Privát u Shadouka
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Nebo tacnes co?:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Re: Privát u Shadouka
to Kubizek: já většinou "jsem" píšu, ale tohle Jsem psal ve spěchu Měl jsem být v určitý čas u šéfa a nějak mi to kolidovalo s tím, že jsem to chtěl napsat Stejně jsem tam pak přišel pozdě...ale máš pravdu, jedno písmenko navíc, když píšu deseti je otázka zlomku vteřiny Každopádně to tě musí bolet oči z většiny postů tady na forku
PS: opraveno, uff člověk by nekřekl, kolik JSEM používá, když něco vypráví
PS: opraveno, uff člověk by nekřekl, kolik JSEM používá, když něco vypráví
ještě tam nějaké to SEM je
a ty máš nedostatek fialových gemů obyč jo? Nebo imperialů rovnou :-)
a ty máš nedostatek fialových gemů obyč jo? Nebo imperialů rovnou :-)
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- Shadou
- Minion of Destruction
na zbylý sem prdím příště to budu psát rovnou No aktuálně mám jeden obyč fialový a imperiál žádný, pač jsem udělal ten poslední reroll než jsem vypnul hru, ale celkově mi moc nepadaly, ale tak ono to padá jak chce, některý den padají jedny gemy víc a druhé méně a další den zas jiné. Asi to je nějak nastavené. Tak budu doufat, že to dneska trošku popadá a konečně tam tu díru dostanu. Ale pocitově je to vždycky tak, že zrovna nepadá co člověk potřebuje...
Ne, Shadou, nepíšeš většinou "jsem", minimálně ne tady na foru. Už jsem se právě neudržel .
An7yk: ekvip je počeštěný výraz, to je v pohodě. Hovorový věci, nespisovný věci, kreativní slova a slovní hříčky fakt neřeším, protože sám píšu jako hovado, ale snažím se, abych nepsal hrubky. Ale když mě něco trefuje do ksichtu jak smradlavé ponožky, tak holt mívám občas potřebu na to upozornit
An7yk: ekvip je počeštěný výraz, to je v pohodě. Hovorový věci, nespisovný věci, kreativní slova a slovní hříčky fakt neřeším, protože sám píšu jako hovado, ale snažím se, abych nepsal hrubky. Ale když mě něco trefuje do ksichtu jak smradlavé ponožky, tak holt mívám občas potřebu na to upozornit
ono se tak proste nekde mluvi takze tim padem to tak clovek i pise, takze uplne za hrubku bych to nepovazoval a hlavne tady nepises uredni dopis, takze je hovorova cestina podle me normalni...Kubizek píše:Shadou, dobré počtení. Máš i pěkný sloh a i slušný pravopis. Až na jednu věc - "sem". "Sem" znamená "tady" a když píšeš o sobě, piš prosím tě "jsem". Není to, že bych chtěl rýpat, nebo se povyšovat, ale u zjevně inteligentních lidí mě zbytečné chyby ničí
tak si neplet hrubky s hovorovou cestinou..
- Shadou
- Minion of Destruction
to Kubizek: no když píšu něco v práci, emaily a tak, tak píšu jsem tak jsem to myslel, co píšu na forku je většinou ve spěchu a taky jsem možná trošku línej občas Ale budu se snažit, aby tě to nemlátilo do ksichtu Víš jak, každá kritika bývá přínosem
jinak souhlasím, že ekvip je prostě equip Ale co mě různě po chatech a forech zaráží je znehodnocování češtiny, když mladá generace a občas i ti starší píší dwě místo dvě jak jsou naučený z mobilů, aby nemuseli ťukat víckrát na tlačítko...to zas dokáže vytočit mě
jinak souhlasím, že ekvip je prostě equip Ale co mě různě po chatech a forech zaráží je znehodnocování češtiny, když mladá generace a občas i ti starší píší dwě místo dvě jak jsou naučený z mobilů, aby nemuseli ťukat víckrát na tlačítko...to zas dokáže vytočit mě
to me taky prijde hrozny...ale nemyslim si, ze to je prave tim, ze to je na stejnym tlacitku...ale je to takovy poamerictovani a nekteri si mysli, ze kdyz to tak pisi tak jsou COOL..prece jen..dnes uz moc telefonu s tlacitky neni
- Shadou
- Minion of Destruction
to ne, já to myslel tak, že na klávesnici u mobilu, když si chytrej telefon neotočíš, tak tam máš tu klasickou klávesnici, jak byla dřív na mobilech. Tam máš pod tuším osmičkou T,U,V a pak je tlačítko, který začíná W, tudíž všichni píší wydra místo vydra, dwa místo dva atd. Aby nemusseli ťukat třikrát na osmičku. To je spíš lenost jednoho trouby kdysi a po něm to začla opakovat masa lidí, až se z toho stal trend...
Já když píšu na mobilu SMSku, tak si ho otočím a mám klávesnici jako u PC, ale přítelka když píše zprávu na mobilu a byla navyklá z tlačítkovýho, tak to má normálně ten telefon a ťuká to "postaru"...i když by to mohla otočit a napsat rychleji...prostě nechce, je tak navyklá a tak to má myslím většina...
Já když píšu na mobilu SMSku, tak si ho otočím a mám klávesnici jako u PC, ale přítelka když píše zprávu na mobilu a byla navyklá z tlačítkovýho, tak to má normálně ten telefon a ťuká to "postaru"...i když by to mohla otočit a napsat rychleji...prostě nechce, je tak navyklá a tak to má myslím většina...
Reve: nemáš pravdu. Troufnu si říct, že většina lidí např. v případě, kdy říkají "oni dělali", na konci slova dělali vyslovují tvrdé y, místo měkkého. A nemyslím si, že kdyby to lidé začali psát, jak to vyslovují, že to můžou vysvětlit hovorovou češtinou. Hovorová čeština je něco trošku jiného.
Tak si nepleť pojmy s dojmy
Shadou: díky. Ne, tak vidím, že píšeš solidně, s diakritikou, neopakuješ ve svých textech slova...má to hlavu a patu.
Tak si nepleť pojmy s dojmy
Shadou: díky. Ne, tak vidím, že píšeš solidně, s diakritikou, neopakuješ ve svých textech slova...má to hlavu a patu.
Nemuzes srovnavat I a Y s vyslovnosti JSEM a SEM...delali se rika vsude stejne..tezko to nekdo zmekcuje na konci, pokud to je cech...samozrejme kdyz pisu email v praci tak nenapisu SEM, ale pokud pisu nekde na chatu, forkach atd.. tak si myslim, ze ve vetsine pripadu napisu automaticky SEM...co jiny kraj to jiny mrav...takze tobe se to muze zdat nenormalni, ale nekde se to proste bezne pouziva...
stejne tak kdyz nekde se rika DEJ ME a spravne je asi teda DEJ MI tak kazdy napise tak jak to vyslovuje...
Shadou: moc dobre si pamatuju kdy ten trend vypukl a ver, ze najdes spousty slov u techto lidi kde to budou psat i tam kde ty pismenka na stejne klavese nejsou (btw.. u vsech smartphonu co jsem videl pri otoceni klavesnice zustane jak na PC akorat se s uzi, ale asi to u nekterych pujde nastavit i jinak)
stejne tak kdyz nekde se rika DEJ ME a spravne je asi teda DEJ MI tak kazdy napise tak jak to vyslovuje...
Shadou: moc dobre si pamatuju kdy ten trend vypukl a ver, ze najdes spousty slov u techto lidi kde to budou psat i tam kde ty pismenka na stejne klavese nejsou (btw.. u vsech smartphonu co jsem videl pri otoceni klavesnice zustane jak na PC akorat se s uzi, ale asi to u nekterych pujde nastavit i jinak)
- Shadou
- Minion of Destruction
já myslím, že to je spíš systémem než telefonem u těch smartphone Android je ve většině a tam si prostě nastavíš ve zprávách, že chceš mít klasickou klávesnici jako byla na tlačítkových telefonech když je telefon normálně a PC klávesnici, když se otočí. Nebo si tam nastavíš, že chceš PC klávesnici jak ve stavu normálně, tak v otočeném Ale to je jedno, pointa byla s tím W místo V
jasny ja to chapu ....tim telefonem jsem nemyslel doslova JEN telefon...
- Kuki10
- Globální moderátor
Wole nereste tu wolowiny.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... pánové buď už ten matroš nehulte a nebo pošlete taky, abych se naladil na stejnou vlnu :-)))) ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Jak pojedu z hokny tak ti dowezu.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... kuki neslibuj nebo Tě vemu za slovo :-))) ...
- Shadou
- Minion of Destruction
Zdravím opět vespolek a plánuju se svěřit s pocity ze včerejšího hracího dne..
Do hry jsem se pořádně dostal až k večeru a plány byly jasné. Nafarmit dostatek fialových gemů, aby se konečně povedl ten reroll ringu a taky nějaké ty taskery a MoJ. Takže mi nezbývalo nic než farmit opět rifty i když už mi to silně nebaví, ale není zbytí. Takže jsem skočil po hlavě do hraní. Nalosoval jsem obtížnost T4, kterou zvládám v pohodě i v obtížných situacích a taky to netrvá věčně a jal jsem se farmit shardy pro Kadalu.
Hra plynula, shardy padaly (i když by jich mohlo padat klidně víc), v riftech to šlo rychle od ruky a Kadala nedávala, takže klasika posledních dnů Padly mi nové zuni botky, kde už byl nalosovanej MS, trošku boostli dmg a toug zůstala celkem stejná, takže spokojenost, už nejsem šnek Ale jinak to byl festival obouručních zbraní. Kdyby alespoň jedna z nich byla Furnace, ale ony to byly samý macky nebo sekery a většinou nebo spíše vždy k prdu. Ale tak souly se taky hodí...
Při včerejším hraní mimořádně neprocla ani pasivka a i když jsem potkával neustále mobky a elity z pátého a čtvrtého aktu, tak mi život na vlásku ani jednou nevisel a tak jsem si říkal, že už bych mohl klidně i tu T5ku na pohodu zvládnout. Tak jsem si jí na jeden run nastavil a šlo to, nebyl jsem teda rift, protože to už bylo ke konci, než jsem chtěl jít spát, ale jen jsem to chtěl vyzkoušet a zadařilo se. Jen bez tý MoJ s poloviční dmgí se to krájí déle, goldy vypadávají skoro stejné a ani ty expy nejsou o moc lepší, takže dokud nepadne alespoň ta MoJ nebo Taskery, tak zvyšovat nebudu..
Takže pocit ze včerejšího hraní spíše smíšený. Itemy co jsem si předsevzal nepadly, fialových gemů taky nepadlo moc, jen na jeden reroll, který mi boostnul dmg, protože zvýšil CD, ale to nechci, potřebuju díru, takže spíše nespokojenost. Ale zas mi padly ty lepší botky a hromada soulů, takže to ztracený čas určitě nebyl.
Co mě ale zarazilo a pozoroval jsem to celý večer a blizz to nejspíše implementoval do hry bylo to, že za každým portálem před dalším patrem a i ze startu riftu elite packy. Nevím jestli je to záměr, ale je to docela zoufalý. Tady na té nízké obtížnosti(T4) je to na pohodu, to umlátim z místa. Ale na vyšších tormentech (5,6) je potřeba mezi arcane, frozeny, thunderstormy a frozen pulsy trošku kličkovat a když jsem na startu lokace, za elitama je to zatmavené a nevím jestli tam náhodou nejsou další, tak se tam neodvážím a není kam uhýbat, tak je to celkem o držtičku...
Ještě se trošku vrátím k těm fialovým gemům, které prostě jako na truc nepadaly. Padlo mi spousty diamondů, topazů a ruby. nějaké emeraldy, ale fialové jen občas a tak si říkám, jestli není cesta riftů špatná, jestli není lepší jít GR od prvního tieru na konci čekat se zabitím RG abych šel do následujícího patra, protože si vybavuju, že když jsem chodil ještě GR, že z RG ty gemy docela vypadávaly...nebo možná chodit bounty? Ale asi to bude hodně o náhodě, kdybych potřeboval nutně žluté, tak zas nepadají žluté a budou padat fialové, takže to asi nechám koňovi a budu hrát zrovna to na co budu mít náladu a buď to padne, nebo nepadne
takže závěrem mohu říct, že hon na MoJ a taskery pokračuje a T6 je stále v nedohlednu...ale po krůčcích postupuju
Do hry jsem se pořádně dostal až k večeru a plány byly jasné. Nafarmit dostatek fialových gemů, aby se konečně povedl ten reroll ringu a taky nějaké ty taskery a MoJ. Takže mi nezbývalo nic než farmit opět rifty i když už mi to silně nebaví, ale není zbytí. Takže jsem skočil po hlavě do hraní. Nalosoval jsem obtížnost T4, kterou zvládám v pohodě i v obtížných situacích a taky to netrvá věčně a jal jsem se farmit shardy pro Kadalu.
Hra plynula, shardy padaly (i když by jich mohlo padat klidně víc), v riftech to šlo rychle od ruky a Kadala nedávala, takže klasika posledních dnů Padly mi nové zuni botky, kde už byl nalosovanej MS, trošku boostli dmg a toug zůstala celkem stejná, takže spokojenost, už nejsem šnek Ale jinak to byl festival obouručních zbraní. Kdyby alespoň jedna z nich byla Furnace, ale ony to byly samý macky nebo sekery a většinou nebo spíše vždy k prdu. Ale tak souly se taky hodí...
Při včerejším hraní mimořádně neprocla ani pasivka a i když jsem potkával neustále mobky a elity z pátého a čtvrtého aktu, tak mi život na vlásku ani jednou nevisel a tak jsem si říkal, že už bych mohl klidně i tu T5ku na pohodu zvládnout. Tak jsem si jí na jeden run nastavil a šlo to, nebyl jsem teda rift, protože to už bylo ke konci, než jsem chtěl jít spát, ale jen jsem to chtěl vyzkoušet a zadařilo se. Jen bez tý MoJ s poloviční dmgí se to krájí déle, goldy vypadávají skoro stejné a ani ty expy nejsou o moc lepší, takže dokud nepadne alespoň ta MoJ nebo Taskery, tak zvyšovat nebudu..
Takže pocit ze včerejšího hraní spíše smíšený. Itemy co jsem si předsevzal nepadly, fialových gemů taky nepadlo moc, jen na jeden reroll, který mi boostnul dmg, protože zvýšil CD, ale to nechci, potřebuju díru, takže spíše nespokojenost. Ale zas mi padly ty lepší botky a hromada soulů, takže to ztracený čas určitě nebyl.
Co mě ale zarazilo a pozoroval jsem to celý večer a blizz to nejspíše implementoval do hry bylo to, že za každým portálem před dalším patrem a i ze startu riftu elite packy. Nevím jestli je to záměr, ale je to docela zoufalý. Tady na té nízké obtížnosti(T4) je to na pohodu, to umlátim z místa. Ale na vyšších tormentech (5,6) je potřeba mezi arcane, frozeny, thunderstormy a frozen pulsy trošku kličkovat a když jsem na startu lokace, za elitama je to zatmavené a nevím jestli tam náhodou nejsou další, tak se tam neodvážím a není kam uhýbat, tak je to celkem o držtičku...
Ještě se trošku vrátím k těm fialovým gemům, které prostě jako na truc nepadaly. Padlo mi spousty diamondů, topazů a ruby. nějaké emeraldy, ale fialové jen občas a tak si říkám, jestli není cesta riftů špatná, jestli není lepší jít GR od prvního tieru na konci čekat se zabitím RG abych šel do následujícího patra, protože si vybavuju, že když jsem chodil ještě GR, že z RG ty gemy docela vypadávaly...nebo možná chodit bounty? Ale asi to bude hodně o náhodě, kdybych potřeboval nutně žluté, tak zas nepadají žluté a budou padat fialové, takže to asi nechám koňovi a budu hrát zrovna to na co budu mít náladu a buď to padne, nebo nepadne
takže závěrem mohu říct, že hon na MoJ a taskery pokračuje a T6 je stále v nedohlednu...ale po krůčcích postupuju