Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od dawemorraless » 18.08.2014, 08:22 hod.

Pokud budu tak se přidám o víkendu sem drtil wizze hlavně... GZ k witchi :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 18.08.2014, 08:25 hod.

mam to nějaký zakletý no, ale jednou určitě padne, možná i dvakrát :D Po práci jdu běhat, nevim v jakym stavu doběhnu, ale třeba stihnem run než půjdeš na pivko...

to Dawe: WH pěknej, odpoledne ho screennu a nahodim sem, včera mě to v plném rozjaření nenapadlo a taky sem pak expil lidi...

Jinak k expení, včera sme expili do půl druhý do rána, já vstávám v půl pátý, tak si dokážete představit, jak po třech hodinách spánku asi vypadám :( Takže expení bude probíhat max. do jedenácti půl dvanáctý přes týden, v pátek a sobotu je to jedno, když nevstávám...dneska nemůžu udržet oči a je teprv půl desátý...takže mi ještě zbývá nějakých pět hodin, to bude fuška :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 18.08.2014, 08:31 hod.

to nechapu, ze tak dlouho hrajes kdyz vztavas o pul pate :D..to bych nedal..hlavne bych u toho asi tak dlouho nevydrzel..

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 18.08.2014, 08:34 hod.

tak expil sem týpky, kdybych hrál sám, tak to vypínám v půl dvanáctý nejpozdějš, ale chtěl sem je dotáhnout, abych neodcházel od rozdělané "práce" :D a povedlo se, ale hooodně pozdě...takže příště začít dřív, nebo to dodělat nadvakrát...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.08.2014, 08:46 hod.

čus blus ... kdybys chtěl, tak se ozvi a doplním partu kdyžtak :)

někdy po 18h cca
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 18.08.2014, 08:49 hod.

tak GZ k tvojemu WH... ještě ten nožík teda snad padne :)

jako fakt 3 hodiny spánku krutýýýý, já spal asi 5 a sotva držím oči :)

je to dilema, on ten wh bude co se týká toughness velký - ale zase dps boost, ale zase se obereš o 3 pidižvíky ne? chce to vyskoušet a uvidíš jestli přejít na jed já se nějak furt držím toho physikal
Obrázek Obrázek

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 18.08.2014, 08:50 hod.

Taky potřebuju protáhnout :D Budu dělat Helltoth build na hledáni kukry :D
Tobě to ještě nepadlo ? :D
Večer se přidám, jestli bude volno a nebudu mít lagy jak včera.
Ale až tak kolem 9.
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 18.08.2014, 09:23 hod.

vcera byly lagy slusny, po vikendu na venkove jsem trosku poskadlil S3 na PRT a RIPovalo se jedna basen ;-)

mozna se ukazu, abych vam ukazal, jak se to kukri dropuje :D

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 18.08.2014, 09:34 hod.

Já kukrinu Shadouovi slíbil, ale jak na s*iňu 2 dny po sobě ani nic, co by se kukrině podobalo :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 18.08.2014, 10:14 hod.

Okeej takže večer zaljan, freezer v partě, to padnou aspon čtyři kukri :D

No já pořád přemýšlím o tom poison, jednou už sem ho zkoušel a přišlo mi to na bosse super, ale na trash i elitky k prdu, protože ten pes pořád stojí...ten ohnivej aspon dává dmg kolem sebe...
Jo kdyby to bylo jak si myslím a když bych dal tu runu head hunters na poison FA a opravdu všech sedm dávalo poison, tak s bonusama k FA na equipu a ještě poison bonusem by to mohl být masakr...jenže kdo ví jak to funguje. Jestli jedou jen ti dva navíc poison šipky a ostatní physical, tak si spíš uškodím a neustále něco přerolovávat, sice mám už nahrabáno něco, ale zas o vše přijít a k ničemu to se mi nechce, tak asi jen nahodím WH na zkoušku, gatě nějaký deph diggerky mám v bedně taky a uvidím jak to bude, s tím WH se mi brutálně zvýší dmg, naroloval mi CD 45% nějakej AS tuším a intel a vitku sem tam doroloval...ale ztratím +250 vitky z BT setu a ty procenta do elitek, ale tak to by měla nahradit ta zvýšená dmg, ale redukce od elitek to už nenahradím...dilema jako blázen, asi to nechám uležet a budu hrát s tím co mám a na co sem zvyklej, než pořád jen experimentovat :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 18.08.2014, 10:23 hod.

vitku doženeš na paragonu lehce ne? těch 250 vitky z bt bonusu není zase tak moc podle mě, spíš redukce a bonus od/ do elit by mohl bolet víc

však o otm to je experimentovat jen to stojí love, experomentuj spíš na nějakým náhradním gearu a už nepřetáčej ten main stále dokola :D
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 18.08.2014, 10:54 hod.

no já to asi nechám jak to mám a jak sem zvyklej a ten WH hodim na Jadea, boostne mu to celkem brutálně dmg a nepřijdu o životy ani tougness a bude :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 18.08.2014, 20:56 hod.

tak jsem Ti chtel dropnou kukri, ale koukam, ze si off, tak jdu trenovat na prt :)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 19.08.2014, 06:10 hod.

já včera po tom nedělním extem pore do půl druhý do rána vytuhnul v devět hodin :( Ale dneska budu nějak od pěti aspon do jedenácti, tak se dneska třeba zadaří jestli budeš :) Heller taky říkal, že možná bude, tak snad se zadaří...já včera ještě než odlogoval sledoval jestli si byl online a podle údajů si byl online někdy v poledne a večer ses nepřihlašoval, tak sem šel na kutě dospat handicap...kdybys nalogoval, tak to možná překousnu a jeden dva rifty bych dal :)

Jinak sem se včera odhodlal, nahodil WH pásek a shodil BT pásek a gatě. Tím, že mi zbylo volný místo v místo BT gatí sem nahodil ty poison a k tomu ukraftil poison wristy aughild místo physical. Takže z +20% physical sem se dostal na +36% poison. Nahodil sem head hunters a poison doga.
Trošku sem se bál co se mnou udělá ta ztráta redukce dmge od elitek a taky +10% do elitek a tak sem to testnul na T6, ale byl sem příjemně překvapen, elitky většinou když se nerozutečou, jako duchové, nebo šamani tak jsou dole ještě dřív než si přečtu co vlastně dělají. Skeleton king byl dole než se mi obnovil CD na piraních vlně (8s). Takže tu ztrátu redukce dmge sem ani nepocítil a celková dmg s tím WH páskem se mi zvedla brutálně. Fetiši dávají o 4-5m více a dog o 20m. Na kingovi s BBV a okouzlením z vlny piraní u doga probleskovaly crity za 100m a to na něj mám jen jednu pasivku...

S tím BT setem jsem měl papírově v char info dps 1,580,000 a skutečnou physical dps(když se rozkliknou statistiky v charu a podržím myšítko nad physical) 1,980,600. Po přehození na poison a nahození WH pásku mám papírovou 1,806,000 a i s elementem 2,490,000. Nevěřil sem, že ty elementy dělají takovou paseku, ale je to brutální...

Měl sem taky strach z toho poison doga, že bude k ničemu a jen stát a to se bohužel vyplnilo, většinou mi stál u elitek u nohy, ale to jen proto, že se k nim nedostal přes fetiše, jakmile se vždy uvolnilo místečko, hned se jal kousat, takže po patchi až opraví ten akční rádius u fetišů to bude masakr...

Pak sem si říkal, že testnu taky T6 rifty. O víkendu sem běhal ještě s BT gatěma a páskem a tudíž měl ty bonusy a bez jedinýho procnutí pasivky jsem to dával na pohodu a RG dole hned...včera sem z toho byl trošku rozpačitý...první T6 rift na pohodu elitky a mobky první a druhý akt a v klídku, se zvýšenou dmgí si ani neprdly...ale pak sem šel ještě jeden než půjdu spát. Mobky a elitky čtvrtý a pátý akt. Třikrát mi procla pasivka a musel sem do města, jednou si mě s proclou pasivkou přitáhli a nemít nabitej SW tak je po mě...corrupted angel a pak ještě takový troli, kteří flušou takový červený hnusy, který brutálně ubíraj, to byla málem moje smrt. Korunu tomu nasadil RG sarxis, nebo jak se jmenuje, jak vyvolává ty včely nebo mouchy nebo co to je...no nakonec sem to dal, ale měl sem trošku namále. Tak nevím jestli je ta redukce dmge tak znát, nebo to byl jen blbý zhluk blbých elitek, asi spíš to druhé, protože ten první rift byl úplně na pohodu, vše dole hned...ale pocitově si na to budu muset trošku zvyknout, přeci jen mi tougness s tím WH páskem a gatěma klesla ze 14m na 11,9m a je to opravdu znát...

Ale celkově sem z toho boostu díky tomu WH pásku nadšenej, teď ještě to kukri :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 20.08.2014, 07:11 hod.

Tak včera další nálet na kukri a nezadařilo se :) nepadlo ani nic zajímavého. Jediná pozitivní věc na včerejším hraní byla ta, že mi začal jít Jade WD. Nevím teda jak by se osvědčil v partě, kde spoluhráči všechno pobijí moc rychle ještě než stihnu hodit všechny potřebný skilly, naběhnout tam a odpálit to, ale při solo hraní,kdy sem zvyšoval z T4 až na T6 to bylo super. Na T6 elitky IK, jediný problém byl u finálních bossíků v A1, kde sem dělal bounty. Bucher, Královna pavouků i Skeleton nějak nechtěli to IK dostat a až pak sem si uvědomil, že to poladili, aby to na tyhle bosse nešlo, jinak by ta hra asi byla o ničem, když bych všem dával IK. Takže u buchera sem se zapotil celkem slušně s těmi jeho ohni, ale nakonec sem ho ukudlal, ale tyhle bose pet WD dává rychlejc, ale na trashi a elitkách je to obráceně. Každopádně ten Jade je moc přemýšlení a klikání a nabíhání. Je to to správný hraní, ale tak na hodinku, není to ten správnej relax, kdy nad ničím nepřemýšlím, hodim vlnu, dva haunty a jen se vyhýbám affixům...takže Jade fajn, ale jen na hodku pro zpestření.

Jinak další poznatek, přišlo mi, že posílili ten thunderstorm a frozen pulse od elitek, nebo to je tím, že sem shodil BT části?? Asi ne, spíš to trošku posílili...další poznatek a pozitivni je, že i můj druhý alt fire WD dává T6 celkem luxusně. Dog dává stabilně za 75m s BBV a vlnou na bossovi kritoval přes sto mega jednou i za 120m což je paráda, když si vezmu, že na něj mám jen dvě pasivky, tudíž je složený jen z pěti čoklů a ne ze šesti...škoda, že neexistují ve hře gatě na fire..to by byl hukot...

Taky mě trošku dneska rozladilo zjištění, že poslední sezona na PTR trvala jen pět dní, to takhle chtějí kua dělat sezony i při najetí patche??? To by pak bylo celkem o hovínku, co za těch pět dní hráč dokáže? To by muselo fungovat jako speed server v Travianu, kde všechno běželo třikrát rychlejc, obilí, železo, dřevo i hlína se těžila třikrát rychlejc, vojáci běhali třikrát rychlejc, atd. Pak by to mohlo fungovat, taková speedsezona. Kde by expy byly trojnásobný, lege by padaly trojnásobně atd. :) To bych pak do toho asi šel, ale jestli bude sezona vyhlášená na týden, tak jí ani nebudu začínat, pač po patchi budu chtít zajít ubery, budu chítt chodit GR a tudíž na sezonu budu mít tak půl hodinky denně a to toho moc neposeru za takovou chvilku :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 20.08.2014, 07:23 hod.

nazdar bazar , sorry, že jsem ti neodepisoval, já jsem byl zakysnutej v PTRku a ono mě to v PTRku ingame neupozorní na whispy ... pak jsem si to přečetl až s křížkem po funuse :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 20.08.2014, 07:25 hod.

V pohodě, já sem si myslel, že mastíš a nevidíš :D Však se někdy sejdem...když už jsi na tom PTR, jak je to s těma sezonama? Jak dlouho budou trvat??
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 20.08.2014, 07:28 hod.

Poslední trvala 5 dní, jak jsi psal. Teď probíhá 4.sezona a nevím do kdy bude . :)

Doufám, že v živáku takové krátké sezony nebudou. Ono ostatně nějaké spešl achievementy (conquesty) tomu nenasvědčují. Přál bych si tak 2-3 měsíční sezonku :) uvidíme, jak to nakonec bude.
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 20.08.2014, 07:41 hod.

tak takovou bych si představoval taky, to bych si pak i zahrál, ale týden, to abych hrál 20/7 aby to k něčemu bylo :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 21.08.2014, 07:21 hod.

Tak včera pokračování farmy kukri v riftech...poslední dny mě to docela už odrazuje, neustálé napětí a pak ve finále nic. Když něco zasvítí, tak je to většinou 2hda která mi je k prdu. Docela bych ocenil, kdyby v blizzu dodrželi slovo a jak tenkrát psali, že se drop přizpůsobí classám, kdyby to už doladili. Takže by wiznám padaly převážně wandky, WDčkům převážně ceremonial knify, ale skoro NIKDY, obouručky, které jsou k prdu. Možná budou k něčemu na jadea po patchi, až budou mít pořádnou dps, ale ty co padají teď jsou víceméně krap.
Včera skočíme do riftů a hned první lege 2h-da. Postupujeme dál a nějaký amulety ringy..ale když zbraň tak obouručka. Pak asi zasvítilo víc slunce, nebo nevím co se stalo a zasvítil mi na zemi ceremonial knife. S napětím dobiju elitku a běžím ho sebrat v očekávání, že by třeba to mohla být ta kukrina a PRD. Úplně obyčejný ten zahnutý nožík který má sekundárku že fetišové budou stunovat a ještě s noblesním dps 1900. Pak dalších xy riftů a jen pár krapů..

Takže včera opět nic, drop co mi zasvítil moc neohromil a ty obouručky mě jen nakrkly...jediný pozitivum je, že sem překročil 400mega a blížím se k tý pětistovce a pak zkusím dál...

Včera nebo spíš dneska ráno sem taky přehodnotil svůj postoj k čtvrtému WD kterého sem začal expit, zas ho smažu, založím ho až v sezoně a tam ho dotáhnu na 70ku, víc mu nedám. Po sezoně až se mi přesune do nesezonní škatulky, tak ho oblíknu a teprve pak z něj bude helltooth bombarďák...jinak sezony pro mě nemají moc smysl, možná tak třetí čtvrtá až budu mít vyběhaný GR a HF amulety s pěknými pasivkami tak dva tři v bedně a jeden na sobě a tudíž už nebudu mít moc co zas ve světě sanctuary dělat, tak bych zkusil sezonu...ale zas k čemu...když už se něco má dělat tak pořádně, když to chci dělat pořádně, tak se tomu musím věnovat a jak se tomu věnovat, když na to není tolik času, a bejt někde padesátýtisící a v těžkým průměru nebo podprůměru, to se mi zas nechce...takže se uvidí časem :)

Dneska večer máme domluvený Ubery, tak jestli to vyjde, tak budu mít možná nějaký ten orgán připraven až vyjde patch, že bych rovnou udělal amu :) Uvidíme, jak to bude padat, jestli se opravdu sejdem a jak to dáme...na ubery půjde fire alt, je tam zaměření na doga a tak dává velkou dmg, bude se hodit na single target cíle :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“