Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kuki10 » 04.09.2014, 09:41 hod.

Jj kazdej ma ted rorgu plnou ....:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 04.09.2014, 11:35 hod.

to An7yk: to říkali už asi pětkrát a stejně když sem jezdil T6 bounty tak padla lege z každé dvacáté kešky, přitom psali, že ring na sety by měl na t6 padat z každé osmé cca...to oni píší když vidí, jak jim graf návštěvnosti klesá a lidi jsou tupý a zas začnou hrát...ale pochybuju, že to zvednou...jinak k WH gratulace, to se někdo má :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 04:58 hod.

Tak včera celkem plodné hraní. Odpoledne sem měl jen chvilku než sem šel pryč, tak sem si chtěl zahrát a tudíž sem se nešel "trápit" na sezonu, ale hrál sem nonseason T6 lov na gobliny. Zabil sem jich tak dvacet určitě a ani jeden mi neotevřel vault, by mě zajímalo jak to vlastně má správně "procovat" pač co sem slyšel, tak kluci na T1, tam jim to ti goblini otevíraj jak na běžícím pásu a mě na T6 nic, ale budiž...co se týče dropu tak je to to samé, tak silně uvažuju, že se na T6 vyprdnu a pojedu třeba T3, že to možná bude padat. Velké díky Kolmenovi, který farmí na sezoně T6 bounty a zval mě na kešky, protože tam je garantovaná lege. Padlo mi za odpoledne pár amuletů a shouldery, docela mě to i boosto, tak super, ale ring by byl lepší. Večer že budem pokračovat...tak sem vyrazil na večeři a po večeři sem opět nalogoval..
Na sezony se mi zase nechttělo, tak sem jel nonseason s tím, že sem přelogovával pro kešku. Pak se to najednou celkem později zlomilo a zůstal sem na sezoně, protože sem si všiml svýho talman ringu pro 55lv, který by mě boostnul z toho hlediska, že by gargadog mohl dávat větší dmg. Do začátku dobrý, než mi padne pro 70lv, tak že si ho přeloguju, ale ouha, ono to chtělo ty starý suroviny. Tak sem založil mladýho huntera, že si ho aspon zkusím, jestli mě nechytne..no nechytl a hlavně sem s ním hned ripnul vlastní blbostí. Kolmen měl chvilku, tak se mnou poběhal a že si budu sbírat modrý a žllutý na rozklad abych měl ty surky na kraft. Běžím koukám na skily a najednou IK :D Tak sme se na to vyprdli a že poprosím někoho kdo jeden 40lv+ tak sem vyhlížel ve FL a chytil Dawemoraless, kterému tímto také děkuji i s jeho kámošem z poetů. Poběhal sem s nimi run, nasbíral žlutý a modrý, nějaké mi taky vyházeli a výsledek byl uspokojivý, ring na gdoga je sice pro nízký level a klesla mi papírová dps, ale gdog dává za deset mega plus, což je takhle v začátku celkem super...
pak ještě před spaním jeden run rift s An7ykem, kde mi padla zuni chesta sice totální crap, ale do setu do začátku bude super, takže ještě botky a mojo, to je plán pro dnešní odpoledne...a hlavně ten ring na sety no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 05.09.2014, 06:40 hod.

Aspon někomu to padalo :) Mě se včera celej den hra sekala, mohl sem mít tak 10 fps, latence kolem 70. To se mi ještě nikdy nestalo. Takže nejenom, že to nepadá, ono se to navíc ještě seká.
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 05.09.2014, 06:41 hod.

taky si tam málem padnul ty v tom riftu a né jen ta česta :D
no já včera na závěr dne obrovská radost, z kombinace Blade of Prophecy a sezoniho crus shieldu Frydehrs Wrath ... i když jsem si vzal ze srandy crapy které potřebují dorolovat, hlavně ta 2h guna s 3100 dmg ... tak jeden výbuch Condemn mi critoval za 15-20 mega do elit no a jelikož ty výbuchy jsou 3 ( když jsou u sebe 3 potvory ) , tak to doslova štípalo ty mobky! Mám ještě jeden Blade v truhle, jen nemá štěrbinu pro šutr, tak snad se zadaří narolovat, až bude z čeho a bude peklo :twisted:

ale já stále čekám na gift socket pro tu zbraň ... pořád to nechce padnout !!! >:'(

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 06:47 hod.

To me padlo včera.:-D
Ale nemám to na co použít....
Já ani ten ring nemám, Kolmen se snažil ale já musel neplánovaně odejit.:-D

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 05.09.2014, 06:49 hod.

pfff, všichni to maj, shadou s paragonem 60 už dropnul dva a naše 3členná parta která hraje od soboty T1 až T3 a máme paragony 130, 115 a 90 nebo kolik tak nikomu nic ... :roll:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 07:02 hod.

to an7yk: Shadou s paragonem 543 má dva :) v sezoně mi to nepadlo, na non season mi to padlo ;) a tam jezdím T6 a oba padli v GR patro 26-27 myslim z RG...jinak včera sem to měl pod kontrolou, jinak bych to napsal do skoro ripů :) Jen procla pasivka, ale CD na potku i SW sem měl. U WDčka který je celkem papírák je taková situace celkem běžná, kort když na tom sezonim mám trapnej equip ještě :)

to Kuki: jsi vynechal jednu krabku, kolmen to už pak taky zabalil :) Snad se zadaří dneska, jestli bude huntit kešky a dostanu se do party :)

Jinak ta garantovaná lege z kešky na t6 je parádní věc, očekávám, že o víkendu pohrotím sezonu a po víkendu už taky budu chodit T6, tak ty kešky a ringy budou lítat :D I když s víkendem to vidím bledě, máme tu den města a tak je sobota i neděle zabitá :/ Ale tak to pohrotím od pondělka no :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

cabes
Wraith
BattleTag:cabes#1625

Příspěvek od cabes » 05.09.2014, 08:11 hod.

ako levelite v pripade ripu chary? som joinol comunity god boosted ale neako sa nedarilo najst grupu.alebo vas niekto znamy pretahuje bounty/questy?
aj ked som si povedal ze na sezonu kaslem po trapnom eror konci mojej barbarky tak stale ma to neako taha hrat :D neake itemy su v berni aj gift mam a 42mega + craft by som mohol hned startovat T1:D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 08:20 hod.

No před patchem se chodili tři questy v bounty neustále dokola s tím, že poslední tři mobky se zabili v partě, bylo to na chvilku, ale v patchi opravili odměny za tyhle questy, tak už se nechodí, ale jsou zas jiné questy, nebo se chodím opatrně klasický bounty, to záleží na dohodě. Kdybys potřeboval nexpit postavu mimo sezonu, tak by to šlo na pohodu, jestli v sezoně, tak taky můžu pomoci, ale tam nemám takovej gear ještě...takže to na nějaký vyšší tormenty nevidím a tudíž to trvá, zas na druhou stranu je to určitě rychlejší, než kdyby sis to probíhal sám :)
Každopádně potahování bych viděl asi až po neděli, pač o víkendu ve hře moc nebudu, tak si dneska budu chtít pořádně zahrát a navíc potřebuju ten ring na sety :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 08:24 hod.

Já petrosa expil pres tu shrinu bounty v prvním aktu.....
Az do levelu cca 62-5 a pak jsem chodil ba jeho level torment bounty a bylo to za chvíli.

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 05.09.2014, 09:00 hod.

čítři, využívat nějakého kvestu ... my klasicky, že ten lvl 1 založil T4- T6 a jeli jsme bounty act 1 nebo keep depths vymlátit a expi dostával normálně, pak se to snížilo a průběžně si upravoval gear, aby nedostal alespon IK :D

takže odpověd zní, kamarád potáhne

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 09:03 hod.

Ted otázka za co...:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 12:38 hod.

tak když je ten quest za chvíli proběhlej a dá to nějaký expy, tak je to rychlejší, než běhat klasicky bounty...ale tak je to o tom, co ten expený chce, jestli chce riskovat, že něco přílítne odnikud a ripne, nebo jestli to chce bezpečně :)

tvl kuki ty máš zkratky, co za co? :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 05.09.2014, 12:44 hod.

... řekl bych, že řeší kdo koho za co tahá :-))) ...

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 12:45 hod.

joooo vidíš, já v tom vždycky vidím něco hlubšího a ono je to takhle :D tak to pak jo :) Holt si sedim na vedení..
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 12:46 hod.

U me hluboký myslenky nehledej.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 13:02 hod.

ted už to vím ty hvězdo internetu :)

jinak proč hvězda...tady je mladý kuki, ještě v předškolním věku, a už tenkrát to s kámošem pěkně rozjel...

==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 05.09.2014, 13:26 hod.

šhadouwe, budeš dnes?
btw funguje to TSko jeste od diablo fans? :love: :lol:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 13:29 hod.

kuki tuhle říkal, že řeší nový tsko a bude dobrovolný výběr, když dá dost lidí, tak to ani nebudou moc velký prachy...kdo tam chodí, tak by měl přispět už jen z principu...takže brzy bude diafans tsko...

budu dneska určitě, zas dáme jak ring tak rifty, ale budu až tak v sedm půl osmý , po práci jdu běhat a pak jdem s mladou na výstavu nějakou...nejdýl v osm ale budu určitě...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“