PEJSKARI
No může/nemusí, záleží na tom jak to má poskládaný a jak to chce hrát . Pokud má full zuni, FA bude stačit,ale je potřeba to boostnout na gearu. Bavíme se o live, žádný spekulace nad patchem ;-) (tam půjdou dohromady FA a FS)
Tobě se to snažím šít namíru podle gearu a tak Skyrime ;-), proto to řešíme ve hře ;-).
Tobě se to snažím šít namíru podle gearu a tak Skyrime ;-), proto to řešíme ve hře ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Re: PEJSKARI
tak každý si to poskládá jak mu to vyhovuje, na vyšší tormenty je lepší asi FA pač potřebuješ pasivku na redukci dmge, na nižší obtížnosti je to jedno a klidně je asi lepší mít patnáct fetišů než jen osm...se základním gearem dávají podobnou dmg a je jich víc takže to asi vyjde líp. Já sem proti FS takže hraju FA sem línej točit pořád ty žáby...
no T5 si i s mojim gearem davam s prstem v nose, respektive nechodim sestku jen proto ze obcas se sejde spatna parta a pak to trva a celkove musi bejt clovek ostrazitejsi aby porad nelezel. Jinak teda rekneme ze bych chtel prejit na tu T6
( http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ladu ... o/40200729 )
co bych mel teda primarne hledat, respektive mam este v truhle SOJ s 17% physical a 29% dmg do elit....vyplati se ho vymenit s RORG a vymenit brneni za aughild? sem ted drobicek na dne se surovinama tak se nechci poustet do nakyho velkyho crafteni a pretaceni na blind
co bych mel teda primarne hledat, respektive mam este v truhle SOJ s 17% physical a 29% dmg do elit....vyplati se ho vymenit s RORG a vymenit brneni za aughild? sem ted drobicek na dne se surovinama tak se nechci poustet do nakyho velkyho crafteni a pretaceni na blind
- Shadou
- Minion of Destruction
já bych si nechal zuni, wristy bych zkusil kraftnout s physical a ring nechal na psa, ten velkej dává velkou dmg, o hodně lepší než ty malí a po patchi bude i agresivnější, tudíž bude bombastickej...gatě a pásek zkus najít BT tím získáš redukci od elitek a budeš do nich dávat víc a pak obměnit to co máš za lepší...ten burning dogs dává pecky i když nebudeš mít bonus do fire(vyzkoušeno). Místo pasivky grave injustice a FS si dej zombie handler a pierce lojality na větší počet dogů, tím se ten velký složí z více a bude dávat o dost větší dmg...možná i na softu bych dal místo jedný na ty psy na přežití, nebudeš tolik lehat...ale přijde mi, že máš málo life a taky tougness ale i tak bys mohl tu t6 v poho dát..
Diky moc za rady, jdu to vyzkouset. Pasek i gate sou pokud se nepletu v truhle
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
to Ladul : No koukam,ze nasi WD jsou na tom podobne
hraj Ladule co ti vyhovuje, co člověk to názor, evidentně hraješ s tím, co ti napadalo a je stále co zlepšovat, krumpáč a tenhle build na žabky je také bezva, osobně bych věnoval větší pozornost toughness, i když jde t6 hrát obstojně i s 4.5 k healingem, ale to je jen můj názor, určitě je na místě balanc, pasivka na redukci dmg je dobrá věc, ale zaplácneš tím místo jiné - potřebnější pasivce a ty redukci až zas tak nepotřebuješ, už ji máš na aughild a blackhornes setu, vyzkoušeno viz. můj profil, pouze s tím rozdílem, že mi další redukci poskytuje Uhkapian mojo, t6 pohoda
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Plačte a zvracejte. Pet gem byl na PTR 2.1 masivně nerfnut. Týká se to jak 25 ranku, takk cca poloviční dmg pro pety než byla a zvýšení ranku o 1 zvýší dmg petů o 0,3 %! Kde je tady řvoucí šmajlík!
hm tak ta kukurica zase nabyva na vyznamu pro normal hru samozrejme, ne na gr.
Na solo je super prsten unity. Je třeba jeden pro tebe a druhej pro pomocníka + lege relic s cannot die. Je to 50% dmg redukce a to je hodně znát.Ladul píše:no T5 si i s mojim gearem davam s prstem v nose, respektive nechodim sestku jen proto ze obcas se sejde spatna parta a pak to trva a celkove musi bejt clovek ostrazitejsi aby porad nelezel. Jinak teda rekneme ze bych chtel prejit na tu T6
Nejlepší follower na vyšší tiery je enchantress kvůli CC.
Cain gate a boty.
Shoulders, wristy a chesta augh kvůli redukci dmge.
Amu countess julia abys mohl stát v arcane sentry.
Pásek harrington, hellcat nebo witching hour.
Offhand serpent nebo thing of the deep. (obojí je velkej boost do odolnosti)
Zbraně dobře rolnuta silaria, sun keeper na dmg nebo rhe'ho kvůli CC.
Pokud chceš hrát jen FA, tak pak ti chybí už jen SMK a máš to celkem pěkně postavený.
Hlavní věc co mě vadí u těch FA buildů je, že potřebuješ mít ten blbej zuni offhand, kvůli kterýmu vydržíš o dost míň.
Taky pokud chceš hrát čistě fetish army, tak je lepší mít místo skillu fetish sycophants něco jinýho, protože ty fetishaci z pasivky přepisujou
fetishe vyvolaný a snižuje ti to tak dmg. (V patchi 2.1 už by to tak bejt nemělo). Místo FS je dobrá volba grave injustice, fierce royalty nebo gruesome feast.
Gruesome feast je hodně super právě ve spojení s offhandem thing of the deep, kterej ti zvyšuje radius v kterym seš schopnej sebrat health globe.
SoJ se dá využít místo unity do party ale to se vyplati jen pokud hraješ bez zuni a smk čistě jen na fetish sycophants.
- Shadou
- Minion of Destruction
já s unity nemám dobrou zkušenost, tak nedoporučuju, ale většina s ním chodí, tak pohoda. Já tím, že sem měl nesmrtelnýho followera s unity a jeden na sobě, tak sem získal falešný pocit bezpečí a několikrát málem zkapal, nemít pasivku tak bylo po mě. Pak mě stejně zabil blizz pády serverů a to ani unity nepomohlo Každopádně já jedu i bez unity na pohodu T6, o víkendu sem prubnul i T6 rift a jak nůž máslem, občas při blbých elitkách stažená dírka, ale to se občas přihodí i na T3
Teď z jiného soudku. O víkendu mi padl vymodlený WH pásek a celkem i luxusní roll a tak mám dilema, nechce se mi sundávat BT pásek tím ztratím bonus 10% do elitek i od elitek. Nevím jak to bude znát, odpoledne testnu, včera sem už neměl sílu večer(nebo spíš ráno). Každopádně když nahodim ten WH pásek, tak přijdu s tím BT i o životy, který budu muset někde nahnat, to se asi podaří, ale...
Tím, že sundám BT pásek sundám asi i BT gatě, mám v bedně super ty na poison, který sem tam sušil pro takovouto příležitost, tudíž nahodím poison gatě, asi ukraftím wristy na poison, ale sem takovej rozpolcenej v tomhle, na jednu stranu bych to prubnul, protože ten poison dog, kort když bude mít do poisonu víc procent bude asi drsnej...ale
Na equipu mám bonusy k fetišům a ty se určitě počítají i na ty jedovatý, že? Počítám, že jo, ale bude jich méně, k tomu ten poison dog, který akorát stojí a čumí a nebojuje. Doteď sem hrál s burning dogem, který dával dmg i když jen stál a čuměl, tady nevím jak to bude..Když je to poison dog tak kouše všechny nepřátele kolem sebe a tím je nakazí a běží ten DoT těch třicet procent, nebo kouše jen to co má před sebou a ostaní mu je u zádele? Fakt nevím no, moc se mi experimentovat nechce, když takhle to dávám, ale zas se mi nechce ležet ten pěknej WH pásek v bedně
Teď z jiného soudku. O víkendu mi padl vymodlený WH pásek a celkem i luxusní roll a tak mám dilema, nechce se mi sundávat BT pásek tím ztratím bonus 10% do elitek i od elitek. Nevím jak to bude znát, odpoledne testnu, včera sem už neměl sílu večer(nebo spíš ráno). Každopádně když nahodim ten WH pásek, tak přijdu s tím BT i o životy, který budu muset někde nahnat, to se asi podaří, ale...
Tím, že sundám BT pásek sundám asi i BT gatě, mám v bedně super ty na poison, který sem tam sušil pro takovouto příležitost, tudíž nahodím poison gatě, asi ukraftím wristy na poison, ale sem takovej rozpolcenej v tomhle, na jednu stranu bych to prubnul, protože ten poison dog, kort když bude mít do poisonu víc procent bude asi drsnej...ale
Na equipu mám bonusy k fetišům a ty se určitě počítají i na ty jedovatý, že? Počítám, že jo, ale bude jich méně, k tomu ten poison dog, který akorát stojí a čumí a nebojuje. Doteď sem hrál s burning dogem, který dával dmg i když jen stál a čuměl, tady nevím jak to bude..Když je to poison dog tak kouše všechny nepřátele kolem sebe a tím je nakazí a běží ten DoT těch třicet procent, nebo kouše jen to co má před sebou a ostaní mu je u zádele? Fakt nevím no, moc se mi experimentovat nechce, když takhle to dávám, ale zas se mi nechce ležet ten pěknej WH pásek v bedně
Jasne ze dava .) No ja se do poisnu prevliknu jen na Ubery (na nej mam vse i soj) tam ten dog bude znat dosti, ale na pub uz je to otazka kterej ele, ale asi psych s pasivkou + FA a dogie (samo sebou ze se bavim o 2.1)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- Shadou
- Minion of Destruction
no a ještě ta runa ve FA head hunters, jak vyvolá dva fetiše se šipkama navíc....těch pět co je normálně, tak ti jsou taky poison, nebo jedou normál physical a jen ty dva navíc dávají poison díky těm šipkám?
Zkpoušel jsem o víkendu jen chvíly PTR.
Build: Phys Pet WD - gear- MoJ,TaT,TMF,full Zuni,Kukri) 42% FA 39% Phys
Zvířata: Gdog,FA,FS
Masakr,naprostej masakr . Oba typy fetišů skoro furt na full stavu a do toho dog, no jen se běhal a sbíral bordel po tom uragánu fetišů
Build: Phys Pet WD - gear- MoJ,TaT,TMF,full Zuni,Kukri) 42% FA 39% Phys
Zvířata: Gdog,FA,FS
Masakr,naprostej masakr . Oba typy fetišů skoro furt na full stavu a do toho dog, no jen se běhal a sbíral bordel po tom uragánu fetišů
- Shadou
- Minion of Destruction
hm a jel jsi T6? Mě přišlo tenkrát, že ti fetiši z pasivky prd vydrží, ale možná to posílili, když vše ostatní oslabují
No head hunters je brany jako Poison (jako celek) - sipky i normal s kudlou.Shadou píše:no a ještě ta runa ve FA head hunters, jak vyvolá dva fetiše se šipkama navíc....těch pět co je normálně, tak ti jsou taky poison, nebo jedou normál physical a jen ty dva navíc dávají poison díky těm šipkám?
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
Shadou: Jojo, a zdálo se mi to v pohodě . Samozřejmě to nebyl full počet imrvére, ale naprosto dostačující. Taky záleží na co chytneš, já jel normal rift T6 a pak GR lvl 27, pak sem musel končit. Ale nepotkal jsem nic vyloženě špatnýho (executioner atd.), tak nevím no.
- Shadou
- Minion of Destruction
až mi konečně padne kukri, tak na ten PTR zas naskočím, ale jak píšeš, ono je to hlavně o tom co potkáš a na jakou mapu natrefíš (bohužel).
to Tbro: já si to myslel, ale chtěl sem se ujistit díky
to Tbro: já si to myslel, ale chtěl sem se ujistit díky
ty Sete, no já nevím jestli FS jsou tak "masakrózní", odskoušel sem je a jsou papír, u mě mají FA uplatnění tak 10-15 vteřin, pak je opětovně vyvolávám, protože je jich polovina a nejvíce vydrží ty fire, platí zejména v A4 Clear hell rift, ale i jinde když se sejde ta správné společnost elitek.
Jasný, no jak říkám, byl jsem tam chvilku a žádný peklo se nekonalo, tak se mi to zdálo dobrý ;-). Správná společnost elitek to spraží během sekund, o tom žádná :/ :/. Jel jsem phys kombinaci full Zuni a Kukri, takže s FA problém nebyl a FS se drželi v hladině 9-15 kusů. Ale jak říkám, mobové napohodu, žádný zlo.