Privát u Shadouka
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
hm tak já dneska dlabu na všechno a pojedu jen gobliny teda, než ty goldy nerfnou...pač mít za jeden valut dvěstě mega, to tak blizz nenechá...
takže jako bylo wd power grupa na kukri, co udělat odpoledne vault grupu, T6,každý svou hru a HoA2 a kdo najde a otevře portál sezve ostatní??
takže jako bylo wd power grupa na kukri, co udělat odpoledne vault grupu, T6,každý svou hru a HoA2 a kdo najde a otevře portál sezve ostatní??
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Privát u Shadouka
vono to bylo zajimave, ja se lognul do hry, skocil na nekoho do agony, pak mel tak 30s lag, pak jsem nekam skocil a najednou jsem byl ve Vaultu, tam jsem posbiral par drobnych a zrovna na fialovem mobu - dokonce neco hazel - DC a uz jsem se nepripojil, tak snad moncice prezila, bylo to jen T5
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Prej musíš byt ve hře aby te to tam pustilo.
Já dropl tycku na hydry,:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Já dropl tycku na hydry,:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
V Agony 2 uz neni garantovanej goblin, sam jsem to testoval dnes, pocitam, ze uz neni ani nikde jinde. Zatim existuje komunita Vault a kdo najde goblina (dva), tak pozve lidi, zabijou a doufaj... pak jde zase kazdy sam. Nicmene je to jen SC, v HC je ted jeden clovek
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jj. Dal jsem v Agony lvl 2 teď 3 runy a ani jednou jsem nenarazil na goblina
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
agony je nerfnutá viděl jsem giga chodit tu věž v a3 točitou a měl ze 6 runů 18 goblinů za ty 3 patra nebo kolik to má...
MEL BY SIS POSPISIT, uz jsem to nabonzoval Blizzu a ted uz budu jen doufat, ze to do spusteni sezon nefrnou ;-)Kuki10 píše:No to vlastně jo.:-D
Ale esi funguje ta tvoje ficura s t6 tak pohoda.:-D
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak snad aspoň s gemem budou padat ty miliony.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
no co jsem to testoval na T4 mimo rifty, tak to i bez toho exploizu bude masakr... s vytunenym sutrem si naberes miliony...
jinak trhnul jsem rekord - potkal jsem ty wretched mothers s hromadou vyblitejch zombiku a behem 10 sec bylo doma 8.6 mega
jinak trhnul jsem rekord - potkal jsem ty wretched mothers s hromadou vyblitejch zombiku a behem 10 sec bylo doma 8.6 mega
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
5x jsem teď byl v Tower of the Damned lvl 1 a 4x jsem narazil na gobliny. Když už mi otevřel portál, tak do Ponny levelu
Ale tak dropl jsem další Stone of Jordan (tentokrát lightning) a včera ve Vaultu padlo Unity
Ale tak dropl jsem další Stone of Jordan (tentokrát lightning) a včera ve Vaultu padlo Unity
- Kuki10
- Globální moderátor
Pocky to otvírá i jinej jo?:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Netuším...sejmul jsem goblina, ten otevřel duhovej portál a běhal jsem mězi dortíkama a mráčkama
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to včera stalo, dělá to rainbow goblin
- Shadou
- Minion of Destruction
Takže pánové, oni nerfli snad všechno. Odpoledne sem chodil GR a ladil gem na pety a už dávají slušný pecky i když sem vyhodil všechny gemy s intelem a nasáčkoval tam stříbrný, abych měl větší tougness, tak dávám pecky za 19-20m fetišem a garga pes za 60mega. Takže ten gem je slušný, chci ho doladit do tý fáze, aby ještě měli tu redukci dmge a pak na to prdím. Ale pak už mě ty GR nebavili i když sem chodil T6 normální, abych měl jistej klíč a pak přes ten trial sem se dostal rovnou na 25 patro, to dokončil a jal se upgradeovat gem, stejně to trvalo a pak přestalo bavit.
Tak sem se pak pustil do halls of agony, protože trotl doma nečtu forko a myslel sem si, že je tam potkám. Asi deset runů T6 kdy se chodil všechny tři patra Halls a ani goblin. Tak píšu kukimu a ten že Tower. Tam sem se dotal někdy před půlnocí prošel sem všechny towery. Damned i Cursed a za tři runy ani prd. Ani goblin. Tak nevím kde ho už najdu, docela mě to sere, protože všichni už ve vaultu byli a já samozřejmě ne, to je jak s tou kukri. Tímhle stylem se mě brzy blizz zbaví, pač na to přestávám mít nervy...všichni mají všechno hned, píšou jak vydělávají miliony a já mám ho*no, jen sem za gemy utratil dvěstě mega a sem skoro na suchu...
ale co mě potěšilo, tak co se týče goldů a expů tak po patchi nerflil jen ty tři co se chodili (clear hellrift, cryder outpost, forward barracks) ale ty delší, kde máš něco vyčistit, ty nenerfnuli, dávají pořád za 80m expů a 421k goldů, takže to sice bude trošku delší cesta, ale pojedu holt goldy přes tohle, když mi ten posr... gem nepadne, když se do vaultu nepodívám a holt potkám gobliny kdekoliv a ne farmit jednu lokaci jak tele dokola, když tam stejně nic není.
Ale přijde mi zvláštní, že to takhle dokáží bez jediného staženého mega "nerfnout", že najednou v HoA ani goblin, pak odpoledne jich je mraky v tower a večer tam není nic...tak si říkám, jestli to není v tý hře už naprogramovaný, že v určitý časy se objevují na jedněch místech a pak se přehoupne hodina a už se objevují jinde, docela mi to podle reakcí a příspěvků výše tak štimuje Takže další konspiračkaaaa
Každopádně 25 patro GR je už nuda, ale zas chodit výše je ztráta času, takže dokud nebude šance na upgrade gemu mizivá, tak se pořád vyplatí jen vyčistit to 25 patro a konec...
Jinak včera při tom farmení upgrade gemu v GR sem měl dva infarktový stavy s proclou pasivkou, pokaždé za to mohli týpci ze čtvrtého a pátého aktu konkrétně Corrupted angel, Exorcist a ještě ti blbci, co plivou to červený a nakládá to brutálně...ale přežil sem no, hlavně díky té zvýšené tougness myslím. Ačkoliv mi HPčka zůstali, tak ty rezisty 1800 a armor skoro 7k je fakt znát Je to znát hlavně na fetiších, kteří prostě přestali umírat. Na altu sem natunil tougness přes armor a rezisty na 16m AR mám 1900 armor 7,7k a i ty pasivkový docela vydržej. S krumpáčem se snadno vyvolávají, bez krumpáče bídně, takže i za cenu nižší dps to ve finále krájí ten alt možná i líp než main Jen sem musel přejít na physical z fire, protože pasivkový jsou physical, tak sem jim tam šoupnul nějaký ty bonusy na wristech a amu...
Co mě ale trošku nasralo bylo, že ten gem jde vylepšit jen na postavě která ten GR dojde...sem s tím altem šel GR aby si taky zahrál a padl mi druhý gem na pety a když sem chtěl vylepšit, tak sem vylepšoval ten co padl tomu altovi, takže sem zas šel maina, kterýho prvně dotuním a pak uvidím.
Každopádně dneska to vidím na bounty a hledání goblina kdekoliv :/ GR pořeším asi až skončí ten bonus na prachy...
Tak sem se pak pustil do halls of agony, protože trotl doma nečtu forko a myslel sem si, že je tam potkám. Asi deset runů T6 kdy se chodil všechny tři patra Halls a ani goblin. Tak píšu kukimu a ten že Tower. Tam sem se dotal někdy před půlnocí prošel sem všechny towery. Damned i Cursed a za tři runy ani prd. Ani goblin. Tak nevím kde ho už najdu, docela mě to sere, protože všichni už ve vaultu byli a já samozřejmě ne, to je jak s tou kukri. Tímhle stylem se mě brzy blizz zbaví, pač na to přestávám mít nervy...všichni mají všechno hned, píšou jak vydělávají miliony a já mám ho*no, jen sem za gemy utratil dvěstě mega a sem skoro na suchu...
ale co mě potěšilo, tak co se týče goldů a expů tak po patchi nerflil jen ty tři co se chodili (clear hellrift, cryder outpost, forward barracks) ale ty delší, kde máš něco vyčistit, ty nenerfnuli, dávají pořád za 80m expů a 421k goldů, takže to sice bude trošku delší cesta, ale pojedu holt goldy přes tohle, když mi ten posr... gem nepadne, když se do vaultu nepodívám a holt potkám gobliny kdekoliv a ne farmit jednu lokaci jak tele dokola, když tam stejně nic není.
Ale přijde mi zvláštní, že to takhle dokáží bez jediného staženého mega "nerfnout", že najednou v HoA ani goblin, pak odpoledne jich je mraky v tower a večer tam není nic...tak si říkám, jestli to není v tý hře už naprogramovaný, že v určitý časy se objevují na jedněch místech a pak se přehoupne hodina a už se objevují jinde, docela mi to podle reakcí a příspěvků výše tak štimuje Takže další konspiračkaaaa
Každopádně 25 patro GR je už nuda, ale zas chodit výše je ztráta času, takže dokud nebude šance na upgrade gemu mizivá, tak se pořád vyplatí jen vyčistit to 25 patro a konec...
Jinak včera při tom farmení upgrade gemu v GR sem měl dva infarktový stavy s proclou pasivkou, pokaždé za to mohli týpci ze čtvrtého a pátého aktu konkrétně Corrupted angel, Exorcist a ještě ti blbci, co plivou to červený a nakládá to brutálně...ale přežil sem no, hlavně díky té zvýšené tougness myslím. Ačkoliv mi HPčka zůstali, tak ty rezisty 1800 a armor skoro 7k je fakt znát Je to znát hlavně na fetiších, kteří prostě přestali umírat. Na altu sem natunil tougness přes armor a rezisty na 16m AR mám 1900 armor 7,7k a i ty pasivkový docela vydržej. S krumpáčem se snadno vyvolávají, bez krumpáče bídně, takže i za cenu nižší dps to ve finále krájí ten alt možná i líp než main Jen sem musel přejít na physical z fire, protože pasivkový jsou physical, tak sem jim tam šoupnul nějaký ty bonusy na wristech a amu...
Co mě ale trošku nasralo bylo, že ten gem jde vylepšit jen na postavě která ten GR dojde...sem s tím altem šel GR aby si taky zahrál a padl mi druhý gem na pety a když sem chtěl vylepšit, tak sem vylepšoval ten co padl tomu altovi, takže sem zas šel maina, kterýho prvně dotuním a pak uvidím.
Každopádně dneska to vidím na bounty a hledání goblina kdekoliv :/ GR pořeším asi až skončí ten bonus na prachy...
- Kuki10
- Globální moderátor
Chce to sehnat ten gem a pak chodit trial lvl 1,2 az cca do 10 jak psal tady na fóru zaljan.
S gf výbavou jsem udělal 20m a to mám ještě na gearu rezervy.
K tomu vaultu asi jediná cesta T6 bounty a čekat no.....
S gf výbavou jsem udělal 20m a to mám ještě na gearu rezervy.
K tomu vaultu asi jediná cesta T6 bounty a čekat no.....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
Takže plán na dnešek, najdou se tři lidi, složíme partu na nějakou rozumnou obtížnost, ale zas ne na nějakou přehnaně nízkou, aby to sypalo, rozutečem se každý do jiného aktu a budem huntit gobliny s tím, že kdo najde napíše slezem se zabijem a bude??? Jinak už to nevidím, solo je to na týden a bonus končí v neděli...
to Kuki: to mám v plánu no, ten gem chci, ale nějak se mi ti goblini vyhýbaj, asi se bojí že je zabiju (a oprávněně)
to Kuki: to mám v plánu no, ten gem chci, ale nějak se mi ti goblini vyhýbaj, asi se bojí že je zabiju (a oprávněně)
- Kuki10
- Globální moderátor
Asi jediná možnost snad nevadí když bude kazdej v jiné lokaci.....
Ale to už je lepší jít všichni zaraz....
Ale to už je lepší jít všichni zaraz....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ten gem je na píč*, že to tak musím říct, nefunguje na pety.
Zdar Shadou,
ne, nejsi jedinej. Ani s kukri, ani s vaultem. Čekám spíš vault, než kukri, btw A gr jsou super, už jen k vůli tabulek
ne, nejsi jedinej. Ani s kukri, ani s vaultem. Čekám spíš vault, než kukri, btw A gr jsou super, už jen k vůli tabulek