Goldy, matroš?
Pokud se ti nechce skladat GF gear tak mrkni na komunitu Got Boosted. Dostanes partu low levelu co ti bude hledat jednoduche t6 bounty
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Goldy, matroš?
Shadou, nespletl sis Forward barracks s Fortitude barracks(nebo jak se jmenuje) ? Ty ve 3. actu sou všechny velikostí hellriftu a mají jen 1 lvl, jen prostě vyčistíš. ten fortitude je, jak když vlezes hned do těch dveří v hradbách a ani nevylezeš ven, má 2 patra a je to zbytečně šíleně dlouhý, taky sem si to párkrát z rutiny splet: )
ACT 3: Clear the forward barracks - ten je myslim většinou dole hned jak vyjdes z opevnění
ACT 3: Clear Cryder's outpost - tenhle je uprostřed (a nebo to je naopak) : ))
ACT 3: Clear the forward barracks - ten je myslim většinou dole hned jak vyjdes z opevnění
ACT 3: Clear Cryder's outpost - tenhle je uprostřed (a nebo to je naopak) : ))
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
to Gandy: prachy už zatím neřeším, tři dny a mám skoro čtyřicet mega a to sem ani moc nehrál spíš ty craft matroše hlavně modrý, ale to holt musim nějak posbírat...
to psycho: jooo šel sem hned to těch prvních dveří samo, vidíš tak zkusím ten druhý, díky
to psycho: jooo šel sem hned to těch prvních dveří samo, vidíš tak zkusím ten druhý, díky
Tak na modry material je asi jediny zpusob - nebyt liny a pekne vsechno sbirat a nosit rozbijet
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
šak já líný nejsem a za run sem ve městě x krát, ale padají skoro samý rare...
Psycho, zkusil jsem a dobrá rada. Gody fajn (lepší než s gearem), expy fajn - přes (1 mld/hod), akorát za tu dobu padne v riftu mnohonásobně více lege, surovin a shardů a tím dalších lege... zkoušel jsem to stopovat a srovnal jsem si hromádky. Na expy a goldy vyhráváš "ty", na najít nový kousek gearu jsou rifty, ale to určitě maš stejný...
Zdar a sílu, najdeš v míru
Na expy to vycházelo asi rift T3 singl/expíčí zkrácený 3x psycho run
0,8 mld/1,3 mld za hodinu
12 lav/2 lav (ho*na, souly nebo jak tomu říkáte)
6x vysypaná taška žlutý a modrý/2x vysypaná
goldy? nesrovnatelný, za hodinu jsem na pohodu udělal 24x204 k goldů (psycho run), což samo o sobě je skoro pět mega.
Zdar a sílu, najdeš v míru
Na expy to vycházelo asi rift T3 singl/expíčí zkrácený 3x psycho run
0,8 mld/1,3 mld za hodinu
12 lav/2 lav (ho*na, souly nebo jak tomu říkáte)
6x vysypaná taška žlutý a modrý/2x vysypaná
goldy? nesrovnatelný, za hodinu jsem na pohodu udělal 24x204 k goldů (psycho run), což samo o sobě je skoro pět mega.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jn, legendarky na bounties padaji trochu vic jen na T6 a v parte - to uz hodi slusny bonus, ale stejne rifty jsou lepsi
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)