Zeď radosti
Já budu taky, ale až tak okolo 10 večer :/ :/ Tak tam snad ještě budete
Můj SacPetWD se už třebe vypustit pár psů
Můj SacPetWD se už třebe vypustit pár psů
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
to nevadí, rád se toho ujmu večer
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar Vsem ,
Velice rad bych se pridal,ale tento tyden mam zase odpoledni Takze se budu objevovat az tak o pul 11 vecer...Urcite bych Andulajznu provetral na T6 Myslim si,ze veci a vydrz na to mas
Tak teda vecer aloha Budu aspon sledovat forum a premyslet nad tim jestli mi uz Kadala konecne da vite co Vcera me Bogio hezky navnadil,kdyz na zem hodil ony bozske rukavice a rekl ,, nechces je Strecho ? ,, usmev se mi vytvoril na tvari.Vzapeti se radost rozplynula a Seton napsal ,, Kadala nedava vsem ,,
I tak se na Vas uz tesim gentlemani
Velice rad bych se pridal,ale tento tyden mam zase odpoledni Takze se budu objevovat az tak o pul 11 vecer...Urcite bych Andulajznu provetral na T6 Myslim si,ze veci a vydrz na to mas
Tak teda vecer aloha Budu aspon sledovat forum a premyslet nad tim jestli mi uz Kadala konecne da vite co Vcera me Bogio hezky navnadil,kdyz na zem hodil ony bozske rukavice a rekl ,, nechces je Strecho ? ,, usmev se mi vytvoril na tvari.Vzapeti se radost rozplynula a Seton napsal ,, Kadala nedava vsem ,,
I tak se na Vas uz tesim gentlemani
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 10.11.2014, 15:53 hod., celkem upraveno 1 x.
jojo . Nerad sem ti kazil radost, ale od kadaly nepředáš :/.
O půl 11 budu akorát tak dobře v ráži a rozjetej , takže dáme zepár pěkných runů kolego z klanu ;-).
O půl 11 budu akorát tak dobře v ráži a rozjetej , takže dáme zepár pěkných runů kolego z klanu ;-).
- skyrim1988
- The Butcher
Neee v pohode pane kolego Ale vis jak touzim po nich neskutecne Vsici co znam je uz maji.I dokonce ten potapany Reptile Ziskam je.Do konce roku urcite A vubec,mozna mi neco muj vcerejsi 3 derovac neco chce naznacit Ze by Kukri nebo Furnace ?Kdo vi...
Jj ja si dam jeden 8 hodinovy run v praci a pak na to vlitnem...
Jj ja si dam jeden 8 hodinovy run v praci a pak na to vlitnem...
to je pravda, děrovač by mohl být předzvěst Kukriny nebo Furnance . Třeba se večír poštěstí, já už mám oboje tak kdyžtak rád předám ;-)
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Předzvěst, předzvěst... Moje intuice mi říká, že nejprve nám budou do domu vrtat díru pro optickej kabel, takže rozpojit PC. Ty dráty budu zapojovat další hodinu. Dále mi říká, že Andulajzna (dcera, ne WD) nenakrmí morčata a nevyklidí myčku, nepřipraví si školu a bude odmlouvat, takže křik. Dále mi říká, že Bututka (dcera, ne WD) se bude vztekat u úkolů při čtení ze slabikáře, takže skřípění zubů a lomení rukama. Jestli mi Kadala po tomhle všem nedá (nechci moc, jen několik drobností: WH belt, Kukri, TaT, Qetzalcoatl...), tak už fakt nevím!
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Dnes ve 2 rano mi padlo mé 2 Mempo tentokrate dokonce s dírou
CG! Mempo už je trošku přežitek ,ale když potěší tak potěší,není co řešit
Tokugava: Tak snad to nebude tak horký ;-)
Já včera dropl 3 Quatzealcoal takže pohoda konečně jsem vyměnil to starý, kde ješte smrdělo +%AS
Tokugava: Tak snad to nebude tak horký ;-)
Já včera dropl 3 Quatzealcoal takže pohoda konečně jsem vyměnil to starý, kde ješte smrdělo +%AS
- skyrim1988
- The Butcher
Seton : Mno tak ja budu tise doufat Ikdyz co ja bych ti na oplatku dal ?Kukri a Furnace nic neprebije Vecer se ukaze...
Tokugawa : Toz to mas doma veselo Ja vlastne tez.Chtel jsem si dnes udelat herni dopoledne po domluve se zenou.Jenze ten nas 9 mesicni pistulin to nechape Navic kdyz zapnu notas,tak behem chvilky vidim ruce na notasu a ten jeho zajimavy pohled Asi by chtel tez uz hrat s tatinkem Diablo Vse to zmakni a vecer si dropni cosik na zprijemneni nalady
Tokugawa : Toz to mas doma veselo Ja vlastne tez.Chtel jsem si dnes udelat herni dopoledne po domluve se zenou.Jenze ten nas 9 mesicni pistulin to nechape Navic kdyz zapnu notas,tak behem chvilky vidim ruce na notasu a ten jeho zajimavy pohled Asi by chtel tez uz hrat s tatinkem Diablo Vse to zmakni a vecer si dropni cosik na zprijemneni nalady
Takze dnes velka radost konecne mi padl MOj z guardiana a pak mi hned kadala dala TaT a este aj 3 gift.
CG Relic!
- skyrim1988
- The Butcher
Olala tak gratulace Relic Hezky se to protrhlo...Ty TaT tezce zavidim Zase si slintam na mobil,kdyz na ne koukam...Ja je musiiim miiiit
Btw: možná bych měl na chvílu přestat
Včera večer se mi zdálo, že jsem v lokaci podobné Desolation Sand (akorát to bylo spíš pobřeží u moře) umřel na SC, ale umřel jsem s červeným equipem(težce rozbitej) a to mi normálně odstranilo z gearu nenávratně pryč asi půlku equipu co jsem měl na sobě včetně 2 kusů Sunwuko a FD daiba .
No probudil jsem se v šoku a zpocenej a první vteřinu jsem nevěděl jestli budu muset zítra znovu farmit monka nebo ne
Včera večer se mi zdálo, že jsem v lokaci podobné Desolation Sand (akorát to bylo spíš pobřeží u moře) umřel na SC, ale umřel jsem s červeným equipem(težce rozbitej) a to mi normálně odstranilo z gearu nenávratně pryč asi půlku equipu co jsem měl na sobě včetně 2 kusů Sunwuko a FD daiba .
No probudil jsem se v šoku a zpocenej a první vteřinu jsem nevěděl jestli budu muset zítra znovu farmit monka nebo ne
inak dnes sme skusali GR 34 a tam uz om aj ja mal 1x vse cervene som sa normalne zlakol ze sa to uz nebude dat opraavit )) ako je to vlastne ked je to cervene tak itemy jednuducho nefunguju?
strecha diikes ja uz sa tesim na jadeho uz mam vsetky vieci ))
strecha diikes ja uz sa tesim na jadeho uz mam vsetky vieci ))
- skyrim1988
- The Butcher
No boha to byl teda sen Ja jen obcas vylitnu s krikem z postele.Sny si moc nepamatuji.No a porad tvrdim doma,ze to neni kvuli Diablu
GR 34 byl bombovni.Co facka to smrt
GR 34 byl bombovni.Co facka to smrt
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Dneska jsem poprvé od doexpení na 70 zapnul HC mága. Padl 3x FB offhand =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.