Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Marast » 27.08.2014, 08:08 hod.

Talis :arrow: Tak aspoň někdo z toho těží no. >:D

HELLERcz :arrow: Tož nemuselo by být vůbec špatné si s tebou zkusit zahrát Mrazáku. ;) :twisted:
Než se z tebe teda zase stane ArciStarej. :lol:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 27.08.2014, 08:13 hod.

teďka bude expení horší ale i tak dva barbaři čekají až je někdo poexpí :)

včera jsem aspoň nahrabal nějaký goldy, už jsem neměl ani na unsoket gemů :D holt 3 nové postavy za měsíc to je mazec na zdroje, takže díky

jinak byla sranda na t6 ti mallet lordi kdybych tam šel s klokanem asi bych tam zase zalomil :D aspoň jsem si vyskoušel jaký to bude v GR na úrovni cca 25 odhaduju, co pecka to půlka života dole :)
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.08.2014, 08:57 hod.

Hulku přidej si me tebe nemám.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 10:09 hod.

to Heller: v pohodě, já viděl, že jedeš T6 rifty a vím sám, že když se snažím někomu odepsat a něco přilítne, tak procne pasivka :D

to Marast: no vidíš, mě přijde, že nehraju moc dlouho denně, aktivně většinou tu hodku max dvě, zbytek proafkuju v menu a čekám jestli někdo nenapíše, že něco potřebuje, nebo že něco skočíme :) Jinak koukám na filmy nebo čtu ;) Ono je to spíš o tom, že už mám všechno(až na kukri) co bych mohl mít a nic lepšího nepadá, tím pádem to moc neba..a jiný postavy mě prostě nebaví...ale jak sem poripoval toho alt doktora a včera doexpil toho novýho, tak tam mám low equip, s tím bude zas dost práce :)

to Hulk: s expením to bude horší, ale ono se stejně na něco přijde. Holt to nebude tak bezpečný a bude se chodit ten začátek v kampani, jako se chodil dřív, tam to skáče jako při těch questech, jen to trvá o pár minut dýl a expený hráč musí dávat pozor...takže ty dva babuly dotáhnem, nabažím se GR dneska a zítra na to můžem skočit...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 27.08.2014, 10:11 hod.

Kuki10 píše:Tak dejte vědět v kolik přišel.:-D

V kolik prisel? :))

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 10:12 hod.

brzy, šak sem psal, že pršelo, že se procházka nekonala :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 27.08.2014, 10:25 hod.

Nechci bonzovat, ale hodně brzo :D
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 27.08.2014, 10:34 hod.

Prej ve 4.:-D

Talis
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 27.08.2014, 10:56 hod.

Jojo tak nějak, to ani ty 3 minuty nemohli bejt :D
Seasonal Hc

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 11:38 hod.

tak dělám do dvou, že? :D takže to byla plodná hodinka, to sme stihli i s lehkým spánkem :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Talis
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 27.08.2014, 11:47 hod.

To jo, ale musíš taky domu dojet :D
Seasonal Hc

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 12:51 hod.

to mám 20 minut pěšky :) a včera mě svezla kolegyně, takže sem byl doma do pěti minut :P

Ale dneska jdu po práci běhat, pač je docela pěkně, pak nějaká regenerace, lehký spánek, tak se do hry dostanu kdoví kdy a zrovna je patch :( Ale co už, ta smrt v GR mi neuteče :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 17:09 hod.

Takže po nalogování a stáhnutí patche první hra. Nejprve sem skočil na nového fire zabijáka, protože sem zbyl zvědavej, jak to bude s fetišema z pasivky, nastavil sem jen t3 aby to bylo na pohodu a jel. Vyzkoušel sem všechny primární i sekundární skilly, který šly a ty fetišové z pasivky co se týče vyvolání trága, měl sem jich maximálně 11ks. Ještě zkusím zítra nebo někdy krumpáč, třeba to bude lepší, ale jako nejlepší se jeví rain of toads stejně jako tomu bylo před patchem, ostatní skilly na vyvolání fetišů k prdu.
Pak sem přepnul na maina, že prubnu greater rifty. Po úvodním kolečku mě to hodilo rovnou do 19 patra, to sem proběhl na pohodu, mobky IK RG dole za tři vteřiny. Hodilo mě to do 24 patra, tam už to bylo trošku těžší, ale pouze co se týče přežití, jinak fetišové a gdog super, dal sem to a šel 25 patro, které bylo cílem pro dnešní den. To sem proběhl ještě snadněji než to 24 patro, hodně záleží na mobkách, v tom patře níž sem měl blbce z pátého aktu a corrupted angely a to byl děs, ve 25 patře sem měl druhý akt a první akt mobky a jak nůž máslem, ještě mi zbyly tři minuty, ale cíl splněn, tak sem výš nešel a jal se upgradenout gem na pety, který mi padl hned(nevímjestli náhoda, nebo jestli to blizz dá každýmu fet WD). Hned sem ho dal na 15,9% do dmge. Vyhodil sem intel gem a místo toho dal ten na pety a je to fakt znát..nebo spíš sorvnatelný, ale ted jak je vylepšenej, tak už je to lepší...

a jede se dál, docela bych zašel GR v partě, ale nějaké slušné abych se nemusel o sebe bát, ta tougness se musí pořešit, jinak to na 32+ patra nevidím :( jak mnou projede corrupted angel, nebo jiný blb z pátého aktu, tak mám 1/2HP dole v tom 25 patře, počítám, že ve vyšším by to byla pasivka...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 27.08.2014, 22:43 hod.

Dvě návštěvy vaultu a 200m doma.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 28.08.2014, 04:53 hod.

No já sem včera hře moc nedal, radši sme koukli s přítelkou na filmy a byl sem až později večer. Ale i tak napadalo celkem dost lege, ale samý crap. Jediné pozitivum je, že přestalo padat tolik obouruček, většinou to byly itemy pro postavu, což je dobré.
Vault sem hledal marně, dneska se na to zkusím zaměřit a taky si musím trošku potunit třetího doktora fire zabijáka na tougness. Včera sem se přesvědčil, že GR není jen o dmgi, ale hlavně o výdrži. Ve 26 patře, kde sem pro včerejšek skončil jsem dával elitám i mobkům skoro IK, ale když přišli arachy, nebo corrupted angel, který mnou projížděli, tak sem neskutečně kapal na life...takže přetvořím odpoledne třetího doktora, který pojede jen psa a gargu, na fetiše z pasivky se vyprdnu, protože jich stejně nikdy dostatečný počet neuchovám a pojedu jen na ty dva týpky a templáře, namaxuju tougness a to bude doktor pouze na GR....main ten bude expit lidi a běhat T6 adventure a hledat gobliny a Vault.

Nemám prostě na tohle štěstí, počítám,, že vault najdu až ve chvíli, kdy ty neskutečný prachy v blizzu nerfnou :D

Večer jsme jeli se zaljanem a dostali se na pohodu do 25 patra s tím, že nám zůstalo ještě asi sedm osm minut...takže počítám, že výš bychom to taky dali, ale bylo už pozdě.

Dále mě docela zamrzelo, že ten legendární gem na pety není takový zázrak, jak sem předpokládal. Z prstenu sem vyndal gem +280intel. Tím mi kleslo o chlup tougness a dps a já si bláhově myslel, že tím gemem a zvýšením dmge petů se to nahradí. Chyba lávky, gem je zatim na 9 levlu což dělá nějakých 17,7% zvýšení dmge a fetišové dávají menší pecky než s tím intel gemem. Snad se to na vyšších rancích zlepší...

Celkově sem ale z patche docela dobře naladěnej i když se obávám, že GR za pár dní omrzí a hra se stane "lovem goblinů". Doufám, že sezony budou zpestřením a splní všeobecné očekávání, protože jestli ne, tak to bude jako to bylo do patche...
Lovit nějaký žebříčky na HC nemá cenu, pokud nikdo nechce znova expit a tunit postavu, takže leaderboard na HC alespoň u mě kýžený efekt nepřinesl, kdyby místo toho raději zapracovali dmg meter pro party...snad v příštím patchi...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 28.08.2014, 11:27 hod.

musis behat Halls of Agony 2..tam je goblin pokazde...ted vlastne dva....

Do kdy je ten 100% bonus?

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 28.08.2014, 11:59 hod.

ten bonus je do neděle myslím, jinak HoA2 sem běhal na t6 a ty gobliny tam pokaždé potkal, ale světe div se, portál mi neotevřeli :D holt sem smolař. Večer sem běhal se zaljanem, on říkal, že odpoledne mu otevřeli dva portály a pak běžel se mnou a taky nic, nosim smůlu :(
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 28.08.2014, 12:04 hod.

tak ono to neni hned jak rikam..nam se to otevrelo za 2,5 hodiny 5x a to jsme jeste meli stesti si myslim pac se nam 2x otevrel hned po sobe....

fakt sme to behali stylem, ze jsme to na t6 jen probihali..zastaveni tak u elit..

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 28.08.2014, 12:43 hod.

no Leo lognul, pridal se k nam (lovili jsme G s Kukim a Petrosem), behem par minut byl Vault... a v nem pak dostal DC a uz se nevratil - to je snad jeste horsi, nez ho nenajit vubec :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.08.2014, 12:47 hod.

No to vlastně jo.:-D
Ale esi funguje ta tvoje ficura s t6 tak pohoda.:-D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“