RIPy
Re: RIPy
Tak já se pochlubim včerejším "úlovkem" ... Potřeboval jsem blood shardy na čepici pro Jade WD, měl jsem něco kolem 9 mio toughness, tak si řikám, že bych snad měl být v pohodě. Na rift it forward skočilo že T5 rift guardian... tak jsem tam skočil, jelikož už jsem ty T5 parkrat daval a nebyl to problém... No nakonec tam byl RG, a dvě elitky, takový ty z 5. aktu jak vyvolávaj lučištníky... Na poslední chvíli jsem dal spirit walk, proběhl grupou ale k dalším mobům - procla pasivka (která teda absolutně nevim jak funguje když mi obnoví asi 1% hp)... no pak elitka vyvolala lučištníky, tak jsem zalezl do rohu a čekal jestli vydržim... no nevydržel jsem, takže rip...
Řikam dobrý, stane se, moje chyba, WD mi neni přáno... Tak, že vytáhnu DHčko... to mělo 6 mio toughness, tak jsem zkusil T2 rift guardiana - dostalo mě pos*aný tornádo když jsem odskočil pryč...
Jo a pak mě ještě na chatu slovně znásilňovali dva perverzáci Talis a MrMongus !!!
Řikam dobrý, stane se, moje chyba, WD mi neni přáno... Tak, že vytáhnu DHčko... to mělo 6 mio toughness, tak jsem zkusil T2 rift guardiana - dostalo mě pos*aný tornádo když jsem odskočil pryč...
Jo a pak mě ještě na chatu slovně znásilňovali dva perverzáci Talis a MrMongus !!!
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Re: RIPy
Hm tak koukám, pročítám topicy a narazím konečně na zajímavý téma a je mrtvé Přitom ještě než jsem k vám došel tak jsem s klukama od vás hrál a několik smrtí (jejich) jsem zažil, a tu ani čárka