PEJSKARI
jasný, jde jen o elitky, co mě ovšem mile překvapilo to je výdrž těch dvou fire šamanů a zejména psa, ten toho opravdu hodně pokouše než zhebne, taky je znát haunt, který vše zpomalí a jak jsem zjistil, tiká na 5m při plném buffu.
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: PEJSKARI
Tak to aby jsi si máknul, když má patch vyjít tento měsícShadou píše:až mi konečně padne kukri, tak na ten PTR zas naskočím,...
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... můžu poprosit pár rad, zkoušel jsem projet skoro celý vlákno a některýma informace jsem byl lehce zmaten, tzn. poprosím o osvětu ( jinak to WD je bídný, ale hraju je jen chvíli ) :
- padlo tu někde, že AS nemá vliv na fetishe z pasivky ( FS), stejně tak že na ně nemá vliv CC ale jen CD. Je to opravdu tak? Nebo je tam nějakej cap nad kterej nemá cenu jít?
- myslím si správně že i na FS se vztahuje bonus + physical, ale nevztahuje + fetish army ( to druhý je jasný, u toho prvního každej tvrdí něco jinýho :-) ?
EDIT:
- ještě jsem zapoměl- koukal jsem že všichni hrají piranhado a nikdo wave? Má to nějakej důvod? Tak nějak jsem pochopil, že z wave + strg. br je 30+15% nahoru, což je i z piranhada, ale to má delší coold, nebo mi něco uniká?
- padlo tu někde, že AS nemá vliv na fetishe z pasivky ( FS), stejně tak že na ně nemá vliv CC ale jen CD. Je to opravdu tak? Nebo je tam nějakej cap nad kterej nemá cenu jít?
- myslím si správně že i na FS se vztahuje bonus + physical, ale nevztahuje + fetish army ( to druhý je jasný, u toho prvního každej tvrdí něco jinýho :-) ?
EDIT:
- ještě jsem zapoměl- koukal jsem že všichni hrají piranhado a nikdo wave? Má to nějakej důvod? Tak nějak jsem pochopil, že z wave + strg. br je 30+15% nahoru, což je i z piranhada, ale to má delší coold, nebo mi něco uniká?
1. AS nemá vliv na to jak útočí FS peti rychle ale zvedá jim to dmg. CC i CHD obojí fungujou stejně jako u tvý postavy. Měnilo se to v jednom z posledních patchů. AS ti ještě pomůže vyvolávat FS pety rychlejš, takže se rozhodně vyplatí.mdmT píše:... můžu poprosit pár rad, zkoušel jsem projet skoro celý vlákno a některýma informace jsem byl lehce zmaten, tzn. poprosím o osvětu ( jinak to WD je bídný, ale hraju je jen chvíli ) :
EDIT:
2. Jo.
3. Wave + strongarm bracers může bejt celkem fajn ale třeba já používam piraně hlavně kvůli CC (runa frozen piranhas) a navíc se mi ty wristy nevyplatí kvůli set bonusu. (3s augh)
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Na ja, ale dle mých testů a toho co jsem někde zapadle četl to vypadá, že peti mají cap 40% na critical hit vhance. Zdokumentovaný to nikde není. Zatím jsou to moje nové dojmy + jedna zpráva na netu, která se s tím shoduje.
Dával jsem sem myslím odkaz na pet WD calculátor, kde je vidět, že AS a CD má vliv na dmg petů. Fetiši mají jinak bez TaT pevně daný AS na 1,25/s.
Dával jsem sem myslím odkaz na pet WD calculátor, kde je vidět, že AS a CD má vliv na dmg petů. Fetiši mají jinak bez TaT pevně daný AS na 1,25/s.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
to Eagle: nemyslím si, že mají peti cap 40% když hraju, tak nevidim jediný bílý číslo, jediné které problikne je z hauntu, tak si myslím,a le je to jen doměnka a pocitově, že fetiši mají sdílenou cc s postavou.
Jinak sem se včera odhodlal, nahodil WH pásek a shodil BT pásek a gatě. Tím, že mi zbylo volný místo v místo BT gatí sem nahodil ty poison a k tomu ukraftil poison wristy aughild místo physical. Takže z +20% physical sem se dostal na +36% poison. Nahodil sem head hunters a poison doga.
Trošku sem se bál co se mnou udělá ta ztráta redukce dmge od elitek a taky +10% do elitek a tak sem to testnul na T6, ale byl sem příjemně překvapen, elitky většinou když se nerozutečou, jako duchové, nebo šamani tak jsou dole ještě dřív než si přečtu co vlastně dělají. Skeleton king byl dole než se mi obnovil CD na piraních vlně (8s). Takže tu ztrátu redukce dmge sem ani nepocítil a celková dmg s tím WH páskem se mi zvedla brutálně. Fetiši dávají o 4-5m více a dog o 20m. Na kingovi s BBV a okouzlením z vlny piraní u doga probleskovaly crity za 100m a to na něj mám jen jednu pasivku...
S tím BT setem jsem měl papírově v char info dps 1,580,000 a skutečnou physical dps(když se rozkliknou statistiky v charu a podržím myšítko nad physical) 1,980,600. Po přehození na poison a nahození WH pásku mám papírovou 1,806,000 a i s elementem 2,490,000. Nevěřil sem, že ty elementy dělají takovou paseku, ale je to brutální...
Měl sem taky strach z toho poison doga, že bude k ničemu a jen stát a to se bohužel vyplnilo, většinou mi stál u elitek u nohy, ale to jen proto, že se k nim nedostal přes fetiše, jakmile se vždy uvolnilo místečko, hned se jal kousat, takže po patchi až opraví ten akční rádius u fetišů to bude masakr...
Pak sem si říkal, že testnu taky T6 rifty. O víkendu sem běhal ještě s BT gatěma a páskem a tudíž měl ty bonusy a bez jedinýho procnutí pasivky jsem to dával na pohodu a RG dole hned...včera sem z toho byl trošku rozpačitý...první T6 rift na pohodu elitky a mobky první a druhý akt a v klídku, se zvýšenou dmgí si ani neprdly...ale pak sem šel ještě jeden než půjdu spát. Mobky a elitky čtvrtý a pátý akt. Třikrát mi procla pasivka a musel sem do města, jednou si mě s proclou pasivkou přitáhli a nemít nabitej SW tak je po mě...corrupted angel a pak ještě takový troli, kteří flušou takový červený hnusy, který brutálně ubíraj, to byla málem moje smrt. Korunu tomu nasadil RG sarxis, nebo jak se jmenuje, jak vyvolává ty včely nebo mouchy nebo co to je...no nakonec sem to dal, ale měl sem trošku namále. Tak nevím jestli je ta redukce dmge tak znát, nebo to byl jen blbý zhluk blbých elitek, asi spíš to druhé, protože ten první rift byl úplně na pohodu, vše dole hned...ale pocitově si na to budu muset trošku zvyknout, přeci jen mi tougness s tím WH páskem a gatěma klesla ze 14m na 11,9m a je to opravdu znát...
Ale celkově sem z toho boostu díky tomu WH pásku nadšenej, teď ještě to kukri
Jinak sem se včera odhodlal, nahodil WH pásek a shodil BT pásek a gatě. Tím, že mi zbylo volný místo v místo BT gatí sem nahodil ty poison a k tomu ukraftil poison wristy aughild místo physical. Takže z +20% physical sem se dostal na +36% poison. Nahodil sem head hunters a poison doga.
Trošku sem se bál co se mnou udělá ta ztráta redukce dmge od elitek a taky +10% do elitek a tak sem to testnul na T6, ale byl sem příjemně překvapen, elitky většinou když se nerozutečou, jako duchové, nebo šamani tak jsou dole ještě dřív než si přečtu co vlastně dělají. Skeleton king byl dole než se mi obnovil CD na piraních vlně (8s). Takže tu ztrátu redukce dmge sem ani nepocítil a celková dmg s tím WH páskem se mi zvedla brutálně. Fetiši dávají o 4-5m více a dog o 20m. Na kingovi s BBV a okouzlením z vlny piraní u doga probleskovaly crity za 100m a to na něj mám jen jednu pasivku...
S tím BT setem jsem měl papírově v char info dps 1,580,000 a skutečnou physical dps(když se rozkliknou statistiky v charu a podržím myšítko nad physical) 1,980,600. Po přehození na poison a nahození WH pásku mám papírovou 1,806,000 a i s elementem 2,490,000. Nevěřil sem, že ty elementy dělají takovou paseku, ale je to brutální...
Měl sem taky strach z toho poison doga, že bude k ničemu a jen stát a to se bohužel vyplnilo, většinou mi stál u elitek u nohy, ale to jen proto, že se k nim nedostal přes fetiše, jakmile se vždy uvolnilo místečko, hned se jal kousat, takže po patchi až opraví ten akční rádius u fetišů to bude masakr...
Pak sem si říkal, že testnu taky T6 rifty. O víkendu sem běhal ještě s BT gatěma a páskem a tudíž měl ty bonusy a bez jedinýho procnutí pasivky jsem to dával na pohodu a RG dole hned...včera sem z toho byl trošku rozpačitý...první T6 rift na pohodu elitky a mobky první a druhý akt a v klídku, se zvýšenou dmgí si ani neprdly...ale pak sem šel ještě jeden než půjdu spát. Mobky a elitky čtvrtý a pátý akt. Třikrát mi procla pasivka a musel sem do města, jednou si mě s proclou pasivkou přitáhli a nemít nabitej SW tak je po mě...corrupted angel a pak ještě takový troli, kteří flušou takový červený hnusy, který brutálně ubíraj, to byla málem moje smrt. Korunu tomu nasadil RG sarxis, nebo jak se jmenuje, jak vyvolává ty včely nebo mouchy nebo co to je...no nakonec sem to dal, ale měl sem trošku namále. Tak nevím jestli je ta redukce dmge tak znát, nebo to byl jen blbý zhluk blbých elitek, asi spíš to druhé, protože ten první rift byl úplně na pohodu, vše dole hned...ale pocitově si na to budu muset trošku zvyknout, přeci jen mi tougness s tím WH páskem a gatěma klesla ze 14m na 11,9m a je to opravdu znát...
Ale celkově sem z toho boostu díky tomu WH pásku nadšenej, teď ještě to kukri
CG k pásku .
Jo, taky myslím, že to byla spíš hodně blbá kombinace .
Občas, když vidím jak rollne rift, je mi do breku :/. Corrupted angels úplně všude, od toho ti co se vždycky zjeví odnikud, jsou sice papírový,ale strašně nakládají...o normálního moba nezavadíš a když už elite pack, tak pro všechny a pořádně (laser,vcuc,jail,řetězi,fast a já nevím co ještě)
Jo, taky myslím, že to byla spíš hodně blbá kombinace .
Občas, když vidím jak rollne rift, je mi do breku :/. Corrupted angels úplně všude, od toho ti co se vždycky zjeví odnikud, jsou sice papírový,ale strašně nakládají...o normálního moba nezavadíš a když už elite pack, tak pro všechny a pořádně (laser,vcuc,jail,řetězi,fast a já nevím co ještě)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Shadou
- Minion of Destruction
no chtěl sem dneska zas testovat, ale prý příští týden už bude patch, tak musim farmit prachy Jen s klukama skočím rifty na případný kukri až budou, ale jinak budu přednostně dělat questy na goldy...ale stejně to asi nestihnu, ale co už...
:O nééé, ať to tak brzo nevydávaj . Utratil jsem teď za roll moja 60 mega . to nedoženu :/ a těch plánovaných 500 miliónů už vůbec ne
- Shadou
- Minion of Destruction
no týden je sice dlouhá doba, ale když fest farmím goldy, tak mám denně 50 mega, takže at počítám jak počítám tak nafarmím maximálně půl miliardy Ale je to otrava, takže určitě méně...podle mě to ale stejně nevydaj, jestli jo, tak to bude plný chyb, bugů a pádů serverů, zas začnou lagy atd....
V sobotu jedu na týden do Itálie, takže budu mimo . Nechám se překvapit při příjezdu domů
- Shadou
- Minion of Destruction
Mi tu máme o víkendu hokejbalovej turnaj veteránů, hrají tam kámoši, tak budu taky celý víkend pryč, takže sem se s tou vidinou, že to stihnu nafarmit rozloučil, snížil sem to na půl miliardy, to bych snad dát mohl...v itošce bude určitě líp než tu, počasí se zkazí a ani hra už tolik nebere...vrátíš se nadrženej a plnej elánu
-
- Zhar the Mad
SHadou: Asi máš vyplý zobrazování normálního dmg, aler máš zaškrtlý jen zorbazování critical dmg, to je žlutý. J8 když měl zapnutý obojí, tak jsem u fetišů normální dmgm a i critical normálně viděl - bílá a žlutá čísla. Pokud máš 100% CC a peti ten cap nemají, pak bys viděl jen žlutý.
- Shadou
- Minion of Destruction
aha, to je někde v nastavení ju? že bych si to zapnul, ale mě tam bílá prosvítají od hauntu, ale to je asi něco jiného, si to schválně zapnu, jinak já mám cc 58,5% a fetiši mají ten cap 15% a asi i sdílejí ten můj, takže mají 73,5% což je docela dost, ale sem tam by bílé číslo mělo být. Nebo jeto s tou CC jinak a já to mám jen vyplý? Nějak to zkusím pohledat doma až se dostanu do hry...
btw. co to HC, zahraješ? Když už SC je nuda?
Tak pokud ti lítají bílý čísla od Hauntu, tak to zaplý máš . Nejde to nastavit separátně pro různý skills ;-)
-
- Zhar the Mad
Zatím SC. HC jsem si užíval právě dřív, teď je období relaxu na SC.Shadou píše:aha, to je někde v nastavení ju? že bych si to zapnul, ale mě tam bílá prosvítají od hauntu, ale to je asi něco jiného, si to schválně zapnu, jinak já mám cc 58,5% a fetiši mají ten cap 15% a asi i sdílejí ten můj, takže mají 73,5% což je docela dost, ale sem tam by bílé číslo mělo být. Nebo jeto s tou CC jinak a já to mám jen vyplý? Nějak to zkusím pohledat doma až se dostanu do hry...
73,5%? Co to je za číslo? Cap 15% pro fetiše už neplatí i svým testem zde v minulosti a i na tom Blizzard fóru jsem si ověřil, že Gdog a FS (FA samo taky) mají CHC cca stejný jako moje postava. Měl jsem 45% CHC a u obou mi po asi vyhodnocení 100-200 hitů vyšlo 39% a 40,5%, že mají CHC. Ovšem na tom fóru byl koment, abych to, jestli to chci přesně, vyhodnotil z ještě většího počtu, což je jasný. Ale mezitím jsem četl někde, že mají peti 40% CHC max. Tak jsem z toho jelen. Ty máš vyšší CHC, tak to můžeš otestovat, ale:
1. nastavit normál a vyndat z ruky zbraň a asi i mojo - jinak moba zabiješ na normálu IK
2. mít v options/gameplay/žaškrtnutý zobrazování Display dmg number a Display critical dmg number
3. vlézt asi nejlépe to Wheeping hollow apod, vyvolat přes FS 1 fetiše (ale budeš ho muset co 60s obnovovat) nebo vyvolat FA, ale nechat je nějak pomřít, aby zůstal jen 1
4. 1 moba si nechat stranou a pustit na něj jen fetišáka (samozřejmě followera taky dissimis, aby se tam neplet a neovlivňoval to)
5. sundat TaT a dát si jiný rukavice, bo s TaT co máš peti moc rychle útočej a nestihnul by jsi to zaznamenávat (případně vše počítat až z nahranýho zpomalenýho videa potom - umíš to, tak to bude pro tebe asi pohodlnější)
6. velkej papír a tužku nebo nějaký 2 klávesnice na normal hit - bílý čísla a critical hit - žlutý čísla
7. osobně jsem dělal záznam na papír, nejlepší by byla páska do pokladny nebo to vedle tukat do Wordu, normal hit pomlčka nebo - a critical hit svislá čárka nebo / nebo *
8. je dobré přes paragon mít nastavenou regeneraci života a vypnutý v Option v Gameplay zobrazování Diplay healing number - aspoň ty zelená čísla pak neotravujou. Bohužel vypnutí červených čísel kolik ti dávaj na budku nejde, je to totiž součástí Display damage number, takže by sis vypnul i ty bílý čísla kolik dává fetiš v necritical hitu na budku mobům. Pak můůžeš na normálu stát mezi více mobama a na HC tě nezabijou. A klidně sledovat toho 1 fetiše nebo doga jak jim nakládá.
Alespoň by to chtělo 500 hitů, takže by to vypadalo takto (takhle to nějak vypadá, jsou tam shluky criticalů, proto to taky chce delší záznam):
---/--///----/////-///------/-/---/--/----/////-----//-/----////------/-/--------/--------/--------/---/-/-//////--------/-/-/-----///-------/-/---
Z toho vypočteš jakou CHC mají skutečně tvoji peti a zda tam není ten cap 40% nebo mají stejně jako ty 58,5 %. Ty velký žlutý čísla hlavně vnímáš taky proto že máš velkej CHC a TaT a tak ti to žlutí od nich hodně rychle a často a ty malý bílý asi ani nevnímáš.
Celkově je lepší to spočítat přes záznam videa než online - je to makačka na hlavu u toho do Wordu mačkat správný 2 tlačítka než si zvykneš.
Můžeš mít i víc mobů. A pokud máš nějakej thorn gear - dmg taken per hit apod., tak to ovlivňuje taky - skáčou tam bílý čísla thornů kolem tebe. Takže thorn gear sundat!!!
Reálná ukázka - měření FS (ze života několika fetišů z pasivky vyvolaných po sobě), aktualizované nové měření:
*--*---*--*-*-*-*---*------***--------*---*--*--*-***-***---***--*---**---------*--**-*-**---*-*--*-*****-----*-*-*-**-*-----**-**-----*--*-*----**-*-*-***--***-*-*-*-*-*---*-*-*--*-***----**-***--*-**--**--***--*-**-**-***--*-**-*-*---*---*--*-***----*---*----*---******-**--*---*-*-*-*-**-*------**-*--*-**-***-*----**-*--*--*-----***-*-*-***-------*-**--*-----*-*-*-*-**---------------*----*-------*-----*---**---*-----*-----***------*---*--*-***-*--*-**---*-*--*-*---*-**--*---**-**---***----**-**-*--**--*---*-*-*-*-**-*----*-*---*--**-*-*-*-*-*-**--*---*****--*---*--*-------***--***--**-*-*-----*-**-****---*-**---***-*--*-***---**-*-*-*--*---***-*-**------**-----*-**--*---**----**-*-*-*-*--*--*-***---****--*-*--**----**-----*-*----*-*****-**-*------*-**-*--*---***-*-*---**--*----*-*-----*----*-------**-*-----*-*-*--***--*-*---*----*-----*****--**-*-*------------***-***-***--*****-**-*-***---**---*-*--***---*-**-**---***--*-****-----*****--*---**--*----*-*-*--***-*----*--*--**---*-*----**-**-----***-*-*---*-**-***---*-*-*-**-----*----***---*-*----*-*--**---*-**--*-**-*-----*
* je critical hit
- je normal hit
Critical hit chance postavy během testu - při sundání moja!!! (kde je critical hit chance taky) a zbraně!!! 41,5%.
Critical hit 451x
Total hit 1090x
Z toho vypočtený critical hit chance pro moje FS, když jsem měl aktuálně sám na postavě 41,5% CHC, bylo 41,4% To je v rámci statistické chyby daného souboru hitů stejné číslo. Bohužel je to kolem oněch 40%, kde by jako měl být nějaký cap pro pety, ale ten je asi fake a peti žádný cap na CHC nemají.
Nemůžu to vyzkoušet s vyšší CHC, protože když si vezmu mojo a mám pak CHC 51,5%, tak mi mobové na normálu rychle chcípají, bo pak má FS velkou dmg.
V tom souboru hitů vidíte jak je v Diablu zakomponovaná pravděpodobnost a taky takhle padají legendárky, jak v rámci dne, tak i týdnů. Takže klidně můžete mít období kdy to syspe a pak delší dobu nic. Že to většinou sype crap legendárky na svítící ho*na je zase jiná věc.
Taky je vidět, že pro tenhle test je 1000 hitů celkem už dostatečných. Pokud použijete k vyhodnocení jen kolem 100 hitů dostanete rozptyl hodnot CHC od 25 do 60%. Když máte CHC na postavě kolem 42% během testu.
- Shadou
- Minion of Destruction
tak teď přemýšlím jak to udělat, pač na normálu mi fetiše asi nic nezabije, aby zbyl jen jeden, když mi neumírají ani na T6 moc...taky je problém, že když sudnám nějaké věci, tak mi klesne to CC a tím pádem to bude zkreslené. Asi odpoledne skočím bounty nebo nějaký rift a nahraju to a pak to nějak zkusím spočítat. Každopádně ty bílý čísla tam prosvítaj, včera sem se na to vyloženě zaměřil, když sem zjistil, že v nastavení to mám normálně zaškrtlý a tak sem pozoroval a nějaká tam viděl, ale víc je prostě žlutých, ale asi je to těma taskerama, který o polovinu zvedají rychlost petům, to je hodně znát...ten součet co sem psal výše je asi blbost no ale bylo by to krásný
Tak už to mám nějak vymyšlený na 2.1 . Snad to povalí
Gear: element +% Phys dmg, +% FA dmg, Full zuni,TMF,GoRG,TaT,MoJ,BT pásek+gatě a Kukri. (ramena a brancery asi Aughid)
Skills jsou jasný: FA (legion), Gdog (LoH runa), Piraně (cold-možná změna,nevšiml jsem si v PTR elementů a žměn na runách), SV a BBV
BBV bude ve složení 8FA+(8 až 15FS)+ Kukri naprosto bez CD (vzhledem k tomu že 20sec drží) .
Možné změny: Mám v truhle velmi solidní Doombringer, takže zkusím místo Kukri, pokud ani tak nebude problém s BBV nechám Doombringer (20% Phys se hodí).
V záloze je ještě Fire gear na stejné úrovni .
Jak jste připraveni na 2.1 ?
Gear: element +% Phys dmg, +% FA dmg, Full zuni,TMF,GoRG,TaT,MoJ,BT pásek+gatě a Kukri. (ramena a brancery asi Aughid)
Skills jsou jasný: FA (legion), Gdog (LoH runa), Piraně (cold-možná změna,nevšiml jsem si v PTR elementů a žměn na runách), SV a BBV
BBV bude ve složení 8FA+(8 až 15FS)+ Kukri naprosto bez CD (vzhledem k tomu že 20sec drží) .
Možné změny: Mám v truhle velmi solidní Doombringer, takže zkusím místo Kukri, pokud ani tak nebude problém s BBV nechám Doombringer (20% Phys se hodí).
V záloze je ještě Fire gear na stejné úrovni .
Jak jste připraveni na 2.1 ?
Až na tu Kukri celkem jo, ačkoli TMF nemám nic moc a můj aktuální krumpáč je pro R-gift zazděnej Ale mám v truhle pěknou Gift of Silaria 2567dps na které jsem vyráběl socket, ten bude tedy možno předělat zpět na něco praktického a R-giftem udělat novou dírku až bude