Zeď nářků
Tak si jdu zanaříkat že nejsem schopen vymlátit z potvor, najít ani vykaďalit rozumné jednoruční bacátko pro mého barbara. Jako - fakt ani prd! Padá mi vše možné, třeba dnes pár plánků na zbytečnosti, setovka pro DH, několik prstýnků... Kaďala mi nakadila za pitomých cca. 300 shardů pět lege opasků (jeden plný inventář s pěti hnědými - neke, čuměl jsem jak puk!), ale nějaká aspoň trochu použitelná jednoručka - ani za nic. Fňuk.
Re: Zeď nářků
Mě ta nová zbraň snad nikdy nepadne. Třetí den po vydání jsem jednu dostal a od té doby nic lepšího. 14 dní všechny shardy do zbraní a nic.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
ja bych chapal, ze si stezujes kdyby ti do nepadalo, ale kdyz tak kouknu na tvuj gear kde mas hodne slusny veci..tak nevim..mozna ses jen moc narocnej..mas skoro to nej..samozrejme ne s uplne nej statama, ale tak ROS tady neni tak dlouho aby mel mit kazdy TOP gear..
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Reve, to neřeš. Dava_C je důvod, proč vlastně tento ubrečený topic vzniknul :-D
A když už tady tenhle topic je, tak si také postěžuju. Případně to beru i jako vážně míněný dotaz, jestli někdo nemá dobrý tip.
Kde mám sakra brát dostatek žlutého craft materiálu. Nějak mi to padá nepoměrově na to co potřebuju.
BS mám +- průměrně jeden kus/rift (přímo z bose + rozložené legendárky).
Esencí mám také dost a ani se až tak moc nesnažím je lovit (jen trvale sleduju všechny questy zda jsou k dispozici). Jen na Captaina už mám jen jednu, ale tam už jsem spokojený s tím co jsem vyrobil, takže ty další zatím nepotřebuju (to jen kdybych někdy našel vyr set a musel jeden kus Captaina přesunout na jiný typ výbavy).
Bílých předmětů mám také dost.
Za jeden rift dám tak maximálně 30 kousků žlutého craft materiálu + něco málo navíc za rozebrané žluté orby od Kadaly.
Výroba jedněch rukavic/helmy stojí 90 kousků. Takže jsem pořád limitovaný jen žlutým craft materiálem.
A tedy i dotaz. Je někde výrazně lepší drop žlutých předmětů než v riftech? Mně přišlo, že ani ne, ale třeba jsem něco někde přehlédnul, co jsem moc nehrál.
Až vyrobím novou helmu a rukavice, tak to zase bude lepší, na ostatní výrobu nebo reroll je spotřeba už o něco menší. Ale to jen tak nebude než získám roll rukavic jaký chci (int + CC + CD + CD). U helmy pak potřebuju novou s vit místo res (a to také bude na dlouho, protože res, který tam nechci je zaručný stat u Aughild's helmy - tzn. musí zbylé tři staty rollnout rovnou ze čtveřice socket/int/vit/cc 6 a to je dost malá šance).
Kde mám sakra brát dostatek žlutého craft materiálu. Nějak mi to padá nepoměrově na to co potřebuju.
BS mám +- průměrně jeden kus/rift (přímo z bose + rozložené legendárky).
Esencí mám také dost a ani se až tak moc nesnažím je lovit (jen trvale sleduju všechny questy zda jsou k dispozici). Jen na Captaina už mám jen jednu, ale tam už jsem spokojený s tím co jsem vyrobil, takže ty další zatím nepotřebuju (to jen kdybych někdy našel vyr set a musel jeden kus Captaina přesunout na jiný typ výbavy).
Bílých předmětů mám také dost.
Za jeden rift dám tak maximálně 30 kousků žlutého craft materiálu + něco málo navíc za rozebrané žluté orby od Kadaly.
Výroba jedněch rukavic/helmy stojí 90 kousků. Takže jsem pořád limitovaný jen žlutým craft materiálem.
A tedy i dotaz. Je někde výrazně lepší drop žlutých předmětů než v riftech? Mně přišlo, že ani ne, ale třeba jsem něco někde přehlédnul, co jsem moc nehrál.
Až vyrobím novou helmu a rukavice, tak to zase bude lepší, na ostatní výrobu nebo reroll je spotřeba už o něco menší. Ale to jen tak nebude než získám roll rukavic jaký chci (int + CC + CD + CD). U helmy pak potřebuju novou s vit místo res (a to také bude na dlouho, protože res, který tam nechci je zaručný stat u Aughild's helmy - tzn. musí zbylé tři staty rollnout rovnou ze čtveřice socket/int/vit/cc 6 a to je dost malá šance).
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Já šrotuju všechny žluté....ale 90kapek na rukavice je trochu přehnané...
To samozřejmě dělám taky a to trvale (tedy sbírám a šrotuju všechno žluté včetně otvírání všech truhel a destrukce většiny objektů). Ale i přesto, že jsem v jednu chvíli měl asi 2500 zásobu, tak byla hned pryč a teď to na tom vázne.
Kdyby u ničeho nebyl požadavek dejme tomu přes 50 kapek, tak by to bylo ještě rozumné a až takový nedostatek bych neměl.
Kdyby u ničeho nebyl požadavek dejme tomu přes 50 kapek, tak by to bylo ještě rozumné a až takový nedostatek bych neměl.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Jojo 50 je optimálních
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
osobně nepouzívám šrot na jinaj craft než setovejch itemů / a potom rerol toho co padne
občas štoruju občas prodávám ale kolem 500 kousků mám stále
asi bych se nehonil za perfetníma statama a bral co je
občas štoruju občas prodávám ale kolem 500 kousků mám stále
asi bych se nehonil za perfetníma statama a bral co je
Nějakou verzi už samozřejmě mám (tedy mám fungující 4 sety po třech kouskách, když u každého počítám bonus za +1 kus za ring). Perfektní staty nepotřebuju, potřebuju zatím jen správnou kombinaci statů. Rukavice s cool down redukcí se zatím nepovedly žádné. A nebudu zase zbytečně vyhazovat materiál, abych vyráběl reroll na 8% cool down redukci na debilním základu (to si raději počkám s tím co mám).
Jen mi to přijde trochu nepoměrné ty požadavky na zdroje.
Vlastně s tím ale nemám ani problém, prostě to tak je a časem se určitě zadaří. A když to bude trochu déle trvat, tak to také nevadí. Nemám v plánu dělat další postavy a nemusím mít také vše hned.
Když už tu to vlákno ale bylo založené, tak mi to nedalo :-)
Jen mi to přijde trochu nepoměrné ty požadavky na zdroje.
Vlastně s tím ale nemám ani problém, prostě to tak je a časem se určitě zadaří. A když to bude trochu déle trvat, tak to také nevadí. Nemám v plánu dělat další postavy a nemusím mít také vše hned.
Když už tu to vlákno ale bylo založené, tak mi to nedalo :-)
To je výhoda toho, že mi nic nepadá, nebo strašně vzácně, žlutýho matroše mám 11 000 a ostatních podobně, Death breath mám skoro 3000. Kde není co enchantovat, tam neubude. A to už to skoro nesbírám.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Death breath mám taky zásoby (nevím teď z hlavy přesně, přes 2tis. určitě, třetí slot už zabírá). Těch padá naopak nevyváženě zbytečně moc.
Tvoje úvaha je ovšem špatná.
Materiálu máš takovou zásobu přesně z opačného důvudu a to proto, že ti to docela padá. Padá ti to skoro tak dobře jako si tu stěžuješ :-).
Už používáš sety, které musí padnout (Tal a Vyr set) a proto už nemáš potřebu vyrábět sety jako já teď vyrábím pořád dokola Ashera rukavice.
Z Tal a Vyr setu mám zatím od každého jediný kousek, takže já se zatím tak daleko s dropem nedostal (to jen konstatuji a vůbec si na to nestěžuji).
Kdyby mi to tak dobře padalo jako tobě a měl jsem už slušné Vyr's rukavice (tedy druhý kousek k tomu jednomu co už mám), tak naopak materiálu mám dost.
Tvoje úvaha je ovšem špatná.
Materiálu máš takovou zásobu přesně z opačného důvudu a to proto, že ti to docela padá. Padá ti to skoro tak dobře jako si tu stěžuješ :-).
Už používáš sety, které musí padnout (Tal a Vyr set) a proto už nemáš potřebu vyrábět sety jako já teď vyrábím pořád dokola Ashera rukavice.
Z Tal a Vyr setu mám zatím od každého jediný kousek, takže já se zatím tak daleko s dropem nedostal (to jen konstatuji a vůbec si na to nestěžuji).
Kdyby mi to tak dobře padalo jako tobě a měl jsem už slušné Vyr's rukavice (tedy druhý kousek k tomu jednomu co už mám), tak naopak materiálu mám dost.
A když máš tolik materiálu, tak proč ho nevyužiješ? Třeba Aughild's bracery bys mohl vyrobit lepší (esence na Aughild's nejsou žádná hrůza na sehnání a FS ti musí také nějaké určitě zbývat).
Ja mam porad cca 5000ks zlutyho matrose a to uz ani vse nesbiram...nejak jsem nepocitil nekdy, ze by me neco chybelo..samozrejme az na lege matros.... death breath, ze zecataku ROS, ale asi tyden po vydani uz jsem jich mel stale dost
asi to sem nepatri, ale tie "platby" za enchant u mystica sa daju trosku obist, staci sa "vyescapovat" z hry pokial vam neprocne to co chcete a znovu spustit novu hru... docielite tym to, ze cena za enchant sa nezvysi... takze si mozete item pretacat dookola za napr 20k a to by si sa uz na 7m nemal dostat neviem ci to blizz eviduje ako bug a opravia to v patchy alebo nie, kazdopadne zatial to funguje (resp v nedelu este fungovalo)... pokial mate slabsi komp, moze to byt na makovicu, ale kto chce setrit, tak sa nemoze stazovat na drobny diskomfort... ja som to zatial neriesil, ale zrejme to pride, nakolko financie idu radikalne doluKaplan007 píše:Do žlutý helmy jsem včera nacpal 7 000 000 goldů abych tam enchantnul socket.
Když už jsem byl asi na 3 mega, tak už jsem to nechtěl vzdát.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
viděl jsem to někde v sekci "podvod" takže podle mě o tom ví, kdy to opraví tak to nevím ale řekl bych že zato teoreticky může bejt ban
je to prostě chyba
je to prostě chyba
Ban?tomu never......byly horsi veci...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Ban za tohle určitě nebude ale je to opruz, to souhlas...
Booo wooo
už 3 týždne hrám inú hru.
Odoslané ťapkami.
už 3 týždne hrám inú hru.
Odoslané ťapkami.
Ach jo. Zrovna jsem se docetl, ze zkazili hru. Ted to bude jen o chozeni T6 zalozenych postavama na 1. levelu a otacenim shardu u kadaly. Asi s tom skoncim treba do zacatku nove sezony v lete, to by mohlo byt zabavne, zacit odznova.
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 29.0