PEJSKARI

Odpovědět
Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Gold Eagle » 29.08.2014, 12:02 hod.

Mě to jejich padáí nevadí. Mám kombo Fa + FS a FS vyrábím rychle, tak je neustále recykluju za čerstvý.
Nyní na publicu když vlezu na T4, tak jsou tam samí OP nebo to jsem já či co? Strašně rychle máme T4 rift hotovej.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 29.08.2014, 13:17 hod.

no mě se po patchi líbí, jak když jedem víc WD v partě a všichni fetiše, že ti fetiši ostatních jsou jakoby neviditelní, nebo to dělá jen mě? :D ale je to fajn, že není tak přefetišováno...FA+FS sem zkoušel hned jak sem poprvé nalogoval po patchi, ale s s mečem co mám jsem prostě nebyl schopnej vyvolat patnáct kusů, až s krumpáčem na altovi. Jenže sem krumpáč nechtěl a zjistil, že stejně vše dám i bez FS, tak na ně prdím, já asi sem málo ambiciozní, ale mě stačí, když mi T6 padá jako švestky i nejhorší elite pack v riftu...se softákama, kteří nějakou smrt neřeší se stejně nemůžu v GR srovnávat, tak na nějaký žebříčky prdím a tudíž prdím i na nějaký přefetišovaný buildy s nervama, že mi nejdou vyvolávat :D vyhodím FA + Gdoga hned po nalogování a hotovo :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 13:27 hod.

Je to u všech petu.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 29.08.2014, 16:33 hod.

Momentálěn testuju zda je lepší v kombu FA + gdog mít silnějšího gdoga nebo FA. Na vyšším GR v partě bylo špatný, že v kombu FA + FS + Gdog se Gdog občas nedostal k důležitý elitce přes 20 fetišáků okolo ní. Takže to chvíli trvalo. Hlavně, když ostatní 3 byly mrtví a já jediněj živej. Ať žije GR 29 na publicu! :D

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 29.08.2014, 17:37 hod.

Dostal jsem fajn neck a trochu to poladil. Zvednul jsem trochu toughness na 13m a pridal i na DPS na 1,4m (11m a 1,2m puvodne) a GR29 FS ustoji uspokojive. v GR30 jsem mel naslapnuto tak tak, nez jsem dostal posledni mapu A5 potvory a sel s casem do kopru. GR je u me pro FS zatim strop.

BTW hned prvni den jsem v ladderu videl i pure FS typka v top 10, co dal GR35 za 13:30. Cili to jde, ne ze ne :) Muzu se jen dohadovat jaky rozdil by udelaly TnT, kdybych je byval nasel, nez je odstranili ze hry :lol:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 29.08.2014, 18:27 hod.

Cože? TnT odstranili ze hry? Jsem myslel že TnT je to samý jako TaT - rukavice na zvýšení rychlosti petů. Padli mi po začátku 2.1 z Kadaly první den ve středu.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 29.08.2014, 20:01 hod.

To byla nadsazka :) Nevim z hlavy, kolik mam total BS gain, ale krome asi 2k jsem dal vsechno na int rukavice. Cili odhadem 50k blood shardu? Kadala je dost vybirava ku*va. :)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 29.08.2014, 21:35 hod.

Taky jsem je z Kadaly tahal 2,5 měsíce než mi dala žádané birth. :D

Vhodné kameny pro pet WD dle mě po zkušenosti >25 rank některých legendgemů:
U prstenů na scket obětujte rychlost nebo CHC dle detailu buildu. Na amuletu je asi nejsnadnější obětovat elementární dmg nebo ve vzácných případech základní stat. Nikdy CHC a CHD.
- Enforcer
- Bane of the powerful
- Gem of effic. toxin
- Gogok of Swiftness
- Pain enhancer (pokud házíte plošně žáby třeba)
- někdy Banned of the trapped (addling toads + kopáč třeba nebo podpora Hauntem - mělo by to na něj taky fungovat, samo No 1 / 2 pro Jade WD)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 31.08.2014, 09:01 hod.

Ono s pety je to jak kde - třebas bez gemu se mi na GR24 ztráceli brutálně i FA, nejen FS :) A to v případě, že celej rift byly nechutný mobky A5 :roll: Pak jsem šel GR27 a mateřská školka skoro celou dobu 15+ :wave:
S dalšími gemy to bude potíž - nemám vhodnej amulet a SoJ už mi fakt štve - asi 6 kusů a ani jeden physical, tudíž nemůžu udělat díru :{
Prostě WH pásek, physical SoJ a Kukri mi Blizz nedal na seznam dropů, je to úplně jasný :twisted:

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 31.08.2014, 09:08 hod.

Na tyhle tri veci mam taky smulu, za to unity mam uz tri sady.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 31.08.2014, 11:37 hod.

Teprve včera jsem si ve fóru seznamu dropů 2.1 pořádně prohlídnul Kukri. Ona má navíc +%CHD a ještě ten cooldown rduction jsem myslel že je za kill, ne je za hit fetišáka, tedy ještě více OP než jsem myslel. :shock: Od tý doby ji chcu taky! :twisted:

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 31.08.2014, 13:21 hod.

Kukri byla take odstranena ze hry. Fakt, prisaham. Važně, sice nemám tolik nahráno (400PL), ale už bych TnT nebo Kukri vážně rád viděl.

Co se gemů týče, tak jsou zatím rozdílné názory. Spousta lidí na US forech hromadně odsuzuje enforcer gem. Malá dmg a tougness u petů nepomůže, protože je na GR 31+ stejně všechno one-shotne. Toxin gem napriklad neprocují peti, Takže dmg proc jde jen a jen z utoku WD. Ovšem ten se nestackuje a necrituje, podobně jako ostatní DoTy. WD, ktery prvni den dal GR35 jako pet WD a ktery se dlouhodobě drží v top 15 WD mezi všemi těmy Jade WD a jehož jméno jsem ted zapomnel (kouknu doma), tak jel jako první gemy Enforcer a Zei. Build byl mix FS+FA+poison Dog. Gear měl Kukri, Ausguild, Cain. RoRG + TMF, chest mel Tal Rasha kvuli 5 affixum. Zbytek uz si nepamatuju.

Ja se s WD držm v blizsím kontaktu s potvorama, stojím větsinou hned za petama. U elitek sice kličkuju, ale stejne to asi není můj šálek kávy. Ale pokud mu Zei gem fungoval, tak to je možná radno alespon vyzkoušet.

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 31.08.2014, 17:42 hod.

TalRasha chest s 5 vlastnostma? To je nějaká novinka ne? Že bych zkusil s wiznou Kadilu a tu svou TalRashu na WD upgradoval, ačkoli teď stejně musím běhat se Zuni, když Kukri znám jen z pohádek :D

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 31.08.2014, 17:43 hod.

Zei gem jsem chvíli zkoušel a nic moc. Asi je lepší až je kolem ranku 30. se mi zdálo, že na pety moc nepůsobil i když jsem se snažil být co nejdál.

Nyní používám Enforcer + Rychlogem Swifness (zvyšuje zakl. dmg a v boji mi zvedá rychlost až na 2,1 generování FS je pak ryché a díky kopáči se zábama jsem často max stacku 16x, samo zvedá i základní dmg díky rychlosti a ta se přenáší na pety dmg) + Bane of the P. (po zabití 1. elitky mám +20% dmg základ a přenáší se tak na pety).
To že Ebforcer až moc nerfli je jasný. Když jsem ho použival na PTR před nerfem a pak po něm, tak jsem nadával, že to až moc srazili dolu a je to znát. Pet WD je nyní proti ostatním kombům jiných postav slabší.

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 31.08.2014, 18:47 hod.

kua zase del, srrr )))
Naposledy upravil(a) buchis dne 31.08.2014, 18:56 hod., celkem upraveno 1 x.
Buchis je death, ať žije herdek

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 31.08.2014, 18:48 hod.

del
Naposledy upravil(a) buchis dne 31.08.2014, 18:49 hod., celkem upraveno 1 x.

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 31.08.2014, 18:49 hod.

Brum píše:TnT, kdybych je byval nasel, nez je odstranili ze hry
Ostraněny nebyly, já je našel z GR bosse hned první den a moc pěkný

Jinak co kukrina ??? je tam nebo ne, už sem se zde na foru ptal a nikdo neodpovedel, vymazali ju nebo tj stejne jak s TaT....

Já zkoušel ten Gem of effic. toxin na lvl 25 a jako nevím na pet buildu jsem nepoznal žádný změny, asi blbej gear, zkoušel sem test na ghom s ruznyma kombinacema ale nic, tak nevím no asi delam neco blbe. Zkousel sem bigdog s runou brech least (psych) a pak prvni runu poison, a bigdog bral min dmg nez s brech least.

Jedu to stejný co GE, nezávisle na sobě, Enforcer + Swifness

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 31.08.2014, 20:49 hod.

Jezisi, nemuzes me hned brat vazne. To vis ze TnT i Kukri jsou ve hre, jen jsou rare. :)

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 31.08.2014, 20:59 hod.

Tak sem nepiš blbiny. To to nepadá a hned sem píšeš, že ji vymazali, to jsem se chyt taky.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 31.08.2014, 21:29 hod.

To chce obcas vyjit ven a narazit na pani ironii a pana nadsazku :lol:

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“