Mobilné aplikácie pre Diablo 3
Zdravím Vás všetkých , chcem sa spýtať aké používate aplikácie pre Diablo 3 vo svojom smartfóne. Ja na mojom blackberry pouzivam Mobile armory for Diablo 3. Ma však nedostatok že nezobrazuje legendárne gemy. Ak máte osvedčenú aplikáciu vo svojom smartphone dajte vedieť. A aj pod aky systémom to pouzivate. Myslím že takéto info sa nam hodí viacerým. Vdaka
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: Mobilné aplikácie pre Diablo 3
Ve vanilce jsem hodne pouzival D3 Connect for Diablo 3 v RoS jsem nahradu za tuto aplikaci nenasel a je to skoda, chybi mi. Puvodni app prestala byt ze strany tvurce podporovana a nevim jak je to ted.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Jedina jakz takz funkcni aplikace na Android je asi jen "Diablo 3 Dashboard", ale jako vsechny aplikace od patche nefunguje uplne korektne.
Ja mam na Tabletu stazeny DIII Game Guide... Jsou tam prehledy postav, ranking, armory atd.
Podle mne je zdaleka nejlepsi Diablo Tools, akorat nechapu proc ted zmizela z marketu a nejde tam vyhledat.. Nicmene ji mam stale nainstalovanou a funguje a ani nevim ze by mela nejake bugy, proste funguje a zobrazuje vse co ma + spostu dalsich veci
EDIT: stahnout se da treba odsud dole staci vybrat misto google play "Download it from APK servers" a pak chvili pockat
EDIT2: duvod odstraneni z marketu je ze pouzivaji neopravnene nazev "Diablo"
Takze to snad brzy prejmenuji a pojede se dal
EDIT: stahnout se da treba odsud
Kód: Vybrat vše
http://getandroidapp.org/applications/entertainment/44101-diablo-tools-unofficial-3-0-17.html
EDIT2: duvod odstraneni z marketu je ze pouzivaji neopravnene nazev "Diablo"
Kód: Vybrat vše
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/2itik5/diablo_tools_unofficial_has_been_removed_from_the/
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Nechci vám do toho moc kecat, ale bylo by fajn, kdyby jste hodili linky na GooglePlay nebo AppStore.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Já používal taky Mobile armory for Diablo 3. Byla dobrá, dokud nepřišly gemy.
Za Diablo tools díky, stáhl jsem si jej a funguje dobře.
Za Diablo tools díky, stáhl jsem si jej a funguje dobře.
- Stanley
- Minion of Destruction
@coyd: zkusil jsem ten Diablo tools, normalne se stahl, ale soubor nejde otevrit a na marketu aplikace opravdu neni...
Musis si asi v nastaveni zabezpeceni povolit instalaci z cizich zdroju.. Pokud neinstalujes neco z marketu, tak se android defaultne brani to nainstalovat
- Stanley
- Minion of Destruction
To jsem udelal. Soubor nelze otevrit, az bude chvilka cas, tak zkusim sehnat jinej zdroj. Ale je divny, ze jinym to jde.
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Tak dnes ráno se mi aktualizovala aplikace Mobile Armor for Diablo . Už funguje jak má i s legendárníma gemama.
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
závidím všem co maj android.Já s pitomou Budou 2.0 od samsungu si můžu stáhnout maximálně tapetu.
Ja mam WP 8.1 a mam Diablo Armor... Je to super ale hledam neco lepsiho.
Ted jsem našel app D3 Dashboard.
Jsou tam ranking s možností seřazení dle classes, toughness, damage atd.. + samožřejmě Váš profil a možnosti srovnávání s jinými lidmi.
Jsou tam ranking s možností seřazení dle classes, toughness, damage atd.. + samožřejmě Váš profil a možnosti srovnávání s jinými lidmi.