Privát u Shadouka
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Měl by ti padnout po prvním zabití toho teplouše s tou truhlou
Tet mě napadlo funguje ten gem s Leoric Crown jak zvišuje učinost gemu, třeba o 94% ?
Tet mě napadlo funguje ten gem s Leoric Crown jak zvišuje učinost gemu, třeba o 94% ?
Re: Privát u Shadouka
přemejslejte trochu než něco napíšete.. ten gem je pouze do ringu a amuletu..shadou: ten gem můžeš použít pouze jeden druh na jeden char. Můžeš mít celkem 3 druhý 2x ring a 1x neck. Když máš jeden obléklej na wd a půjdeš rg s dh tak ten co máš na wd ti padne znova. Víc info později omluvte chyby píšu z mobilu.
Talis píše:Měl by ti padnout po prvním zabití toho teplouše s tou truhlou
to je ženská, baronka... a má 4 prsa!
jo a ten jak vybouchnou ty goldy, kolik to je? stojí to za tO? třeba si vzít gold skin, amulet na goldy a obecně věci na goldy a nějakou rozumnou obtížnost jít bouchat goldy?
otázka do pranice... když se otevře vault, je pozdě si brát na sebe věci s gold findem než tam vstoupim? ale co si vemu na sebe určo jsou bracery jak picknes goldy -> dostaneš XP
Naposledy upravil(a) An7yk dne 01.09.2014, 12:34 hod., celkem upraveno 1 x.
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ajoooo vlastneKolmen1 píše:přemejslejte trochu než něco napíšete.. ten gem je pouze do ringu a amuletu..shadou: ten gem můžeš použít pouze jeden druh na jeden char. Můžeš mít celkem 3 druhý 2x ring a 1x neck. Když máš jeden obléklej na wd a půjdeš rg s dh tak ten co máš na wd ti padne znova. Víc info později omluvte chyby píšu z mobilu.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
tak super, takže můžu mít klidně tři gemy ale každý jiný, to sem potřeboval vědět
To Heller: no problem, rozjel sem i sezonního WD, tak neva, že padne v sezoně, když budem spolu
To Kolmen: ty si zvíře kámo. V pátek v noci jdu spát, v sobotu ráno rozlepím oči a ty máš na sezoně sedmdesátku a paragon 67 za 19h to je neskutečný, jak si to dokázal? A nepiš know how, spíš mi řekni ten quest, kterej je zas buglej
to Antyk: než sem získal další zuni set na třetího doktora, tak sem chodil s tím gemem, goldskinem, amuletem na goldy, měl sem BT gatě na goldy a devil tonque na goldy a nezdálo se mi, že by mi to padalo nějak víc, ale možná o chlup jo. K tom sem měl ještě z paragonů poslední záložka 50%. Ale nevím jak ve vaultu, tam by to možná asi šlo, ale jak pak dojebat tu krávu se čtyřma kozama? To leda s tímgle GF gearem nižší obtížnost...ale to už se spíš asi vyplatí T6 s normálním a s gemem na goldy. I když zas do valutu ten gem na goldy moc není, tam většinu goldů sebereš z truhel, mobků tam je pár a z tý krávy toh otaky moc nepadne a že by bouchla, to musí být asi velký štěstí, když je šance na proc nějaká...leda ho pořádně vytunit
To Heller: no problem, rozjel sem i sezonního WD, tak neva, že padne v sezoně, když budem spolu
To Kolmen: ty si zvíře kámo. V pátek v noci jdu spát, v sobotu ráno rozlepím oči a ty máš na sezoně sedmdesátku a paragon 67 za 19h to je neskutečný, jak si to dokázal? A nepiš know how, spíš mi řekni ten quest, kterej je zas buglej
to Antyk: než sem získal další zuni set na třetího doktora, tak sem chodil s tím gemem, goldskinem, amuletem na goldy, měl sem BT gatě na goldy a devil tonque na goldy a nezdálo se mi, že by mi to padalo nějak víc, ale možná o chlup jo. K tom sem měl ještě z paragonů poslední záložka 50%. Ale nevím jak ve vaultu, tam by to možná asi šlo, ale jak pak dojebat tu krávu se čtyřma kozama? To leda s tímgle GF gearem nižší obtížnost...ale to už se spíš asi vyplatí T6 s normálním a s gemem na goldy. I když zas do valutu ten gem na goldy moc není, tam většinu goldů sebereš z truhel, mobků tam je pár a z tý krávy toh otaky moc nepadne a že by bouchla, to musí být asi velký štěstí, když je šance na proc nějaká...leda ho pořádně vytunit
Buglej quest snad žádnej není...já chodil ze začátku bountis na normal A1 a asi od lvl 30 jsme stále tocily dokolo ahony 3 + když byl tak hell rift...ale když jsem měl 40lvl tak už byly borci na 70 a na softu už meli na T6 kuchliho malthaela a o chvili pozdeji i Ubery na T6. Druhý den už byl tuhej Malthael i uberové na T6 na HC!!!!
Paragon neřeš, na začátku to skáče strašně rychle za jeden rift na T2 dám celej paragon
Když se někomu otevře portál do Vaultu stačí aby lidi byly v partě, nemusí být na stejné mapě a jde jít do něj kdykoliv, tzn že se převlíknout můžete. Na T5 jsme ve Vaultu udělal cca 100kk na normál cca 6kk. Hodně se Vault otvírá když chodíte bountis public normál a pokud jsou tam slušný lidi a napíšou tak je vystaráno...já včera za 2h tam byl 4x, sic normal, ale pokud nekdo potřebuje ten gem z bossaka goblina tak to je idealni.
Ten gem je nehorázná prasečina, pokud nemáte pickup tak na zemi nic nevidíte krom mrte kupicek goldů, podle mě to nerfnou. Si vemte že jsem za 20h v sezoně udělal 150kk goldů a to pořád něco craftim a dělám gemy...no strašný...teď musim vyzkoušet ty bracerya hl ten pásek co zvedá armor po picknutí goldů...
Paragon neřeš, na začátku to skáče strašně rychle za jeden rift na T2 dám celej paragon
Když se někomu otevře portál do Vaultu stačí aby lidi byly v partě, nemusí být na stejné mapě a jde jít do něj kdykoliv, tzn že se převlíknout můžete. Na T5 jsme ve Vaultu udělal cca 100kk na normál cca 6kk. Hodně se Vault otvírá když chodíte bountis public normál a pokud jsou tam slušný lidi a napíšou tak je vystaráno...já včera za 2h tam byl 4x, sic normal, ale pokud nekdo potřebuje ten gem z bossaka goblina tak to je idealni.
Ten gem je nehorázná prasečina, pokud nemáte pickup tak na zemi nic nevidíte krom mrte kupicek goldů, podle mě to nerfnou. Si vemte že jsem za 20h v sezoně udělal 150kk goldů a to pořád něco craftim a dělám gemy...no strašný...teď musim vyzkoušet ty bracerya hl ten pásek co zvedá armor po picknutí goldů...
- Shadou
- Minion of Destruction
Tak to sou fakt skileři, já se na T6 dostával tři a půl měsíce od vydání RoSka ale tak ono asi záleží jak to komu (ne)padá, a mě to moc nepadá...už kvůli tomu sezony moc nehrotím a nemám tam žádný cíle. Defacto sem si tam založil postavu kvůli tomu, že se všichni hrnuli na sezony a neměl bych s kým občas zahrát...kdyby to bylo půl napůl a někteří šli na sezony a někteří zůstali, tak sezonní postavu asi ani nezaložim, možná ke konci a nechám se potáhnout kvůli tomu transmogu.
Já objevil že jde adventure až když už sem chtěl jít spát Člověk by si řekl, že když je to sezona, kde se jede vše od nuly, tak adventure nepůjde a každý bude muset udělat progress jako když to diablo koupí, to taky blizáci nevychytali. Ted dokázali akorát to, že se každý dostane hned na sedmdesátku, hned vše nadropuje a za čtrnáct dní už v sezoně nemáš co dělat a bude to nuda jako v normál hře...kdyby si každý musel odchodit kampaň dostat se k maltovi a zabít ho, tak se to trošku protáhne třeba...i když jsou týpci který by ani tohle nezastavilo
každopádně good job s tím jak ste to za noc potáhli...to bylo maso když sem to druhý den ráno viděl
Já objevil že jde adventure až když už sem chtěl jít spát Člověk by si řekl, že když je to sezona, kde se jede vše od nuly, tak adventure nepůjde a každý bude muset udělat progress jako když to diablo koupí, to taky blizáci nevychytali. Ted dokázali akorát to, že se každý dostane hned na sedmdesátku, hned vše nadropuje a za čtrnáct dní už v sezoně nemáš co dělat a bude to nuda jako v normál hře...kdyby si každý musel odchodit kampaň dostat se k maltovi a zabít ho, tak se to trošku protáhne třeba...i když jsou týpci který by ani tohle nezastavilo
každopádně good job s tím jak ste to za noc potáhli...to bylo maso když sem to druhý den ráno viděl
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kolmene kam chodis na lege?
Me vole ale vůbec nic nepada.:-D
Dneska prej Talis T1 tak s někým cajk ale sólo ještě ne.:-D
Jak budu mít mar. set tak je mi to vše jedno.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Me vole ale vůbec nic nepada.:-D
Dneska prej Talis T1 tak s někým cajk ale sólo ještě ne.:-D
Jak budu mít mar. set tak je mi to vše jedno.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
Kolmen si koupil tričko a hrneček od blizzu a má garantovaný dropy Asi taky budu muset zainvestovat, pač mě to nedropování už taky sere
kuki přijd dneska brzejš než vždycky a dáme i bez maraudera
kuki přijd dneska brzejš než vždycky a dáme i bez maraudera
- Kuki10
- Globální moderátor
Já nejpozději v 9 jsem tam.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ještě k těm goldům... jestli itemy moc nepomůžou na drop atd... ono to je stejně jedno... úplně jedno ... na T4 jsme za den 2x měli Vault ( ještě před sezonou ), bez přípravy a nějakejch itemů a z 55 mega mám teď 250 mega, za 2 návštěvy! A utrácet vlastně neni ani za co pořádně... ale v sezoně bych sakra chtěl aspon 1x Vault dnes ! Protože tam nemam prachy vubec, přerolovat lego amulet či ring je hodně drahá záležitost a to drtíme T2 jak nic tak uvidíme. Chodímě dost GF a tam goblini nejsou :-D
jinak... představte si spojení aukčního domu a možnosti navštívit říši goblinů ... to by byla inflace
jinak... představte si spojení aukčního domu a možnosti navštívit říši goblinů ... to by byla inflace
- Shadou
- Minion of Destruction
no tak to máš štěstí na gobliny, já jich zabil tak sto včera a jen jeden vault s revem, večer už pak nic...dost trága.
jinak sem doma z běhání a tak sem nadrženej vlítnul na maina, že vyzkouším ten gem na ten conduit a jedno obrovské zklamání. On totiž nejede z dps postavy, ale dps zbraně tudíž dává za slabých 2m a musim spamovat žáby jak tele...ale kdo jede žabky, tak je to příjemnej bonus k fetišákům ale pro mě palec dolů jak by řekli na nově a konec
jinak sem doma z běhání a tak sem nadrženej vlítnul na maina, že vyzkouším ten gem na ten conduit a jedno obrovské zklamání. On totiž nejede z dps postavy, ale dps zbraně tudíž dává za slabých 2m a musim spamovat žáby jak tele...ale kdo jede žabky, tak je to příjemnej bonus k fetišákům ale pro mě palec dolů jak by řekli na nově a konec
Na lege jeť rifty a GR na T1+, tam ti to popada...už mě chybý jen mara chesta a ramena a pak budou sentry mazec, už mám taskery :-D ty ted padaj nak hodne, už je má skoro kazdej...dnes chci ten marauder slozit
- Kuki10
- Globální moderátor
Ty ku......
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
Tak sem včera zjistil na TSku od Kukiho , jakej je DH masér a vysvětlilo to proč jak ovce všichni hrají najednou DH To je neskutečný, jak jsou všichni kam vítr tam plášť, když byl OP wizard s bouchací wandkou, tak všichni jeli wize, pak všem přišel OP WD, tak všichni jeli WD a teď po patchi je OP DH a celý FL jede DH, to je neskutečné. Ale aspoň už moc lidí toho doktora nejede a tudíž mi nebudou vyžírat dropy Ale je to k zamyšlení, proč všichni hrají to co je zrovna nej a nejsou věrný postavě , která je baví a pak druhým dechem říkají, jak jim jsou žebříčky u dírky
Každopádně včera plodný den, odpoledne sem doexpil sezonního doktora, kterýmu už zbývaly jen čtyři levly a netrvalo to ani moc dlouho, hezky na T1 a šlo to. Pak jsme šli riftík a hned padl klíč trial od GR, tak jsme to zapli a leavli, abychom šli od jedničky. Mobky padaly jen z našeho pachu, když jsme proběhli kolem a tak jsme museli cca sedm minut čekat, než můžem zabít RG aby nám dal klíč od o jedno vyššího patra a tak dále, až jsme kvůli pozdní hodině došli do pátého nebo šestého patra, už nevím. Každopádně sem si představoval, že když sezona trvá jen tři měsíce, že to bude trošku padat a ne že padne jen jedna použitelná věc za celou dobu a to prsten na jednoho doga, který je bohužel pro level 55. Ale tak je to hra a člověk nemůže mít všechno hned, ale pojedu tu sezonu na krev, co to dá a jak ripnu, tak končím se sezonou a budu se věnovat nonseason postavám, který prozatím uložím k ledu...
Každopádně včera plodný den, odpoledne sem doexpil sezonního doktora, kterýmu už zbývaly jen čtyři levly a netrvalo to ani moc dlouho, hezky na T1 a šlo to. Pak jsme šli riftík a hned padl klíč trial od GR, tak jsme to zapli a leavli, abychom šli od jedničky. Mobky padaly jen z našeho pachu, když jsme proběhli kolem a tak jsme museli cca sedm minut čekat, než můžem zabít RG aby nám dal klíč od o jedno vyššího patra a tak dále, až jsme kvůli pozdní hodině došli do pátého nebo šestého patra, už nevím. Každopádně sem si představoval, že když sezona trvá jen tři měsíce, že to bude trošku padat a ne že padne jen jedna použitelná věc za celou dobu a to prsten na jednoho doga, který je bohužel pro level 55. Ale tak je to hra a člověk nemůže mít všechno hned, ale pojedu tu sezonu na krev, co to dá a jak ripnu, tak končím se sezonou a budu se věnovat nonseason postavám, který prozatím uložím k ledu...
já jsem věrnej svému křižníkovi a je mi jedno která postava je zrovna OP, pro mě to vždy budu já!
To víš, nemáte chodit GR od lvl 1, podle mě je to blbost, nic ti nepadne ( jak vidíš ) a jen tam čumíš a čekáš na čas, mezitím jsi mohl řezat vyšší patro s vyšší šancí na drop něčeho gemy ti stejně popadaj všechny během pár runů tak co :-)
no ale když jste úspěšně dokončili GR uroven 1, napsalo vám to kolilkátý jste v Evropě? A kolikátý? To by mi zajímalo
To víš, nemáte chodit GR od lvl 1, podle mě je to blbost, nic ti nepadne ( jak vidíš ) a jen tam čumíš a čekáš na čas, mezitím jsi mohl řezat vyšší patro s vyšší šancí na drop něčeho gemy ti stejně popadaj všechny během pár runů tak co :-)
no ale když jste úspěšně dokončili GR uroven 1, napsalo vám to kolilkátý jste v Evropě? A kolikátý? To by mi zajímalo
-
- Quill Rat
- BattleTag:Innominate#2901
Tak jsme věrní 3. Já sezony hrát nehodlám, ale konečně jsem se mohl vrátit ke své oblíbené postavě a to k monkovi. Nikdy mě nebavilo hrát to, co zrovna frčí a je OP a mlátit se do prsou, jakej sem borec. Vidím to u nás v klanu, kde každej hunter " nadává ", jak je ta T6 o ničem.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já musel včera prchnout sry uber se dožadoval pozornosti já Dh rozjel páč mi baví asi stejně jako monk nicméně máru asi nepojedu s tím sem si zablbnul už dost chtěl bych rapid na cold ale dropnout tu kušnu bude za trest počítám pokud se nezadaří monk to jistí
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Shadou
- Minion of Destruction
to Dawe: v pohodě, jsme to stejně zapíchli o patro vejš nebo o dvě a já šel do hajan, abych dneska nezaspal do práce.
to An7yk: však sem ti to už psal včera whispem sem doexpil hodinu a kousek předtím, některý itemy sem měl ještě pro 40lv a lepší prostě nepadli, dmg tragická a ostatní na tom byli stejně, k čemu bychom se trápili v trialu a hodilo nás to třeba na osmičku desítku, když bychom to pak nedali a vzdali? Je to lepší chodit takhle postupně aspon v začátku. Na nonseason mainovi začínám na 26 patře, protože ostatní mi už přijde ztráta času, ale tady když sem žlutej ještě, tak to jinak nejde. A není to že nic nepadalo, každý RG dal lege, jen nějak nemám souly na reroll A taky matroš samo...ale to dneska poladím
koukám, že battle net nebyl nějak na sezony připravený, pač pořád vedou mýho ShadoukaIV jako nesezoního s paragonem 541 přitom je sezonní a má mít 27...snad to spraví, takhle to mystifikuje v podpisu
Jo ještě sem zapoměl pro Talise, tak sem dostahoval to o čem sme se včera bavili a celkem zklamání. Pořádně to tam rozjela jen Kate Upton ostatní celkem nic moc...většinu buchet ani neznám...
to An7yk: však sem ti to už psal včera whispem sem doexpil hodinu a kousek předtím, některý itemy sem měl ještě pro 40lv a lepší prostě nepadli, dmg tragická a ostatní na tom byli stejně, k čemu bychom se trápili v trialu a hodilo nás to třeba na osmičku desítku, když bychom to pak nedali a vzdali? Je to lepší chodit takhle postupně aspon v začátku. Na nonseason mainovi začínám na 26 patře, protože ostatní mi už přijde ztráta času, ale tady když sem žlutej ještě, tak to jinak nejde. A není to že nic nepadalo, každý RG dal lege, jen nějak nemám souly na reroll A taky matroš samo...ale to dneska poladím
koukám, že battle net nebyl nějak na sezony připravený, pač pořád vedou mýho ShadoukaIV jako nesezoního s paragonem 541 přitom je sezonní a má mít 27...snad to spraví, takhle to mystifikuje v podpisu
Jo ještě sem zapoměl pro Talise, tak sem dostahoval to o čem sme se včera bavili a celkem zklamání. Pořádně to tam rozjela jen Kate Upton ostatní celkem nic moc...většinu buchet ani neznám...
jo už vidim tvuj ekvip ... tak to pak chápu
nedát a vzdát to = zabít RG, mít drop a mít možnost pouze tunit gemy, jediný co se stane když uteče čas je to, že nemůžeš další uroven ( a že se nám to včera 2x stalo ) takže to je ještě dobrý :-) ale stejně hrát ty GR takhle ze začátku asi neni úplně nejlepší a ject možná klasický rifty, tam můžeš potkat gobliny -> možnost Vaultu a obecně mi napadá víc legendárek v riftu než z RG v GR ( i když kolegové v partě to mají opačně )
no chce to pařit pařit pařit a ono to přijde ( i když nejsem o tom vždy přesvedčen )
no mohli by označovat tim irským lístkem ja na battlenetu ty sezóní postavy
nedát a vzdát to = zabít RG, mít drop a mít možnost pouze tunit gemy, jediný co se stane když uteče čas je to, že nemůžeš další uroven ( a že se nám to včera 2x stalo ) takže to je ještě dobrý :-) ale stejně hrát ty GR takhle ze začátku asi neni úplně nejlepší a ject možná klasický rifty, tam můžeš potkat gobliny -> možnost Vaultu a obecně mi napadá víc legendárek v riftu než z RG v GR ( i když kolegové v partě to mají opačně )
no chce to pařit pařit pařit a ono to přijde ( i když nejsem o tom vždy přesvedčen )
no mohli by označovat tim irským lístkem ja na battlenetu ty sezóní postavy