Alternativní buildy WD

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Alternativní buildy WD

Příspěvek od WulFgaR77 » 10.10.2014, 14:25 hod.

Supr, díky za test ;) Tak na primáru halt WD nepostavíš ... resp. PET build je jakoby na primáru postavenej, ale ...
Co by tě na WD mohlo bavit ? hmmmm hmmmm Wall of Zombies s nulovym cooldownem ?

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 10.10.2014, 14:56 hod.

NZ ;)

Mě na WD nic moc nebaví, pohání mě jen pouhá zvědavost. PET mám teď, protože je ho snadné a rychlé postavit a použiju ho na nafarmení Jade, protože se jen prostě chci podívat, jak to maká. To samé jsem teď dělal třeba s DH.

No a protože se vždycky snažím při farmě zabavit, vymejšlím průběžně krávoviny no >:D
Škoda těch žabek, bouchaj mi s krumpáčem kolem 8M, což kdyby DD fungovaly a doplnil to Gem, mohlo by to bejt fakt funkční..

Zaujal mě tu Pavoučí teror :green:
Když se mi nebude líbit Jade, asi jěště prubnu i to.. :)

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 10.10.2014, 17:25 hod.

PET? To je WD z plastu? :green:
Obrázek

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 10.10.2014, 17:29 hod.

Přesně, ale jen z recyklovanýho, děláme něco pro naši Zemi ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 10.10.2014, 17:36 hod.

že recyklovanej je jasný, WD má dost blízko k přírodě, takže ji přece znečišťovat :D
Obrázek

Yarek
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Yarek#2624

Příspěvek od Yarek » 10.10.2014, 23:30 hod.

Tak si stale hraju s Pavoucim terorem a mam zajimavy postreh:-)

Ti mimcove, ktere vyvolam diky masce Grin Reaper vyvolavaji skily,ktere mam v skillbaru,coz jsem vedel...
Ale otestoval jsem, ze hazou jak pirane - podle nasatvene runy v baru, tak i horify!! a to kazdej zvlast, takze se stava ze cela obrazovka je ve fearu a rootu zaroven:-), pak samozrejme pavouky - queenu mohou vice nez jednou,takze taky udela svoje a nakonec to funguje treba i na ohnivy lebky:d

Takze je to velice zajimavy a variabilni, ale skoda, ze nejde pouzit DD teplaky, pac pak by to byl plnohodnotnej build a treba na hc uplne jak delanej, pac ta defens je tu pomerne velka pri spravne volbe skilu.

Velka nevyhoda je pomerne mala dmg diky absenci MoJ, t6 v pohode, Grift jsem zatim zkousel 24 a taky v pohode.

No budu testovat dal, zatim nejlip vychazi fire build s queenama a FS jako podpora,ale stale nevim no...

Takze kdyby se nekdo nudil,tak to muze zkusit otestovat i ruzny skily a pak dat report, at muzu porovnat.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 13.10.2014, 15:14 hod.

Zkoušeno již dříve. Bohužel díky malé dmg proti pet WD a natož jade WD se tento zábavný build nechytá. :roll:

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 20.10.2014, 20:24 hod.

Ty gatě se na WD a Wiz nevztahujou. U Blizzardu se nad tím debatovalo. Lidi se po PTR těšili na klonovací build pavoučích královen, když zvedli i zákl. dmg pavoučí královny, ale Blizzardu to připadalo moc OP a u těch gatí to změnili. Jsou pro Wd a Wiz na pikaču. Kde jste zase oživili tuhle fámu, že na WD a Wiz fungujou bůh suď. Je to blbost.

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 24.10.2014, 13:40 hod.

zdarec existuje nějaky rozumny build, tery si dava relativně normalne T6 a neni to PET, neni to zombie wall a neni to jade ? :) něco třeba na ty skakajici zabky naky a ten vodopad jedu, nebo něco prostě...takle zkratka aby zabijel kouzlama, ne petama, ne sipkama s petama, ne kralovnama, a ne jade :)

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 24.10.2014, 14:21 hod.

Obávám se, že ne :D Taky by se mi líbilo běhat si po dungeonech a vše utápět v hektoliterch jedu z Poison cloud, ale tak to bohužel nefunguje :OXO
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 24.10.2014, 19:02 hod.

Já vžycky miloval cloud of bats, jak krásně všude lítalo to pečené masíčko :D Ale bohužel to nám Blizz díky konci life stealu zabil :{
Ono ale při tom boostu gemama na T6 se myslím dá hrát leccos, teda pro zábavu, na rychlost to asi moc nebude bohužel :roll:

Pepito86
Wraith
BattleTag:Pepito86#2400

Příspěvek od Pepito86 » 16.12.2014, 00:58 hod.

dyka a maska na sipky jako alternativa..pokud se s tim naucite hrat a korigovat ty fetaky pitomi co by radsi nozikama sekali nez flusali, tak je to parada..s gemem miri a diky pierce kosite hodne rychle, hodne luxusne a an velkou vzdalenost. gemy jedu miri, gogok, powerfull. v predu templar na pull, pes nebo garga a sipky za 110%, 3 v jednom flusu(splinters)
setup co jedu, mam otestovany a dobre maka
gemy-viz vyse
hlava: carnevil
zbran: The Dagger of Darts
off hand: Thing of the Deep, Zunimassa's String of Skulls
ruce: Gloves of Worship
zbytek zuni set, opasek WH nebo goldwrap, prsteny rorg a zuni(kvuli setu-kdyz mam offhand zuni set tak na prst navlikam bud unity nebo TMF)

pasivky :gruesome feast. Pierce the Veil, Fetish Sycophants, Grave Injustice
skily:spirit walk(jaunt), garga nebo psy(life link),fetish army(Legion of Daggers), big bad voodoo(slam dance) pirane(pirhanado) a sipky (splinters)

vyhoda je pierce tzn proc miri je skoro samozrejmost, a nedava zrovna malou dmg, to ze nejste primo v centru deni, a kdyz se vam nahodou rozutecou fetishove tak to strili do vsech stran a pokud se dostanou fetishove az k wallerum i tak je sundate. V parte na griftech vymenuju jeste pasivku za bad medicine kvuli snizeni dmg

edit: vyemenil sem nohavice BT za swampy(20% poison dmg) a unity za poison soj..vysledek?:) 60% posion dmg + 30 FA dmg.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/pepi ... o/22993113
Naposledy upravil(a) Pepito86 dne 13.01.2015, 19:01 hod., celkem upraveno 1 x.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 17.12.2014, 23:16 hod.

Jaký je max GR s tímto buildem?

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 18.12.2014, 08:12 hod.

GR s tím bude bídnej, protože to dává hrozně malej dmg. Navíc skoro 100% na GR musíš mít zunimasa set a RoRG. Ani to nezkoušej - já jsem zkusil na trial a tohle je build na T6 nikam jinam, možná na bounty nebo wardeny, ale ani to moc ne.

Bohužel je to fur stejný - hratelnost je Jade a physical Pet. Všecko ostatní jsou buildy hratelný na T6 ale nikam jinam moc. Cloud of bats byl fajn, bylo by zajímavý to zkusit na GR kdyby to fungovalo. Bohužel jak píšete - další ze speců, které blizzard zabil.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 18.12.2014, 13:22 hod.

Takže nic novýho se na physical peta a jadeho nechytá i dle mých zkušeností. Bych blil. To je ta variabilita buildů co o ní slyšmíme snad 2-3. rok ne? :roll:

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 05.01.2015, 13:41 hod.

Jak už jsem kdesi psal, přes svátky jsem vyzkoušl asi 7 buildů na WD a jeden...ten jeden mě naprosto nadchnul. A to je alternativní Poison Dart build. Neuvěřitelně zábavnej a dá se s ním hodně taktizovat, díky tomu, že si vyberete, kam budou fetiši útočit :). Zatím nemám Dagger of Dart, ale jedu s Kukrinou, což šlape taky parádně :). Opět jsem brečel, když jsem sundával moji MoJ se 100% do petů, ale nelituju toho ani na vteřinu :).

Setup here: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005

Hlavní výhody:
--Zábava! nekonečná zábava :), není to tak moc aktivní hraní jako Jade ale ani tak moc pasivní jako PetWD, prostě ideál mezi tím :)
--Taktizování: Na první pohled viditelnej a brutální rozdíl oproti PetWD je ten, že VY jste ten, kdo určuje co padne jako první :). Je totiž obrovskej rozdíl, když s PetWD naběhnu do bandy mobů a čekám, až se FA/FS prokouše trashem a minionama než začne kuchat elitu nebo když útokem zacílím hlavního Eliťáka (žlutej třeba) a nechám ho padnout jako prvního pod obrovským náporem šipek :) :). Prostě výběr cíle je belké plus v taktice na GR :). Zabít nejdřív to, co zatápí nejvíc :).
--Těží z poison damage, což jde vytáhnout víc než Phys (díky gatím, Doombringer na Phys neberu v potaz, protože pak nemáte kukri nebo krumpáč a DMG jde dolů). I Phys runa na FA i FS střílí poison šipky ;).
--Vzdálenost, hodně toho padne i když to ještě ani není ve vašem zorném poli :D.
--Nechutně obrovský single target DMG.
--Nemusíte shánět dobrý TaT. Cain rukavice s AS vás boostnou daleko víc :).
--Čím víc vašeho AS, tím rychleji FA/FS střílí :). Momentálně jsem na AS 2.07 a WOW!!
--Pro všechny, kterým už lezou žáby i ušima :D

Hlavní nevýhody:
-- Pozicování FA/FS. Bude to chtít praxi,ale občas prostě fetišové stojí blbě a solí to do nějaké zdi místo do cíle :/. Takže vychytat pozice FA/FS
-- Díky tomu, že FA/FS stojí a střílí, tak nezastavují moby, tím pádem příjdete o jejich tělěsnou stěnu :(. Částečně to řeší 3 psi, ale víme jak...23 těl je 23 těl :).
-- Musíte střílet aby stříleli FA/FS, takže pokud před něčím utíkáte, nic už to za vás vzadu nehlodá.
-- Ty TaT co jste konečně dostaly od kadaly za 50miliónů BS můžete zahodit :p :p :D
-- Světe div se, Je to bez žab!!
Za mě naprostá spokojenost a určitě to tak nechám až do patche :)
Obrázek

Pepito86
Wraith
BattleTag:Pepito86#2400

Příspěvek od Pepito86 » 13.01.2015, 18:53 hod.

a navic pred tim elitakem na ktereho strilis padne jeste stena z trashe protoze prvne strilis do mobek a piercem jedes do elitaka..ja si tenhel build nemuzu vynachvalit uz pres mecis dva hlavne v ulickovych mapach..dve vteriny paleni a vsechno chciple i mimo dosah mapy

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.01.2015, 10:10 hod.

Jojo, přesně! problém je u Wallerů, tam musí člověk přestat střílet a počkat, až FA/FS naběhnou do dobré pozice, tedy za zeď :)
Obrázek

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 14.01.2015, 14:28 hod.

Zkoušeli jste někdo kdo máte už nějaký ten vyšší paragon a dobrej celkovej gear s flusacím buildem GR ? Kam se tak dostanete? Výš než s čistým PET WD buildem?
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 14.01.2015, 14:33 hod.

Zkusím jakmile mi padne DoD, zbytek gearu mám hodně slušnej a PL617, WH pásek a tak.... Už i bez DoD mi dávají FA/FS na jeden flus 17-20 nebo 23-30 mega dmg!! (podle buffu)
V 2.1.2 to ještě zvýší +% poison dart na gearu a Simplicity gem, atkže očekávám velkej skok!
Víc než klaasickej Pet WD to ale furt nebude....
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“