PEJSKARI

Odpovědět
Hamman
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Hamman » 12.06.2014, 10:59 hod.

Tim padem bych taky nechapal, proc by se to melo vyplatit, spis jsem pro fetishe

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 12.06.2014, 11:31 hod.

Ano - přeložili jste si to správně - nechápu, proč by se to mělo vyplatit a proto mě překvapuje, že už jsem to na několika postavách viděl... Jediná "využitelnost" by byla skutečně v momentě, kdy člověk vůbec nepoužívá fetish army. Proto mě zaskočilo, že to mají narolované i lidi, kteří mají normálně FA v talentech a evidentně s tím chodí:/

Předpokládám - že jde o chybu u těhle postav, protože jak píšete +40-45% fetish army kde je 5 respektive 7-8 fetishů je určitě lepší než +40-45% zombie dogs kde je v lepším případě jeden pes v horším třeba čtyři slabší. O tom se nemusí moc vést ani debata.

Septiker
Quill Rat
BattleTag:Septiker#2967

Příspěvek od Septiker » 12.06.2014, 13:16 hod.

Zdravím pánové,
včera jsem do toho chvíli koukal a ať sem dělal co jsem dělal pořád z toho moudrej nejsem. Nedávno se tu postovalo, že jde WD jet s velkym psem na fire build a že je teda trochu kontraproduktivní maxovat physical dmg na gearu a tlačit tak dmg feťákům (myšlenka od Yaka). Pak tu ale psal (tusim firdecek) že pes vlastně ma fire jen tu auru a že kouše pořad přes physical. Nemam v truhle nasyslený potřebný šrot abych to víc testoval - tak prosím o vysvětlení od někoho kdo do toho vidí víc než já. Možná je to očividně ale někdy si prostě přisednu vedení a "očividné" věci zůstávají skryté :(

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.06.2014, 08:55 hod.

Během víkendu jsem vyzkoušel všechny různé varianty na pet build. Jako asi nejlepší se mi v téhle chvíli zdál fire build avšak ne na jednoho psa (pokud máte opravdu top rolnutý ring) nebo na více psů (pokud ten ring nemáte až tak dobrý a je lepší nosit jiný - ideálně fire SoJ).

Chodil jsem s tím T5 rifty v rozmezí 8-15 minut na rift podle rollu riftu. Můžu potvrdit, že při změně runy u fetish army na "TT" opravdu dochází ke změně celého dmg všech fetishů na fire, takže se započítávají +% fire dmg z itemů. Doplnil jsem to pyrogeistem což fungovalo víc než dobře.

Jediné - co 100% nefunguje na fetishe je tedy crit chance. Dokonce i z atack speedu nějakým způsobem zřejmě těží, jen jsem nepřišel na to jakým:)

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 16.06.2014, 09:06 hod.

Trifecta Rorg nebo ten picus na psy > soj s max elem dmg a 29 elite dmg.. vyzkouseno v riftu i treba na ghomovi, ten cas zabiti byl +- stejnej, sice vetsi cisla, ale pomalejší a takovy divnejsi.. spravne by to melo bejt lepsi, ale nevim, mam udelat video porovnani vsech 3 kombinaci? Zajimal by me nazor, protoze tuhle kombinaci porad kombinuju a at delam co delam, bez soj mi to prijde lepsi.. nejlip asi na azmodanovi ne? Chce to neco, co se nehejbe a jen co bude rychleji s jakou kombinaci dole

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.06.2014, 11:57 hod.

Ten ring na psa. RoRG nosit musíš ať chceš nebo ne - přichází se tím o příliš mnoho pokud ho někdo sundá.

Zkoušel jsem rozdíl mezi:
ring na jednoho psa
SoJ
trifektovej Leoric ring TOP roll (497 intel, 7IAS, 6crit chance, 48 crit dmg, 30% expy)

- férově mi nejlíp vyšel ten leoric, protože ring na psa mám bídnej. SoJ na fire sice okej, ale na ofic foru jsem někde četl kdysy dávno, že "možná" i u toho +% elemental dmg funguje jakýsi diminishing returns (ověřeno to není) a dávalo to více méně stejně s tím, že statově to vyjde líp pro můj dmg nejen petů

KrtekKazatel
Fallen Shaman

Příspěvek od KrtekKazatel » 16.06.2014, 12:25 hod.

Yaka píše:Během víkendu jsem vyzkoušel všechny různé varianty na pet build. Jako asi nejlepší se mi v téhle chvíli zdál fire build avšak ne na jednoho psa (pokud máte opravdu top rolnutý ring) nebo na více psů (pokud ten ring nemáte až tak dobrý a je lepší nosit jiný - ideálně fire SoJ).

Chodil jsem s tím T5 rifty v rozmezí 8-15 minut na rift podle rollu riftu. Můžu potvrdit, že při změně runy u fetish army na "TT" opravdu dochází ke změně celého dmg všech fetishů na fire, takže se započítávají +% fire dmg z itemů. Doplnil jsem to pyrogeistem což fungovalo víc než dobře.

Jediné - co 100% nefunguje na fetishe je tedy crit chance. Dokonce i z atack speedu nějakým způsobem zřejmě těží, jen jsem nepřišel na to jakým:)

ted jeste dat slozeni equipu :) na jakym si to testyoval :)

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 16.06.2014, 12:51 hod.

Yaka píše:Ten ring na psa. RoRG nosit musíš ať chceš nebo ne - přichází se tím o příliš mnoho pokud ho někdo sundá.

Zkoušel jsem rozdíl mezi:
ring na jednoho psa
SoJ
trifektovej Leoric ring TOP roll (497 intel, 7IAS, 6crit chance, 48 crit dmg, 30% expy)

- férově mi nejlíp vyšel ten leoric, protože ring na psa mám bídnej. SoJ na fire sice okej, ale na ofic foru jsem někde četl kdysy dávno, že "možná" i u toho +% elemental dmg funguje jakýsi diminishing returns (ověřeno to není) a dávalo to více méně stejně s tím, že statově to vyjde líp pro můj dmg nejen petů
Tak na elitky bude lepsi ten na psa a soj, neco malo jsem nahral, je to tam jasne videt. Schvalne jsem nasadil i aughild chest, abych neprisel o zadnej bonus..

Jinak sundat ho muzes, ja ho vlastne ani nepotrebuju na vyssim T,

po tomhle pokusu to asi budu delat takto:
T4 - to co mam tady http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hamm ... ro/8892986, tj zuni, abych si jen behal a nemel stres s vyvolavanim
T6 - kukri (kvuli fetishum), zadny zuni ani hexing pants, ale aughild ramena, bracery a chest (3 set bonus), kalhoty a boty helltooth (500 int), soj (viz video), ring na psa (viz video), rorg pryc (neni treba), mojo na transfer 30% dmg psovi a do pasivek fetishaky, at pribejvaj v case, kdy budu cekat na reuse vyvolani z kukri.. nebo takle, ja uz tak hral, ale nebavi me to jak to musim furt vyvolavat, jenze nehral jsem se soj, ted vidim, ze to bude asi lepsi

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.06.2014, 13:21 hod.

Čoveče nevím nevím - když jsem sledoval ty čísla u sebe tak mi přišlo, že rozdíl mezi mít a nemít SoJ byl zanedbatelný až mě to samotného překvapilo:( S tím RoRG je to taky na diskusi podle toho co nosíš za sety. Pokud chceš mít aughil a blackthorne tak se mu nevyhneš.

Já jak jsem si zvykl na to vyvolávání díky Kukrimu tak se přiznám, že mě to moc nebaví jen běhat a sbírat už, navíc na tom vyšším T5/6 jsem třeba chodil se zajímavou kombinací, kdy jsem nosil String of ears pásek a k tomu jen dvě části blackthorne setu (což by se dalo vyměnit za těch +500 intelu to mě nenapadlo). Pokud bych to takhle složil, tak se dostanu na all resist 1700+ všude a k tomu budu mít redukci z toho pásku ještě. Přitom dmg bude 1,2M+ v tom základu. Zkusím to oblíknout večer at vidím co to dá za čísla.

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 16.06.2014, 13:27 hod.

Tak nevim kam jsi koukal teda :D S rorg tady bylo nakejch 24-29m/hit a s tim soj 36-40m/hit, to je rozdil, jenze to je jen elitkam a ne normalnim + jeste k tomu kukri nema takovej dmg jako to, co mam v ruce, takze celkove je to takovy mrtvejsi.. proto me prave bavi behat T4, nic nemackat, jen sbirat :D.. ono stejne, vic mi toho napada za par rychlejch riftu T4, nez za min pomalejsich T6, prijde mi to zbytecny..

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.06.2014, 14:32 hod.

Jo to jo - já to beru už z pohledu budoucích Tier riftů. Teď je to naprostá zbytečnost chodit t6, taky běhám t4 t5 rifty.

Když jde více méně o finalizaci toho "top gearu".

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 17.06.2014, 08:58 hod.

s tim SOJ a elemental dmg to je tak, ze kdyz uz mam treba 100% fire + 80% dmg pro pety s helmy (tyhle bonusy se scitaji), tak jestli mam 180% nebo 200% uz nenin takovy rozdil a lip muze vyjit navyseni zakladni dmg - tj fetishum nejvic da CC + AS
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.06.2014, 09:11 hod.

Procházel jsem včera gear co mám v bedně na ty fetishe a složil jsem to do následujících hodnot (na účtu BN mám jinak kalhoty a pásek, patří tam blackthorne kvuli redukci a dmg na elitky).

+ physical dmg 56%
+ fetish army 43%
+ elite dmg 43%
+ zombie charger 14% (pile on)
All resist 1600 všechny, physical resist 1700+

Redukce dmg z elit -25%

Hlava i ruce jsou defakto top, protože crit se na pety nevztahuje tak nehraje roli, že na rukách není naopak je spíš ku prospěchu, že tam je vitalita. Večer s tím zkusím pár riftů a dodám čísla, za kolik dávaj.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 17.06.2014, 11:43 hod.

Hmm, nevím, jestli je tento build složený ok na T6...v podstatě když potkáš Mallet lordy, tak během pár vteřin máš po FA fetiších a jseš na cooldownu 120 vteřin...Navíc nemáš ani psa, který by je zaměstnal, takže jseš tam sám a elitka lordů :) GZ...

já myslím, že pasivka na fetišáky je vždy lepší na T6, pakliže nemáš Kukri, které je prostě TOP.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 17.06.2014, 11:49 hod.

Tak já už štastně našel Zuni offhand (mám botky i chest), zkoušel jsem těch 8 šášulů ze skillu, Zuni mi sebral bonus z Asheara (a AS z TalRasha chest, ale to tak neva), dále ofhand žabku (pickup svázaný s boost pasivkou na globíky), zaplácne mi to jeden skill (není Gargantua) - tudíž celkem ztráty, ale především jsem děsně řešil, co použít za silný skill místo bouchajících žabek, které mají slabší dmg. Všechno co frčí na manu při té pasivce na dmg na úkor spotřeby many hrozně žere a přitom člověk musí hitovat, aby se léčil (pomáhají mi pejsci akorát) - kdo má nápad, sem s ním :)
Momentálně mi to prostě přišlo, že se Zuni na fetiše nevyplatí, pasivkou je vyrábím bleskově a mám jich hodně, ze Zuni jen 8 kousků - až se nebude tlouct pasivka se skillem, bude to asi jiné...
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 17.06.2014, 11:57 hod., celkem upraveno 2 x.

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 17.06.2014, 11:54 hod.

Jenze k tem z pasivky se nezapocitava fetish army bonus, takze treba ja s 41% fetish army dmg jsem na tom stejne jak s velkou armadou tehle z pasivky, jenze odpada nutnost na neco utocit, takze jen behas (hexing pants) a ukazujes jim co zabit :D.. plus teda muzu vyuzit jinou uzitecnou pasivku, treba na movement speed a 1 doga navic (takze velkej dava jeste vic)..

Mozna bych to mohl nazvat paintrain build :D

Na generovani jsem pouzival rain of toads, neco takovyho, proste zaby z nebe a nechce to manu.. rychle je to generuje, dava to prd, ale to bude oproti fetishun davat vsechno

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 17.06.2014, 12:39 hod.

Jo na skillové fetishe zabírají bonusy do skillů..i tak je to ale naprosto nepoužitelné, pokud nemáš kukri a nejedeš nějakou malou obtížnost jako T4 a níže..tam ti je asi nic nezabije a zuni se může hodit. Na T6 fetišáci poměrně rychle padají k zemi a je nutno je buď generovat přes pasivku anebo pomocí kukriny. nic jiného v podstatě ani nejde...

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 17.06.2014, 12:42 hod.

Lamkam s unity to na T6 taky umirat nebude :D, T6 = T4

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 17.06.2014, 19:16 hod.

Ja dnes milostive dostal trti kousek Zuni setu. A tak jsem vyzkousel fire build, ktery je popularni na EU foru. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10494862287. Prisel, videl, zkusil, odesel. Je to zajimavy build. S lepsim gearem idealni na afk farmeni t4-5. S kukri tam jde zakomponovat i velky pes. Kazdopadne Kukri nemam, takze nic. Co me osobne nevyhovovalo byla naproste absence jakehokoliv utoku a tudiz 0 LoH. Rozbijeni zabarikadovanych dveri byl taky trosku orisek :) Ale ma to opravdu slusny potencial.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 07:09 hod.

Dal jsem s tím nobrain buildem včera pár riftů.

1) Vůbec mě to nebaví jenom běhat a sbírat globy + goldy
2) Na solo je to jednoznačně nejpohodlnější farmení čehokoliv
3) Nemám hexing panths - až je budu mít bude to ještě rychlejší farmení na cokoliv:)
4) V kombinaci pásek + pasivka na globy + všechny bonusy jsem se dostal na to, že mi fetishové hitujou za 70-80M a to už prostě neni ani úlet.... To je úplně mimo.

Jako nejzábavnější se mi stejně jeví ta kombinace s medvědama a kukrim. Je to - aktivní způsob hry. Tohle je fakt afk hra - bohužel musím uznat, že bude nejeefektivnější.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“