PTR 2.1 Online

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Mlok
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413
Re: PTR 2.1 Online

Příspěvek od Mlok » 27.06.2014, 09:00 hod.

lulinak píše:aha diky, ja stejne moc nechapu jak se to disintegrate pocita, ma davat 630 procent damage, ale to jako za vterinu? anebo za 1,4x v ramci vteriny (coz je moje AS) a kdyz to drzim jen pul vteriny tak to jako da jen polovinu? je to nejaky cudny....
subjektivne mi prijde, ze v porovnani napr. s orbem, ktery dava jen 390 DPS tj polovinu a kazdy vystrel se musi cvaknout manualne (cili to ruka urcite netrefi udelat presne 1,4x za vterinu ale spis pomaleji) by to melo bejt dvakrat tak silny, ale neni....
To závisí jakou máš attack speed. Pokud máš 1,4, tak to budeš dávat opravdu 1,4x v rámci vteřiny. 2x tak silný než FO to nebude v žádném případě, protože u FO ten dmg dává každá samostatná část orbu, tzn. těch hitů může dát velké množství. Na skupinu mobů bude FO vždy daleko silnější.
Dle čísel dmg ukazujících ve hře je poměrně obtížně srovnávat, protože u všech channeling spellů se ukazuje dmg každou půl sekundu nezávisle na attack speed.

A to opravdu cvakáš FO manuálně? To by mi tedy jeblo to takhle hrát :-)
Nějaké čas jsem hrál kombinovaný build FO/disint. a samozřejmě FO jsem neklikal po jednom, ale jen držel pravé tlačítko myši souvisle.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 27.06.2014, 09:04 hod.

mdmT píše:Alter děkuji za opravu, je to jak píšeš, nicméně takto by jsi mohl opravit každej char, místo wd psát pet nebo jade místo cruse psát brokovnice nebo HF, prostě každej char tam má 1-2 věci ... a nemluvě o tom, že u toho monka by jsi musel ještě připsat cyclone strike ... ale to je jedno, každopádně ta Tvoje úprava nemění nic na tom co jsem napsal :-))) ...
Cyclone strike se da nahradit amuletem, tak proto jsem to nepsal :-)
Ostatni chary maji tech buildu mnohem vice a je tam vetsi variabilita, ale monk proste ten exploding palm a pripadne fistu na nej proste mit musi at ma jakykoliv build. Pak to je vicemene jedno jak ma dany zbytek skillu.
Kdyby nemel monk EP, tak si pis co chces, ale jiny char misto nej v parte by byl vzdy prinosnejsi.
Naposledy upravil(a) AlterEgo dne 27.06.2014, 09:05 hod., celkem upraveno 1 x.

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 27.06.2014, 09:05 hod.

Amulet bude pain vycraftit s normalnymi statmi :)

treba vyfarmit klicky...nasledne organy.... uz to je dost zahul no a nasledne craft stoji 10 soulov. Ak sa aj podary vycraftit super amulet trebars 10 cc a ele v zaklade.... procne spatna passivka jako napriklad prodigy u WOW wizarda a je to v prdeli :) :green:

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 27.06.2014, 09:06 hod.

to jo no, bude to porod :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 09:06 hod.

... ok , souhlas, beru, však jsem psal, že monk je na milion věcí k ničemu, ale reagoval jsem hlavně na to, že je k ničemu do party a to se snad shodneme na tom, že je nesmysl ...

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.06.2014, 09:06 hod.

a v com by mal byt ten HF amu akoze taky uber? kvoli tej pasivke?

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 09:09 hod.

... ale zase bude mít konečně smysl chodit ubery, což je super, protože mě osobně to bavilo a byla to super náplň navíc ... nicméně v aktuálním stavu to byla naprosto zbytečná činnost ... takto se z tohoto amuletu s robrým rollem a klikou na pasivku stane perfektní item ...

Punky - no netvrdím, že zrovna kvůli této konkrétní pasivce, vůbec nevím co dělá, ale obecně pokud je šance na standardní roll ( což evidentně je ), tak mít nějakou dobrou pasivku navíc mi přijde jako super vlastnost ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 27.06.2014, 09:13 hod.

možnost další pasivky je podle mě paráda jen to bude chtít dobrej roll nevím jak ostatní ale často na hc bojuju jestli dát víc dps nebo něco na obranu a další chlívek na pasivku jen uvítám ať už je to jakkoliv přidaný
Obrázek Obrázek

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 27.06.2014, 09:24 hod.

mdmT máš pravdu a blizz to taky za uplynulou dobu patchů prokázal, MONK je a bude jen OP support char, nic víc, vše ostatní je s Monkem jez zoufalství 8-)

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 27.06.2014, 09:25 hod.

co se týče HF amuletu, takže se vyplatí nafarmit klíčky ?

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.06.2014, 09:27 hod.

no ako jasne, pasivka navyse je super, ale... teraz napr ked vraj upravili BT amu, ze moze rollnut aj +ele dmg, primary stat a cd+cc, tak bonus zo setu sa mne napr hodi viac ako nejaka pasivka... aj ked teda sa mi to mozno len teraz tak zda :) zalezi asi aj od charu alebo konkretneho buildu

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 27.06.2014, 09:27 hod.

Nechcete někdo založit spešl téma na ty nové amulety ? :)
Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 27.06.2014, 09:32 hod.

Založeno v sekcci předmětů ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Sadrokarton
Fallen Shaman

Příspěvek od Sadrokarton » 27.06.2014, 09:38 hod.

28lvl jsem nestihl dokoncit, jelikoz jsem menil skilly ve meste a mezitim bezel cas v GR :) po skoceni riftu jsem nedostal zadny key, to znamena ze musim znova obycejny rift? Kde zase dostanu key 1lvl? Nemam cas to vyzkouset, jinak bych se neptal

Speedy.hvr
Fallen Shaman

Příspěvek od Speedy.hvr » 27.06.2014, 09:41 hod.

mdmT píše:... a nedá mi to, sice zase budu proti všem ( monkům ), ale prostě musím :-)) ... nesouhlasím s tím jak je tu monk dlouhodobě prezentovanej a toto :"hraní v partě je pak o ničem když jste bud furt na zemi nebo se snažíte zdrhat fakt díky Blizzard" je s prominutím dokonce hloupost ... ano monk je na solo hru špatnej, ano monk je jako dmg dealer špatnej, ale jak může někdo kritizovat monka pro hru v partě? ... psal jsem to už kdysi a pořád si stojím za tím, že monk je pro partu na nejvyšších obtížnostech naprosto must charakter a věřím tomu, že každá parta co bude vysoko v leaderbordech bude mít v partě monka ... hraju teda jen HC, ale myslím, že ani u SC to nebude jinak ...
Ne neboj nejsi proti všem já tvůj postoj chápu a respektuju ale tohle bylo psáno ke stavu který je teď na PTR a jakmile byly na ''place'' 2 packy nebylo moc šancí a většinou to končilo ik a to klidně i vícekrát zasebou. A jen můj pohled na HC určitě potřebný na SC je to diskutabilní více k tomu bohužel nemám
snad jen že stále se bavíme o tom jak je to výborný support do party ale já nechci ať už z jakéhokoli dúvodu takto hrát nebo mne stále více baví hrát solo a sprominutím mne s..e že mi někdo takto nastaví limity.
Peace :wave:

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 09:45 hod.

... njn jako na sólo je monk tragickej, to nemá cenu vůbec rozebírat, takže s tím absolutní souhlas ... proto jsem si udělal i cruse, abych si mohl zahrát i sólo, protože ano můj main char je jen a čistě support do party ( ale tam je prostě neocenitelnej :-)) ...

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 27.06.2014, 09:49 hod.

Sadros: jo, tak jak píšeš ... a znova :)
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 09:56 hod.

.. hele a chápu to te správně, že když bude chtít dát spolu parta, tak spolu víceméně musí začít a i skončit?, že do rozjetýho GR se nepřipojím i když budu mít klíč, ale třeba na lvl 15 a parta bude na lvl 20 ? ... neboje to tak že když třeba 3 lidi mají 20 a jeden 15, tak to můžou rozjet od 15tky? ...

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 27.06.2014, 10:04 hod.

tohle by mně taky dost zajímalo... nebo když půjdu na obyč rift s někým kdo nemá klíče můžu tam ten klíč jebnout za něj ? nebo prostě nebude moct hrát ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 27.06.2014, 10:10 hod.

Obyč rift je asi jasný ne ? že prostě každý musí vložit jeden svůj fragment ... přes to nejede vlak :) pokud je to jinak, opravte mě, já multák na PTR nehrál.

A ty GR by mě taky zajímaly, jsem z toho trochu jelen :D
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“