Jinak všechno hotový jo? Ubeři,Hell amulet,G-Vault, buildy co by tě mohli bavit ?lulinak píše:ja osobne jsem v koncich s duvodem pro hrani uz ted (znovu po par mesicich), nemam nic extra gear a gemy jen na lvl25, ale protoze beham T6 tak nejak na pohodu jak sam, tak i na publicu, tak proste uz neni moc duvod proc proc dal behat.
Nescipam, s dmg problem nemam, jestli mam gemy na lvl25 nebo lvl35 moc extra rozdilu neudela (potvory lehnou o 10 procent casu rychleji), tak co dal?
Pockat na T 7,8,9,10, ktere driv nebo pozdeji prijde, bude to tam trochu vic vsechno trvat, ale tot asi vse... Anebo na dalsi datadisk... :-)
Patch 2.1.1
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Patch 2.1.1
jojo souhlas, ja mam nizsi narocnost, cili umyslne koncim jen s jednim charem kterej me vyhovuje a chci jej dostat na solidni uroven, i z duvodu nedostatku casu...
Ubery nechodim, parkrat jsem je zkousel a na T6 se nechytam (nemam Unity), ale diky za tip, nicmene to je asi posledni vec, ktera mi vlastne jeste dava smysl za cim se hnat, supr!!! :-)
Nejdriv musim nastudovat o cem vlastne uberi ted jsou, ale exituje nejaka komunita pro skupinovy runy? tam je vyssi pravdepodobnost ze se slabym wizem to ustojim...
Ubery nechodim, parkrat jsem je zkousel a na T6 se nechytam (nemam Unity), ale diky za tip, nicmene to je asi posledni vec, ktera mi vlastne jeste dava smysl za cim se hnat, supr!!! :-)
Nejdriv musim nastudovat o cem vlastne uberi ted jsou, ale exituje nejaka komunita pro skupinovy runy? tam je vyssi pravdepodobnost ze se slabym wizem to ustojim...
Tak si tak hraju, úplně vypnutej T6 a přemýšlím, že jsem rerolloval dneska nový SoJ a že to chtělo Ruby a pak BLIK, já na těch Trialech měl SoJ místo RoRG, tudíž jsem jel bez FB setu . Z mého hlediska je to víceméně tedy stejné jako před hotfixem 35-36. Pro mě stále blbé.Mlok píše:Hm. To jsi mi nepotěšil. Ta první změna, kdy jsem dal i nějaké ty GR37 klíče se mi líbila. Jestli půjdu teď naopak ještě níže než před tou první změnou, což by o 5 lvl bylo (a nečekám, že to budu mít nějak znatelně jinak, tedy očekávám také cca 5lvl dolu), tak to už je opruz.Dava_C píše:Já jsem dělal se special setupem v 2.1 Trialu 34 - 36, předevčírem jsem dělal 35-36 a dneska dělám sotva 30, je to o dost těžší teď. Možná náhoda, ale 3x za sebou o 5 levelů už nemůže být náhoda.
Ještě, že jsem akorát stihnul doupgradnout gemy na hodnotu, co jsem chtěl (40lvl). Sice tak mám jen ty 3 co hraju nejvíce (BoTT, Zeis, Toxin) a zbytek o něco níže (BoTP asi 38, teď nevím jistě, gold gem a Gogog ještě o trochu níže kolem 33-35), ty jsou ale nejdůležitější.
Dám si zase nějaký čas jen na T6 nebo ještě spíš se k hraní ani moc nedostanu. 600 paragon bych do vánoc měl stihnout úplně v pohodě (jak to teď jde na T6 mnohem rychleji než před 2.1) a větší cíl žádný nemám.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Kaviarovy tousty tyvole..
Sotva 30 bez FB docasne DoT, tak to jsi mi uklidnil :-)
Taky uz se mi podarilo jit na trial s blbym gearem, ale aspon jsem si toho hned vsimnul :-)
Taky uz se mi podarilo jit na trial s blbym gearem, ale aspon jsem si toho hned vsimnul :-)
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
No uz jsem se lek ze pujdu zase do 20kovych klicu, kdyz uz mi padaly 31cky. To ze mam spatny gear na trial, to se mi stalo taky, jednou jsem si taky vsiml ze mi to nejak nejde, nadreny a nahonemy z trialu a pak jsem si vsim ze jsem jen prohodí na trial SS za Sledge a nevzal si off- hand a nebo se mi obcas stava ze mi to nejak v GR neslape a musim furt hledat health globy a pa si vsimnu ze nemam zaplej Magic weapon a Energy armor. Asi Alzhaimer, holt uz su starej vul a mel nych se na to asi vybodnout a chodit na ryby.
Ahoj tak dnes jsem zkusil novy patch kadala dost podrazila na jake dalsi zmeny bych si mel dat pozor
Achievements: 7400 (92%)
Podrazila, ale dava toho vic
Podražila ale utracených 300 BS a hned mi dala Helmu do Akkham setu kterou jsem sháněl pěkně dlouho a před patchem utraceno asi 3000 BS a zhola nic kloudneho... za mne spokojenost
No řešíte tady broskvoviny, že kakala podražila apod., ale že úplně zazdily už tak dodrbané GR, koukám nikoho moc netankuje.
Patchem a nerfem trialu pro partu 4 hráčů to už úplně dojebali... mám skoro všechny kameny na DH co nosím, na lvl 50. V trialu jsme s partou dosahovali klíču GR50, kameny bylo kam posovuat, GR byly opravdouvou výzvou. Navíc jsme pomáhali i "slabším" hráčům, když jsme je přibrali na vyšší GR, kam by se jinak nepodívali. Teď ve stejném složení dáme key cca 40-42... to ma být jako co ??? Všichni co chodili vysoké GR jsou jen nasr*ní. Blizz na co sáhne dojebe, současný systém trialu raději zrušit, resetovat žebříčky a začít ladit GR od nuly. Marnost, marnost, marnost
EDIT: Sólo trialy sice mírně boostli (každý dá v průměru +1-2 lvl), ale to pomůže jako čemu ? Většina se sólo v trialu nedostane přes 40, když se zadaří dám 42-43 max. Pak z toho mám udělat 50 asi jak ? V polovině hry rozdrbali už tak hodně "neodladěný" GR, kde hraje bohužel největší roli "štěstí" při rollu mapy. Teď prakticky navíc odrovnali šanci se na vysoké GR vůbec dostat. Parádní práce, navrhuji platy vývojářů Blizzu posílat min. rok na charitu, třeba se proberou do reality.
T6 rifty se rovněž nedájí hrát, jelikož vše lehne, jen se na to škaredě podíváte... Seźona motivuje k čemu ? K ničemu... D3 jde do kopru.
Patchem a nerfem trialu pro partu 4 hráčů to už úplně dojebali... mám skoro všechny kameny na DH co nosím, na lvl 50. V trialu jsme s partou dosahovali klíču GR50, kameny bylo kam posovuat, GR byly opravdouvou výzvou. Navíc jsme pomáhali i "slabším" hráčům, když jsme je přibrali na vyšší GR, kam by se jinak nepodívali. Teď ve stejném složení dáme key cca 40-42... to ma být jako co ??? Všichni co chodili vysoké GR jsou jen nasr*ní. Blizz na co sáhne dojebe, současný systém trialu raději zrušit, resetovat žebříčky a začít ladit GR od nuly. Marnost, marnost, marnost
EDIT: Sólo trialy sice mírně boostli (každý dá v průměru +1-2 lvl), ale to pomůže jako čemu ? Většina se sólo v trialu nedostane přes 40, když se zadaří dám 42-43 max. Pak z toho mám udělat 50 asi jak ? V polovině hry rozdrbali už tak hodně "neodladěný" GR, kde hraje bohužel největší roli "štěstí" při rollu mapy. Teď prakticky navíc odrovnali šanci se na vysoké GR vůbec dostat. Parádní práce, navrhuji platy vývojářů Blizzu posílat min. rok na charitu, třeba se proberou do reality.
T6 rifty se rovněž nedájí hrát, jelikož vše lehne, jen se na to škaredě podíváte... Seźona motivuje k čemu ? K ničemu... D3 jde do kopru.
Leader - Klan "CZSK Komunita" - nej klan v CZ a SK :-)
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ano, trial single je lepší. Jsem skromnej, takže s pet WD dám z trialu klíč max na GR 31 a tu se nadávákvůli nemožnosti mít 50. Inu mě v tomto stačí bakelitová klika, kdybych mě zlatou, tak ji stejně nedám.
Gemy na 50? To jste nějak rozežraný ne Sólo hádám bez unity skončím někde u 32, s partou v klanu hádám někde pod 40, to bych bral skoro jako luxus Zatím nejlepší gem mám tuším 36 a přijde mi to OK Ale faktem je, že ty trialy v partě krutě posrali - vlna 32 a dostanem 25 klíč, takovej udělám sólo s prstem v zadku
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
To je víc, než jsem potřeboval k obědu vědět =)Tyckin píše:vlna 32 a dostanem 25 klíč, takovej udělám sólo s prstem v zadku
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Holt hraje to zvláštní - v partě třebas dostanem klíč 35 kde pak dostávám slušně na pr*el, zatímco projdu sólo GR28 dost rychle a dá mi to povýšení klíče na GR33 - bez unity jsem na GR31 dostával občas IK, tak nevím co bych dělal na GR33 - ale holt když si Blizz myslí že na to mám
Me to dava uz 41, ale staci jeden blbej pack a hraju to pul hodiny vcas bych to nedal ani nahodou
tematicka
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Za pet WD 41??? To se musím podívat co vlastně teď hraješ.Hamman píše:Me to dava uz 41, ale staci jeden blbej pack a hraju to pul hodiny vcas bych to nedal ani nahodou
To bych byl nejvic oupi boss to mit za pet wd tedka hraju dh, moji oprasenou prvni d3 postavu
Pet WD GR41 to by byl fakt leader tabulek Já až budu mít dost klíčů, začnu testovat svoje hranice a změny buildu/gearu, zatím holt musím lítat klasické rifty, což v partě 4 kvalitních hráčů je na T6 akce na 2-3 minutky, tohle Blizz totálně pos*al Jediné kde je to výzva, je GR, přitom ten je trochu stereotypní, otravný u dlouhé mapy kdy chcípnete sólo na konci a 2 minutky běžíte pěšky, abyste tam bleskově chcípli zase Klasické rifty jsou pestřejší (goblin, truhla, materiál, shrine, respawn na místě), bohužel do doby než bude T7-T10 budou jen nezbytná provinnost pro klíče kde už se to i na T6 dá běhat na split, podobně jako bounties
Celej ten systém je momentálně hloupě otravnej - musím bounties (na normal, jelikož na T6 klíčů víc nějak nepadá!) kvůli klíčům do riftů - pak momentálně nudné T6 rifty kvůli klíčům do trialů - trial sólo dostanu nižší než jaký reálně dávám - musím proběhnout GR28-30 abych dostal klíč na GR30-34, omg
Celej ten systém je momentálně hloupě otravnej - musím bounties (na normal, jelikož na T6 klíčů víc nějak nepadá!) kvůli klíčům do riftů - pak momentálně nudné T6 rifty kvůli klíčům do trialů - trial sólo dostanu nižší než jaký reálně dávám - musím proběhnout GR28-30 abych dostal klíč na GR30-34, omg
Tyckin: zeď nářků je jinde když tě to tak sere, tak si dej pauzu .. třeba tě to zase chytne
Jinak co měl v noci datModz něco o ninja buffu ? zvedli odměny, že dostaneme více BS v riftech a GR ? Jsem si nevšiml, do EU se to asi dostane dnes.
Jinak co měl v noci datModz něco o ninja buffu ? zvedli odměny, že dostaneme více BS v riftech a GR ? Jsem si nevšiml, do EU se to asi dostane dnes.