RoS - Loot 2.0 - dropy
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
díky moc, konečně nějakej slušnej kousek
ještě by to ale chtělo TaT a zkompletovat Maraudera
ještě by to ale chtělo TaT a zkompletovat Maraudera
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
S těma Kukri - pokaždý, když na zemi vidím Ceremonial Knife, se mi zastaví srdce, a pokaždý to je všechno jinýho než Kukri :-D
Tak už druhý kousek
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
@Seton mam lepsi jinak pres co uploadujes rajce mi nestaci spatna kvalita
Naposledy upravil(a) DeathHero dne 13.10.2014, 14:29 hod., celkem upraveno 1 x.
Achievements: 7400 (92%)
No jo no, ale tak už mám 2, někdo bohužel ani jeden
Přes ulozisko.sk. Nevím proč, nějak sem na to jednou narazil a je to jednoduchy, bez registrace a zatím bez problému
Přes ulozisko.sk. Nevím proč, nějak sem na to jednou narazil a je to jednoduchy, bez registrace a zatím bez problému
Jojo taky na něj čekám nějaký pátek a furt nic. Takže zde taky platí lepší nějaký než žádný
Tak se taky pochlubim o víkend první luk... Zatím sem nic netočil váhám co točit zda dmg na 10% nebo cold na 20% nebo tu základní dmg ty dvě čísla.
No ty vole . tam uz toho moc nevytuníš na tom luku CG!!
DeathHero: nz ;-)
DeathHero: nz ;-)
No už mi nadávali kolegové při hře že ať jdu někam že mě padají věci se super rollem. Je fakt že kalamita i etrayu super roll a ještě padla pěkná helltraperka tu ukážu večer ale na tu už nemám gift :-) no asi ji dam 10% dmg aby vypadala líp
Tak dnes moje prvni jinak jsem vytahl WD asi na 8 hodin a ona padla
Achievements: 7400 (92%)
Peknej amu! CG
A deathhero: tak si se dockal CG i tobe!
A deathhero: tak si se dockal CG i tobe!
Tak jsem se Dockal Darklightu, ale k me smule uplne strasny roll
Omg, už jsem tady asi poslední chudinka co nemá Kukri a WH pásek co Já chci taky
Tak včera padnul krider ale zatím přesně nevím co na něj postavit za Build ale to už je na debatu do jiného vlákna
Měl area dmg a socket tak sem usoudil že area mi za gift nestojí...
Měl area dmg a socket tak sem usoudil že area mi za gift nestojí...
Starší dropy, kuš jsem zbytečně (prozatím) rerollnul na attack speed, ale i tak hezká... Co mi ale drtí je, že točím jen a jen TaT a pořád po 340 plvl nic
:o( Ostatní ale padá, i sojky, děrovače, mara, takže spokojenost a aspoň vidím světlo na konci tunelu, šak co by to bylo, kdyby to napadalo hned, že?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/48163608
:o( Ostatní ale padá, i sojky, děrovače, mara, takže spokojenost a aspoň vidím světlo na konci tunelu, šak co by to bylo, kdyby to napadalo hned, že?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/KryO ... o/48163608
WH,kukri,TaT vše mám ale už 520 paragonů bez Calamity! to je hnus co? CG k dropu
Díky Setone, fakt pomalu věřím, že každému, co mu sudičky určily - WH mi dropl jen jednou a to v non-seazon, kukri nikdy... Já třeba mam už asi šest SoJek - Sauroon s para přes 400 nedostal žádnou :o). Ty sudičky, to mi připomnělo vtip, který se sudičkami nesouvisí, ale jestli to znáte:
Jak se ptá Růženka tatínka krále, proč se jmenuje Růženka a tatínek jí to vysvětluje. "Víš, to když jsi byla malá, tak ti spadl do kolébky kvítek růže a proto ti říkáme Růženka". Podobně se ho ptá druhá dcera Fialka a otec na to: "To i ty, když si byla malá, tak ti padl do kolébky zase lístek z kytičky fialek". No a pak se ptá Cihelka: "uaa hree ueee bleeee".
P.S. kalamitky za 340 PLVL padly tři :o)
Jak se ptá Růženka tatínka krále, proč se jmenuje Růženka a tatínek jí to vysvětluje. "Víš, to když jsi byla malá, tak ti spadl do kolébky kvítek růže a proto ti říkáme Růženka". Podobně se ho ptá druhá dcera Fialka a otec na to: "To i ty, když si byla malá, tak ti padl do kolébky zase lístek z kytičky fialek". No a pak se ptá Cihelka: "uaa hree ueee bleeee".
P.S. kalamitky za 340 PLVL padly tři :o)