Witch Doctor - Super damage build rift 40+ solo
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Ako nazov napoveda, potrebujem build, kde sa bude solo davat rift 40+ bez problemu. Aky teraz frci build na WD? Pred RoS som patril medzi WD svetovu elitu, od RoS som hral par hodin, preto ak viete hodte tu co treba. Aky set a podobne. Pocas gearovania to uz vylepsim. Dik.
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Witch Doctor - Super damage build rift 40+ solo
Já tě miluju ty elito
Vždycky mě pobavíš
Vždycky mě pobavíš
-
- Zhar the Mad
no pozor kluci. pozrite moj profil a prepnite si z TOP demon huntera na witch doctora a povedzte co by som mal zmenit aby som daval 40+.
No kromě ukapian serpent, kde máš stejně blbě rollnuto Poison dart kompletně všechno
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
psychologaReptileSVK píše:co by som mal zmenit
Ne sranda , teď vážně, zkus se zeptat Kanadských Witch doktorů, tady se v tom lidi nevyznaj.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Zhar the Mad
boooze som nevedel ze DH priemer je spojeni s WD forom.
Boze Raptaku sak ti mas toho predROS elite WD uplne naheho .... lebo to co ma na sebe je ako keby bol vyzleceny. Ale ako pisu pani nadomnou. Co zmenit. Tak v prvom radu urcite psychologa, potom hru, a ked nepomoze ani jedno tak uz ti iba ostava tvrdit ze mas build na 50+ gr WD v top world elite clubu.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Zabanujte toho vola už někdo .... tenhle vochechulák se s tím svým hadrákem nepodíval dál než na GR 25 a chce tu radit? Zas jen ubohej trolling a další topic o ničem.Kdyby to bylo aspoň od člověka který má všech pět pohromadě a né něco od někoho kdo doma kecá s vlastním stínem , nažrat se to chodí přes ulici do mekáče ,upocenej se dotáhne domu do svého metanového doupěte a zas tu bude trollit.Jako klobouk dolů před každým kdo s tímhle virem má trpělivost.
-
- Zhar the Mad
ty blbec ja chcem radu a nefrajerim.
Top DH maji gemy na ranku 50.
Ty se pohybuješ kolem 36.
Tak asi tak
Ty se pohybuješ kolem 36.
Tak asi tak
-
- Zhar the Mad
top DH to maju cez multiplayer a multiplayer ja neuznavam. vravim solo!
Výhradně sólo mám gemy na 45lvl (a ještě to půjde o kousek výše, minimálně o 1 lvl) a přitom mám k top DH pořád hodně daleko...
prave jsem slysel splachnout ...
lock topic/ban trolol
lock topic/ban trolol
Jako jo, hodně lidí (i já) sen nad tím docela dobře baví ale možná už je na čase přemýšlet, zda toho není příliš.... :/
Já si vždycky fakt se zájmem počtu Vaše dikuse na DH forku a musím říct, že tvoje příspěvky jsou jedny z nejlepších:)) Takže jsem rád, že sis i u nás založil svoje vlákno pro elitu 40+ stejně jako u DH pro elitu 4,15.
Určitě to schvaluju, nabízím build přesně pro tebe - pracovně ho nazývám "hlavou proti zdi". Bohužel pro ostatní nebude fungovat nikomu jinému, jen Tobě.
Moje doporučení je - vem gear z tvého elite DH a dej ho na WD, počítám budeš dosahovat stejných výsledků, jako na DH takže budeš spokojenej.
Rychlé, snadné a funkční:)
Přeju hodně zdaru.
Jen si mě trochu vyděsil, protože o víkendu doufám dám 40+ GR a tím pádem budu v ohrožení, že bych mohl zapadnout do tvé elite skupiny a to nevím, jestli psychicky unesu....
Určitě to schvaluju, nabízím build přesně pro tebe - pracovně ho nazývám "hlavou proti zdi". Bohužel pro ostatní nebude fungovat nikomu jinému, jen Tobě.
Moje doporučení je - vem gear z tvého elite DH a dej ho na WD, počítám budeš dosahovat stejných výsledků, jako na DH takže budeš spokojenej.
Rychlé, snadné a funkční:)
Přeju hodně zdaru.
Jen si mě trochu vyděsil, protože o víkendu doufám dám 40+ GR a tím pádem budu v ohrožení, že bych mohl zapadnout do tvé elite skupiny a to nevím, jestli psychicky unesu....
To je ale výbornej nápad
Neboj, do této elitní skupiny jen tak nespadneš, i když dáš 40, budeš to muset prokázat ještě 100x a v čase 5:30 do konce. ;-)
Neboj, do této elitní skupiny jen tak nespadneš, i když dáš 40, budeš to muset prokázat ještě 100x a v čase 5:30 do konce. ;-)
Hlavne členové této elitni skupiny potrebuji diplom ze "šaškárny".
Slysel jsem o super buildu pro WD, hraje se hlavne ve Francii. Jmenuje se Licking Angry Chicken, ale fakt nevim, jestli bys to zvladl uhrat. Malo se to vi, ale transform na angry chicken je brano jako pet, tzn na celeho WD se aplikuje bonus z TaT rukavic! Alternuje se to s hlavnim dmg dealerem, polikajici zabou. Opet, jazyk zaby ziska temer az 50% rychlosti diky rukavicim a oliz probiha mnohem rychleji. Zalezi pouze na ATS a hlavne, hraje se pouze s Enchantress. Dalsi slepice, licking... modri uz vedi.
Samozrejme se jedna o supertajny build, ktery nelze najit na google a hraci se nechavaji dobrovolne mazat z zebricku - "f*ck, this is too much!" - Michael Morhaime
Samozrejme se jedna o supertajny build, ktery nelze najit na google a hraci se nechavaji dobrovolne mazat z zebricku - "f*ck, this is too much!" - Michael Morhaime
ty vole tak to nedám , to jsi mě rozbrečel to si snad vytisknu krásný perly
... oliz probiha mnohem rychleji.... lol
....Licking Angry Chicken.... no hotovo
... oliz probiha mnohem rychleji.... lol
....Licking Angry Chicken.... no hotovo