To závisí jakou máš attack speed. Pokud máš 1,4, tak to budeš dávat opravdu 1,4x v rámci vteřiny. 2x tak silný než FO to nebude v žádném případě, protože u FO ten dmg dává každá samostatná část orbu, tzn. těch hitů může dát velké množství. Na skupinu mobů bude FO vždy daleko silnější.lulinak píše:aha diky, ja stejne moc nechapu jak se to disintegrate pocita, ma davat 630 procent damage, ale to jako za vterinu? anebo za 1,4x v ramci vteriny (coz je moje AS) a kdyz to drzim jen pul vteriny tak to jako da jen polovinu? je to nejaky cudny....
subjektivne mi prijde, ze v porovnani napr. s orbem, ktery dava jen 390 DPS tj polovinu a kazdy vystrel se musi cvaknout manualne (cili to ruka urcite netrefi udelat presne 1,4x za vterinu ale spis pomaleji) by to melo bejt dvakrat tak silny, ale neni....
Dle čísel dmg ukazujících ve hře je poměrně obtížně srovnávat, protože u všech channeling spellů se ukazuje dmg každou půl sekundu nezávisle na attack speed.
A to opravdu cvakáš FO manuálně? To by mi tedy jeblo to takhle hrát :-)
Nějaké čas jsem hrál kombinovaný build FO/disint. a samozřejmě FO jsem neklikal po jednom, ale jen držel pravé tlačítko myši souvisle.