Chaos Sanctuary experience running
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj ahoj, pre menšie oživenie prinášam nejaký ten môj príbeh. Nie je to síce HC, ale i tak je to pre mňa veľká výzva. HC hrávam len untwinked, pre zábavu a hlavne tam nemám žiadne itemy, začínať zbierať grál odznova to sa mi fakt nechce. Grál ale vôbec nieje predmetom tohto príbehu.. Ide o to že sa budem snažiť potiahnuť si svojho paladina čo najďalej to pôjde (levelom) a to runovaním lokácie Chaos Sanctuary. Nestanovím si ciel že budem mať level 99, ale mojím cieľom je hrať kým to baví a možno to dotiahnem až do "konca", uvidíme Občas možno natočím nejaké to videjko a budem pravidelne aktualizovať tento príspevok + experience progress. V príspevku pod týmto spíšem aj nejaké tie dropy (dúfam že bude aké ). Behať CS som začal na lvli 87 s tým že podrobnejší záznam som začal viesť na leveli tuším 92. Tento príspevok píšem po dosiahnutí levelu 95 s tým že doteraz to bola hračka čo sa expenia týka a teraz začne to pravé peklo. Ancientov som si nechal a v prípade že by som sa dopracoval k levelu 98 tak ich použijem. Taktiež som vďačný za každú radu ktorá mi už bola daná, alebo nejaké nadchádzajúce, ktorými by ste mi v pomohli. Ale dosť bolo kecania, držte mi palce
Name: InquisitoR
Class: Paladin
Level: 95
Time per run: 1:35-2:20
Damage: 12k-12k
FCR: 125%
Gear:
Harlequin Crest (Topaz)
RW Enigma
RW HotO (39% allrez)
RW Spirit
War Traveler (32% MF)
Magefist (upped to battle gauntlets)
Arachnid Mesh
FCR ring (10%), Raven Frost
Mara's Kaleidoscope (30allrez)
Switch: RW CtA (2BC, 4BO), RW Spirit
Annihilus (18atrib, 15allrez, 10%exp)
Hellfire Torch (20atrib, 11allrez)
Gheed (38%), 2x Combat skiller, 1x Offensive aura skiller
Small charms (vita, rez)
Skills: Screenované s Battle Command
Combat Skills
Offensive Auras
Defensive Auras
Attributes: Screenované s Battle Command
Strength - 0
Dexterity - 0
Vitality - Všetko
Energy - 0
Screen 1 + merc aura 20794 def
Screen 2
Screen 3
Mercenary: Screenované s Battle Command
RW Insight (Tresher)
Shaftstop (upped to boneweave)
Rockstopper
Screen - Defensive Merc z Normal
Videos:
Annihilus run -> 03.10.2014
CS 1 -> 04.10.2014
CS 2 -> 08.10.2014
Experience bar progress: 17.10.2014
*Item ktorý padne viac ako 1x v 500runovom cykle screenovať nebudem! Výnimka, pokiaľ pôjde naozaj o výnimočnú vec.
**Dropy screenujem a pridávam do 2. príspevku podľa vlastného uváženia a hodnoty konkrétneho itemu pre mňa. Preto sa môžu vyskytnúť v dropoch aj pre vás menej výnimočné predmety.
Name: InquisitoR
Class: Paladin
Level: 95
Time per run: 1:35-2:20
Damage: 12k-12k
FCR: 125%
Gear:
Harlequin Crest (Topaz)
RW Enigma
RW HotO (39% allrez)
RW Spirit
War Traveler (32% MF)
Magefist (upped to battle gauntlets)
Arachnid Mesh
FCR ring (10%), Raven Frost
Mara's Kaleidoscope (30allrez)
Switch: RW CtA (2BC, 4BO), RW Spirit
Annihilus (18atrib, 15allrez, 10%exp)
Hellfire Torch (20atrib, 11allrez)
Gheed (38%), 2x Combat skiller, 1x Offensive aura skiller
Small charms (vita, rez)
Skills: Screenované s Battle Command
Combat Skills
Offensive Auras
Defensive Auras
Attributes: Screenované s Battle Command
Strength - 0
Dexterity - 0
Vitality - Všetko
Energy - 0
Screen 1 + merc aura 20794 def
Screen 2
Screen 3
Mercenary: Screenované s Battle Command
RW Insight (Tresher)
Shaftstop (upped to boneweave)
Rockstopper
Screen - Defensive Merc z Normal
Videos:
Annihilus run -> 03.10.2014
CS 1 -> 04.10.2014
CS 2 -> 08.10.2014
Experience bar progress: 17.10.2014
*Item ktorý padne viac ako 1x v 500runovom cykle screenovať nebudem! Výnimka, pokiaľ pôjde naozaj o výnimočnú vec.
**Dropy screenujem a pridávam do 2. príspevku podľa vlastného uváženia a hodnoty konkrétneho itemu pre mňa. Preto sa môžu vyskytnúť v dropoch aj pre vás menej výnimočné predmety.
Naposledy upravil(a) siky8 dne 17.10.2014, 14:50 hod., celkem upraveno 6 x.
Re: Chaos Sanctuary experience running
0-500
Unique:
Balrog Skin, Kraken Shell, Vampirefang Belt, Cryptic Axe, Mighty Scepter - Heavens, Mithril Coil, Monarch, Succubus Skull, Blood Spirit, Caduceus, Caduceus 2, Shako, Vampirebone Gloves, Zakarum Shield, Mighty Scepter - Redeemer, Slayer Guard, Champion sword, Vambraces, Fury Visor
Set:
Elder Staff, Hunter's Guise, Basinet, Cantor Trophy, Lacquered Plate, Balrog Skin, Grand Matron Bow
Runes:
Vex, Mal, Mal, Ber, Jah
Jewelry:
Atma's Scarab, Saracen's Chance, Mara's Kaleidoscope, Highlord's Wrath, Wisp Projector, Seraph's Hymn, The Rising Sun, + 6x facet
Other:
Druid - ele Sk, Java Sk, Gheed 38%MF, Necro - summon Sk
Premazaný album:
http://siky8.rajce.idnes.cz/CS_0-500_premazane
Unique:
Balrog Skin, Kraken Shell, Vampirefang Belt, Cryptic Axe, Mighty Scepter - Heavens, Mithril Coil, Monarch, Succubus Skull, Blood Spirit, Caduceus, Caduceus 2, Shako, Vampirebone Gloves, Zakarum Shield, Mighty Scepter - Redeemer, Slayer Guard, Champion sword, Vambraces, Fury Visor
Set:
Elder Staff, Hunter's Guise, Basinet, Cantor Trophy, Lacquered Plate, Balrog Skin, Grand Matron Bow
Runes:
Vex, Mal, Mal, Ber, Jah
Jewelry:
Atma's Scarab, Saracen's Chance, Mara's Kaleidoscope, Highlord's Wrath, Wisp Projector, Seraph's Hymn, The Rising Sun, + 6x facet
Other:
Druid - ele Sk, Java Sk, Gheed 38%MF, Necro - summon Sk
Premazaný album:
http://siky8.rajce.idnes.cz/CS_0-500_premazane
Naposledy upravil(a) siky8 dne 17.10.2014, 14:40 hod., celkem upraveno 2 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej cíl. Ať se daří a přeju pevný nervy
Takovej malej tip s tou Cham. Můžeš ju narvat do helmy a místo Ravena nasadit SoJ A jako boty by nemusela být špatná varianta Hotspur. Sice nemají MF, ale budeš extra imuní na Fire. Záleží, jak moc dostaváš na čuňu.
Takovej malej tip s tou Cham. Můžeš ju narvat do helmy a místo Ravena nasadit SoJ A jako boty by nemusela být špatná varianta Hotspur. Sice nemají MF, ale budeš extra imuní na Fire. Záleží, jak moc dostaváš na čuňu.
Peknej cil, taky jsem uvazoval o palachovi behajicim CS, ale nejak neni cas...Mno, koneckoncu tento Tvuj thread bude ted po nejakou dobu asi jediny aktivni na 99ku, pac ja jsem na svou assu uz dva tri mesice nesahl, a asi hned tak nesahnu Nejak me to ted nebavi, takze mam pauzu...
Tak at se dari a budu sledovat Jo, a priste HC prosim
Tak at se dari a budu sledovat Jo, a priste HC prosim
Vďaka
DD: Ide o to že žiadny SoJ ani BKWB nemám A ako tak pozerám ani tie boty... Ale až tie boty zoženiem, určite tvoju radu vyskúšam
RIP: Ja mám taký pocit že tento thread tu teraz bude aktívny jediný aj celkovo Tak dúfam že sa čoskoro nájde nejaký voľný čas, chuť a opäť oživíš nejaký zo svojich projektov
Zatiaľ prvá vec ktorá ma napadla ako vylepšiť svojho paladina je práve získaním môjho prvého torchu vôbec. Skúsil som to s hammerom ale Lilith teda moc prívetivá nebola. Založil som teda smitera a popri exp. postupe v CS s hammerom budem mať menšie odreagovanie kým sa vyexpí smiter
Inak ako som dnes zistil mám strašný bordel v screenoch a tá dokumentácia bude trvať asi aj pár dní.. zatial som pridal do 2. príspevku iba runedrop a prezradím že mám za sebou zatial 400runov.
DD: Ide o to že žiadny SoJ ani BKWB nemám A ako tak pozerám ani tie boty... Ale až tie boty zoženiem, určite tvoju radu vyskúšam
RIP: Ja mám taký pocit že tento thread tu teraz bude aktívny jediný aj celkovo Tak dúfam že sa čoskoro nájde nejaký voľný čas, chuť a opäť oživíš nejaký zo svojich projektov
Zatiaľ prvá vec ktorá ma napadla ako vylepšiť svojho paladina je práve získaním môjho prvého torchu vôbec. Skúsil som to s hammerom ale Lilith teda moc prívetivá nebola. Založil som teda smitera a popri exp. postupe v CS s hammerom budem mať menšie odreagovanie kým sa vyexpí smiter
Inak ako som dnes zistil mám strašný bordel v screenoch a tá dokumentácia bude trvať asi aj pár dní.. zatial som pridal do 2. príspevku iba runedrop a prezradím že mám za sebou zatial 400runov.
Ďakujem
Tak expenie smitera bolo dokončené, (lvl 79) a hor sa na The Pandemonium Event. Vybavenie bolo slabé napriek tomu priebeh bol neočakávane ľahký a tu sa na mňa usmieva môj prvý torch http://s19.postimg.org/hlhzvdd2b/Screenshot173.jpg
Tak expenie smitera bolo dokončené, (lvl 79) a hor sa na The Pandemonium Event. Vybavenie bolo slabé napriek tomu priebeh bol neočakávane ľahký a tu sa na mňa usmieva môj prvý torch http://s19.postimg.org/hlhzvdd2b/Screenshot173.jpg
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace Já mám asi 30-40 Torchů a nejvíc zrovna pro Paladina. Přijde mi, že padají nejčastěji.
30-40 Torchu? Ty kraso
siky: Gratuluju, snad se k tomu taky nekdy dohrabu
siky: Gratuluju, snad se k tomu taky nekdy dohrabu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak když máš Tele Zerka, kterej má skoro 5k life + Howl, tak je snad nemožný umřít. To se pak ty klíče runujou jedna báseň
Aktualizovaný prvý a druhý príspevok, ukončených 500 runov + pridané pravidlo: *Item ktorý mi v 500runoch padne 2krát screenovať nebudem (pokiaľ nepôjde naozaj o výnimočnú vec)
No, zmeny prebehli mierne v geare kde som dosadil torch vymenil zakarum za spirit + dwarf star za fcr ring. Týmto som dosiahol 125%FCR Break a navýšil svoj dmg o 1k + mierne zlepšil time per run. Zatiaľ to ide relatívne v pohode, najväčšie nebezpečenstvo predstavuje Infector pack s convou a potom De seis pack ktorý chytá might odvedla + je extra fast Tieto kombinácie mi niekedy navýšia time per run aj o minútu
No, zmeny prebehli mierne v geare kde som dosadil torch vymenil zakarum za spirit + dwarf star za fcr ring. Týmto som dosiahol 125%FCR Break a navýšil svoj dmg o 1k + mierne zlepšil time per run. Zatiaľ to ide relatívne v pohode, najväčšie nebezpečenstvo predstavuje Infector pack s convou a potom De seis pack ktorý chytá might odvedla + je extra fast Tieto kombinácie mi niekedy navýšia time per run aj o minútu
Takže, moje behanie sa dostalo žial na mŕtvy bod. Ide o to že som mal vygenerovanú mapu s 2x shrine v Travinical + 2x shrine v Chaos Sancutuary.. samozrejme že mi to nestačilo a chcel som mal shrine aj pri waypointe River of Flame a tak som mapu zmenil a žial už týžden sa mi nedarí vygenerovať mapu ani len takú ako som mal predtým. Zatial stojím na 550 runoch a budem sa pokúšať generovať mapu ďalej.
Jo, kdyby ses spokojil s tím, co měl.. Dvakrát shrina v CS a jemu je to málo
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
joo, ta nenasytnost.
Ale moje lukostřelkyně, co s ní teď gráluju, tak na nm měla fire shrinu přímo u Diabla. Jak ta pomohla. Lepší než static field.
Ale moje lukostřelkyně, co s ní teď gráluju, tak na nm měla fire shrinu přímo u Diabla. Jak ta pomohla. Lepší než static field.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)