, to já vůbec nevim, že nějaký setový věci v D3 vůbec jsou. Protože se svym crusaderem, se kterym jsem od vydání ROS nahrál 90 paragonů, jsem nenašel ani jeden!!!!
to si ma potesil ja mam vatsi paragon(90 som mal ked vislo ros) a uz som pisal ze mam 2/6raekor,1/6imortal,1/4 earth
Lidi budte normalni, ve snaze zesmesnit nekoho zesmesnujete jen sami sebe, protoze na tomhle svet nestoji ...
Mne treba vubec nejde o to, ze nic nepada ... pada, rekl bych az moc, ale problem je, ze porat ty stejne ringy dookola ty same jednorucky dookola, tot vse.
Vite/nevite, ze D3 je primarne coop hra s moznosti single playeru, proto hrajici v partach maji vetsi profit - jasne ... Proc, ale mate potrebu se neustale trefovat do lidi kterym to nepada, kdyz Blizz sam uznal ze na nekterych ACC se krivka s dropem nepohybuje tak jako na jinych ?
Mne treba vubec nejde o to, ze nic nepada ... pada, rekl bych az moc, ale problem je, ze porat ty stejne ringy dookola ty same jednorucky dookola, tot vse.
Vite/nevite, ze D3 je primarne coop hra s moznosti single playeru, proto hrajici v partach maji vetsi profit - jasne ... Proc, ale mate potrebu se neustale trefovat do lidi kterym to nepada, kdyz Blizz sam uznal ze na nekterych ACC se krivka s dropem nepohybuje tak jako na jinych ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Zkus pochopit ze nikoho nebavi poslouchat jak si nekdo porad stezujeGuru píše:Proc, ale mate potrebu se neustale trefovat do lidi kterym to nepada, kdyz Blizz sam uznal ze na nekterych ACC se krivka s dropem nepohybuje tak jako na jinych ?
Achievements: 7400 (92%)
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Tak i já si pobrečím Snažím se sestavit HC support tank na vyšší T a zaboha mi nechce padnout sledge fista
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Prosím popíš mi ako si predstavuješ perfektný roll pre teba?Podla mňa máš super nato že ideš na Archon s CRDMlok píše:Royal Grandeur -...... Sice druhý kus s úplně blbým rollem (a ani ten co nosím není zrovna perfekt, ale už ujde).
Spať k téme:
Presne ako píse Darkness,je kvantum možností ako si postaviť build a nevyskušal som poriadne ešte ani dva buildy,D3 je na pekbne dlho
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
DeathHero: Nikoho ? Nebavi ? Ja myslel, ze duvod vytvoreni tohoto topicu je prave proto, aby "borci" meli ty brecici na jednom miste a chodili se jim tam smat ... Zkus to pochopit
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Tak dnes padl konečně ring of royal grandeur, teď už jen ten nějaký potion
nevim co delate, ale me dnes spadlo +-40 kousku, takze pada to urcite a hodne........
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Nehraju dokud nebude patch 2.0.5. Buuuuu.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Proč? :p
Tak celkem dobrý je, to zase jo. Perfektní si představuju s vyšší hodnotou int., AS 7% (to mi ale ani až tak nevadí)manusky11 píše: Prosím popíš mi ako si predstavuješ perfektný roll pre teba?Podla mňa máš super nato že ideš na Archon s CRD
A pak místo CC 6% by bylo lepší mít CD 50% (pro můj aktuální stav CC a CD je to lepší už asi od 36% CD). To samozřejmě můžu pořešit rerollem. Získat vysokou hodnotou CD je ale na dlouho a už těch 6% CC mi stálo dost velký počet rerollů, tak to zatím nechávám. Zatím potřebuju materiál více jinde.
- Sadrokarton
- Fallen Shaman
Antik: kolik si jich posbíral, btw moc pěkné foto
jsem trošku zmatený jak je to s těmi dropy. 14dnů zpět jsem chodil sám T4 rifty a pokaždé mi padly 1-3lege za run. Hra mě bavila, protože jsem věděl že když se tím prokoušu budu odměněn. Poslední víkend asi z 20riftu na T4 padly 3lege (neříkám že je to málo, ale padá pořád to stejné). Včera jsem to asi po 4dnech zapnul a těšil se na dropy(v clanu mam vypozorované kdo se naloguje po delší době je odměně několika lege), ale po 3h hraní a 15riftech na T4 padl Maximus a Telranden. Musím říct, že se mi hrálo lépe, když mě hra více odměňovala.
Hraji za crusadera a po 70h hraní mi padla první setovka, to bylo radosti
Je to zajímavě nastavené, setovky mi vůbec nepadají ale zase mi napadaly VŠECHNY setové plánky na 70lvl
jsem trošku zmatený jak je to s těmi dropy. 14dnů zpět jsem chodil sám T4 rifty a pokaždé mi padly 1-3lege za run. Hra mě bavila, protože jsem věděl že když se tím prokoušu budu odměněn. Poslední víkend asi z 20riftu na T4 padly 3lege (neříkám že je to málo, ale padá pořád to stejné). Včera jsem to asi po 4dnech zapnul a těšil se na dropy(v clanu mam vypozorované kdo se naloguje po delší době je odměně několika lege), ale po 3h hraní a 15riftech na T4 padl Maximus a Telranden. Musím říct, že se mi hrálo lépe, když mě hra více odměňovala.
Hraji za crusadera a po 70h hraní mi padla první setovka, to bylo radosti
Je to zajímavě nastavené, setovky mi vůbec nepadají ale zase mi napadaly VŠECHNY setové plánky na 70lvl
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Protože pak to bude přecejc jistě lepčejší! Jako nový Woknous s vyšším číslem ne?Still-Alive píše:Proč? :p
Dnes 15 hodin a 9 legendárek, absolutně nic, nad čím by se dalo uvažovat, bych blil.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Taky se přidam, mě ne a ne padnout set Earthquake, který bych si moc přál .
Mně ještě nepadl Ring of Royal, ani Thunderfury, ani nic z nového setu pro Monka. Se z toho po....