Command & Conquer - Všechny druhy
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Tiberian Sun mal vaznejsiu atmosferu nez Red Alert 2, ale o to hlbsiu. Mna absolutne pohltila. Hudba a zvuky boli dokonale previazane z vizualnou strankou hry. Stavam zakladnu, chrlim jednotky, harvester tazi na nedalekom poli, a okolo urbanizovanej casti pomedzi baraky bezi nepriatesky vojak, sci-fi romantika.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Command & Conquer - Všechny druhy
mě se líbí že vychvaluješ RA, zavrhnuješ TA, ale jako Avatar máš Collossuse, který je v SC, který je od tvůrce TA... jen mi to příjde roztomilý...
RA ani 1 ani 2 mě absolutně nezaujalo, pravda 1 sem hrál dost, ale to spíš že nic jinýho sem neměl, generalsy mě hodně nadchly, u renegade sem málem plakal (ne, nebylo to dojetím) ale TW3 se mi hodně líbily... abych to zkrátil, líbily se mi ty tří stranné verze...
RA ani 1 ani 2 mě absolutně nezaujalo, pravda 1 sem hrál dost, ale to spíš že nic jinýho sem neměl, generalsy mě hodně nadchly, u renegade sem málem plakal (ne, nebylo to dojetím) ale TW3 se mi hodně líbily... abych to zkrátil, líbily se mi ty tří stranné verze...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Tib3rian
- Doom Knight
Nezavrhujem TA, bola to paradna a originalna strategia, ale nie najlepsia. Lepsie boli SC 1 a 2 a RA2. RA2 skvele balancoval medzi akcnou zabavou a premyslenou hratelnostou, mal skvely stresteny pribeh, vela vtipu a nasazky a vyborne filmiky medzi misiami. Warcrafty tiez patria medzi najlepsie.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
hadát se nebudu, přednosti TA sem vyzdvihl jinde... ale RA je šunka...
edit: i naprosto neoriginální a monotónní strategie - KKND2 nad RA boduje právě díky té jedné vlastnosti, kterou většina her C&C postrádá...
edit: i naprosto neoriginální a monotónní strategie - KKND2 nad RA boduje právě díky té jedné vlastnosti, kterou většina her C&C postrádá...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Já měl a mám nejvíce rád stále Generals a jeho datadisk. To je jedna z dalších srdcovek
- Tib3rian
- Doom Knight
Grammator: V hratelnosti asi boduje. Lenze strategia nie je Diablo. V RTS si prejdes kampan, zahras si skrimish, spoznas vsetky jednotky, popripade si zahras multak, ale po par mesiacoch ta to prestane bavit a koniec. Red Alert 2 nie je najhratelnejsia RTS, a to je na nej dobre. Ostava priestor na akcnu zabavu. Ak by som to mal prirovnat k filmom, Red Alert 2 je Blockbuster cislo 1. A tie su neni ani dokonale, ani nedostavaju najviac oscarov, ale su najpopularnejsie.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nj pokud dáváš přednost populárnímu před kvalitním tak to pak ano...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Můj osobní názor ten váš vám neberu
Tiberium Dawn a Sun byli srdcovky šlo tam o to kdo se vžije do příběhu... a to se nestalo u všech a u těch co jo tak tam má pořád obrovskou váhu.
jasně že je asi RA2 lépe hodnocenej... je to novější... ale v té době bylo Tiberium nejlepší strategie všech dob a pro ty co to hráli v tý době tak samozdřejmě to tak i zůstalo. v Tiberium Wars a Kanes Wrath at jsem nepředpokládal tak si myslím že k tomu měla hodně blízko, protože tam byl opět suprově promyšlený příběh a hratelnost též vynikající. TW3 se s RA 1 nebo 2 nedá srovnávat.. to nejde... ale RA3 zůstalo podle mě hodně za TW3
jo v RA1 byl Kane ke konci v camp. za Rusy takže RA1 navazuje jak na T. Dawn tak na RA2 podle toho kdo vyhrál jestli rusové nebo amíci.
jo a strašně se mi líbyl v T.Dawn mravenci tajné 3 mise proti mravencům za amíky
škoda že jen tak odepsali Tiberian Twilight 4 už je n ten název twilight se mi nezdál
Co se týče Generals... campaň zahodte.. maximálně k použití jako tutoriál...
ale ta hratelnost je boží použití bagrů a dělníků je svým způsobem nepřekonatelná i systém levelování generála se mi líbyl dávám čtyři z pěti -1 za příběh.
Tiberium Dawn a Sun byli srdcovky šlo tam o to kdo se vžije do příběhu... a to se nestalo u všech a u těch co jo tak tam má pořád obrovskou váhu.
jasně že je asi RA2 lépe hodnocenej... je to novější... ale v té době bylo Tiberium nejlepší strategie všech dob a pro ty co to hráli v tý době tak samozdřejmě to tak i zůstalo. v Tiberium Wars a Kanes Wrath at jsem nepředpokládal tak si myslím že k tomu měla hodně blízko, protože tam byl opět suprově promyšlený příběh a hratelnost též vynikající. TW3 se s RA 1 nebo 2 nedá srovnávat.. to nejde... ale RA3 zůstalo podle mě hodně za TW3
jo v RA1 byl Kane ke konci v camp. za Rusy takže RA1 navazuje jak na T. Dawn tak na RA2 podle toho kdo vyhrál jestli rusové nebo amíci.
jo a strašně se mi líbyl v T.Dawn mravenci tajné 3 mise proti mravencům za amíky
škoda že jen tak odepsali Tiberian Twilight 4 už je n ten název twilight se mi nezdál
Co se týče Generals... campaň zahodte.. maximálně k použití jako tutoriál...
ale ta hratelnost je boží použití bagrů a dělníků je svým způsobem nepřekonatelná i systém levelování generála se mi líbyl dávám čtyři z pěti -1 za příběh.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Tib3rian
- Doom Knight
Tiberian Sun je moja druha najoblubenejsia hra hned po Half-Life. Vtedy pred rokmi som pri nej prezival obrovsku euforiu a na to sa nezabuda, ved to poznate, kazdy ma tu svoju.
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/af ... =centrumHP
"Živě: Kaddáfího síly vzdorují. Odpálily raketu Scud"
C&C Generals: Rebel - "For da džíelej!!!" :D
"Something for the masses!"
- SCUD Launcher (C&C Generals)
"Shall I push the button?"
- SCUD Launcher successfully built.
"Živě: Kaddáfího síly vzdorují. Odpálily raketu Scud"
C&C Generals: Rebel - "For da džíelej!!!" :D
"Something for the masses!"
- SCUD Launcher (C&C Generals)
"Shall I push the button?"
- SCUD Launcher successfully built.
Včera jsem na Generals ZH objevil výborný mod - Shockwave 1.1. Již tak výbornou hru dává o 100% výše. Je výborně vyvážená, žádný nepřítel není ani moc slabý, ani příliš silný. Dává do hry snad 100 nových funkcí navíc a minimálně 50 nových, velmi pěkných vozidel a pěchotu. Na tu také klade velký důraz, jsou už různé druhy pěchoty atd. Nové jsou také efekty výbuchů apod, opravdu moc pěkný mod. Navíc opravuje spoustu bugů ve hře a nedokonalostí.
Doporučuji, ještě nikdy jsem neviděl tak propracovaný mod.
Doporučuji, ještě nikdy jsem neviděl tak propracovaný mod.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Krolth: mě se líbil Contra mod....
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
já mam Renegade,red alert 2 a 3,generals(normal) a Zero hour,Tiberium wars,kane s wrath a nakonec CAC 4 Tiberium Twilight
amazonka 75 act 5 predvecer zkazy (nedokonceno)hell barbar 81 act 3 strazce hell
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Já pařil jen RA 1, Tiberian Sun a trocha netradiční Renegade. Tiberian Sun nikdy nesmažu z hardisku :-). Ale nejvíc sem pařívával po netu Renegada. Můj nejoblíbenější MOD (ale pro DOOM) vychází právě z Renagada All Out War 2: The Second Coming (AOW2)
We are knights who say... NI!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ra2 je pro me legenda.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Red Alert
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ještě reporting říkaly ne?:)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, asi jo )
Ale Kirrowairship a Apocalypse tank mali najlepsie hlasky ))
Ale Kirrowairship a Apocalypse tank mali najlepsie hlasky ))