Jo, já vím, ale i tak si neumím představit jejich používání coby čistý poison/bonemancer ... summoner to má přece jen snadnější ...Abuzus píše: ...nemůžeš míchat Bone a Sumo skills, to bys potřeboval super výbavu, jako u všech "universal" buildů. ...
Summoner
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Summoner
JJ, Poison je super, kravky padají jako kdyby jsi je bral kosou, Spamovanej Boner je taky zabiják, ale Summo to má prostě lehčí, má před sebou zeď a když padne Jah a postavíš Eni, tak..... Ale jestli nejsi bohatý, tak bych to prostě nemíchal! Kostlivci jsou jistota.
Greenhorn s duší Throwera
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Dej mi vědět, jestli jsi zkusil toho Iron-Lawbringer golema, a jak se ti líbil...
Jestli ti padne i Hone Sundan, tak bych tam dal AMN, ETH + když nebudeš mít Iron golema, tak NEF (knockback), nebo Shael, když nepostavíš Treachery, nebo klidně 2 AMN.
Jestli ti padne i Hone Sundan, tak bych tam dal AMN, ETH + když nebudeš mít Iron golema, tak NEF (knockback), nebo Shael, když nepostavíš Treachery, nebo klidně 2 AMN.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Do Hone Sundan vložit jedině Shael + Shael + Amn ať to frčí.
Revive je nejsilnější vyvolávací skill u nekra. Bohužel je to pracné pořád je oživovat, ale to je prostě summon. Oživuješ prakticky non-stop.
Teď jsem ho zrovna našel (a k tomu dneska vypadl z Andy SoJ ...Dark_Deamon píše:Do Hone Sundan vložit jedině Shael + Shael + Amn ať to frčí.
Ten Sundan jde ještě vylepšit pomocí kostky na tu elitní verzi?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jj, jde upnout. Jinak gratulace k němu i SoJ
Ahoj, chci se zeptat, našel jsem sword of Ali Baba (77% MF podle mé úrovně), započítává se mi MF na něm, když jím vlastně potvory nezabíjím? Používám ho při chození na Mefa a Andy a při průzkumu LK, pozdějc plánuju do něj hodit dvě istky, ale nejsem si jistý, jestli ten MF funguje i u zbraní, když jimi jako summoner nezabíjím. Díky.
Jinak jsem v LK našel svůj první summon skiller ...
Jinak jsem v LK našel svůj první summon skiller ...
Ano, počítá se to. Hra nerozlišuje, jestli to zbraní útočíš či ne. Gratuluji ke skilleru
HC grál: 537/516 (-21)
díky, měl jsem radost jak malej kluk Jinak už mám na sobě RW Bone, jeden SoJ, na hlavě Tarnhelm, amulet s +3 k summon, ještě by to chtělo Arm of King Leoric a Homunculus a můžu vyrazit na hell. Nevíš, kde by mi ty dvě poslední věci mohly nejspíš spadnout?
Tak obě padají z Mephista a tam bych asi chodila - je to k němu rychlé, když si člověk dobře vygeneruje mapu a nemá špatné šance na tyhle předměty. S hledáním hůlky přeji hodně štěstí. Mě padla až po hodně dlouhé době náhodou z Duriela na Hell. Mephisto mi ji snad nedal ani jednou (ať už na Nightmare či Hell)
Já osobně bych se asi na hledání těchto předmětů zatím vykašlala. Do ruky bych mu dala RW Spirit a Ancients' Pledge a šla na Hell, kde bych pak chodila Mephista pro lepší předměty.
Já osobně bych se asi na hledání těchto předmětů zatím vykašlala. Do ruky bych mu dala RW Spirit a Ancients' Pledge a šla na Hell, kde bych pak chodila Mephista pro lepší předměty.
Já mám docela trpělivost a teď i čas. Ale je pro mě na hellu něco lepšího než AOKL a Homumculus?
No napadá mě třeba Shako, Arachnid Mesh či Mara's Kaleidoscope (kdyby nebyly resisty). Pak samozřejmě třeba nějaké ty runy na Enigmu A já si vždy říkám, proč hledat něco konkrétního na Nightmare, když to můžu hledat i na Hell včetně dalších použitelných věcí.
To jo, já myslel lepší hůlku a štít
Ale zase na NM to je snazší a rychlejší, krom toho chodím do kravína, kde jsem našel třeba super opasek a rukavice (30 a 40 k MF), na hellu bych to tak rychle zatím nedával.
Jinak k těm tvým navrhovaným RW Spirit, jako nejsou to špatný věci, ale já mám modrou hůlku přidávající 3 ke všem sum dovednostem plus 1 k ochraně vyvolaných, ta je zatím myslím lepší. To spíš ten štít, zatím mám jen hlavu, kterou jsem našel na normalu (3 k vyvolání kostlivců). Jen najít nějakej se 4 dírama Ancient pledge má jen rezisty, ty zas tolik řešit nemusím.
Ještě čekám na Pulku, abych mohl mercovi vylepšit tu jeho Sundan píku ...
Ale zase na NM to je snazší a rychlejší, krom toho chodím do kravína, kde jsem našel třeba super opasek a rukavice (30 a 40 k MF), na hellu bych to tak rychle zatím nedával.
Jinak k těm tvým navrhovaným RW Spirit, jako nejsou to špatný věci, ale já mám modrou hůlku přidávající 3 ke všem sum dovednostem plus 1 k ochraně vyvolaných, ta je zatím myslím lepší. To spíš ten štít, zatím mám jen hlavu, kterou jsem našel na normalu (3 k vyvolání kostlivců). Jen najít nějakej se 4 dírama Ancient pledge má jen rezisty, ty zas tolik řešit nemusím.
Ještě čekám na Pulku, abych mohl mercovi vylepšit tu jeho Sundan píku ...
Nevím přesně, Emperore, jakou hůlku máš v ruce,
ale jestlipak, když už jakákoliv hůlka padne, jestli jí vezmeš "do ruky", aby ses podíval, zda na ní není bonus k Tebou preferovaným dovednostem? A nebo jestli někdo z prodejců nemá nějakou šikovnou hůlku?
Pokud si vzpomínám, máš "slabost" pro Corpse Explosion a Clay Golem. Tak proč nemít na jedné dvojici zbraň - štít co nejvíc bodů buď do všech skillů, nebo jedné větve či k určitým skillům, třeba na kostry a na switchi (= druhá dvojice zbraň - štít) nemít zase něco na posílení CE nebo Clay Golema?
Můžeš dělat to, co já u Druida - Než začnu vyvolávat Oak Sage a měnit se ve vlkodlaka, přepnu si na switch, kde mám Fleshrender (zbraň s 1 do Druidových skillů a 2 k přeměnám) a Lidless Wall (1 k dovednostem), takže mám některé klíčové dovednosti +2 úrovně a některé dokonce +4. Takže si vyvolám Oak Sage, přeměním se ve vlkodlaka a přepnu si zpátky na switch, kde mám v ruce vylepšenou palici Bonesnap.
Pokud se nepletu, Ty můžeš postupovat obdobně - na switchi mít věci pro clay golema, toho vyvolat a pak si přepnout na výbavu, která více svědčí kostrám.
ale jestlipak, když už jakákoliv hůlka padne, jestli jí vezmeš "do ruky", aby ses podíval, zda na ní není bonus k Tebou preferovaným dovednostem? A nebo jestli někdo z prodejců nemá nějakou šikovnou hůlku?
Pokud si vzpomínám, máš "slabost" pro Corpse Explosion a Clay Golem. Tak proč nemít na jedné dvojici zbraň - štít co nejvíc bodů buď do všech skillů, nebo jedné větve či k určitým skillům, třeba na kostry a na switchi (= druhá dvojice zbraň - štít) nemít zase něco na posílení CE nebo Clay Golema?
Můžeš dělat to, co já u Druida - Než začnu vyvolávat Oak Sage a měnit se ve vlkodlaka, přepnu si na switch, kde mám Fleshrender (zbraň s 1 do Druidových skillů a 2 k přeměnám) a Lidless Wall (1 k dovednostem), takže mám některé klíčové dovednosti +2 úrovně a některé dokonce +4. Takže si vyvolám Oak Sage, přeměním se ve vlkodlaka a přepnu si zpátky na switch, kde mám v ruce vylepšenou palici Bonesnap.
Pokud se nepletu, Ty můžeš postupovat obdobně - na switchi mít věci pro clay golema, toho vyvolat a pak si přepnout na výbavu, která více svědčí kostrám.
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
No jak jsem psal, mám modrou hůlku +3 k summon skillům plus 1 k ochraně vyvolaných, to těm mým kostlivcům dá hodně. Lepší mi nepadla, tuhle jsem koupil u Atmy hned na začátku NM. Pak nekro hlavu + 3 k vyvolání kostlivce, to mi dá kostlivce navíc. Takže celkem jich mám 13, když pak přepnu na Ali babu a Rhyme kvůli většímu MF, tak mi sice dva kostlivci ubydou, ale pořád jsou dost silní na to aby zvládli Andy, koncily v travincalu, LK i kravín.
Claye nemusím řešit, ten je tuhej dost a CE v kravíně je dostatečné na rychlé kosení krav.
Claye nemusím řešit, ten je tuhej dost a CE v kravíně je dostatečné na rychlé kosení krav.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Nerad ti kazím radost, ale všechny typy Necrových hlav ve všech kvalitách (norm/excep/elite) můžou mít max 2 sockety!!
Jestli chceš 4 soc štít, tak :
Monarch - str - 156 - ilvl 72
Aegis - str - 219 - ilvl 79
Ward - str - 185 - ilvl 85
... z čehož vyplývá, že na NM ho nenajdeš...
Jestli chceš 4 soc štít, tak :
Monarch - str - 156 - ilvl 72
Aegis - str - 219 - ilvl 79
Ward - str - 185 - ilvl 85
... z čehož vyplývá, že na NM ho nenajdeš...
S těma nekro hlavama to vím ... se čtyřma dírama mi padaj jen paladinský ... takže si počkám na Homunkula
Můžou mít žlutý (rare) nekro hlavy +2 k nekro skillům? Zatím mi padají jen maximálně s +1 ...
Můžou mít žlutý (rare) nekro hlavy +2 k nekro skillům? Zatím mi padají jen maximálně s +1 ...
Homunkula v klidu sezenes z Mepha NM, ale u AoKL na to rovnou zapomen, ta hulka pada malo, a kdyz uz, tak az v Hellu...Mimochodem dohral jsem uz par summonu (Guardianu), at s prehozem veci nebo bez nej a ZADNY z nich tuhle hulku nepouzival...Podle me je trochu precenovana, pokud hrajes s prehozem, tak poptrebujes i na switchi lepsi veci nez par dalsich bodu do kostaku, ti jsou tam koneckoncu ciste jako stit, na zabijeni je tam merc/CE kombo