HC Poetarum
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Fru: gratz k RoRG, fakt pěknej
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Poetarum
Jsem pro, udělat pár klíčů do patche není od věci.
Tak Hellere budu držet palce ať padne lepší kousek. Mě teď nějakou chvíli na keškách neuvidíte...
Jinak Dawe, to máš pěkně ujetej koníček schovávat 240 kešek
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Tak Hellere budu držet palce ať padne lepší kousek. Mě teď nějakou chvíli na keškách neuvidíte...
Jinak Dawe, to máš pěkně ujetej koníček schovávat 240 kešek
Přesně tohle jsem říkal s wiznou co měla wand of woh, vybavil jsem ji amuletem proti arcainům, dostala blacktrouna, bouchala za čtyřicet mega... No a pak na TII v plné partě dostala od velkých kladiváků serii úderů, do toho omotanej řetízek kolem krku a pa paaaaa A to ustála a řádně se zapojila do uberů na T6.HELLERcz píše:A navíc, já NERIPnu
Ale byl to fajn pocit bejt těch pár hodin "nesmrtelnej"... i když to byl jen pocit :o).
Samozřejmě nikomu nic nepřeju nejsem detoxa, ten je úchyl a rád se na to kouká :o), jen že se to může blbě sejít a i když se zaštítuješ, serie nešťastných afixů tě sejme. Ale v první řadě to byla moje vina, protože jsme rushovali a nedrželi se spolu a jak já pořád někoho okřikuju, ať neblbne, tak tady mi to bylo volný, protože jsem měl pocit, že to přeci sejmu klidně sám...
Kryon: proto jsem tam dal ten smajlík. Já vím, co je to smrt ve vanilce na to vzpomínám dodnes ... i když jsem jezdil soft, tak jsem se snažil neumírat, pořád jsem tak skrytě trénoval na HC
RIP číhá za každým rohem, to je jasný. Viz včera znenadání lagy ... latence se z ničeho nic vyšvihne do oblak a to jsou pak nervy ale to je klasika no.
RIP číhá za každým rohem, to je jasný. Viz včera znenadání lagy ... latence se z ničeho nic vyšvihne do oblak a to jsou pak nervy ale to je klasika no.
Však já vím, že víš, a že člověk musí brát HC s nadhledem... Jen píšu, jak jsem se cítil chvíli nesmrtelně a byl jsem si fakt jistej, že neripnu. Já si to fakt myslel :o). Proto jsem ani skoro nenadával, jen se mi zasekl úsměv a smál jsem se sám sobě...
Hmm to si celkem i dokazu predstavit :-)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Kryon je starej rusher na něj bacha se nám nakazil a začíná být trochu sobeček co má u mě vroubeček
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ja pudu, já pudu. Co máš zase za problém Dawe :o). Ripnu svojí postavu, nástěnky tady dělam, včera ti uvolnim místo, básničku složím a nedostanu ani pochvalu až na pár slušných lidí... Abych ti neotevřel ty tvoje kešky a nebo tě nezařadil mezi moje fetiše...
Že ty zase trolíš...
Že ty zase trolíš...
- dawemorraless
- Na-Krul
eeee ta nástěnka je kde ? btw nevim jak smazat muj 1 výblitek tož kontaktuj pane nástěnkáři Kukiho at to vybaví a kdybysi nemusel tak bys neuvolnil tak ehmmm whatever
btw Fru já mám 5294 dělěno 5 prej:D kešek a jen 7 ringů z toho 1 lvl 61
btw Fru já mám 5294 dělěno 5 prej:D kešek a jen 7 ringů z toho 1 lvl 61
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 09.07.2014, 13:09 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Dawe je jen nevybit... Takze rýpe
- dawemorraless
- Na-Krul
Já sem uplně vybitej ale uplně jo kdybych nebyl ale může si za to sám s každým kdo přijde alone jde hrát jen ne se mnou a furt nevim proč asi mě evil twin nemá rád
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Uaaa, no dyk právě, že jsem končil, tak jsem nemohl jít s tebou hrát a proto jsem ti nechal místo a ještě dostanu od Jasoňa vynadáno. Tě budu muset vzít do divadla, do parku nebo do kina, u ubera to většinou zabere a nevrčí pak tolik...
Drsoň
Drsoň
- dawemorraless
- Na-Krul
he he mě spíš do bordelu xD stejně se z toho nevykecáš prostě je to tak furt a já nevim proč proč proč Kryonku Drsoňi řekni mi proč jinak s tím srazem kua sem eče 3 víkendy zapikanej nějekej víkend v srpnu? Ideál po vejplatě 9-10.8?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fru-fru
- The Butcher
Mnooo, tak už jste se naše dvě citlivé duše vyplakaly a je Vám lépe. Dnes večer si můžete padnou do náruče...
To Hulk:
Díky Hulku za tipy. To je dobrá rada.
Jen pro ujištění, jak to s dmg EQ? Jednotlivé hity critují nebo je to jako s Rendem ? Páč ve výpisech dmg se mi to neukazuje, takže tipuji, že to tiká za "bílá" čísla stejně jako Rend (mám zapnuté zobrazení pouze critic...). Co na to Atack speed?
V tu chvíli se nabízí výhodnost CDR např proti CC a CD které jsem doteď preferoval (na HOTA styl hry).
Co se týče výměny TF, je to dobrý nápad. Jeden vcelku rozumný Sunkeeper mi leží v truhle, má 30% elite dmg, jen na něm musím vykouzlit díru...
Jinak jsem teď na tom prachbídně s ele dmg..jako 19% do fire skillu nic moc nezachrání, ale lepší než nic, asi pomůže Sunkeeper na elitách, 30% je fakt hafo.. Jinak jsem nespokojen s tažnesem... Pocitově tam vidím rozdíl velký (samozřejmě vdiím rozdíl v tabulkách, ale hlavní úbytek u mě byl ve vitalitě a lechce strengh-potažmo armor - nečekal sjem tedy takový rozdíl), ale reálně by přece nemělo to nemělo být "tak zlé"...
Moje def staty před sestavením setů (dprogress) :
Toughness: 12,705,300
Healing: 2,705
Resistance: 837
Armor: 12,834
Strength: 7,380
Vitality: 5,536
Po sestavení setů:
Toughness: 9,299,170
Healing: 2,576
Resistance: 923
Armor: 12,173
Strength: 6,752
Vitality: 4,155
Nemusím podotýkat, že Dprogress nezobrauje paragony, self buffed apod...Self buffed mám cca 16Mio tažnese..ale spíše mě zarazil ten pocitovej rozdíl v ubývání HP.. Ale možná to je jen tím, že nejsem na tenhle styl hry zvyklý a více sleduji HPčka. Předtím jsem měl Leap jako ohsit tlačítko (při 50% HP enbo moltenech) a do "bezpečných paků (no frozen, no horde + no bordel na zemi, apod...) " jako startovní tlačítko... Teď tam stojím a hopsám na dmg a nemám ten pocit, že kdykoliv chci tak zmizím :-)..
Jinak nějako osobní zkušenosti co se týče CDR, kolik se hodí? Protože kvůli CDR budu muset snížit staty CC a CD, ale nemám představu jak moc se to "vyplatí" . Dneska jsem bez buffu na 43% CC a 434 CD, přičemž selfbuffed + para by to mělo dělat 56% CC a cca 450 CD....
Jinak těžím s full setů Blackthorne, EQ a Aughild...
Díky za názor Hulku nebo kdokoliv se cítí a chce pomoci radou
To Hulk:
Díky Hulku za tipy. To je dobrá rada.
Jen pro ujištění, jak to s dmg EQ? Jednotlivé hity critují nebo je to jako s Rendem ? Páč ve výpisech dmg se mi to neukazuje, takže tipuji, že to tiká za "bílá" čísla stejně jako Rend (mám zapnuté zobrazení pouze critic...). Co na to Atack speed?
V tu chvíli se nabízí výhodnost CDR např proti CC a CD které jsem doteď preferoval (na HOTA styl hry).
Co se týče výměny TF, je to dobrý nápad. Jeden vcelku rozumný Sunkeeper mi leží v truhle, má 30% elite dmg, jen na něm musím vykouzlit díru...
Jinak jsem teď na tom prachbídně s ele dmg..jako 19% do fire skillu nic moc nezachrání, ale lepší než nic, asi pomůže Sunkeeper na elitách, 30% je fakt hafo.. Jinak jsem nespokojen s tažnesem... Pocitově tam vidím rozdíl velký (samozřejmě vdiím rozdíl v tabulkách, ale hlavní úbytek u mě byl ve vitalitě a lechce strengh-potažmo armor - nečekal sjem tedy takový rozdíl), ale reálně by přece nemělo to nemělo být "tak zlé"...
Moje def staty před sestavením setů (dprogress) :
Toughness: 12,705,300
Healing: 2,705
Resistance: 837
Armor: 12,834
Strength: 7,380
Vitality: 5,536
Po sestavení setů:
Toughness: 9,299,170
Healing: 2,576
Resistance: 923
Armor: 12,173
Strength: 6,752
Vitality: 4,155
Nemusím podotýkat, že Dprogress nezobrauje paragony, self buffed apod...Self buffed mám cca 16Mio tažnese..ale spíše mě zarazil ten pocitovej rozdíl v ubývání HP.. Ale možná to je jen tím, že nejsem na tenhle styl hry zvyklý a více sleduji HPčka. Předtím jsem měl Leap jako ohsit tlačítko (při 50% HP enbo moltenech) a do "bezpečných paků (no frozen, no horde + no bordel na zemi, apod...) " jako startovní tlačítko... Teď tam stojím a hopsám na dmg a nemám ten pocit, že kdykoliv chci tak zmizím :-)..
Jinak nějako osobní zkušenosti co se týče CDR, kolik se hodí? Protože kvůli CDR budu muset snížit staty CC a CD, ale nemám představu jak moc se to "vyplatí" . Dneska jsem bez buffu na 43% CC a 434 CD, přičemž selfbuffed + para by to mělo dělat 56% CC a cca 450 CD....
Jinak těžím s full setů Blackthorne, EQ a Aughild...
Díky za názor Hulku nebo kdokoliv se cítí a chce pomoci radou
Konečně kua ! Mám trifecta Royal ringoš
sice jen 420 inteligence
ale jinak má teda AS, CC a přerollovanej CD viz můj profil, už je na prstu
konečně nebudu hrát ty bountiny
sice jen 420 inteligence
ale jinak má teda AS, CC a přerollovanej CD viz můj profil, už je na prstu
konečně nebudu hrát ty bountiny
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Hc? Neříkej dvakrát.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ano, Kuki, HC já vím já vím .. ale mám radost, že jej konečně mám aspon na chvíli .. ale mám ty bountiny jsem už ani nepočítal ..
- Fru-fru
- The Butcher
Heeej, gz moc Hellere
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak sem ty kešky vodbouch a sou z toho 3 ringy k prdu ale sou na dex bohužel ani 1 nicméně mám 1600 rift stounů tož mám klid na dlouuuuuuuuho ted se budu věnovat po ránu klíčům což bude asi taky za trest
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah