Zeď nářků
Ja byt Dava_C om zacnem sa bat lebo Raptile to hra EFEKTIVNE a na T6 pozor.
Re: Zeď nářků
No už začal stahovat, od rána, dle DP udělal 7 paragonů a já jen 2.5, takže už se to blíží . Ještě že má tejden dovolenou, aspoň budu ještě chvíli odolávat.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Vizharan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vizharan#2979
Potřebuju aby mi padla Furnace, jsem zvědavý jestli mi vůbec padne
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja jsem zvedavy predevsim na Taskry,Kukri a Strongarmy Kazdy den zkousim aspon ty rukavice a nic.Bracery mi padnou tak 3-4x za hru,stale to nejsou ty Strongy.Ceremonil nuz vidim vyjimecne.Mi nemluvte,ze tyhle veci jsou pro me zapovezeny
skyrim1988: jsou ti zapovězeny, protože si myslíš že jsou ti zapovězeny, představ si že je máš na postavě, že už ti spadly a ono to přijde. P.S. říká se tomu pozitivní myšlení
Pozitivní myšlení jsem zkoušel včera večer - říkám si "jdu si dropnout konečně tu Kukrinu" a ono zase houno
No já jsem si zase včera řekl: všichni píšou o těch TaT rukavicích, co kdyby mě padly a já je vyzkoušel? použil jsem osvědčený postup na přání a byly tam
Tyckin píše:Pozitivní myšlení jsem zkoušel včera večer - říkám si "jdu si dropnout konečně tu Kukrinu" a ono zase houno
Né, vážně, už bys to měl prolomit tu smůlu s kukuřicí :/ :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
Vzdyt myslim pozitivne Dropnu neco tomu podobneho a rikam si,ze by uz konecne a ono nic,tak priste mno Jen jsem si chtel zanarikat I tak me to neprestava bavit
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
musíš gamblit něco jinýho já sháním magefisty a kadala furt dává tat a vyr ruky
PS: jinak 2 roky jsem tat neviděl pak mi jednou dala kadala po dvou tejdnech krmení shardama mi dala, pak mi padly dokonce i 2x ve hře (jednou dokonce z polene )
PS: jinak 2 roky jsem tat neviděl pak mi jednou dala kadala po dvou tejdnech krmení shardama mi dala, pak mi padly dokonce i 2x ve hře (jednou dokonce z polene )
To jsem zkoušel včera a nefugnuje.
Už dlouho u Kadaly zkouším lepší quiver a pořád nic (už jsem asi na 15. Rucksacku). Tak jsem včera přešel na helmy a nepomohlo to, lepší Rucksack stejně nedala :-)
Už dlouho u Kadaly zkouším lepší quiver a pořád nic (už jsem asi na 15. Rucksacku). Tak jsem včera přešel na helmy a nepomohlo to, lepší Rucksack stejně nedala :-)
jojo, ona to pozná z výrazu tváře
Jo jako az takhle ji zblbnout? Kdyz se snazim o TaT, je na to zvykla, tak tam pak nabehnu, zacnu z ni tahat neco jineho a pak necekane treba u tretiho pokusu zase zmenim na rukavice. A ona jak nebude vedet fofrem co driv, TaTy vyhodi omylem.
Vyzkousim vecer.
Vyzkousim vecer.
Pred patchem sem si delal WD, mel petset shardu a sel za Kadalou s tim, ze chci TaT. Dala mi je hned jako seste rukavice.
Jde hlavně o psychologii ;-). Prostě tam po Riftu příjdeš a jen tak mimochodem, aby řeč nestála prohodíš: "Čau Káďo, dneska fakt vopruz, očóroval sem asi 5 démonů o TaT rukavice, to vážně nic jinýho nenosí? tak moc bych si přál Gladiator rukavky...ukaž, podívám se po nich u Tebe ve skladu".... a ona mrcha, vyžívající se v cizím neštěstí řekne "Jóóó Gladiatory tady asi mám, něco ti donesu... Jejky,omylem sem vzala troje TaT, doufám že to nevadí...."iki píše:Jo jako az takhle ji zblbnout? Kdyz se snazim o TaT, je na to zvykla, tak tam pak nabehnu, zacnu z ni tahat neco jineho a pak necekane treba u tretiho pokusu zase zmenim na rukavice. A ona jak nebude vedet fofrem co driv, TaTy vyhodi omylem.
Vyzkousim vecer.
- skyrim1988
- The Butcher
Hmm tak to si budu radeji rikat v hlave,at si zena nemysli,ze jsem se pomatl
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Hlavně tomu musíš fakt věřit, žes očóroval o TaT pět démonů a že chceš Gladiátory. Blbý bude, když bude mít Kadala dneska ten jeden den v roce, kdy plní přání. A dostaneš Gladiátory... :)
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
No co tu stále brékáte. Už dávno jste měli vědět, že Kadalka nedá každýmu.