přechod SC na HC
Zdar,nedávno jsem se rozhodl že přejdu z nudněho SC na dobrodružné HC,jenžeporblém je ten,že vevím jakým stylem hrát,hlavně za koho(abych nechcípl na 30lvlu),jakou obtížnost,jaký equip atd.Zkrátka vše co se HC týká,budu rád za cokoli
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: přechod SC na HC
Barbar, uzdravovací Ww + uzdravovací odplata, tuším 1. runa. Superstiton pasivka apod. pasivky na větší armor - vyzkoušíš přes Toughness který nastavení ti nejvíc zvýší toughness. Zpočátku max Torment 3. Využívat 2 zbraně kvůli rychlosti léčení. Šutr na život do palice.¨Využívat war cry na zvýšení armoru - mě vycházela runa s max armorem lepší než runa armor + rezistence. V Paragonu nastavovat LOH a rezistence.
Taky ti zvýší přežití pokud primární útok bude na stun nebo urychlující frenzy s kombem léčícího ww. WW po patchi bude zase zpátky boostlej, včetně proců.
Barbar je na přežití jednoduchej, že bez některých setovek je jako zabiják na pikaču je jiná věc.
Taky ti zvýší přežití pokud primární útok bude na stun nebo urychlující frenzy s kombem léčícího ww. WW po patchi bude zase zpátky boostlej, včetně proců.
Barbar je na přežití jednoduchej, že bez některých setovek je jako zabiják na pikaču je jiná věc.
Ok díky,dnes to rozjedu
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
no já bych hrál to na co seš zvyklej, jestli máš odehráno nějakých pár hodin na softu, tak máš postavu určitě omakanou na když budeš na HC opatrný, tak bys neměl mít problém. Hrát barbara, který ti třeba nesedne jen kvůli tomu, že přežiješ mi přijde hloupý...
každopádně kdyby se ti nechtělo expit od nuly na sedmdesátku sám, tak tě můžu někdy odpoledne vytáhnout a začneš hrát normál pro 70lv kde si to omakáš a pak až se budeš cítit si zvýšíš obtížnost atd....
každopádně kdyby se ti nechtělo expit od nuly na sedmdesátku sám, tak tě můžu někdy odpoledne vytáhnout a začneš hrát normál pro 70lv kde si to omakáš a pak až se budeš cítit si zvýšíš obtížnost atd....
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
souhlasím s Shadouem. jeď to co máš nejvíc v ruce. obtížnost začni normal, upřednostňuj vitalitu ze začátku. až se rozkoukáš, můžeš zvyšovat obtížnost a tím pádem dps na úkor vitality atp. nejlepší bude, když skočíš do vody a začneš plavat vlastní zkušenost je k nezaplacení. nakonec třeba zjistíš že to co sme napsali ti vůbec nesedlo a šel si svou cestou
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
OK zkusím co my bude sedět,stejně jsem chtěl rozjet něco jinýho než barbara,jelikož mám fire i light . anyway díky všem co poradili
Na uplne zacatky je dobrej i WD... od 30lvl mas pasivku, ktera se muze hodit ;-)
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Bud vem to za co umíš hrát nejlíp nebo WD na Pety je to lehký od 30 lvl pasivka co tě několikrát zachrání a peti uderží hodně mobů mimo tebe
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- Zhar the Mad
Ale barbar je pro tupý. Tam jsem jenom mačkal odplatu dokud neprocla a točil jsem se stále jak káča, občas spustil u elitek bersekera a tak. Perfekt na nepřemejšlení. U WD musím i přemejšlet jak se vyhnout.
Určitě bych nevolil barbara už jenom to otravný točení co nedává moc dps mě přijde na prd možná v novým patchi by to mohlo být lepší.
Určitě bych zvolil postavu co má záchranou pasivku.
Být tebou zvolil bych křížáka má záchranou pasivku celkem rychle jde poskládát akarat set, dá se z něj dostal šlušná dps při dobrý toughnes. Jedinej problém je life já mám kolem 500tis. ale v akaratovi 30mil toughnes při dps 1,5mil, krituje mi kolem 30mil.
Určitě bych zvolil postavu co má záchranou pasivku.
Být tebou zvolil bych křížáka má záchranou pasivku celkem rychle jde poskládát akarat set, dá se z něj dostal šlušná dps při dobrý toughnes. Jedinej problém je life já mám kolem 500tis. ale v akaratovi 30mil toughnes při dps 1,5mil, krituje mi kolem 30mil.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
jo a bez šampiona je pod drnem raz dva, mám to otestovaný
jinak eq leap + IK barbar je podle mě naprosto super, dlouho jsem se bránil ale barb zase žije, v 2.1 bude posíleno ww
moje rada zní hraj co tě baví a kašli nato jestli to nebo ono, časem stejně budeš chtít otestovat všechny postavy
jinak eq leap + IK barbar je podle mě naprosto super, dlouho jsem se bránil ale barb zase žije, v 2.1 bude posíleno ww
moje rada zní hraj co tě baví a kašli nato jestli to nebo ono, časem stejně budeš chtít otestovat všechny postavy
-
- Zhar the Mad
Takže by jsme si to tady všichny shrnuly. Chvíli počkám....
Celkově bych řek, když začínáš s HC po přechodu ze SC, tak hlavně nezační na HC hrát s Demon hunterem.
Celkově bych řek, když začínáš s HC po přechodu ze SC, tak hlavně nezační na HC hrát s Demon hunterem.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Hraj tak, abys neRIPnul. Stejně jednou RIPneš
rozhodl jsem se jet cruse,jelikož jsem ho stejně chtěl zkusit,tak uvidím jak to pude
PS:pokud RIPnu až dodělám paragon 200 na HC tak bude můj challenge hotový
PS:pokud RIPnu až dodělám paragon 200 na HC tak bude můj challenge hotový
To hulkxxxl: nevím jak jsi mohl hned ripnout jako za 1 vterinu to je slušný, mám díru v akaratovi 1 kousek vteriny tudiz když dochází tak se projedu na koni a mám ho hned je jasný, že pokud dojde a stojí se uprostřed elite tak to jde hodně rychle dolu (ale proč by tam člověk stál )
Tak musí se trošku člověk hýbat doba LS je pryč
Tak musí se trošku člověk hýbat doba LS je pryč
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
stačilo jedno pořádný DC a byl jsem dole na T1 ani jsem nebyl u elitek, 30m toughness je super jen říkám že bacha nato když šampion skončí kolik toughness vám zůstane (měl jsem asi 15m)
Stim bych tak uplne nesouhlasil...myslim, ze barbar ma armoru dost...verim, ze ti to zvedne touhness vice nez runa na AR, ale to neznamena ze vic vydrzis...pak te sfoukne nejakej affix od elitek za sekundu...Gold Eagle píše:Využívat war cry na zvýšení armoru - mě vycházela runa s max armorem lepší než runa armor + rezistence.
Kdyby jste expili tak dej pls vedet pridal bych se stim WD...Shadou píše:každopádně kdyby se ti nechtělo expit od nuly na sedmdesátku sám, tak tě můžu někdy odpoledne vytáhnout a začneš hrát normál pro 70lv kde si to omakáš a pak až se budeš cítit si zvýšíš obtížnost atd....
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
dneska pojedu zas pár runů na prachy jak jsme jeli minule, tak jestli budeš online, tak tě budu invovat, když bude zbývat pár mobků...ale už mi to tolik neba jako dřív, tak jich dám tak deset max na 5 mega a pak asi půjdu na PTR...budu tak od čtyř cca po práci jdu běhat...
jj me to taky moc runu nebavi...ja ti pomuzu zase hledat..at to odsypa....