jak sem psal, později se situace v chatu vyjasnila. Protože,ruku na srdce,koho z nás co jedou delší dobu T4-6 Adventure baví levelit na 70 normální cestou? pokud nejde o novej,nehranej char? myslím že nikoho . Pravá zábava začína na 70lvl a pravý Diablo na 70 HC ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Chci se zeptat, zabruslil jsem do komunity malthael farm kde to typek zakládal, zabil se boss, vsichi leavnuly a s charem logl na,nějakou postavu para 15 pak lozil novou hru mi se na něj připojili a během chvilicky se dával boss znova. Můžete mi osvětlit co to vlastně dělal?
To je platidlo ktere utracis u Kadaly. Pani co se objevuje ve meste :-) a gamblis u ni itemy. A nejde ti to sebrat pac mas asi stropove množství 500ks.
cus bus...chtel bych se zeptat...nevite proc mi pri hrani z cerna obrazovka a problikne a potom hraji dal...vetsinou pri vypadnuti nejake veci a nebo pri mluveni...atd...vlastne je to skoro furt...nevim si rady...dekuji za odpoved
Se zbrani je to jednoduchy, s petama cim vic dps, tim lip A ten phys bonus ti taky dost pomuze, sunkeeper je blbost, ten na jade wd, tam to nejede na dps