RoS - Loot 2.0 - dropy
- whitedrake
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lucky#2626
Nutno dodat, ze ten chest armor byl Tyrael's Might, coz neni zadna vyhra. Ale kdyby to tak padalo z kazdeho Keywardena porad tak nedelam nic jineho nez Keywarden runy...
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Taky bych v tom nehledal skrytej mechanismus (ohledně toho penta dropu). Přesně jak tady někdo psal. Mě se taky stane, že během 4minut padnou 3 lege a 1 setovka a pak celej den třeba jen jedna....každopadně moc pěkný!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jo je to možné neříkám, ale na druhou stranu si říkám že kdybych vsadil sportku tak ji asi vyhraju Jinak jak tady nekdo psal že si myslí že s rostoucím PL padá více legendárek tak se mýlí, iluze vzniká tím že 0-100 máte naexpeno nepoměrně rychlej než další 100 atd....proto lidi co mají PL okolo 400 s většinou naexpenou v ROS (ne exploitama před datadiskem) mají většinu možného gearu a ted už jen spíš hledají top rolly itemu co nosí. toť můj názor
Tak včera padla žabka na WD . Viz. profil ;-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/35706164
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ja bych v tomhle pripade radsi vymenil vitalitu za socket, 22% area dmg jen tak nekde neziskas, gratuluju
build je celkem jednoduchy - explosion blast - a podle toho co mas, tak fire nebo arcane tunu a zbytek support skily na dps a obranu, podle obtiznosti a vybavy
jedina podstatna vec, pro efektivni farmeni T5+ se hodi mit > 50% cooldowns reduction
build je celkem jednoduchy - explosion blast - a podle toho co mas, tak fire nebo arcane tunu a zbytek support skily na dps a obranu, podle obtiznosti a vybavy
jedina podstatna vec, pro efektivni farmeni T5+ se hodi mit > 50% cooldowns reduction
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
takze born, captain, gem do helmy, paragon cdr, pasivka cdr 100% musim mit?
jinak mam veci jak na fire, tak na arcane
chodim t5, takze min ani nehodlam
jinak mam veci jak na fire, tak na arcane
chodim t5, takze min ani nehodlam
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
zalezi taky na Attack speed, ja jsem to zatim nemel moznost vyzkouset, ale Explosion Blast ma tusim 6s cooldown a cil je, aby pri rune chain reaction na sebe vybuchy nepretrzite navazovaly.... intervaly mezi vybuchy nejakym zpusobem zavisi na AS, i pro standard skill i pro extra vybuchy WOH, ale jak presne to nevim
fire je pro woh asi lepsi volba, kdyz mas oboje
fire je pro woh asi lepsi volba, kdyz mas oboje
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
jo takhle, no cdr na blast by se dal snadno snizit na nejake 3s a po tu dobu by mely vybuchnout vsechny 4x3 exploze a tady uz se ztracim, nebot neznam prodlevy vybuchu chain reaction...budu muset nekde najit odpovidajici build
Gratulace, to se mi nikdy nestane
Jinak tady máš celý tutorial a můžeš sledovat i stream http://www.diablofans.com/forums/diablo ... cyclopedia
Jinak tady máš celý tutorial a můžeš sledovat i stream http://www.diablofans.com/forums/diablo ... cyclopedia
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Zdravím všechny.
Pěkný amulet mi spadl. Pro monka který to musí kosit v prvních řadách je celkem parádní. na 6tý pokus jsem tam dostal tu desítku.
Pěkný amulet mi spadl. Pro monka který to musí kosit v prvních řadách je celkem parádní. na 6tý pokus jsem tam dostal tu desítku.
asi to nevyuziju, kdyz mi vcera spadl woh...ale i tak potesilo kdyz vim ze to moc nepada
Tento prsten mi padl nedávno, čekám na druhej . CG
supr roll, jen....ehm...proc dex?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Kdepak, rozsah na Ranged a meele takes damage secondary statu není zdaleka na MAX
Ale jinak GZ, pěkný toulec
Ale jinak GZ, pěkný toulec
@firdecek na to ze to byl prvni toulec docela dobry dropl jsem ho za barbara takze jsem se divil vetsinou za barbara dropuju jenom pro barbara nevim jak je to nastaveni.
Achievements: 7400 (92%)
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No je to tím, že smart drop má pouze tuším 85 procentní šanci, že procne na předmět. Zbytek je normální náhodný drop, takže tento toulec se vešel do zbylých 15-ti procent, které nejsou přímo utkané na tvého barbara