Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
An7yk
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:An7yk#2127
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od An7yk » 05.09.2014, 13:33 hod.

tak pošli mladou na výstavbu samotnou a zapaříme ne? :D :D
toť slova svobodného člověka :D

no však na hlavní stránce je newska o výběru na to TSko, 4800 Kč/rok je raketa

Já na to TS nechodim, byl jsem se tam jen párkrát podívat, jak tam všem dupou králici :D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 14:01 hod.

Už je vybráno 3600 další love jsou na cestě takže ještě zbyde a počet slotu upravíme po měsíci jak bude potřeba.
Takže snad už dneska bude.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 15:56 hod.

tvl si neříkal, že už vybíráš, tak dej konto a já taky něco pošlu když tam chodím...jinak výstava se nekonala, chtěli za to nehorázný prachy a na koukání to bylo tak na minutu...tak jsme se byli jen projít, na zmrzku, ted se trošku doma adaptuju a skočím do hry :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 05.09.2014, 16:11 hod.

Je to na hlavni stránce.:)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.09.2014, 19:25 hod.

já chodím rovnou na forum přes záložky :D hod mi sz kolik kam poslat :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.09.2014, 19:29 hod.

Půl sta Kukimu v obálce se srdíčkama :green:

A jako bonus bych mu tam poslal fotku RoRG, kterej tak rád dropuje...ať si ho někam vylepí :green:

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 06.09.2014, 06:28 hod.

Ještě tam dej svou fotku jak si natíráš bradavky olejem, já to udělal a dostal jsem vlastní místnost na TSku.
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.09.2014, 09:15 hod.

Shadou tak účet tenhle: 1001695013/3030

Pošli kolik chceš, třeba 5k a je to v cajku.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.09.2014, 06:41 hod.

Tak něco sem poslal..

Jinak víkend celkem plodnej, na to, že sem na hraní neměl tolik času se vše celkem povedlo. Na sezonním WDčku už mám zuni set, tři RoRG, ale zatím nic moc rolly, ale nějak začly padat. Taky mi padl WH pásek a pěkná zbraň. Celkem na pohodu už chodím solo T5,ale na T6 se ještě necejtim, ale padlo mi unity, takže ještě jedno a s tou redukcí dmge už pak půjde i T7. Jen by to chtělo dropnout, nebo znásilnit kadalu o MoJ, bez toho tu T6 nedám demdžově, takže se na ní ještě nechystám i když sem na ní vyhlásil pátek útok. Ale tak neměl sem tolik času na hraní, takže když se do toho pořádně zakousnu teď přes týden, tak padne a už to bude jízda i na sezoně.

Přes týden sem hlavně non season farmil prachy s tím gemem. Je to vážně hustý, za weeping hollow na T5 deset mega. Takže nějaký lovení goblinů už mě netankuje...

Co je ale docela ale tragický je Rift it forward, jak sem farmil ring, tak se mi nahromadilo hromada klíčů, tak že bych je udal, tak sem se přihlásil a že nahrabu shardy a zkusim kadalu jestli dá. Potřebuju MoJ a TaT i na sezoně...ta komunita je mrtvá, měl sem to zaplý celý víkend, různě sem to odhlašoval, abych se napojil na jiný lidi, jak se tu radilo a nic, jedna výzva a to než sem vůbec stačil zareagovat, tak byla parta plná...i když tam bylo 508 lidí online, stejně nic, mrtvý...na jednu stranu se nedivím, když každý platí jeden klíč, na druhou stranu proč by nikdo nemohl pozvat, když už jde solo rift třeba? Já sem chvíli zval....škoda, že takových není víc, pak by ty shardy sypaly...

ale i tak ty rifty šly od ruky, dneska zkusím T5 riftíky na sezoně, sice na to nemám moc dmg, ale zas je za to víc shardů :D maximálně ripnu a přesunu se zpět na non season a bude...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 08.09.2014, 07:12 hod.

rif už jsem smazal je to totálně mrtvé lidi se nato můžou vykašlat na někoho čekat s RG

MOJ je naprosto nutný pro dps, dvojnásobek prostě nemá chybu, tak gl
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.09.2014, 13:20 hod.

teď na hraní nebudu mít tolik času, kolik bych si představoval, ale to se snad spraví a pak to doequipnu, kdyby ale ta komunita fungovala, tak je to jednodušší, ale co už...
Nechápu ty lidi, využívali toho pár měsíců a teď se nepoděli, jako kdyby zapoměli. Já sem šel rifty a lidi zval a co mi to udělalo? Nic, prostě sem chvilku počkal, oni naskákali a bylo...ted tam jsou všichni přihlášení jako ovce a nic se tam neděje...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 08.09.2014, 13:42 hod.

je videt, ze se to delalo jen kvuli vychcanosti, ze se jim nechtelo chodit bounty, ne proto ze by se chteli o neco delit ....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.09.2014, 13:53 hod.

Já už na to taky kaslu aby tam za hodinu snad nikdo nenapsal a ja když tam napisu tak ještě hodinu potom odmitat requesty je ulet.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 09.09.2014, 06:59 hod.

Asi tak, včera sem z tý komunity leavnul, je k ničemu...stejně to ale nechápu, nějaký pocit kolegyálnosti nula...když už ten rift jdu, tak proč nepozvat. Lidi jsou různí a asi jak píše Leo, bylo to jen o vychcanosti mít zadarmo a za pět minut pět set shardů a bušit do kadaly...

včera sem byl na vepřových hodech, kde sem lootoval samý masíčko a bylo to plodnější než nějaký diablo :D jen kdyby nechcalo, ale co byli jsme pod střechou :D Večer sem jen na rift dva skočil do hry a poběhal s pytlakem a padly zuni botky(ne mě, ale dostal sem je). Takže první část, kterou jsem chtěl ze tří splněna, ted ještě ty taskery a MoJ. Dal sem si cíl tři týdny. jak mi během tří týdnů tyhle dva krámy nepadnou, tak končím sezonu a budu zas hrát jen primárně non season.
Díky těm zuni botkám i když s příšerným rollem, stejně tak zuni chesta a zuni mojo s šíleným rollem sem mohl nasadit talman ring na jednoho velkýho psa, upravil pasivky a nasadil fire a najednou se ta t4 krájela podstatně lépe, vše ukousal čokl, že ti fetiši k tomu ani nedoběhli, jak dává to AoE kolem sebe, tak zvýšil poškození a balíčky mobků se přímo vypařují. Až bude MoJ, tak ještě minimálně o dvě třetiny, nebo jednou tak zvýší dmg a s taskerama už to bude na pohodku na T6 i v sezoně. Snad padnou, ale moc si to nemaluju, pač na non season sem to farmil tři měsíce a na to nemám v sezoně nervy...chci se zahrát a ne jen zas lovit...i když sem si myslel, že to lovení equipu je nejlepší...na jednu stranu jo, když má člověk čas. Ale brzy nastane zlom v životě a už nebudu mít na hru tolik času jako teď a tudíž si do hry zaskočím zahrát a ne lovit a být nakrklej, že nic nepadlo.

jediné co mě včera trošku rozhodilo a nakonec sem si s tím neporadil, protože nemám gemy na reroll bylo to, že sem nedokázal dostat díru do toho talmana :/ takže tam nemůžu mít žádný lege gem,což mě krká, takže úkol pro dnešní den, až se teda dostanu do hry je převážně farmit gemy a dostat tu díru do gemu...třešničkou na dortu by byla ta MoJ a TaT, ale s tím moc nepočítám...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 09.09.2014, 08:44 hod.

Já včera na nonsezon haluzně dropnul u Kadaly helmu na Rolland a udělal jsem si na rychlo 4-set a to je demič! Jen tak z pr*ele mi crituje shield bash za 45 mega :-) ale žere to no :X :-) zkusil sem fire, vzal maximus a hodil na sebe něaký hadry, jenom né reapers wrapsy, možná je to bude chtít a vůbec, vymyslet nějakej bild nebo jestli sweepattack, na to mam taky slušnou gunu

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 09.09.2014, 08:50 hod.

No vidíš, jak to padá, já si říkám, že když týden non season nezapnu, tak pak skočím rift a budou žně :D takže plánuju tento týden i další farmit jen sezonu a pak až skočim na nesezonního tak to bude padat jak listí na podzim :D Třeba padne i ta kukri konečně...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 10.09.2014, 06:50 hod.

Včera jsem si moc nezahrál, protože byl první kvalifikační zápas na ME ve fotbale a tak jsem koukal na kluky, jak vyklepnou holanďany a hle, ono se to opravdu stalo (ačkoliv sem pro všechny případy vsadil na holandsko). Ale chvíli před fotbalem a pak i po něm jsem skočil pár riftů na shardy abych mohl uplatit kadalu, aby mi konečně dala. Samozřejmě nedala, na normální postavě sem do ní nasypal 30k+ shardů, než mi dala první MoJ a než mi dala první taskery tak ještě víc. To se to sypalo, když fungovalo RiF a měl jsem shardy hned a hodně. Ale když teď musím otrocky všechny rifty odchodit tak to trvá, ale zas si člověk pořádně zahraje, takže to má svý pro i proti. Sice si zahraju a o tom ta hra je, ale zas ten konečný gear co chci budu mít o dost pozdě a možná to ani do konce sezony nestihnu, hodiny tikají a co jsem si předsevzal, to splním, jak mi do konce září nepadnou ty krámy, tak je po sezoně a budu hrát jen občas a jen non season na sezonu skočim jen občas na chvilku.
Cíl pro včerejší den mimo shardů pro kadalu a touhy po itemech byly fialově gemy, protože potřebuju nutně rerolnout díru na talman ringu. Takže to byla slepá honička za fialovými a zákon schválnosti funguje, protože mi padaly na just zelený zrovna když je nepotřebuju a ostatní barvy. Když jsem tenkrát (cca pět dní zpět) potřeboval zelený abych si udělal nejlepší gem do zbraně, tak zas padaly všechny jiné barvy než zelené...ale nakonec jsem posbíral fialový gemy na dva rerolly a nečekaně se ani jeden nepovedl. Co je vtipné je, že při obou pokusech mi to narolovalo navlas to samé...nebo vtipné, já se moc nesmál, spíš jsem si zanadával něco do kktech...každopádně dneska farma shardů a fialových gemů pokračuje...
Dále se včera mimo toho všeho výše napsaného udála ještě jedna věc, málem jsem chcíp...poprvé na sezoně solo jsem potkal RG toho skákacího z pátého aktu. Ten blb najednou začal skákat několikrát po sobě(asi měl enrage) až mi procla pasivka a nemít SW tak je po mě, modlil sem se, aby nedoskočil za roh, kde jsem se skrýval a zatím ho gdog ukousal. Nikdy předtím jsem si toho nevšimnul, protože byl na nesezoních postavách dole dřív, než stačil vyskočit poprvé, ale ta MoJ a taskery jsou znát no. Bez nich se to kudlá podstatně déle...
Další infarktový okamžik jsem zažil v mé nejméně oblíbené lokaci s těmi fialovými jezírky, které žerou životy. Potkal jsem tam své oblíbené Corrupted Angel, který měli waller, frozen a ještě navíc ten řetěz mezi sebou. Tím jak projíždějí postavou a jsou tudíž za sekundu pořád někde jinde, tak mi zle nakládali těmi řetězy, frozen a wallery nepočítám. Tím jak jsem dostal ty zuni botky, kde sem místo MS musel narolovat Armor, tak jsem jak šnek a normálně jsem jim nemohl utéci, nakonec jsem se dostal až ke vchodu, kde jsem si stoupnul zády a doufal, že to fetiši a pes ukouše dřív, než hodí další frozen. Byl sem připraven, že v případě frozenu skočím o patro výš a pak se vrátím jak tele, ale co člověk neudělá aby přežil. No byly to hnusný packy, ve finále sem zjistil, že byly dva najednou, proto to nešlo tak snadno dolů...ale přežil jsem i když se staženou dírkou...

Dalěí zjištění, který jsem poznal bylo, že když nemám ultrarychlýho movement speed naboostovanýho doktora, ale takovýho šneka, tak se mi strašně špatně hraje v partě. Normálně jsem jen běhal, kluci byli o kilometr předemnou a ve finále nepočkali ani s RG i když viděli, že jsem úplně pryč, tak mě to tak rozladilo, že jsem leavnul a radši si šel běhat solo.
Solo hraní má sice ty nevýhody, že když je DC nebo dlouhý lag, tak to člověk nemusí přežít. To že bych to nedával na dmg, nebo hrozila smrt při běžném boji nehrozí, protože už za ty léta mám nějaký odhad a cítím že to nedávám, tak snížím...ale lag či DC je většinou konec i na T1...
Naproti tomu má solo hraní tu výhodu, že si běhám kde chci, otevírám si mapu jak chci nikoho nezdržuju a nikdo nezdržuje mě, nemusím se vracet, běhat za někým jak ocásek...v tomhle má i solo hra svý kouzlo :)

Dalším zjištěním a dost nemilým pro mě bylo, že piraně ta vlna, co tak rád používám a viděl sem to i u ostatních nově neprojde wallerem :( Takže když má elitka waller a já hodím piraně, tak je to nenakazí, dřív to prošlo vším. Ted to taky projde vším i zdí, ale wallerem ne, nevím jestli je to BUG, jestli to neopraví, nebo jestli je to záměr...ale i tak je ta vlna fajn ale u elitek s wallerem je to za trest no :/

Posledním zjištěním, nevím jestli to dělá jen mě, je to, že Garga pořád nefunguje jak má, prostě nedává dmg. Zkoušel jsem toho fire na chvíli wrathful protector, nebo jak to je a ten dává dmg parádní, ale je jen na chvíli a pořešit CD se mi nechce, tak jsem zkoušel toho jak se občas nasere vyroste , tak když vyroste, tak taky dmg dává, ale jel jsem toho jak stunuje (bruiser) a ten prostě dmg nedává, nebo sem to jen nezaregistroval, protože nekrituje žlutými čísly, ale přijde mi úplně ubohej. zato Gdog, kterýho jsem nahodil hned jak sem dropnul zuni botky a mohl sundat zuni ring se rozjel ve velkým stylu. T4 s gargou byla dřina, s Gdogem je to jízda, on běhá dává pecky jako prase a ještě kolem sebe AoE pálí mobky, k tomu fetiši, vše je dole hned...

snad dneska dropnu nějaký to fialový kamení a konečně dostanu díru do toho ringu, abych tam mohl dát gem na pety a bude to ještě lepší :) Toť cíl pro dnešní hraní, bohužel zas budu jen chvíli, ale snad už od zítřka tomu budu moci pověnovat trošku delší čas...
Naposledy upravil(a) Shadou dne 10.09.2014, 09:15 hod., celkem upraveno 1 x.
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 10.09.2014, 07:21 hod.

Já včera taky málem chcípnul jezdil sem rifty a nějak sem zapoměl na nízkou tač a vletěl sem s monkem mezi lightning elitky hpčka během 1s dole a prc :green: na konci riftu lightning kápo a musel sem občas lítat jak ten arab před holubama :green: no bez amuletu na lightning imunitu prostě do GR nevlezu tak nevim jestli si GR do konce sezony zahraju páč mám víc trialů jak láv. Nicméně začínám plně chápat tvoji zoufalost s two handama :ble: daiba mi padli zatim 3 a dost o houně a s poison dmg ou jeeeeee :{
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 10.09.2014, 08:29 hod.

Shadou, dobré počtení. Máš i pěkný sloh a i slušný pravopis. Až na jednu věc - "sem". "Sem" znamená "tady" a když píšeš o sobě, piš prosím tě "jsem". Není to, že bych chtěl rýpat, nebo se povyšovat, ale u zjevně inteligentních lidí mě zbytečné chyby ničí :lol:
Obrázek

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 10.09.2014, 08:52 hod.

tak to radši Kubo nečti můj text :-D já vobčas píšů ekvip apod. :D přijde mi to zajímavý :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“