Aspoň jsem mohl RoRG přendat na wizarda, který se zoufale třepotá na rozmezí T3-T4 s 1.250k eDPS

Ja mam na vsetkych itemoch 15% do psa (cize 45% co je max)... pozri si moj profil. Dost zalezi od tvojho CH a takisto aj od dobreho ringu (napriklad SoJ moze boostnut, ked by bol topovy, no moze ubrat dmg rozhodne moj SoJ vo vysledku sklamal a pouzivam Unity) a od weapon dmg. Predtym co som pouzival Thunderfury s 2460 dps, tak pes daval okolo 220m max na elitky, zalezi aj ci mas Big Bad Voodoo buff a Harrington Buff, vtedy aj viac.Seton píše:Zkoušel někdo na všech možných itemech naházet +%dmg psům? Kolik pak dává TMF pes unbuff a buff ? Abnych to přehodil a vyzkoušel tak mě roll předmětů bude stát stašný love, takže to jen tak nevyzkouším :/. Vyplatí se to místo +dmg FA a používat sycos fetiše?
V mojom builde sa nehodi ani aktivny ani passivny fetis. Z passivky to ledva aj generovalo a prd vydrzali, radsej som dal passivku na dalsieho psa + movement speed ked nejsi v combate. Samozrejme hovorim o TMF builde co mam.Seton píše:Díky všem.
No, stále nevím kam se ubrat, jestli pasivní fetiš nebo aktivní fetiš. Ale spíš to vidím tak, že si nechám full zuni+Kukri+aktiv fetiš a budu doufat, že do 2.1 patche opraví přepisování FA fetišů pasivkou. Pak nasadím i pasivku a budu mít 8x FA + 7 pasiváků a bude vymalováno
, kukrina mi zajistí nonstop buff všeho přes BBV a nastane masakr jak prase
. Taková mobilní šrotovací stanice