Privát u Shadouka
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
K čemu za měsíc tabulky každej na tom bude cca stejne....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Privát u Shadouka
cca jo, ale dycky bude někdo první a někdo poslední. Právě za ten měsíc, až budou rozdíly minimální to začne být zajímavý. Alespoň pro mě, až se budu snažit překonat ty 3 vteřiny někoho předemnou Konečně je v Diablu i trošku kompetitivní prvek. A to mě baví.
edit: viz včera - dali jsme Tvoji a Petrosovu lvl 26 o 6 vteřin a jsme na 27. Myslím dvojičky :-) Já jsem šel do toho s tím, že vás prostě dáme
edit: viz včera - dali jsme Tvoji a Petrosovu lvl 26 o 6 vteřin a jsme na 27. Myslím dvojičky :-) Já jsem šel do toho s tím, že vás prostě dáme
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
tabulky řešit na hc = smrt a tu si já nepřeju, takže tabulky prdim ani nevim jak se na ně dostat ani to nehledám.
to Talis: ten gem opravdu napiču neni, shodil sem intel gemy z gearu a tím mi klesla dps z 1819000 na 1520000 a elementární z 2420000 na 2000000. Předtím mi dávali fetiši za 19-20m, po nahození těch stříbrných kamenů na AR mi dávali za nějakých 15-16m a s tím gemem rank 19 mi dávají zase za těch devatenáct dvacet mega, takže těch dvacet procent dmge petů tam asi opravdu je...
jediný tabulky, který by měly smysl a který v diablu chybí jsou dmg meter pro mě ve wowku to bylo super, každý raid se snažit být nejlepší...tady v partě by to taky fungovalo, ale nějaký tabulky, abych se dostal do třicátýho patra abych byl lepší než petr a pak chcípnul...to není pro mě
to Talis: ten gem opravdu napiču neni, shodil sem intel gemy z gearu a tím mi klesla dps z 1819000 na 1520000 a elementární z 2420000 na 2000000. Předtím mi dávali fetiši za 19-20m, po nahození těch stříbrných kamenů na AR mi dávali za nějakých 15-16m a s tím gemem rank 19 mi dávají zase za těch devatenáct dvacet mega, takže těch dvacet procent dmge petů tam asi opravdu je...
jediný tabulky, který by měly smysl a který v diablu chybí jsou dmg meter pro mě ve wowku to bylo super, každý raid se snažit být nejlepší...tady v partě by to taky fungovalo, ale nějaký tabulky, abych se dostal do třicátýho patra abych byl lepší než petr a pak chcípnul...to není pro mě
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Na tabulky se vrhnem s petem o víkendu to by mohl bejt čas.:-D
Ale hodně lidi tam ripuje koukam.:-D
Ale hodně lidi tam ripuje koukam.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
no bodejt by ne, když je pak mezi těma patrama takovej rozdíl všechno je to o tom, jaký monstra potkáš, tudíž tabulky nejsou o tom, jak je kdo dobrej, že se dostal vysoko, ale spíš o tom, kdo mě větší štěstí. Aby ty tabulky byly k něčemu tak by muselo být daný, že prostě v patře 25 budou elitky z aktu jedna, v patře 26 budou elitky z druhýho aktu atd. prostě pro všechny stejný. Ale když týpek potká v usmoleným devatenáctým patře dva packy corrupted angel, který jím jen projížděj a kudlá je deset minut, aby u toho nechcíp, tak logicky nestihne čas a končí. přitom kdyby tam měl blbce z prvního aktu, tak to proběhne za pět minut....a právě někdo jiný je tam má a tak je první....co to dokazuje?? Jen kdo má větší štěstí na mapy a moby...nic víc!
třeba včera, dostal sem druhý patro v 25 tieru a šel logicky doprava po mapě jak sem zvyklej a ouha, dojdu na konec a nic, protál byl na druhý straně, než sem to těma klikatejma cestička proběhl na druhou stranu, tak byl čas v pr... a už sem ho nedohonil. To nepočítám, když procne pasivka a stojím na místě, to je další minuta ztráta...
jak už sem psal, úplně první GR devatenáctý patro corrupted angel a skroro rip a pak 26 patro mobky první druhý akt a ještě mi zbyly asi čtyři minuty a kus a chtělo mě to hodit na 29 rovnou...ale vylepšil sem gem
to je taky nesmysl, od nějakýho 25 patra by to mělo jít už po patře...protože mezi 25 a třeba 27 je už brutální rozdíl a pak jsou právě ripy...
třeba včera, dostal sem druhý patro v 25 tieru a šel logicky doprava po mapě jak sem zvyklej a ouha, dojdu na konec a nic, protál byl na druhý straně, než sem to těma klikatejma cestička proběhl na druhou stranu, tak byl čas v pr... a už sem ho nedohonil. To nepočítám, když procne pasivka a stojím na místě, to je další minuta ztráta...
jak už sem psal, úplně první GR devatenáctý patro corrupted angel a skroro rip a pak 26 patro mobky první druhý akt a ještě mi zbyly asi čtyři minuty a kus a chtělo mě to hodit na 29 rovnou...ale vylepšil sem gem
to je taky nesmysl, od nějakýho 25 patra by to mělo jít už po patře...protože mezi 25 a třeba 27 je už brutální rozdíl a pak jsou právě ripy...
A právě proto to není tak, že to zahraješ jednou na luck, nebo bad luck, ale musíš to jít víckrát. Abys měl právě ten dobrej čas. Ono se to právě za nějaký ten pátek srovná a pak se to bude nahánět vteřinu po vteřině. Kdo bude chtít, samozřejmě. A to vidím spíše na dvojičky, tam vidím svoji hlavní disicplínu. Jednak mám na to parťáka An7yka a jsou stále dobré fps (ne jak když se hraje 3+) a druhak parťák může i pomoct ve svízelných situacích. Pokud poripujem, tak skončíme asi stejně na SC Ale dneska otevřou sezonu a na to se hodně těším, akorát furt ještě nevím, co chci hrát. Nejdřív jsem měl jasno, že barbara. Jenže crusovi udělali nové sety. Láká mě i DH, nebo WD. Se z toho pose*u. Proč musí být všecky ty postavy tak vymazlený?
jaky cekani, pasivka procne a proste si davas 2 minuty vetsi pozorShadou píše: třeba včera, dostal sem druhý patro v 25 tieru a šel logicky doprava po mapě jak sem zvyklej a ouha, dojdu na konec a nic, protál byl na druhý straně, než sem to těma klikatejma cestička proběhl na druhou stranu, tak byl čas v pr... a už sem ho nedohonil. To nepočítám, když procne pasivka a stojím na místě, to je další minuta ztráta...
- Shadou
- Minion of Destruction
to Kubizek: no já mám pro sezonu jasno, hraju jen WDčko a je mi jedno jestli je horší nebo lepší, taky se na to těšim, už kvůli tomu budu ale na ty tři měsíce zapykanej a než se se sezoní postavou dostanu do GR na nějakou pořádnou úroven to taky vykvete kámen...
Já na tabulky prdím, radši přežiju. Já si udělám svou vlastní tabulku, mám tři doktory jeden jeden poison a fetiše, druhý je jade a třetí je zaměřený na fetiše z pasivky a jede primárně Gdoga. Udělám si challenge sám se sebou, do jakýho patra se s kterým dostanu a budu to zlepšovat a na konci časovýho období, který si určím dostane jeden medaili a ostatní dva za trest zrakvím
to Zaljan: já hraju opatrně, nejsem kaskadér, přilítne corrupted angel, třikrát mnou prolítne a jakej sem byl a můžu dávat pozor jaký chci to já radši počkám...
Já na tabulky prdím, radši přežiju. Já si udělám svou vlastní tabulku, mám tři doktory jeden jeden poison a fetiše, druhý je jade a třetí je zaměřený na fetiše z pasivky a jede primárně Gdoga. Udělám si challenge sám se sebou, do jakýho patra se s kterým dostanu a budu to zlepšovat a na konci časovýho období, který si určím dostane jeden medaili a ostatní dva za trest zrakvím
to Zaljan: já hraju opatrně, nejsem kaskadér, přilítne corrupted angel, třikrát mnou prolítne a jakej sem byl a můžu dávat pozor jaký chci to já radši počkám...
- Shadou
- Minion of Destruction
Však ne, to byla prča ale bylo by to dost hard, ale nejde to udělat, protože každej když má dvě tři postavy, tak si oblíbí jednu a pak za ty ostatní hraje podvědomě hůře. Já hraju závodně šipky a když doma na terči trénuju a nasimuluju si tam dva hráče a hraju jako za oba, tak si prostě v myšlenkách přilnu toho prvního nebo druhýho a pak za toho kterýho jakoby nehraju házím špatně aniž bych chtěl...tady by to bylo stejný, prostě bych s mainem valil jak o život a těma ostatníma ne...ale udělám si pro sebe takovou challenge, že se se všema budu snažit stejně a schválně jak to dopadne, mám takovej tip, že nejlíp na tom asi bude jade
to je ale srovnání :-D tak nesoutěž sám se sebou, to moc nejde no :-D
já mam radši házeceho cruse než brokárnu, ale ať dělám co dělám, tak ta brokovnice je lepší, leda že bych chodil beze zbraně
třeba ti to poripuje a budeš mít po starostech
já mam radši házeceho cruse než brokárnu, ale ať dělám co dělám, tak ta brokovnice je lepší, leda že bych chodil beze zbraně
třeba ti to poripuje a budeš mít po starostech
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Shadou
- Minion of Destruction
no to by bylo řešení, ale jak mi to poripuje, tak končím s diablem, pač na softu je nuda a znova vše piplat bych už nedal...to už sem rozhodlej. Možná kdyby byl další datáč a tam byl druid, to bych zas začal, ale jak poripuju, tak končím
tak mam na 19 goblinu sutr na goldy i na SC
sice to nehraju, ale kdybych tam nekdy potrebival love...
zabralo to asi hodinku
sice to nehraju, ale kdybych tam nekdy potrebival love...
zabralo to asi hodinku
- Shadou
- Minion of Destruction
prostě štěstí no
já už ten gem mám taky, ale ten vault musel otevřít resident, já zas včera z nudy chodil, hledal gobliny, našel je, ale neotevřel port ani jeden. Ale už sem to nijak nehrotil, protože ten gem mám tak splněno
V pátek a včera sem rozjel sezonu, zatím nějaký 56lv, počítám, že dneska zítra to dotáhnu. Taky sem se včera podíval do 27 patra tieru, abych trošku postoupil. Celou dobu na pohodu, měl sem tam i projížděcí kámoše ze čtvrtýho aktu a týpky z pátýho, ale tak nějak sem to ustál a dostal se k RG jménem saxris, nebo tak nějak, prostě ten had s rukama, který vypouští ty mouchy a to byl kámen úrazu. Kdyby tam byl jinej boss, tak mi zbyde tak pět minut, ale s tímhle tupcem sem se pral skoro čtyři minuty (z toho dvě sem čekal ve městě s pasivkou). Už byl skoro dole, když vypustil mouchy a zrovna u mě, fetiši a gdog samozřejmě rubali pořád RG místo aby šlli po mouchách, když jim málem zabili páníčka. Takže boss šel dolů a já pomalu taky, tak sem musel trošku poodběhnout ale stejně mi procla pasivka, tak do města, čekat, pak sem se tam vrátil, dobil mouchy a pak i bosse...ale fakt tragéd toto...každopádně časově to jde pořád na pohodu, i tougness už dobrý jak sem na úkor dmge naházel rezisty, takže dneska zkusím vyšší patro...
co nechápu ale je, jak někdo může mít za 19h hraní v sezoně sedmdesátku s paragonem 67??? To mi hlava nebere, ty lidi snad nespí a nežijí sezony jsme s klukama začli přesně v devět a byli jsme na nějakým 21lv a už to hlásilo, že nějakej týpek v evropě udělal sedmdesátku...to je masakr...asi nějaký bug zas...
já už ten gem mám taky, ale ten vault musel otevřít resident, já zas včera z nudy chodil, hledal gobliny, našel je, ale neotevřel port ani jeden. Ale už sem to nijak nehrotil, protože ten gem mám tak splněno
V pátek a včera sem rozjel sezonu, zatím nějaký 56lv, počítám, že dneska zítra to dotáhnu. Taky sem se včera podíval do 27 patra tieru, abych trošku postoupil. Celou dobu na pohodu, měl sem tam i projížděcí kámoše ze čtvrtýho aktu a týpky z pátýho, ale tak nějak sem to ustál a dostal se k RG jménem saxris, nebo tak nějak, prostě ten had s rukama, který vypouští ty mouchy a to byl kámen úrazu. Kdyby tam byl jinej boss, tak mi zbyde tak pět minut, ale s tímhle tupcem sem se pral skoro čtyři minuty (z toho dvě sem čekal ve městě s pasivkou). Už byl skoro dole, když vypustil mouchy a zrovna u mě, fetiši a gdog samozřejmě rubali pořád RG místo aby šlli po mouchách, když jim málem zabili páníčka. Takže boss šel dolů a já pomalu taky, tak sem musel trošku poodběhnout ale stejně mi procla pasivka, tak do města, čekat, pak sem se tam vrátil, dobil mouchy a pak i bosse...ale fakt tragéd toto...každopádně časově to jde pořád na pohodu, i tougness už dobrý jak sem na úkor dmge naházel rezisty, takže dneska zkusím vyšší patro...
co nechápu ale je, jak někdo může mít za 19h hraní v sezoně sedmdesátku s paragonem 67??? To mi hlava nebere, ty lidi snad nespí a nežijí sezony jsme s klukama začli přesně v devět a byli jsme na nějakým 21lv a už to hlásilo, že nějakej týpek v evropě udělal sedmdesátku...to je masakr...asi nějaký bug zas...
- Shadou
- Minion of Destruction
Zdravím vespolek,
o víkendu farma goblinů - bez úspěchu. Našli jsme a otevřeli jen dva vaulty, buď to nerfli, nebo nevím, mám asi smůlu, prostě sem další nenašel a to sem zabil goblinů celkem mraky. Podle toho co říkali kluci, že našli pár goblinů a port jim to otevřelo, tak mě ne...ale v neděli už to neotvíralo moc nikomu, takže nás asi na zaáčtku chtěli blizáci nabažit a pak prd.
Tak sem skočil pár T6 riftů pro trial keys a pak se dal do sezony, abych konečně doexpil. Díky Talisovi to celkem pěkně šlapalo a skončil semna 67lv a dneska to chci dotáhnout. Když dám T1, tak by to mělo lítat a mělo by to být celkem bezpečný, tak snad to dám a večer se už vrhnu do víru světa sanctuary a začnu huntit equip
Blbý je, že na hraní je čím dál méně času a po patchi toho přidali tolik, že aby se člověk rozkrájel O víkendu sem zjistil, že potřebuju vylepšit tři další gemy, které by se mi mohli hodit...
Jen ještě dotaz, někde sem se už ptal, ale nevím v jakým vlákně a nevím jestli mi někdo na to odpověděl, takže pro Kukiho, který by měl vědět všechno. Když si nasadím do amuletu legendární gem a do prstenu další. Budu moct využívat obě vlastnosti? Třeba do prstenu gem na pety a do amulet na výbuchy goldů? Nebo můžu mít nasazený jen jeden gem? A pak ještě jestli se gemy stackují, nebo jestli jsou acc bound? Padl mi na druhém wd druhý gem na pety, tak mám dva, když si dám oba na rank 25 tak se ta dmg a taky ta redukce obdržené dmge stackuje? Bylo by to super ale asi to nepůjde, že?
o víkendu farma goblinů - bez úspěchu. Našli jsme a otevřeli jen dva vaulty, buď to nerfli, nebo nevím, mám asi smůlu, prostě sem další nenašel a to sem zabil goblinů celkem mraky. Podle toho co říkali kluci, že našli pár goblinů a port jim to otevřelo, tak mě ne...ale v neděli už to neotvíralo moc nikomu, takže nás asi na zaáčtku chtěli blizáci nabažit a pak prd.
Tak sem skočil pár T6 riftů pro trial keys a pak se dal do sezony, abych konečně doexpil. Díky Talisovi to celkem pěkně šlapalo a skončil semna 67lv a dneska to chci dotáhnout. Když dám T1, tak by to mělo lítat a mělo by to být celkem bezpečný, tak snad to dám a večer se už vrhnu do víru světa sanctuary a začnu huntit equip
Blbý je, že na hraní je čím dál méně času a po patchi toho přidali tolik, že aby se člověk rozkrájel O víkendu sem zjistil, že potřebuju vylepšit tři další gemy, které by se mi mohli hodit...
Jen ještě dotaz, někde sem se už ptal, ale nevím v jakým vlákně a nevím jestli mi někdo na to odpověděl, takže pro Kukiho, který by měl vědět všechno. Když si nasadím do amuletu legendární gem a do prstenu další. Budu moct využívat obě vlastnosti? Třeba do prstenu gem na pety a do amulet na výbuchy goldů? Nebo můžu mít nasazený jen jeden gem? A pak ještě jestli se gemy stackují, nebo jestli jsou acc bound? Padl mi na druhém wd druhý gem na pety, tak mám dva, když si dám oba na rank 25 tak se ta dmg a taky ta redukce obdržené dmge stackuje? Bylo by to super ale asi to nepůjde, že?
Naposledy upravil(a) Shadou dne 01.09.2014, 09:46 hod., celkem upraveno 1 x.
čus blus, jak jsi na tom s touhou po Kukrině ?
Já ti osobně nepomůžu nějaký čas jelikož jsem rozjel sezonní HC DHčko to bude beztak brzký ripák ale tak snažím se no.
Já ti osobně nepomůžu nějaký čas jelikož jsem rozjel sezonní HC DHčko to bude beztak brzký ripák ale tak snažím se no.
- Shadou
- Minion of Destruction
Ahoja , Touha je stálá ale už se s tím srovnávám, že nebude tak brzy ale jednou určitě padne Taky sem rozjel sezonu a myslím, že tak za čtrnáct dní až budu mít pokrk farmy goblinů a ty tři vybraný gemy budu mít vyexpený na max co chci(rank 25 kvůli sekundáru), tak pojedu asi primárně ty sezony, protože tam mi přeci jen co padne to mě boostne a to je super Na mainu normálně mi může padnout už jen ta kukri nebo net první bych chtěl to druhé určo ne
takže no stres, až budeš mít chut odpočnout si od dh tak zajdem tři čtyři rifty a třeba padne, když ne tak ne...
takže no stres, až budeš mít chut odpočnout si od dh tak zajdem tři čtyři rifty a třeba padne, když ne tak ne...
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Dneska pofarmíme T1
Shadou: uvidíme (řekl slepý)
spíš mě to bude táhnout do těch sezonních postav no
i když, co když mi u DH padne Kukrina nikdy nevíš když mi padá vše možné, jen ne na DHčko věci. To mám taky nervy
spíš mě to bude táhnout do těch sezonních postav no
i když, co když mi u DH padne Kukrina nikdy nevíš když mi padá vše možné, jen ne na DHčko věci. To mám taky nervy
ten gem na goldy pada ve vaultu pravidelne nebo je tam nejaka chance na drop ?