Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kolmen1
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Kolmen1 » 22.09.2014, 12:29 hod.

Jinak dotaz k expení: Dle toho co píšeš, tak chápu, že expíš kalsicky starým způsobem, tj že ty kylluješ a dotyčnej behá za tebou.
Toto už není vůbec efektivní a l bezpečný. Buď se chodí A1 quest hned ten první zabij tu matku bo jak se to tam jmenuje, na to je potřeba ale zkušenej hráč kterej to už šel ped tím a ví co a jak a hl aby byl zkušenej i ten koho protahuješ jinak to končí smrtí. Pak se chodí nějaká resplendent chcesta myslim že je to A1 nebo A3 teď třesně nevím. Co běhám já a asi i 80% hráčů je klasika Old Ruins v A1 expenej najde bountis T6 a ty mu to vymlátíš. Jde to behat na T6 až do 70lvl, ale vyčistí to pouze DH a wizz, jinej char si myslim že na to nemá.
Existuje i komunita kce to vyexpíš za hodinu jak prd. Je stejná jako na mimosezoně jen se na sezoně jsmenuje GOT BOOSTED LADDER HC. Tam se přihlásích počkáš max pár hodin než tě přijmou a pak jen hledáš ruinu a lidi co ti to vyčistěj a lidi co jsou na podobným levlu co ty aby to šlo rychlejc....

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 22.09.2014, 12:36 hod.

tož a teďka babo raď

Q: Are drops determined when I get the cache or when I open it?
A: The actual item is determined when you receive the cache.

04/16/2014 06:25 PMPosted by Nevalistis

04/16/2014 02:55 PMPosted by Lucx
To my knowledge, cache contents are determined when your character receives them, not when they are opened.

This should be the case. However, bear in mind that smart loot drops are not always guaranteed, even from Horadric Caches - there's still a chance the items within do not roll appropriately for your character, though the chance for that is fairly low.

However, the affixes (STR, Dex, Int) are rolled when you open the cache in my experience. So I typically farm caches on my wizard, and open them on the character I would like the RoRG for. This has worked for my Barb and DH.

můj pohled je že ITEMY se rolujou při dostání cache, ale staty až při otevření (s šancí že to není smart samozřejmě)
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 22.09.2014, 12:38 hod.

Dobře tedy, odpoledne, nebo spíš večer, jestli nebudem hrát v partě nafarmím pět T6 kešek s WD a dám do bedny. Pak je otevřu s DH a uvidíme. Pak to bude jasné. Z pěti by měly nejméně čtyři být se stejným primárním statem a jedna jiná...ale logika mi říká, že jak je s DH otevřu, tak tam bude všude intel :P

jinak k tomu expení. Expíme různě. Jedem jen tak pro radost questy a kecáme u toho na TSku, nebo si dotyčný hledá ten quest v A1 Old ruins. Nebo chodíme ten začátek kampaně. To asi podle toho koho expím. Když expím někoho koho neznám a jen napíše, protože tu na forku četl, že expím, tak ho nechám hledat tu chestu v Old ruins a vždy mu to vymlátím...když expím někoho z FL, který zrovna umřel, tak podle nálady, ale většinou chodíme questy z bounty. Není to ani pomalejší, jelikož jsme na TSku, tak to není ani moc nebezpečný a hlavně si u toho dotyčný nabere i nějaký ten žlutý equip, s kterým dá sám ten normál. Když vezmu ty komunity, tak sice jsi hned 70lv ale sám nedáš ani ten normál, když začínáš na sezoně třeba, nemáš kraft matroš atd...takže to je kontraproduktivní...navíc ty ruiny mi přijdou dost otrava, pořád zapínat a vypínat hru a hledat něco jak vocas :D

PS: hulku, ten kámen od M co máš v prstenu,ne ten na pety, nebo ten bane, co přesně dělá? Sem koukal, že ho máš, ale nějak neodtušil co dělá...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 22.09.2014, 12:38 hod.

http://www.diablowiki.net/Horadric_Cache
k expení : old ruins + hals of agony lvl 3 + catedrála 2 cursed chesty 100% úspěšnost protáhnutí pokud dotyčný čeká na OK
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 22.09.2014, 12:43 hod.

myslíš moratorium???

no část dmg kterou dostaneš těch 25% myslím ti podle lvl šutru rozdělí na víc sekund, chápej to tak že dostaneš pecku o 25% menší a těch 25% ti to ubírá třeba 5 sekund ještě potom co jsi někde pryč, podmínkou je podle mě dobrej regen nebo s tím počítat, včera se povedl amulet s regenem stojím si a prdím na místě házím sentra okolo a mám 60 000 regen :D, dál je tam pak čance že to o co jsi dostal menší pecku se úplně vyzmizíkuje
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 22.09.2014, 12:47 hod.

aha, tak to nechci :D

to Dawe: to je aktuální to wiki, nebo postaru? Protože podle toho co píšou se staty rolují až po otevření a to vylučuje to, co jsem minule zkoušel..takže mi to hlava nebere :( asi to zas bude blizz no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 22.09.2014, 12:51 hod.

Jak sem psal víš moje skušenosti jsou kdo otevírá podle toho to je tam. Crusič je sezoní a farmil sem s monkem na T4 po otevření 6 kešek 2x str Rorg to nemuže být náhoda a podle wiki je tam i snad blue post to tak fungovalo vždy
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 22.09.2014, 13:29 hod.

Pánové tak se omlovám za dezinformace, máte pravdu, teď jsme zkoušeli nafarmil jsme 2x kešku vzal s DH, otevřel s wizz a veci byly pro wizze. A jedna zajímavost, vzaný byly na lvl 70 otevřený na lvl 20 a veci z ní byly lvl 70 ale pro daný char. Mám za to, že to takhle nefungovalo a i lidi z clanu mi to tvrděj, ale dle toho postu kterej je nekdy z dubna se asi všici pleteme nebo si to nedovedu představit. Tak teď bych se už ani nedivyl, kdybych dropl meč s barbem, rozbalil ho s monkem, tak bude jako pro monka? :-)))) To snad ne, doufám, že se to vztahuje jen na kešky. Beru na vědomí že smart nefunguje vždy...

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 22.09.2014, 13:33 hod.

S mečem to neumím říct, protože to jsem nezkoušel, ale myslím si, že ne...ono i když náhodou padne třeba wandka s barbarem, nebo cokoliv - občas se to stává, že padají věci na jiné chary, tak i po identifikaci s charem se kterým jste to dropli je to prostě na jiný char. Poslední 2 dropy v sezoně, které nebyly vázány na barba: lege wandka - měla normálně int a helltooth gatě- měly opět správně int. Je to určitě u kešek a jsem rád, že ty itemy padají jako dříve, tzn. rozhoduje otevírání, ne dropování. A ještě raději jsem, že můžu po Kolmenově informaci nafarmit kešky dopředu na season wd a nemusím čekat, až jej vyexpím na lvl 70. Super a díky za info :-)
Obrázek

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 22.09.2014, 14:19 hod.

takhle to s keskama bylo i pred patchem....bylo to podle toho jakej char ji otevrel a ne dropl...

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 23.09.2014, 04:59 hod.

Zdravím vespolek,

Včera jsem se do hry dostal pořádně až večer a opět to byl plodný den :) Odpoledne jsem na hodinku nalogoval a s Kubizkem jsme dali split bounty T6 a nafarmili kešky, jednak proto, že jsme potřebovali, nebo spíš já ten RoRG na DH a jednak proto, abychom potvrdili informace odsud. Doma jsem nečetl forko a tak jsem nevěděl, že se Kolmen "přiznal" že neměl pravdu. Ale já jsem si stejně myslel a je to i logické, že s čím to nafarmím, to bych tam měl mít. Takto je to nastavené zase pro ty děti, které brečí, že na slabší char si to nafarmit nezvládnou. Opět to blizz pořešil po svém a zlehčil hru, ale co už, dělá to celé čtyři roky, tak se s tím dá počítat.
Každopádně jsme nafarmili pět kešek T6 víc jsem nezvládl (blbá návštěva) a pak jsem přelogoval na DH a světe div se, z pěti kešek dva RoRG, dvoje Shouldery a jedna macka. Takže první úkol ze včerejšího dne splněn hned z kraje, kdy jsem ještě pořádně ani nehrál...

Další pozitivum pro mě bylo, že díky tomu, že jsme jeli split a tudíž mobky měli dvojnásobek HP ale musel jsem je ukudlat sám a tak to trvalo trošku déle a i se ke mě dostali, tak mi občas sebrali i nějaké to HPčko, tak jsem přehodil runu v hauntu na odebírání či doplňování života z každého zasaženého mobka. Normálně mi spadla brada, když jsem viděl, jak to funguje. Když mi mobek vzla čtvrtinu života, tak za pár sekund díky tomu rozházenýmu hauntu jsem je měl zpět. Většinu runu se mi díky tomu HP ani nehnuly. Takže kdo má s WD problémy s udržením života a nejede účelově žáby, tak ten haunt s první runou se sáním života doporučuji.

Večer po nalogování do hry jsem se dostal do osvědčené party a chodily se rifty/Grifty. Shardy se sypaly, itemy hlavně legendární padaly jako na běžícím pásu, až jsem z toho byl rozladěný, že to pořád někde svítí(kecám, byl sem nadšený :D). Napadal mi nový marauder set, takže jsem obměnil ten starý, mohl narolovat bonus k sentrynám a tak už se ta dmg taky zvedla.
Druhý cíl pro včerejší den a to dropnout konečně ten bow na cold se sice nepodařilo. Za celý večer mi padly jen asi čtyři 1h crossbow, jinak mraky toulců a dalších věcí. Nemůžu říct, že to nebylo dobře, protože jsem všechny souly (asi 101) promrhal na rerolly a jsem opět bez nich :D
V partě jsme z čerstvě doexpenýma postavama, jak Thannis, tak Pinda, tak Mydlář i já máme postavy tuším třetí den a tak jsme chodili i ty Grifty na vylepšení gemů a dali jsme 25tier,což je slušný myslím. Není to úplně imba, jak chodí jiní 35 patro a víc, ale jak píšu, s čerstvě doexpenýma postavama to ujde a účel to splnilo.
Dokonce mi i poprvé s DH procla pasivka. Klasika, dobijeme elitku a já jak tele běžím pro loot a bum - molten a už byla pasivka na světě :D Tak jsem jen chvíli počkal, dovalutoval k ostatním a šlo se dál.

S DH je ještě spousta práce, i s WD je dost práce, takže ta hra pořád baví, pořád je co shánět a to je dobře. Plán pro dnešní odpoledne je nafarmit spousty shardů a zkusit kadalu na Taskery, pak potřebuju ten luk a lepší amulet. A pak obměnit všechno co mám na sobě na obou postavách...to je "práce" tak do konce sezony :D Nějaký klíče taky chci nafarmit, do konce týdne poštelujeme ubery, jak se domluvilo, tak abych byl připraven :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Jimmi
Wraith
BattleTag:JimmiSVK#2473

Příspěvek od Jimmi » 23.09.2014, 08:52 hod.

Mne tusim vcera padol nejaky luk s cold damageom....netusim ci to je nieco vzacne kedze ako som hovoril na ts demon huntera hram iba preto aby som dropol natlays prsten a opanky pre mojho monka. Asi ho mam este v truhle...ale vlastne je to jedno kedze som vtedy hral v inej parte:)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.09.2014, 08:53 hod.

Etrayu moc dobrej luk.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 23.09.2014, 09:12 hod.

Njn, doufám, že to pro mě nebude jako kukri s WD, protože pokud ano, tak už nevím :D Ale prej kadala ho docela dává, takže jí asi budu zkoušet...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 23.09.2014, 09:23 hod.

Kukri prej taky kadala dává.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 23.09.2014, 09:46 hod.

to je fáma, ale s tím lukem je to fakt :D Neříkej, že ho máš z dropu :P
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 23.09.2014, 10:05 hod.

Koho luk? Jo mám.:)

Jimmi
Wraith
BattleTag:JimmiSVK#2473

Příspěvek od Jimmi » 23.09.2014, 10:34 hod.

ja tiez z dropu..ale natalys prsten a topanky ani tuk pravdaze:)...ale to pride

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 23.09.2014, 10:35 hod.

Však mi taky padne, dneska to trošku pofarmím a když ne dneska, tak jindy. Sem si poslední dobou uvědomil, že čím víc jsem to Diablo a dropy hrotil, abych měl všechno, tím více mě to začlo s*át a přestávalo bavit...člověk to hrotí, aby měl všechno a pak když všechno má, tak ho to už nudí. A když to hrotí a stejně to nepadá, tak to taky nebaví...to uvědomění si, že nemusím mít vše nejlepší, abych si s chutí zahrát je stěžejní pro požitek ze hry. Skočit do hry, pokecat na TSku, zahrát si a at padne co padne, být spokojený a i když nepadne nic, tak je to fuk :) To je zaručený lék, aby Dia bavilo napořád...

to Jimmi, škoda, že si byl v jiné partě :D já zas mám natalye plnou bednu..teda už ne, už sem to rozložil, pač sem potřeboval souly...ale boty sem měl a ring ještě nosím :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 23.09.2014, 14:07 hod.

Shadou: o té zábavě: přesně. Pod to bych se i podepsal.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“