Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
zdravím,
Dá se to hrát co-op? s Welvetem by jsme do toho šli!
Dá se to hrát co-op? s Welvetem by jsme do toho šli!
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Tak já to jdu začít
Tak Blood Moor +den of evil hotovo Jedu paladina.
Btw může se respec? A co házecí oštěpy a lahvičky?
Tak Blood Moor +den of evil hotovo Jedu paladina.
Btw může se respec? A co házecí oštěpy a lahvičky?
Další dotaz, můžu používat všechny kombinace v kostce?
já se taky přidávám ..zatím, snad mě to bude bavit
taky tam frknu paladina,..akorát votázky ..
opakované nájezdy povoleny?
a trošku asi lepší formulaci toho šalamounova pravidla, ..např. valka/BO/aury/holy shield povoleno? (prostě klasické skilly bez kterejch se ty classy neobejdou
taky tam frknu paladina,..akorát votázky ..
opakované nájezdy povoleny?
a trošku asi lepší formulaci toho šalamounova pravidla, ..např. valka/BO/aury/holy shield povoleno? (prostě klasické skilly bez kterejch se ty classy neobejdou
#RIP ide o to že pokiaľ si nejaký čas na Diablo nájdem tak by som asi radšej "pracoval" na tých postavách ktoré mám rozohrané. Uvidím ako na tom budem časovo v decembri, možno niečo skúsim odohrať.
Ešte teda menší dotaz.. tie opravy sú povolené cez recept nie? S NPC tým pádom žiadna interakcia nevznikne.
#Javurek Tie oštepy asi nie, to by mohla byť rovno javazon
Ešte teda menší dotaz.. tie opravy sú povolené cez recept nie? S NPC tým pádom žiadna interakcia nevznikne.
#Javurek Tie oštepy asi nie, to by mohla byť rovno javazon
- Secondface
- Gorebelly
Tak jsme to s Welvetem probrali a zjístili jsme že vzhledem k tomu že bere avengera a on pojede convu/fanu a já k tomu vymyslel Kicku s dragon tail (kvůli rychlému níčení zbraní) přece jen boty se tolik neníčí.... s Pheonix strike.. k tý convě .... tak by to bylo asi moc owerpower
zatím teda jedeme sólo
já vzal na konec druida.... nevadí mu mít na switchi luk nebo kuš která nemá durability pokud bude nouze o zbraně páč v proměně je to jedno čím příšery fackuje
jinak hodně štěstí s hledáním run ORT na opravování
zatím teda jedeme sólo
já vzal na konec druida.... nevadí mu mít na switchi luk nebo kuš která nemá durability pokud bude nouze o zbraně páč v proměně je to jedno čím příšery fackuje
jinak hodně štěstí s hledáním run ORT na opravování
Já právě dokončil Cold Plains i s Raven, zatím žádné dobré nálezy, teda až na 4 charmy ale nic převratnýho.
tak jsem si to teď přečetl lépe, a všiml jsem si jeden průchod hrou, tak jedna otázka odpovězena....
ještě nemám jasno v ohledně questech, pokec ve městě zakázanej, ale questy povoleny ..a úplně všechny, tzn. si můžu pokecat i kvůli Izualovi + 2 skilly..Anya svitek ..a podobně?
ještě nemám jasno v ohledně questech, pokec ve městě zakázanej, ale questy povoleny ..a úplně všechny, tzn. si můžu pokecat i kvůli Izualovi + 2 skilly..Anya svitek ..a podobně?
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Jsi nečetl moc pozorně koukám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Hraj a nepochybuj.
Aneb já začínám právě teď, jdu založit Perušku. Toto jméno volím proto, že je toto jméno podobné jedné starodávné slovanské bohyni, jež je manželkou hromovládce Peruna a leccos se od něj nejspíš naučila. A moje amazonka bude ovládat právě výhradně blesky.
Pojedu ji tedy na lightning strike (a na bossy vyzkouším mocnou sílu Power striku), na imunní tu bude jab a Valkyríja. A jako merce asi beru mraziče ze 3. aktu.
Aneb já začínám právě teď, jdu založit Perušku. Toto jméno volím proto, že je toto jméno podobné jedné starodávné slovanské bohyni, jež je manželkou hromovládce Peruna a leccos se od něj nejspíš naučila. A moje amazonka bude ovládat právě výhradně blesky.
Pojedu ji tedy na lightning strike (a na bossy vyzkouším mocnou sílu Power striku), na imunní tu bude jab a Valkyríja. A jako merce asi beru mraziče ze 3. aktu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a ještě navrhuju, co udělat, když by někdo omylem porušil pravidlo o neopravování výbavy: za trest bude muset svou výbavu celou prodat. MUHEHEHE
...Ancients, go, go go!
Tak poporadku:
@Secondface, Welwet: Turnaj neni myslen jako multi, tudiz kazdy sam za sebe Dale Valka, BO, HS samozrejme povoleny, pala aury samozrejme taky, pokud budete bojovat na blizko Dale, jak jsem psal, a kdybyste lepe cetli , tak interakce s NPC je povolena POUZE za ucelem ZISKANI/DOKONCENI questu...Dale, Cainova identifikace se smi za danou obtiznost pouzit jen jednou
@Javurek: Pouzivat smis cokoliv, co padne z mobu, pripadne si vyrobis v kostce z ingredienci, ktere padnou z mobu, vsechny operace s kostkou jsou povolene, tim padem i repair zbrani/armoru, potrebujes jen ty runy...Ostepy muzes pouzivat, ale nesmis je vrhat , na blizko jsou O.K...Jo, a v tomto pripade jsem proti pouziti respecu
A btw, chtel jsem hrat pala, toho jste mi zase sebrali , tak jdu vymyslet neco jineho
Edit: Tak nakonec jsem si vybral take druida, jako Secondface, koneckoncu je to sance, ikdyz mala, ziskat posledniho Guardiana, ktery mi chybi...Build zatim nebudu prozrazovat, snad se Secondfacem nepojedeme to same
@Secondface, Welwet: Turnaj neni myslen jako multi, tudiz kazdy sam za sebe Dale Valka, BO, HS samozrejme povoleny, pala aury samozrejme taky, pokud budete bojovat na blizko Dale, jak jsem psal, a kdybyste lepe cetli , tak interakce s NPC je povolena POUZE za ucelem ZISKANI/DOKONCENI questu...Dale, Cainova identifikace se smi za danou obtiznost pouzit jen jednou
@Javurek: Pouzivat smis cokoliv, co padne z mobu, pripadne si vyrobis v kostce z ingredienci, ktere padnou z mobu, vsechny operace s kostkou jsou povolene, tim padem i repair zbrani/armoru, potrebujes jen ty runy...Ostepy muzes pouzivat, ale nesmis je vrhat , na blizko jsou O.K...Jo, a v tomto pripade jsem proti pouziti respecu
A btw, chtel jsem hrat pala, toho jste mi zase sebrali , tak jdu vymyslet neco jineho
Edit: Tak nakonec jsem si vybral take druida, jako Secondface, koneckoncu je to sance, ikdyz mala, ziskat posledniho Guardiana, ktery mi chybi...Build zatim nebudu prozrazovat, snad se Secondfacem nepojedeme to same
A co ten respec?
Uz jsem odpovidal, ale tak pro Tebe znovu - zakaz pouziti respec
Jinak uz jsem zacal a nerikam, ze to odsejpa krasne, ale zatim si nemuzu stezovat, hlavne na dropy, vzdy mi padne rare zbran, kdyz te predchozi dochazi durabilita
Jinak uz jsem zacal a nerikam, ze to odsejpa krasne, ale zatim si nemuzu stezovat, hlavne na dropy, vzdy mi padne rare zbran, kdyz te predchozi dochazi durabilita
Static Field hádám nepoužívat že?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@RIP, Secondface - tak to už jsme tři druidi
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A mohl bych mít vyjímku? Nebude mi vadit, když to pojedu sám Akorát bych musel používat LS+DS, to by se jinak nedalo. Zas ale nulovej equip a merc. Prachy bych taky nepoužíval a do města taky nechodil...co bych tam taky vlastně dělal Spíš bych řek, že bych to měl eště těžší.RIP píše:@Deamon: Kamo, naked ne, to uz by bylo moc tezky, nechal bych pravidla tak, jak jsem je psal U mnoha predchozich turnaju jsem si uvedomil, ze pokud je to nehratelne, tak to lidi prestane brzo bavit, a to ja nechci...Tezke to bude i tak dost
@ZOMB: SF je jasne utok na dalku, kterey hodne ubira, takze ne
@Bliinky: Tak to jsem na nas zvedavej
@DD: Kamo, je to odvazny pocin, to nerikam, velmi tezky, ale absolutne se to neshoduje s mou predstavou pro tento turnaj - tedy full kontakt na blizko Kdyz budu souhlasit, tak se to zase uplne zvrhne a to bych nechtel, rad bych, aby ta zakladni myslenak byla dodrzena, takze je mi lito...A btw., zkus pro zmenu neco jinyho nez trapku
@Bliinky: Tak to jsem na nas zvedavej
@DD: Kamo, je to odvazny pocin, to nerikam, velmi tezky, ale absolutne se to neshoduje s mou predstavou pro tento turnaj - tedy full kontakt na blizko Kdyz budu souhlasit, tak se to zase uplne zvrhne a to bych nechtel, rad bych, aby ta zakladni myslenak byla dodrzena, takze je mi lito...A btw., zkus pro zmenu neco jinyho nez trapku
- Secondface
- Gorebelly
mno já jedu medvěda ) Maul + Heart of wolverine
snad budu mít větší stěstí na zbraně jak Welvet když hrál ten build on
snad budu mít větší stěstí na zbraně jak Welvet když hrál ten build on