Děkuji za reakce
Fraxinus:
Původně jsem plánoval použít takový zajímavý mechanismus... šlo by o to, že by se na takové věci daly aplikovat různé svitky, které by přidávaly zajímavé bonusy... háček by byl v tom, že ty bonusy se na ně musí aplikovat při "identifikování"...
Nejlepší bude vysvětlit to na příkladu:
Dropne "náhodný" předmět, jednalo by se třeba o "Elite helm"... ty bys podle svých možností koupil co nejlepší klíč, aby šance na vygenerování unikátního předmětu byla co nejvyšší... mohlo by se jednat o Harlequin Crest, Andariel's Visage, Crown of Ages... aplikoval bys klíč, na předmět by se připsala neviditelná vlastnost, která určuje, jaké kvality bude vygenerovaný předmět (magic, rare, crafted, set, unique)... ale ty to nevíš, protože se čeká na aplikaci Finisheru, který odhalí, co to nakonec bude za předmět (jakási "identifikace")
Jenže... na předmět by se dal ve fázi identifikace aplikovat předmět, který by výslednému předmětu přidal pevný bonus... například +50 life

Jednalo by se o risk... ve výsledku se může vygenerovat magický šrot s vlastností +50 life, stejně tak při troše štěstí např. Crown of Ages s bonusem +50 life
Normální předmět by to samozřejmě nebyl...
Attia:
Děkuju za vyjádření

To co píšeš je pro mě hodně důležité a ještě o tom popřemýšlím... rozhodně nechci, aby lidi studovali nějaké padesáti stránkové příručky o tom, jak se mám mod hrát...
Dobrý nápad, mě osobně už to také napadlo

Jdu si to rychle někam zapsat než na to zapomenu, v blízké době to určitě otestuju a popřemýšlím, jak to vložit do modu
Welwet:
Děkuju, že jsi tomu dal šanci... a kdykoliv budeš mít k modu co říci, rád bych si to vyslechl

Na to inferno jsem teda zvědavý
Jestli umíš dobře anglicky, tady jsem sepsal nějakou stručnou příručku ke craftingu...
http://www.moddb.com/mods/is-alive/feat ... ing-basics