HoTA build

JokerLuk
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Joker#2578
HoTA build

Příspěvek od JokerLuk » 21.04.2014, 23:28 hod.

Ahoj. Chtěl bych vám představil svůj build. Donedávna jsem jel WW, ale zkusil jsem trochu přeházet skilly a následně přizpůsobit itemy, z čehož mi vznikl build, který je určitě v různých inovacích zajetej. Umožnil mi přejít na T4.

Stěžejním itemem jsou leg. bracery Reaper's Wraps, které generují resource za sebrání globu. U skillu HoTA jsem zvolil runu, která podporuje tvorbu health g. při critech. Stejně tak jsem směroval runu u Battle Rage. Čím víc fury, tím větší dmg output. Proto mám v pasivkách pochopitelně Unforgiving a hlavně Superstition. Léčím se přes HoTA díky pasivce Bloodthirst. Jelikož clkm slušně utrácím fury, dál jsem přidal skill Avalanche s runou na redukci cooldownu při fury spend. O kontrolu davu se stará Ground Stomp, ale jeho hlavní důvod je další navýšení dmg s runou Trembling Stomp. Proto to doplňuji ještě Overpowerem. Pokud nemám dostatek fury, jako primární skill používám Frenzy - Smite (stun se hodí), ovšem důležitý je u něj Light. element skrz itemizaci.

Nutno podotknout, že výbavu nemám žádnou super, proto jsem rád za funkčnost. Pro představu:
http://www.diabloprogress.com/hero/joke ... har/939192

Natočil jsem i gameplay, kde jsem nevybíral žádné záběry, ale vzal jsem nějakej okamžik na první dobrou. Úvodní 2 minuty jsou solo, pak to pokračuje v partě.

https://www.youtube.com/watch?v=7Cyqvvx0__4

Hlavně mám radost z toho, že jsem nikde build nekopíroval. Tak snad se bude aspoň trochu líbit.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Re: HoTA build

Příspěvek od fuxicek » 22.04.2014, 03:27 hod.

nevim me to prijde jako utrpeni, critovat kladivem jen 5 mio je strasne malo, neco je spatne.......

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 05:59 hod.

skus nabrat ještě +% k elementálnímu dps + +% k danému skilu

pak popřidávat crit damage ať to hezky lítá

PS: pokud chceš mraky globů skus shour s runou na globy (grim harvest tuším)

hota je mometálně opět dost oblíben, myslím že ty bracery natom mají svůj podíl, osobně mi moc nevyhovuje a zůstávám u ww protože mi nějak na hc chyběla možnost se "odtočit" z chumlu ven a ovázat rány :)
Obrázek Obrázek

Helgrim
Fallen Shaman
BattleTag:Durandel #1741

Příspěvek od Helgrim » 22.04.2014, 09:39 hod.

Ahoj, začal jsem hrát Barbariana nedávno a chci se zeptat jakej build funguje dobře na pohodovou farmu T1 nebo T2. Já jedu v tuto chvilku WW Barbara http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dura ... ro/1992072 v podstate si nahodim shouty naběhnu do packu dám overpower a začnu se točit a zase overpower atd. Na bosse a kdyz jsem v háji dam Berserkera na záchranu. Je to efektivní build, nebo co je příjemné a nenáročné na pohodové farmení ? Poraďte mi pls, chci si hru co nejvíc užít a dávat rány jako blázen :) Díky

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 10:17 hod.

takže hraj co tě baví.. kašli na nějaké super buildy, často se ti může stát že build ti ovlivní item kterej najdeš

jinak na sc bych hrál asi HOTA teda stackoval fire, udělal bracery z mathaela (ty jsou must have), a hlavně bych šel vejš s toughness, myslím že mám s dvouma zbraněma na hc stejné dps jak ty ale 4x takovou toughness
rány jak blázen můžeš klidně dávat pokud chceš dělat nějaké rekordy ale pak nic nevydržíš, lepší je klidně ubrat dps za cenu že neumírám a nemusím zderhat z boje

kdyžtak písni co konkrétně by tě zajímalo
Obrázek Obrázek

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 22.04.2014, 10:25 hod.

Diky za odpověd :) ohledně Toughness, když si dám shout a jsem ve hře a mam pasivky, tak mam 4,5M, což už jde. Myslim že na T1 je to akorát, resp, nemám moc problém se surv. Ohledně těch bracerů, to je drop, nebo plánek ? Jako že se farmí pořád dokola dokud nepadnou ? Jak říkám jsem nováček , tak uvítám radu. Ohledně HOTY já jsem jí jel, přičemž jsem ho měl místo OverPower. Ale jak nemám fire v gearu, tak mi přišlo že Slam z toho nemůže moc profitovat. Tak proto jsem si udělal tenhle lighting damage aoe build. Ale HOTU bych chtěl hrát, zároveň s WW. Poraď pls.

Buď tak hodnej, existuje nějaká stránka, kde je seznam gearu kterej je BIS pro classy ? Něco jednoduchého jako je třeba askmrrobot na WOW. Koukal jsem že v jiných tématech posíláš i obrázky geáru, odkud jsou ? Děkuji :)
Naposledy upravil(a) Helgrim dne 22.04.2014, 10:49 hod., celkem upraveno 1 x.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 10:48 hod.

tak vzhledem k tomu že jsi na sc tak by se dalo a i se to tak hrávalo HOTA + WW hota jako primární a ww na sekundáru (s fury regen), do pasivek si dáš regeneraci fury

takže bracery co mám já na sobě (odkaz máš v obrázku), plánek i materiál na craft padá z mathaela mě plán padl při prvním zabití, materiál byl bugnutej ale už padá, při sebrání globu ti to obnoví 1/3 fury což je paráda v kombinaci se shoutem po kterém padají kuličky

jinak se dá fury obnovovat i pasivkou že po použití avalanche se obnoví, pak se dají nastackovat redukce cooldownu na gearu takže spamuješ furt avalanche, earthquake, warcry dokola a mlátíš okolo sebe kladivem ale to už jsme úplně jinde s myšlenkama (hlavně když máš třeba i set na earthquake)
Obrázek Obrázek

Helgrim
Fallen Shaman

Příspěvek od Helgrim » 22.04.2014, 11:44 hod.

pls nemám tušení co znamená SC ? :D

JokerLuk
Wraith

Příspěvek od JokerLuk » 22.04.2014, 12:43 hod.

SC - softcore...smrt není gameover :D Jinak špatně myslím není nic kromě mého gearu :D DPS jde víc vytáhnout a s elementální dmg ještě o dost, ale momentálně mám výbavu takovou, se kterou mi daná sestava vyšla nejlíp. S runou Grim Harvest zkusím ještě zaexperimentovat....dík.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 23.04.2014, 17:25 hod.

Super, hrajes to skoro uplne jako ja. Ja jsem se ovsem tvrdohlave rozhodl pro fire HotA build, protoze se mi libi. Sice mam TF a Fulminator v bance a nemám žádnou +fire zbraň, ale z tech vsech blesku me bolela hlava :( .

Co mohu doporučit je switchnout na fire build. Ne proto, že ho hraju zrovna já. Ale hlavně proto, že runy Revel i Trampling Stomp, které oba máme jsou samy o sobě fire. Pokud k tomu přidáš i Fire HotA runu, tak se můžeš vesele specializovat na +fire na gearu a DPS poroste snadněji. Mám nově i bracery z Matyáše a nemyslím si, že bych potřeboval runy, které by podporovaly spawnování health globů, nicméně jsem to nezkoušel.

Další rozdíl máme v pasivkách, kde se já stále zuby nehty držím Weapon Mastera z dob, kdy jsem měl sekery. No ani 8% flat DPS není k zahození, ale není to potřeba. Tady vyloženě, co každému libo.

Jediný skil kde se nesejdeme je Avalanche. Zkusil jsem, viděl jsem, opustil jsem. Prostě se mi nelíbí. Zejména fire s papírově úžasným 4400% weapon DMG je k spíš k nasrání. Freeze runa je fajn, ale moc se mi nehodí k fire buildu, tak jsem Avalanche oželel. Ja zkoušel Avalanche místo Overpower a Stomp.

U Frenzy používám Maniaka, který v podstatě stále up a dmg increase je poměrně jasně vidět i na číslech, která se zobrazují na obrazovcce. Zvlášť pokud mám Stomp, tak jsem si řekl že není třeba další stun. U tebe je to ale jasný, když to asi chces hrát přes lightning.

Ale ty kluku jeden nešťatná v každém případě zařaď do buildu Wrath of the Berserker. Je to asi nejlepší self buff ve hře. Nejen, že s tebe udělá v kombinaci s Frenzy kombajn, boostne dmg atd. Ale hlavně tě učiní imuním třeba na Frozen, což ti za prvé zachrání kejhák, ale hlavně dále vesele po celou dobu řežeš do elitů/bose. Zkus to aspoň! :wave:

JokerLuk
Wraith

Příspěvek od JokerLuk » 26.04.2014, 00:49 hod.

Do firu mám 19% na rukách a light 14% z pásku, vím, že stackovat element je potřeba a určitě to mám v plánu do budoucna. Osobně bych radši fire, ale uvidím, co mi napadá ještě. Navíc Blizz chce ještě přehazovat elementy na runách. Frenzy jsem jel taky přes Maniac runu, dokuď mi nepadl SoH. WotB mi nevyhovuje skrz svůj cooldown, kde klidně v riftu narazím na další 2 elitní packy, než jej mám znovu k dispozici. Na krátkej moment ohromný boost, ale pak mi zabírá místo pro skill, který využiju hned.

scr
Quill Rat
BattleTag:scr#2683

Příspěvek od scr » 28.04.2014, 08:39 hod.

Cus take bych potreboval rady ohledne buildu...co kde jak vylepsit..WW je sice supr..ale nic moc dmg a uz me to nebavi...HOTA je fajn, ale je vcelku problem s regeneraci fury...momentalne davam critaky za 2,5 -5 mega s overpowerem...ale stale to staci max na T3 a uz i tam mam problem s nekterejma elitama a celkove to proste neni efektivni....poradte prosim http://eu.battle.net/d3/en/profile/scr- ... ro/8617771

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 28.04.2014, 09:58 hod.

tak hota je myslím fire element takže nastackuj fire dmg místo lightningu na ww

ono se to neukáže přímo v čísle co je v info ale funguje to perfektně, dá se to sehnat na bracerech, ringu (soj) andarielka na hlavu je surer, cindercoat jako brnění atd.... + je i legendárka na craft s +20% fire, je to hezky vidět na diabloprogress.com

pak jde ještě na armoru dát + % přímo ke skilu

no a co se týče fury udělej si bracery z mathaela pak po sebrání healthglobu ti to doplní fury, když ti to nebude stačit tak dej a) ts - grim harvest, b) kladivo s šancí na globe, c) br - runa na globy (ale to je strašně malá šance podle mě) d) op na fury (podle mě naprd)

i pasivku mužeš skusit na generaci fury, pokud máš dost cc tak je podle mě op zbytečný dal bych tam nějakej fury generátor

kdyžtak písni
Obrázek Obrázek

scr
Quill Rat

Příspěvek od scr » 30.04.2014, 09:03 hod.

no me by spis zajimalo jake bonusy mit na jakem itemu aby vse klapalo s dmg + rozdeleni paragonu na co se soustredit pro HOTU je asi nejdulezitejsi area dmg..jinak co jsem zkousel mezi smash kde je fire dmg a tou runou s light dmg neni takovy rozdil co se dmg tyka...takze pohoda jen to moc zere fury..premyslim ze zkusim misto overpower kladivo nez prejdu s kladivem na priparku...coz jeste asi chvilku potrva..hodne lidi pouziva pro uniky sprint marathon, ale me prijde lepsi nechat si ww s tim jde uniknout v pohode a jeste s paradnim dmg...no je to bordel to diablo poskladat vse tak aby to melo smysl je fakt masakr :)

scr
Quill Rat

Příspěvek od scr » 30.04.2014, 09:04 hod.

jeste jedna vec jak moc je dulezite as pro barbara..cetl jesm ze je nejlepsi prdet na as zvlast u hoty, a spustredit se na cd a cch

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 30.04.2014, 20:13 hod.

scr píše:no me by spis zajimalo jake bonusy mit na jakem itemu aby vse klapalo s dmg + rozdeleni paragonu na co se soustredit pro HOTU je asi nejdulezitejsi area dmg..jinak co jsem zkousel mezi smash kde je fire dmg a tou runou s light dmg neni takovy rozdil co se dmg tyka...takze pohoda jen to moc zere fury..premyslim ze zkusim misto overpower kladivo nez prejdu s kladivem na priparku...coz jeste asi chvilku potrva..hodne lidi pouziva pro uniky sprint marathon, ale me prijde lepsi nechat si ww s tim jde uniknout v pohode a jeste s paradnim dmg...no je to bordel to diablo poskladat vse tak aby to melo smysl je fakt masakr :)
Co muzu doporucit je urcit si sloty, kde jdes full DPS, sloty, kde pujdes se stats full toughness a pak casti, kde budes mit mix. Je to pomerne jednodussi na nahrazovani upgrady. Pokud hrajes SC, tak bych zapomnel na nejaky unikovy skill. JE to zbytecnost. Navic si ani nepamatuju, ze bych s HotA nekde umrel kvuli uviznuti.

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 07.05.2014, 19:57 hod.

Mel bych dotaz na uzivatele HotA skillu ... za kolik vam to crituje barbari ? Umim si predstavit namaxovaneho FIRE BARBARA, ktery bude davat slusne je*y, ale cim si kompenzujou Edicky elektrikari ? Hrozne mne bavi CotA s el. runou, ale protoze v nejblizsi dobe nepocitam s IK setem, chtel bych se zeptat jestli to nekdo resil CD redukci ... Zvazuji vymenit gate a boty za Cpt Crimsona a pripadne pridat i Born set na dalsi CDR, co si o tom myslite ?!

Bida a utrpeni na jednom miste v odkazu:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... o/38356719
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

JokerLuk
Wraith

Příspěvek od JokerLuk » 07.05.2014, 22:22 hod.

Už jsem se lehce zaměřil na fire (54%) a s HotA dávám kolem 13M. Chci to vytáhnout aspoň na 100.
Naposledy upravil(a) JokerLuk dne 08.05.2014, 15:27 hod., celkem upraveno 1 x.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 08.05.2014, 08:00 hod.

Mám jednoduchej dotaz na hotaře. Proč se preferuje HoTA před Seismic Slamem? Zkoušel jsem oboje, ale prostě SS (runa 710% fire dmg) mi vyhovuje víc. Dává to víc dmg a ve větším AoE. Asi to stojí trošku víc fury, ale cindercoat to celkem redukuje. Navíc to ještě dělá knockback, což HoTA imo nedělá.

JokerLuk
Wraith

Příspěvek od JokerLuk » 08.05.2014, 15:26 hod.

HotA dám 5x za sebou a SS 3x. Knocback mi nesedí a hlavně HotA má rychlejší kadenci.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“