Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Stanley
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Stanley#2169
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Stanley » 05.11.2014, 08:33 hod.

Paranoia se spíš hraje kvůli dmg, crowd control je s Tiki dost.

Jinak doufám, že ti nepomáhám objevit ameriku, ale když s Tiki jednou nahodíš horrify, tak ho máš v tom okruhu kolem sebe aktivní po 8 sec i při pohybu. Takže když se ti mobky rozutečou, tak za nima pouze popoběhneš a taky dostanou fear a ty co ho už mají, tak jim zůstane po těch 8 sec i když nejsi u nich. Pak se jen rychle vrátíš k těm vzadu než jim to vyprchá a můžeš takhle mít pod kontrolou víc mobů, který pak postupně naházíš na jednu hromadu s Piranhema. Helmu jsem zkoušel na samém začátku datadisku, tak doufám, že si to pamatuju správně.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 09:17 hod.

ha tak to je dobrá informace , to jsem nevěděl, já myslel, že to vystrašení působí v momentě, kdy ho vyvolám, jak vyjede ten zjev a pak to jen "tiká" na těch mobkách, který se vystrašili na začátku. Jestli je to tak jak píšeš, tak ve spiritu oběhnu dvě kolečka a vystraším tak i ostatní a mělo by to být v klidu, určitě dneska vyzkouším, díky! :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 05.11.2014, 09:37 hod.

podle mě se dmg sentry počítá podle aktuální dmg dh když ji hodí, teda totem musíš hodit tak kde je dh a ne kam položí sentry

pokud položí sentry a ty až pak na něj hodíš totem zvednutou dmg bude mít až ta další kterou hodí, myslím si to proto že tak fungovalo stackování ats gemem kdy jsi musel nastackovat gem a pak hodit sentry

podle mě stačí aby byl dh kousíček v oblasti kde totem platí hodil sentry a pak klidně muže poodejít z oblasti a dmg sentry bude stále stejná

ruku do ohně zato nedám, třeba někdo ještě písne
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 05.11.2014, 09:46 hod.

Nejsem si jistý jak je to pro buffy v partě. Sólo to tak určitě není.

Sentry ve chvíli položení má snapshotnutou pouze ATS (tam to bude kvůli breakpointům a pevné ATS sentry pro daný breakpoint) a cooldown (u toho to tak funguje u všech skillů), proto Gogok není zase tak skvělý pro DH (musí být namaxovaný před položením sentry).
Hodnota dmg se ale mění dynamicky. 100% to platí pro všechny self buffy (tedy když položím sentry ve chvíli kdy jsem blízko u mobů a není aktivní Steady Aim a náslendě se vzdálím, tak dmg sentry se okamžitě zvýší, to stejné buff vlka, Zeis, Bait the Trap, atd.).

Pro partu (jak zatím v partě nehraju) jsem to podrobněji nestudoval, ale nečekal bych, že by se to chovalo jinak.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 05.11.2014, 10:33 hod.

já to bral podle toho jak to fungovalo s gemem, asi potřeba otestovat nikdy jsme tomu teda nevěnoval extra pozornost a snažil jsem se s postavou stát přímo v oblasti ona je docela dost velká chce to udělat nějakej test s totemem a nějakým monstrem s většma hp aby to hnedka nezdechlo
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 11:20 hod.

díky kluci, ale já to pak nakonec ten dotaz smazal, protože jsem dokoukal to video a je vidět, že ten DH v tom totemu opravdu stojí, mě zmátlo, že byl docela daleko a tím, že to točil ten doktor, tak nebyl vidět buff z totemu v bufech, ale u RG to je vidět dobře, že stojí prostě v totemu a tudíž ty sentry dělají větší dmg. Když odběhl za roh, kde totem nebyl, tak ty číslíčka RG najednou ubývala méně, pak mu tam hodil totem a zase se to zrychlilo, tudíž se ta dmg řídí podle DH a ne jen že je sentry v totemu...takže musím odbíhat a házet totem mimo :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 05.11.2014, 11:30 hod.

Demage sentry se počítá dle vaší aktuální demage. Tj. když nahodim sentry a poté vlezu do totemu okamžitě se zvedne demage i sentry, stejně to platí i když už mám nahozené sentry a pak dám vlka. když wd nahodí jezírko a má navíc stromgarny tak v tu chvíli i vaší již nahozené sentry se zvedne demage.

Jediný co mě u sentry stve je, když mobům(elitě) někdo z party dá stun, mass confusion a podobně tak sentry přestane střílet. Platí to v případě, že v dosah sentry není jiný mob který tento buff nedostal. Je li tam někdo takovej, sentry automaticky začnou střílet po něm. Toto je dost frustrující v případě, že s vámi jde tank wd, který tento buff hazí pořád a málo kdy tam je mob, který nedostal stun.

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 05.11.2014, 11:49 hod.

Tak ona vůbec inteligence sentry je nulová. Občas dokáže přestat střílet i při solo hře (mob jasně v dosahu) bez jakéhokoliv zjevného důvodu a potřebuje nějaký podnět (další mob, změna pozice postavy, atd.) aby se probrala.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 05.11.2014, 11:51 hod.

ahá tak to mi objasňuje záhadu kdy nám několikrát když s náma hrálo toto wd přestaly sentry střílet, myslel jsem že to je nějakej bug
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.11.2014, 12:07 hod.

Hoši s tím loginem to je podvod to se nesmí. :-D
Pro více info mě napište. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 12:44 hod.

Kolmen1 píše:Demage sentry se počítá dle vaší aktuální demage. Tj. když nahodim sentry a poté vlezu do totemu okamžitě se zvedne demage i sentry, stejně to platí i když už mám nahozené sentry a pak dám vlka. když wd nahodí jezírko a má navíc stromgarny tak v tu chvíli i vaší již nahozené sentry se zvedne demage.

Jediný co mě u sentry stve je, když mobům(elitě) někdo z party dá stun, mass confusion a podobně tak sentry přestane střílet. Platí to v případě, že v dosah sentry není jiný mob který tento buff nedostal. Je li tam někdo takovej, sentry automaticky začnou střílet po něm. Toto je dost frustrující v případě, že s vámi jde tank wd, který tento buff hazí pořád a málo kdy tam je mob, který nedostal stun.
Hele možná na tom něco bude, ale ne určitě tak jak píšeš, včera jsme šli s tím Pinďou on DH a já to WD, ty mobky byl NEUSTÁLE ve stunu, když mám na horify ještě 2s rezervu a sentry stejně stříleli jak o závod. Kdyby to bylo jak píšeš, tak by toto WD nebylo tak must have ale k hovnu :)
Mass confusion - stejný případ, to se nahazuje na elitkách aby dostávali větší dmg a byly dříve dole, kdyby to nutilo sentry přestat střílet, tak by to tak ti doktoři nehráli...jiný stunovací skily to WD nepoužívá a včera sem si nevšiml, že by sentry přestalo střílet, pouze v případě, že Pinďa utekl od té sentry trošku dále, ale to je logické...takže jestli ti přestala při nějakém horify střílet sentry, tak to byl buď bug, nebo jsi odešel dál od té sentry...nic jiného v tom být nemůže...jediné co mě napadá je to, že tam je ještě jiný char, který to stunne, třeba monk ale od WD ty stuny určitě sentry nebrzdí! :)

kuki s jakým loginem??
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 05.11.2014, 12:47 hod.

Vole k mému účtu kde mám hos. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 05.11.2014, 13:04 hod.

taje to bug stalo se mi to už několikrát byl jsem blízko sentry i monstra a sentry nestřílely, stejné i u dalšího člena v partě

včera jsem si zase všiml hromad monster který nejdou sejmout vůbec a nebo mají už zdraví na nule a trvá několik sekund než umřou, celé to jde nějak do kopru (hrál jsem s fb wizkou)
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 13:13 hod.

tak to pak je podle mě jasný :) ta wizna to rozpálila tak rychle, že to ani blizz nepobral a tudíž ty mobky stály, ale už byli vlastně mrtvý...mě se tohle stává občas když někoho expím a dávám to na ránu při nízkým levlu ještě, tak ten expený vidí moba jak stojí, ale on je vlastně už dávno mrtvej :)

jinak jsem narazil na pěkný rozhovor v televizi :D

https://www.youtube.com/watch?v=0EZI7hWlEuA#t=53
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 05.11.2014, 13:14 hod.

Shadou: Určitě jsem nebyl mimo dosah sentry. Nejspíše sis toho nevšiml, ale asi v dosahu byly moby kteří nedostaly ten charm od wd a tím padem ty sentry střílely po techto mobech a ono to vydalo normálně že klasicky střílejí. schválně si to zkus až s klukama pujdete.

Jinak já to testoval s kámošem kde on měl cruse a dával jim ten skill Shield Glare kde nepřátele splepí a nestane se aby to někoho neoslepilo.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 13:31 hod.

však píšu, že to určitě bylo jiným charem. Já to včera sledoval bedlivě, tím jak jsem to šel poprvé, tak jsem ani na tsku nemluvil a brutálně jsem se soustředil víc než v práci :) VŠECHNY mobky měli nad sebou lebku, byli jsme lokace, kde nikde v dosahu ani jiný mobek být nemohl a sentry stříleli...horify ani mass confusion to určitě nezpůsobují...ale jak jsem psal, nejspíš stunovací skily od jiného charu ano, napadl mě monk, ale mohl to být i ten crush, nebo dupnutí od barbara, nevím, s takovýma charama nechodím a pokud ano, tak jedou ten condemn a tam nemají potřebu něco oslepovat, pač je to dole ve vteřině...ale od WD to určitě není. bylo by to kontraproduktivní, jak bys to sundal, když by sentry nestříleli a ty mobky by byli perma ve stunu? :D Dnes to tedy natočím a zítra hodím, sice tam budu asi za lamku, pač to ještě nemám vychytaný, ale aspon bude vidět, že ty sentry fakt střílej, stejně tak jako by fetiši od dalšího wd taky bojovali :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 05.11.2014, 14:14 hod.

Jo a taky mi to dělá u templáže když do nich nalítne a dá jim stun...tak třeba u RG to je dobře vidět...

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 05.11.2014, 14:27 hod.

to je možný, to sem taky zaregistroval, když jedu DH,ale to je zlomek sekundy, kdy ta sentry nestřílí :) Každopádně ty skily WD sentry nenarušují, což je dobře..
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 06.11.2014, 07:25 hod.

Zdravím vespolek,

včera se toho během odpoledne a večera stalo tolik, že to ani nebudu všechno popisovat, to by bylo kilometr dlouhý a nikdo by to nečetl...ale v krátkosti a v bodech alespoň nastíním hlavní události a pak se rozepíšu z dojmu z WD supportu, který jsem trénoval většinu z odehraného času...

Po nalogování jsem skočil do hry a chyběli mi nějaké klíče a tak jsem se rozhodl, že je zatím než dorazí kluci nafarmím. Přidal se ke mě Predy s novým Crushem, kterého doexpil den předem. Bylo mi to trošku divné, že s novým charem jde rovnou na T6, ale zas si říkám, že T6ka už není co bývala, že tam chodí každej rovnou i na HC a přežívá díky legendárním gemům a on toho má už celkem dost odehráno a vlastně je to i jeho věc, tak jsem ho vzal a chodili jsme klíče. Pár runů to bylo na pohodu, klíče padaly, sice jsem nezískal tolik klíčů, kolik bych chtěl, většinou mi padly z aktů, kde jich mám jak naseto a ty které jsem potřeboval nepadaly, ale to je hra no, budu zase pokračovat chvíli dnes a ono to půjde :)
Každopádně při posledním runu, než jsem musel odejít se stala nemilá věc a to, že Predy položil toho svého Crushe, ale měl na něm pár hodin, itemy nebyly žádný zázrak a tak to ani moc nebolelo, doexpí se nový a jede se dál. V současné době, kdy všechno padá pěkně a co nepadá dá Kadala je gear alespoň průměrný zpět za pár hodin...

Pak jsem musel uspávat, když jsem přišel zpět do hry, tak už tu byl i Pinďa a začali jsme chodit rifty a grifty. To už jsem vzal WDčko. Po pár riftech, kdy jsem zkoušel jak pořádně poskládat skilly na klávesnici a myš a nervoval se jako blázen, protože jsem si pletl tlačítka a tak se stala další nemilá věc. Predy nyní už se svým hunterem, který měl snad nejlepší bombardier, který jsem kdy viděl "padnul" podruhé :( Bylo to tuším v 33 tieru teprve. Celou dobu jsem to držel ve stunu a pohromadě, jen párkrát se stalo, že jsem si spletl tlačítka a tudíž měla horify pár vteřin mezírku a zrovna v té době elitky vyhodili arcane a Predyho si přitáhly a umřel...byla to smutná událost, ale zas je to hra no. Docela jsem si to vyčítal, pač jsem to celou dobu držel docela pěkně a pár výkyvů a hned tohle...

Další tier jsme už šli jen ve třech a bylo to na pohodu, konečně jsem vyladil rozložení skilů a tak se nestalo snad ani jednou, že by něco uteklo, neustále to stálo a stihll jsme to i v pěkném čase.

Pak už šel i Pytlák off a tak jsme dál pokračovali jen s Pinďou. Dali jsme ještě jeden GR a zjistili, že to nedáváme moc dmgově a tak jsem přelogoval zpět na DH, tréninku už bylo dost a dali jsme ještě dva rychlý fast rifty normální, aby popadalo případně nějaké to vybavení pro Pinďu a nepadlo nic :/ Tak snad dneska, musíme mu to DHčko pěkně vymazlit a bude to hukot, já se ještě pořádně naučím a doučím jak to nejlíp točit abych nezmatkoval při extrémních situacích a bude to paráda...

Jedna z extrémních situací pro tohoto WD je, když u elitek "potkáte" arcane a nestihnete je zastunovat ať už z jakéhokoliv důvodu. Třeba se rozutečou, nebo se jedna z elitek "zapomene" vzadu a než je dostanu piraněma na jedno místo, což je taky umění, ty piraně tornádo by měly fungovat lépe myslím, od toho je to tornádo a ne že to hodím vedle elitek a ony zůstanou na místě jen nadskakují, přitom u mobků je to tak, že je to vcucne na jedno místo. Každopádně pár arcane jsme potkali a to i ta má 1,2 miliardy HP skočilo celkem brzy na nulu a jedna z nich zabila Predyho.
Dalším extrémem, se kterým jsem si nevěděl rady a řešil jsem to poutečením ze středu elitek je fire chains. Když jsou spojený řetězama a jsou v piraních a tudíž u sebe a ve stunu, tak i když jsou ve stunu, tak ten řetěz tam je a to mě taky málem stálo život. Pořád jsem si říkal, co mi tak nakládá a ony to byly ty řetězy.
Další věc co mě překvapila byly orbitary, ačkoliv mám amulet imunity proti bleskům, orbitary mě "nakládaly", ale jen jednou u jedněch elitek, takže to asi byl bug..

Jinak to bylo fakt na pohodu a s tímhle WDčkem až se ho pořádně naučím se budou moci dělat velké věci :) Jen potřebuju ještě pár itemů obměnit, ale to časem popadá. Už včera toho popadalo spousta, ale nebylo to lepší než to co mám na sobě, takže upgrade nula. Co ale asi stojí za zmínku a můj Jade WD se už na to těší je Furnace, která padla z RG v GR a celkem nízké patro, třicet tuším, nebo třicet jedna. Najednou tam ležela a i pěkný roll
Obrázek

Jinak se po dobu mé služby nic nestalo :) Dnes jsou v plánu opět dolovit zbytek klíčů a pak asi zase trénink a zkusit zvládnout to pro nás rekordní patro, co jsme včera nedali..

Howg
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 06.11.2014, 08:11 hod.

Jak píšeš, tak je potřeba to opravdu dostat do ruky. Ještě jsem support WD nezkoušel, ale Kukri už mám, Tiki bohužel jen se 7 sec, tak až bude lepší taky vyzkouším. Jinak se mi líbí tvůj dmg na bnet armory :), náhoda? 111111 :lol: a jestli máš plugin do chromu, že to ukazuje elemental i elite dmg, tak do elitek 122222, ještě zaokrouhli toughness a je to :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“