lightning barb

onDr3j
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
lightning barb

Příspěvek od onDr3j » 25.05.2014, 04:23 hod.

Zdar, pripada mi ze vsetci idu fire barbara... tak trochu zmena

profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/onDr ... o/35936984

po nabufovani mam dps 1,2 mega..

Zbrane:
Zakladom je Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker - dost OP vec a umoznuje multi proc ako kombinaciu k nemu som skusal vela zbrani:
Fulminator - nie je zly ale dmg sa mi zdal pomerne maly
Sun Keeper - dobre na elitky ale po testoch nakoniec ani tych 30% neprevysilo dmg Odyn Son
Mad Monarch's Scepter - druha zaujimava zbran, ktora dava velky poison dmg po zabiti 10 mobov - pouzitelna zbran
Sky Splitter - vyhoda je % sanca na stun, ktora je v kombinacii s lightning frenzy zaujimava. Mam k tomu este ring ktory predlzuje stun o 25%
nakoniec som skoncil pri Odyn Son - lightning chain dava velky dmg a zvysuje aj % lightning skillov, ine zbrane nemali zmysel

PS: na T3 vo full parte davam eltikam dmg 25 mega s primarnym utokom

Armor
Armor sa da nakombinovat vela sposobmi, hlavna myslienka je asi ziskat % element dmg a % proti elitkam. Hram HC a momentalne T3 a planujem T4, ku ktoremu mi chyba Ring of Royal Grandeur aby som mohol nasadit viac setov.
Zakladom je Aughild's set - redukuje a zvysuje % dmg proti eltikam a redukuje % melee/range utokov
Ice Climbers - nenahraditelna vec, ziadny jail, slow, freez
Pride of Cassius - opasok ktory zvysuje dobu trvania ignore pain - nutne dodat ze mam viac itemov na % cooldown redukciu aby to malo dobry efekt, jedina mozna nahrada je Thundergod's Vigor ale ten som nechal v truhle..
Stone of Jordan - dalsia OP vec, zvysuje % dmg proti eltikam a % element dmg
Zvysok equipu tvori Cain's set na exp, casom by som chcel pouzivat Immortal King's set a pouzivat Call of Ancients na doplnovanie fury
druhy ring a amulet podla chuti, tu zatial nemam stastie ale zistil som ze nie je rozdiel medzi % element dmg a average dmg, staty nakoniec boli take iste

PS: mam full BT set ale vobec mi nepride taky uzasny ako vsetci hovoria, vyhoda proti molten, desecrator, plagued je ok ale v konecnom dosledku su to aspon pre mna neskodne veci a so superstition mi navyse doplnuju fury do plna, co robi problem je arcane a fire chains, ktore sa v pohode daju vyriesit amuletmi

Skilly
Active:
Cleave s velkym lightning dmg - dolezity skill pre vyuzitie multi procu Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker
Seismic Slam - lightning dmg so znizenou cenou fury - plosny skill s velkym dmg
Ignore Pain so zvysenim doby trvania - pre vyssi torment dolezity skill
Battle Rage na % dmg - da sa nahradit podla potreby
War Cry na regen hp - pre vyssi torment dolezity skill
wrath of the berserker nad % dmg - da sa nahradit podla potreby

passive:
Rampage - ked sa nastackuje zvysuje velmi pekna dmg ale aj touchness (armor)
Touch of Nails - armor je treba
Weapon Master - dobra utocnacna pasivka, da sa nahradit pekne s Brawler na farmenie skupiniek
Superstition - regen fury ale hlavne aj rezist proti elementalnemu dmg

Paragon body
By som rozdeloval podla aktualnej potreby ale momentalne pouzivam:
Core - movement speed + strength
Offensive - critical dmg + cooldown reduction
Deffensive - life regen + all resist
Utility - area dmg + life on hit

PS: mam komplet vybavu aj na fire barbara - cinder coat, devastator, burning axe of sankis atd. ale musim povedat ze lightning build mi pride zabavnejsi a mozno aj silnejsi (?) - nemam zatial dokoncene earth's alebo raekor's sety ale videl som ich v akcii
Naposledy upravil(a) onDr3j dne 25.05.2014, 14:28 hod., celkem upraveno 1 x.

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Re: lightning barb

Příspěvek od skyrim1988 » 25.05.2014, 07:21 hod.

Zdar ,

cesta ve stylu Lighting je moooc super :) Blesky ja muzu.Hraju SC a momentalne se dokazu udrzet na T3.Ty blesky to velmi slusne kraji :) Jinak jeste mi ma co napadat :) Snad se nekdy dockam Thunderfuryho nebo druhe casti do Earth setu...

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 25.05.2014, 08:02 hod.

I approve this message. 8-)
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 25.05.2014, 10:12 hod.

taky chci jen lighting barba protože... koho jiného? monka jedu na amplify, wizz je cold a z WD light asi neudělám :D
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 25.05.2014, 11:38 hod.

ja som na zaciatku RoS bol rozhodnuty ist light barbara ale neako ma drop nasmeroval na fire-burning axe ,cindercoat..
sice mam wristy ring aj neck s moznostou reroll fire na light pomocou enchantu ale ceny su velke a goldov malo tak jedine ked nieco dropne.

onDr3j
Quill Rat

Příspěvek od onDr3j » 25.05.2014, 14:26 hod.

len tak pre inspiraciu...
po 2.0.5 sa da spravit aj cold barbar - myslim ze utar's roar je jedina zbran na cold dmg + nejake chill efekty do armoru a frostburn rukavice...

inak mam aj bul-katho's set a ten physical dmg z bonusu dava dost velky dmg, asi to este otestujem s kombinaciou rend + ww

takze GL s vecami a treba skusat :)

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 25.05.2014, 16:26 hod.

este si zabudol na Azurewrath mec tiez cold dmg + ma okolo 20% chance na freeznutie.

TeS
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od TeS » 25.05.2014, 19:29 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/shar ... ro/9046725

to je muj light barb jen tak na blbnuti, pokud by jste poradili co zmenit tak dekuju

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 26.05.2014, 12:08 hod.

Puzzlesrot vymen za SoJ a hellcat za thunder vigor, no naj opasok je podla mna harrington alebo na movement speed z war cry.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.05.2014, 12:49 hod.

light barb je super, mozes hrat viacero buildov, ww, hota, ranged s wt a ss... a kadejakych X obmien... skoda este ze ten cold je zatial o nicom dost... a ze fire stale vedie trosku no

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 26.05.2014, 13:04 hod.

Mas ve skillech WotB, tak ty Ice Climbers boty az zas takova nutnost nejsou.

sgtmajfoley
Doom Knight

Příspěvek od sgtmajfoley » 26.05.2014, 15:34 hod.

Pozrel som si ten build este raz a podla mna Ignore pain je zbytocnost a ten opasok tiez. Radsej perma Ancients, kde mas 50% redukciu natrvalo a opasok kludne mozes pouzit Harrington na vacsiu dmg alebo Thunder Vigor. Samozrejme Ignore pain mozes kludne pouzivat pokial este nemas casti IK setu, ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 26.05.2014, 16:19 hod.

Vztahuje se na Thunderfury +%element dmg? Pokud to tu už někdo psal, jako že asi jo, tak se omlouvám ; )-

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.05.2014, 07:51 hod.

sgtmajfoley píše:...ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.
to takto nemozes zovseobecnovat :) ja som nahral asi nejakych 70PL ako mam RoS a za cely ten cas mi droply akurat IK botky a 2kusy dalsich set armorov, ktore maju ale onicom bonusy (dropli aj dalsie setovky, ale to boli akurat BK weapona a potom ringy/amu)... craftit mozem akurat aughilds, ktory je sice super, ale z dokopy asi 20craftov ani jedny uzitocne bracery/shouldery... takze tie setovky su aj o stasti no. kazdopadne tiez mi pride IP na SC zbytocnost
Psycho píše:Vztahuje se na Thunderfury +%element dmg? Pokud to tu už někdo psal, jako že asi jo, tak se omlouvám ; )-
nie, nevztahuje sa

Pif
Quill Rat
BattleTag:Pif#2166

Příspěvek od Pif » 27.05.2014, 20:34 hod.

Naprosto oddán a zamilován do Light buildu u barba. Pojedu ho tak dlouho doku nebudu mit IK set na stariky s runou na redukci DMG o 50%,k tomu budu skakat se setem a botkama LEAPy (call of the mountains runa u Earthquake) a busit do nich thunder furry a shard of hate. Pomuze mi ring RoRG a SOJ nebo Unity(tot otazka zda to da dalsi redukci aspon tech 25% a celkem diky starikum by to bylo 75% což je famozni :-)) Snad to dokazu schromazdit do par mesicu :-D

onDr3j
Quill Rat

Příspěvek od onDr3j » 28.05.2014, 00:46 hod.

AlterEgo píše:Mas ve skillech WotB, tak ty Ice Climbers boty az zas takova nutnost nejsou.
WotB som uz vyhodil :) padol mi RoRG

onDr3j
Quill Rat

Příspěvek od onDr3j » 28.05.2014, 00:48 hod.

sgtmajfoley píše:Pozrel som si ten build este raz a podla mna Ignore pain je zbytocnost a ten opasok tiez. Radsej perma Ancients, kde mas 50% redukciu natrvalo a opasok kludne mozes pouzit Harrington na vacsiu dmg alebo Thunder Vigor. Samozrejme Ignore pain mozes kludne pouzivat pokial este nemas casti IK setu, ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.
akurat dnes som ho dokoncil :) takze presne takto som to aj prehodil, akurat este skusim skombinovat nejaky treti set ak to pojde, asi cain nech to expi trosku viac alebo BT set - amulet, gate, opasok v mojej kombinacii zapada a ma velmi pekne staty na hc, pripadne raekor's/earth's mam po 2 casti

Bombato
Quill Rat
BattleTag:Bombator#2760

Příspěvek od Bombato » 28.05.2014, 11:42 hod.

Peknej HC Lightning Barb. Jak si na tom s fury,mozna bych tam prdnul pasivku Unforgiving,treba misto WM ? A ten ignor pain s paskem se pro HC partu hodi,urcite bych ho nerozkladal :)

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 28.05.2014, 13:14 hod.

pekny, o barbarech moc nevim, ale videl jsem neco takoveho v akci uz pred ROS (s furios charge) a T3 jsme probihali, nebylo do ceho hitnout, bo to barbar daval sam a byl vsude prvni, tak jsme sli na T4 (tehdy na lvl 60) ....

pro inspiraci: zajimave je kdyz se takovy barbar doplni o CDR a pasek pro zrychleni Movement speed pro celou partu pri war cry a nejakou helmu, ted si nevzpominam jakou, kdyz najdu tak dodam + sprint => perma full speed pro celou partu == prakticky jako perma speed pylon v riftech ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 28.05.2014, 13:33 hod.

@Darkness: my jsme se naučili speed pylony nebrat, protože melee charaktery mají problém se pak trefovat do nepřátel a navíc ta rychlost způsobuje zmatek, takže bych to neviděl jako moc pozitivum. Možná na nějaké nízké T, kde to člověk opravdu jen prolétává.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“