Otázky a Odpovědi
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Tak nevím ty sezóny. Když nechci hrát pravidelně alespoň 6 hodin denně, tak se na ně asi vyprdnu. Hraju WD a jakýpak jsou pro něj sezónní legendárky?
Re: Otázky a Odpovědi
Sezóní lege pro WD zatím nejsou .
odpoví někdo na můj dotaz s adresářema, nebo nikdo neví? :/
odpoví někdo na můj dotaz s adresářema, nebo nikdo neví? :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Setone se podivej do launcheru, kde je to podle toho nainstalovaný, ne?
Hamman. No to není úplně špatnej nápad . dyk
Keď si omylom vypnete počítač, keď máte pauzu, postava vám umrie?
Děje se něco s Battle netem aplikaci? už 5minut jsem ve stavu "starting Bnet..." Nějaký update? děje se to ještě u někoho? dík
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Taky ale lognu se v poho
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Mě teď nejde se dostat ani na stránky battle netu na netu! co to sakra je? jsem zoufalej :/- ví někdo víc?
prosím pomoc mám zlomenou ruku a nejsem schopnej hrát protože nemužu na klavesnici a dva měsíce bez diabla si neumím představit :-)
je nějaký program který by každé 2 minuty "stiskl " 2 klávesy a při zmáčknutí pravé myši použil skill a další tlačítko ??
díky za případnou pomoc
je nějaký program který by každé 2 minuty "stiskl " 2 klávesy a při zmáčknutí pravé myši použil skill a další tlačítko ??
díky za případnou pomoc
- Kuki10
- Globální moderátor
Ano udělej si makro.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zdar, zkoušim novej notebook a chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s něčím podobným a jestli mi neumíte poradit. Když zapnu diablo, hraje hudba, černá obrazovka a vidím pouze kurzor. "Za černou obrazovkou" je asi menu, protože když jezdim kurzorem, tak to cinká. Zkoušim teď aktualizovat drivery ještě, jinak je to i3, gf840m, 4g ramek... Ale v tom podle mě problém nebude, protože to naběhne a prd vidim. Díky za radu, jestli nějaká je, mě už napadá jedna - vrátit noťas :o)
EDIT: aktualizace proběhla, žádná změna. Ve hře když mi někdo napíše, tak normálně slyšim cinkání, vidim diablo kurzor, ale obrazovka černá. NVidia expirienc o hře mi piše, jak budu mit nastavení na vysoko ve hře, že to podporuje, o diablu slyšel a říká že v poho a neni. Zkusim ještě změnit rozlišení a pak nevim kua...
EDIT EDIT: tak když to dam v okně, tak to funguje ale fullscreen ne, hmmmm
EDIT EDIT EDIT: tak kryone, díky za pomoc :o) - dal jsem to z ve vokně do fullscreenu a teď to funguje a běhá. No fakt nevim proč, co to byl za vrkoč, ale je to tam. Jinak zatim jsem dost překvapenej. Dřív jsem jel na MSI i5 sandy bridge, 8G ram, HDD7200, GTX 560 a topilo jak o život když jsem hrál, teď zkoušim i3 haswell, 4G ram, HDD 5200, gf840, až na to že to neni full HD, tak na plný detaily a běhá to teda nádherně od prvního pohledu. Notebook za 11 tisíc a napohodu: viz: http://www.alza.cz/asus-k451ln-wx017h-d2143059.htm - chtěl jsem něco menšího a lehčího, protože často jezdim...
EDIT: aktualizace proběhla, žádná změna. Ve hře když mi někdo napíše, tak normálně slyšim cinkání, vidim diablo kurzor, ale obrazovka černá. NVidia expirienc o hře mi piše, jak budu mit nastavení na vysoko ve hře, že to podporuje, o diablu slyšel a říká že v poho a neni. Zkusim ještě změnit rozlišení a pak nevim kua...
EDIT EDIT: tak když to dam v okně, tak to funguje ale fullscreen ne, hmmmm
EDIT EDIT EDIT: tak kryone, díky za pomoc :o) - dal jsem to z ve vokně do fullscreenu a teď to funguje a běhá. No fakt nevim proč, co to byl za vrkoč, ale je to tam. Jinak zatim jsem dost překvapenej. Dřív jsem jel na MSI i5 sandy bridge, 8G ram, HDD7200, GTX 560 a topilo jak o život když jsem hrál, teď zkoušim i3 haswell, 4G ram, HDD 5200, gf840, až na to že to neni full HD, tak na plný detaily a běhá to teda nádherně od prvního pohledu. Notebook za 11 tisíc a napohodu: viz: http://www.alza.cz/asus-k451ln-wx017h-d2143059.htm - chtěl jsem něco menšího a lehčího, protože často jezdim...
- Kuki10
- Globální moderátor
U pc nikdy nevíš co tě ceka. :-D
Jj takovej ntb stačí na diablo bohate.
Kdyby to zas blblo tak napiš.
Jj takovej ntb stačí na diablo bohate.
Kdyby to zas blblo tak napiš.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Snažil jsem se dát si do friendlistu hráče co mi poslal request, ale dává mi to tuto hlášku:
pár lidí co nebyli přihlášení delší dobu jsem z friendlistu smazal (remove), ale hláška vyskakuje stále. Nevíte někdo kde je zakopaný pes? Díky.
pár lidí co nebyli přihlášení delší dobu jsem z friendlistu smazal (remove), ale hláška vyskakuje stále. Nevíte někdo kde je zakopaný pes? Díky.
Chyba je na tvojí straně, máš plný Friendlist, někoho umaž a půjde to a chci se zeptat, TS mi píše This Server is Blacklisted. Refusing to connect, což jsem si přeložil jako BAN na TS, ale já jsem nic neudělal. Nick ve hře Loki#2928 a na TS Lokizz. Díky za nějakou odpověď.
TS mi taky nejde, to bude ban na to TS jako takový Zatím smolík než to kluci pořešej.