U Andulajzny
Tak TaT zase až tak nízký drop nemají. Furnace je na tom o hodně hůře. Tedy ona šance v dané skupině je +- stejná. Ovšem TaT mají jen jednu skupinu rukavice. Zbraně mají skupin spoustu, takže je tam tolikrát menší šance, kolik je skupin.
Hezky je to vidět na srovnání u Kadaly.
Průměrný počet shardů potřebných na získání Furnace je skoro 200.000. Pro TaT to je jen lehce přes 10.000.
Hezky je to vidět na srovnání u Kadaly.
Průměrný počet shardů potřebných na získání Furnace je skoro 200.000. Pro TaT to je jen lehce přes 10.000.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: U Andulajzny
Zdar Tokugawo
Toz gratulace.Pekne zdimes tu hru Za chvilu urcite napises,hraju si tak a najednou bum KUKRI A ja si to pak pujdu asi hodit
Jsem zvedav jak se ti ta Furnace rollne.Dej pak vedet
Toz gratulace.Pekne zdimes tu hru Za chvilu urcite napises,hraju si tak a najednou bum KUKRI A ja si to pak pujdu asi hodit
Jsem zvedav jak se ti ta Furnace rollne.Dej pak vedet
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Mloku: TaT odpovídají, počítám odhadem něco kolem 8000 BS. Furnace jsem nemámil na Kadale, padlo mi z posledního GR. Klika.
Střecho: Na Furnace použiju Gift a dám ho Jade Bututce. Té se hodí víc než Andulajzně. Těším se, až to v pondělí prubnu :) Trochu si říkám, co teď u Kadaly. Asi budu mámit masku pro Bututku, tu s tím mexickým jménem :)
Střecho: Na Furnace použiju Gift a dám ho Jade Bututce. Té se hodí víc než Andulajzně. Těším se, až to v pondělí prubnu :) Trochu si říkám, co teď u Kadaly. Asi budu mámit masku pro Bututku, tu s tím mexickým jménem :)
Tokugawa: Promiň, nechtěl jsem ti kazit radost z dropu TnT. Jenom je škoda, že neměly CHC nabo CHD v základu. To by byly mnohem lepší. Na druhou stranu i nedokonalé TnT jsou pro PetWD daleko leší než cokoli jiného.
K té rychlosti pohybu - jde o to, že používám pasivku Fierce Loyalty, takže pokud mám u sebe psa tak mám maximální movement speed. Příště tam dám radší Zombie Handler ať stíháš. Co se týče sbírání věcí, tak žádná zkratka jako "seber všechno" neexistuje. Prostě jenom rychle klikám
Právě proto jsem se tě ptal jestli sbíráš všechno, abychom chodili současně do města. Ale po několika riftech jsem přestal sbírat žlutej odpad. Momentálně sbírám jenom modré a bílé itemy, jelikož to je matroš, kterého mám nejmíň.
Jinak gratuluju k Furnace
K té rychlosti pohybu - jde o to, že používám pasivku Fierce Loyalty, takže pokud mám u sebe psa tak mám maximální movement speed. Příště tam dám radší Zombie Handler ať stíháš. Co se týče sbírání věcí, tak žádná zkratka jako "seber všechno" neexistuje. Prostě jenom rychle klikám
Právě proto jsem se tě ptal jestli sbíráš všechno, abychom chodili současně do města. Ale po několika riftech jsem přestal sbírat žlutej odpad. Momentálně sbírám jenom modré a bílé itemy, jelikož to je matroš, kterého mám nejmíň.
Jinak gratuluju k Furnace
- Tokugawa
- Doom Knight
Hanacie, vůbec se neomlouvej, nemyslel jsem to jako výtku, spíš jako poukázání na to, že té hře stále prd rozumím :)
Mám u PC jen takovou malinkou myš k notebooku, mizerně se ovládá. Zánět karpálního tunelu na sebe nedá dlouho čekat, křeč v malíčku mám pokaždé když hraju :) Napíšu Ježíškovi, snad se hraní trochu zrychlí.
Mám u PC jen takovou malinkou myš k notebooku, mizerně se ovládá. Zánět karpálního tunelu na sebe nedá dlouho čekat, křeč v malíčku mám pokaždé když hraju :) Napíšu Ježíškovi, snad se hraní trochu zrychlí.
- skyrim1988
- The Butcher
Tokugawa : Tez bych se tesil Bude to s tim narez.A kor kdyz slozis celeho Jade WD.Jj ta helma je potrebna
Ja ted zacal Wize na odreagovani od Wd.Tak kdo vi,mozna mi s nim padne Kukri Jenze to ju driv dropnes ty :p
Ja ted zacal Wize na odreagovani od Wd.Tak kdo vi,mozna mi s nim padne Kukri Jenze to ju driv dropnes ty :p
Někdo dnes večer nebo zítra přes den?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Včera to bylo OK s Kadalou. Dala i mně po delší době něco ... už přes měsíc zkouším hadí mojo a teprve včera padlo takové, co bylo o fous lepší ve statech než to moje, má 29% transfer DMG do čoklů (měl jsem snad jen 24 tuším) a hlavně přerolování na přijatelný 14% bonus k čoklovi (můj primární a preferovaný DMG dealer) mi to hodilo asi na 10 pokus. Na tom předchozím moju už jsem točil snad za 12 mega a to už se mi fakt nechtělo
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
To je ještě dobrý. Já rolluju aughild armor jde potřebuju 1% navíc k FA a jedna otočka už stojí 30 mega. Včera jsem usoudil že bude lepší craftnout novy armor
- skyrim1988
- The Butcher
Seton : Musim za chvilu do prace se na 8h nudit,ale vecer bych uz mohl byt jen Tvuj
Se mnou o víkendu moc nepočítejte. Ale sobota a neděle bude Diablo maraton
Už to nehrajhanacius píše:Se mnou o víkendu moc nepočítejte. Ale sobota a neděle bude Diablo maraton
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Ještě k čoklům ...resp. velkýmu trhačovi ... Máte vypozorováno, od jakého GR už pes začíná i někdy chcípat??? Myslím u namaxované postavy samozřejmě. Já byl nejdál tuším v GR 37 a tam už psovi občas životy ubývaly, ale podle mě se pod 50% nedostal ještě. A DMG dával pořád velmi solidní. HAF !
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
blbě jsem to napsal, myslel jsem, že dneska hrát nebudu ale v sobotu a neděli určitě joDava_C píše:Už to nehrajhanacius píše:Se mnou o víkendu moc nepočítejte. Ale sobota a neděle bude Diablo maraton
- Tokugawa
- Doom Knight
O víkendu se ke hře nedostanu. Zejtra celej den hospoda a dříví na topení a v neděli přijede širší rodina a budeme slavit mou odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec :)
Ok, dneska Strecha a zítra Han . fajne .
btw. zlídnul jsem se v Reakorovy, takže dnes bych spíš potřebovat levelit barbara, tzn. lítat za váma jak ocas na T6 riftech a za hodku bude 70 .
btw. zlídnul jsem se v Reakorovy, takže dnes bych spíš potřebovat levelit barbara, tzn. lítat za váma jak ocas na T6 riftech a za hodku bude 70 .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !