Privát u Shadouka
no k tomu HFA... obavam se, ze to budou stejne carpy, jako aktualni HFR a pasivka tomu nepomuze ani v pripade skoroidealniho rollu
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Privát u Shadouka
Tys byl online vcera? Sem te vůbec neviděl teda.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
no já tebe taky, ne, nevyhodil sis mě zas z přátel? ne včera sem vytuhnul před desátou a tím, že dneska, když se to složí, tak budu do noci, tak sem se šel vychrupat, tys dorazil asi později
to zaljan: já viděl skoro dokonalej HFA který se naroloval někomu na PTR, ten by se mi třeba líbil. Neubralo by mi to nic a přidalo by mi to pasivku, kdyby ta pasivka byla spirit vessel, tak by to byla úplná ideálka I bych se obešel bez tý imunity na arcane. Stejně mi přijde, že od tý doby co nosím ten amulet na imunitu na arcane, tak elitky hází všechny možný affixy, jen ne arcane
to zaljan: já viděl skoro dokonalej HFA který se naroloval někomu na PTR, ten by se mi třeba líbil. Neubralo by mi to nic a přidalo by mi to pasivku, kdyby ta pasivka byla spirit vessel, tak by to byla úplná ideálka I bych se obešel bez tý imunity na arcane. Stejně mi přijde, že od tý doby co nosím ten amulet na imunitu na arcane, tak elitky hází všechny možný affixy, jen ne arcane
- Shadou
- Minion of Destruction
Tak včera opět pachtěníčko za kukri, už to začíná být obehraná písnička a já pomalu přecházím do stavu, kdy si říkám, jestli jí vůbec ještě chci...(samozřejmě že chci ). Je to ale otročina, farmil sem klíče, pak nějaký to expení, pak riftíky. Na Ubery nakonec nedošlo, ale tak se aspon naexpilo to co pomřelo a jede se dál...dneska budu spíš afkovat v menu, ale na whisp zareaguju, mám pučenej externí disk od kolegy s tísícema filmů, tak budu asi koukat
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ne dneska budeš farmit se mnou
- Shadou
- Minion of Destruction
myslíš kukrinu, nebo chceš potáhnout? Dneska budu cca v šest...odpoledne se jdem projít s přítelkou ale sem nějakej dojebanej, jestli to je tím počasím, nebo nevím, nějakej unavenej, ale snad vydržím Koupím nějakej energiták...
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já nehrál snad tejden, vždycky jdu v 7 uspat dceru a usnu taky
Jasny farma kukri
Jasny farma kukri
Shadou co ty budes delat za padne?
To muzes diablo smazat...
To muzes diablo smazat...
- Shadou
- Minion of Destruction
to nee až padne, tak si budu hrát s kukri ale asi to budu mín hrotit, třeba dvě hodinky denně a konec, ne jak teď...ale ona nepadne, nevěřím tomu už, někdo mi jí musí dropnout, jinak se k ní nedostanu...
to Talis: počítám s tebou Ale když ti padne, tak mi jí nedáš
to Talis: počítám s tebou Ale když ti padne, tak mi jí nedáš
hele ja takhle uz nepocital s RORG na SC...otevrel sem asi 300 krabicek a nic...a nakonec padl
- Shadou
- Minion of Destruction
všechno jednou padne...já dneska :/
zkusili jsme s klukama ty Ubery T6. Moc nechápu co se tam přihodilo, normálně jedu dmg, jsem v bublině od monka, mám zvýšený rezisty od barba boss skoro dole a najednou bum a pasivka a ve stejný chvíli Mox dole(ten pasivku bohužel ještě neměl). Trošku se poodběhl, abych byl dál, doléčil se a nechal to na psovi a fetiších, aby konali a já pobíhal trošku dál "aby něco nepřilítlo" ale zas ne tak daleko, abych neměl bublinu...no a ono stejně něco přilítlo. Bylo to trošku divný, ale asi to tak mělo být. Takže večer místo pořádnýho hraní bylo pořádný expení. Postava nakonec doexpena za nějaký dvě hodinky díky triple packu přátel a přísunu questů (díky Kuki, Blacku a Pytláku). Po doexpení probrání truhly a nahození gearu...nejvíc bolely nový gemy, který stály hodně přes sedmdesát mega, což nevadí, peněz mám dost momentálně, ale zase sem se úplně vyžral ze žlutých gemů...
pak večer dva rifty kde nic moc nepadlo, já naštěstí taky ne, zjištění že nově doexpený WD z gearem z bedny dává stejný pecky jako ten co umřel, jen ještě nemám dostatečně dobrý amulet a spát.
Takže farma kukri asi až o víkendu, nebo po víkendu, nevím jak přes víkend budu, je u nás událost roku, kde nesmim chybět
Závěrem : RIP Moxi a Hulku, vaše postavy mě mrzí stokrát víc než ta moje, pač to byly vaše mainy ( budiž jim zem lehká...
zkusili jsme s klukama ty Ubery T6. Moc nechápu co se tam přihodilo, normálně jedu dmg, jsem v bublině od monka, mám zvýšený rezisty od barba boss skoro dole a najednou bum a pasivka a ve stejný chvíli Mox dole(ten pasivku bohužel ještě neměl). Trošku se poodběhl, abych byl dál, doléčil se a nechal to na psovi a fetiších, aby konali a já pobíhal trošku dál "aby něco nepřilítlo" ale zas ne tak daleko, abych neměl bublinu...no a ono stejně něco přilítlo. Bylo to trošku divný, ale asi to tak mělo být. Takže večer místo pořádnýho hraní bylo pořádný expení. Postava nakonec doexpena za nějaký dvě hodinky díky triple packu přátel a přísunu questů (díky Kuki, Blacku a Pytláku). Po doexpení probrání truhly a nahození gearu...nejvíc bolely nový gemy, který stály hodně přes sedmdesát mega, což nevadí, peněz mám dost momentálně, ale zase sem se úplně vyžral ze žlutých gemů...
pak večer dva rifty kde nic moc nepadlo, já naštěstí taky ne, zjištění že nově doexpený WD z gearem z bedny dává stejný pecky jako ten co umřel, jen ještě nemám dostatečně dobrý amulet a spát.
Takže farma kukri asi až o víkendu, nebo po víkendu, nevím jak přes víkend budu, je u nás událost roku, kde nesmim chybět
Závěrem : RIP Moxi a Hulku, vaše postavy mě mrzí stokrát víc než ta moje, pač to byly vaše mainy ( budiž jim zem lehká...
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Upřímnou soustrast
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
R.I.P
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP priste to bude lepsi
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Nejhorší je, že tam prostě bylo něco špatně :-((. Třeba shadou zmizel a já přitom viděl, žě měl plněj život, Hulk stál a nehejbal se a relativně pomalu ( asi 4s ) umíral. Pak psal v chatu, že se nemohl hýbat. Navíc se tam nestalo nic extra, byly jsme tam už já nevím 3 minuty a do té doby se nikomu HP nehlo pod půl a přitom tam už bylo několik vln alkajdy. Prostě to bylo fakt divný:-(. Každopádně RIP, je to hrozná škoda, hlavně mi je líto Moxe, protože ten psal že mu umřela druhá postava v krátký době a to už bolí, Hulkovi sice padl main, ale pořád má T6 rdy bárbí, takže aspoň to je dobrý ...
- Shadou
- Minion of Destruction
jj bylo to divný, ale co už, jediný co mě štve, že sem se úplně vybral ze žlutých gemů, abych si udělal gemy do toho nového včera doexpeného, ty zase než posbírám bude měsíc Dneska budu jen chvilku, zítra taky, ale od pondělka začnu farmit primárně žlutý gemy, ale jak, když padají náhodně, tot otázka za milion kdyby šly měnit, ostatních mám po tisících
- Shadou
- Minion of Destruction
Takže víkend ještě není u konce a přesto můžu říct, že to byl luxusní víkend. Po pátečním ripu na Uberech sem zaperlil i v neděli a myslím, že to spíš už chce herní pauzu. Na HC se člověk musí soustředit a ne dělat tisíc věcí okolo...dal sem tři rychlý runy na bounty a doexpil Cortyho a pak si říkám, že už mám dneska hraní dost a že dám poslední run a půjdu off. Během hraní stahuju jeden seriál a tak sem si v půlce runu řekl, že zapnu stahování dalšího dílu a tak dám ESC v půlce bitky(že se to tu minutu neposere). Shodil sem hru na hlavní panel a zapnul stahování. Pak zvonek, přišel kámoš a chtěl pokecat, tak sem za ním šel dolů ke vchodu....přijdu domů, sednu k PC, nahodim hru z hlavního panelu a koukám, že mě to vyhodilo ze hry. Tak se zas přihlásím a koukám jako blbec, že je postava mrtvá, a tak si říkám jaký sem tele...nějak to nedramatizuju, aspoň smrt bez záhady vlastní chybkou...
takže sem se dal do expení nového doktora, který ale už nebude pet WD, stejně pak nevím kterýho petáka hrát dřív. Ten nový bude Helltooth WD. Doktora si vyexpím v mezičase, žádný spěch, nenechám se táhnout, prostě for fun. Na hraní mám další dva...sem zvědavej na helltooth zabijáka, jestli to vůbec bude hratelný a k něčemu...
takže sem se dal do expení nového doktora, který ale už nebude pet WD, stejně pak nevím kterýho petáka hrát dřív. Ten nový bude Helltooth WD. Doktora si vyexpím v mezičase, žádný spěch, nenechám se táhnout, prostě for fun. Na hraní mám další dva...sem zvědavej na helltooth zabijáka, jestli to vůbec bude hratelný a k něčemu...
- Shadou
- Minion of Destruction
nn naštěstí toho alta co sem doexpil v pátek, opět gemy a goldy v rici, ale main je v pohodě, aspoň nemám ted dilema jakou postavu hrát dělám dalšího třetího, ale už to nebude fetišák, ale jinej drsnák