Zeď radosti
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Synci,ale ta radost kdyz jsem to videl na te zemi Koukam Pavlas,ze tech 41% do elit mame stejne Pristi bude ganc dobre.Jeste Tokugawa at se pochlubi
- skyrim1988
- The Butcher
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Tak Ancient verzi nebudu resit Ja si jeste neuzil tu normalni Hlavne at mi nekdo nerika,ze po patchi bude k nicemu Je toho jeste dost co jsem nevidel.Nestiham to dropovat a Blizzard to pak hnedka pohrbi...
To neříkám, že bude k ničemu... Spíš mě zaráží fakt, že až ony ancient verze nadropujem, budeme T6 dávat kýchnutím u myši... Blizz by měl zvednout i obtížnost.
strecha wau gratulujem vidim ze vam to pekne padaaa dufam ze aj ja sa dockam
ta T6 je naozaj velmi lahka planuju to nejako zmenit alebo pridat -T10?
ta T6 je naozaj velmi lahka planuju to nejako zmenit alebo pridat -T10?
V nasledujícím patchi to neplánují .. takže minimálně nějaký měsíc se nic dít nebude.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
- skyrim1988
- The Butcher
No vazne skvele.Dalsi KUKRI Ale gratulace.Ta jedinna mi chybi k maximalni radosti Furnace jsem vcera soupl na WZ.Jeste to chce zkusit s Jade WD...
Tak včera na HC konečně něco - solidní TMF ring, krátce poté i "hadí" offhand, paráda - dino-dog něco vydrží když to něj převádím inkasovanou dmg
Ovšem Mask of Jeram nikde, ani 20k shardů zatím nezabralo - dává všechny hlavy jen ne tuhle mrcha
Nu což, nová 127cm plazmová telka mi i tak drží dobrou náladu, bomba obraz za ty prachy
Ovšem Mask of Jeram nikde, ani 20k shardů zatím nezabralo - dává všechny hlavy jen ne tuhle mrcha
Nu což, nová 127cm plazmová telka mi i tak drží dobrou náladu, bomba obraz za ty prachy
- destruktor
- Quill Rat
- BattleTag:destruktor #2336
Ty to hraješ na té telce? Ty si blázen. Jestli mi pomůžes vyexpit barbara, tak se k tobě přidám na hc. Hodně štěstí na Starmetal K.
Hraju taky na TV, jen mírně menší (46") a hraje se mi na ní super. Na plasmě bych se ale docela bál dlouhodobě hrát. Vypalování při použití dloudodobého statického obrazu je na plasmách problém pořád. A části obrazu při hraní D3 jsou statické.
Je to radost, když už jistě víte, že to nedáte a ono jo .
http://www.ulozisko.sk/obrazky/711498/cas.jpg
http://www.ulozisko.sk/obrazky/711498/cas.jpg
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
Na to jake brutality nas po ceste potkali,tak vazne luxusni cas-necas
Kdepak, plazma telka jen na filmy, na D3 lepší 24" monitor
Na vyexpení někoho zatím moc nejsem (chybí dmg), chce to tu Mask of Jeram kruci Na softu mi Kadila dala kdysi dvě za asi 5k shardů, tady 20k a nic
Skoro začínám mít pocit, že na softu nenám na droplistu Kukri a na HC zase MoJ
Nu což, i tak jsem spokojenej, ještě jsem neripnul a disconnecty zatím ani náznak, optika je optika
Na vyexpení někoho zatím moc nejsem (chybí dmg), chce to tu Mask of Jeram kruci Na softu mi Kadila dala kdysi dvě za asi 5k shardů, tady 20k a nic
Skoro začínám mít pocit, že na softu nenám na droplistu Kukri a na HC zase MoJ
Nu což, i tak jsem spokojenej, ještě jsem neripnul a disconnecty zatím ani náznak, optika je optika
Tak včera radost dost . Padl mi poslední kus do setu Raekor kvůli kterýmu mě v truhle ležely 3 itemy čekající jen na to až to padne .
Byla to docela haluz, protože to bylo půl hodiny před pravidelnou údržbou serverů (02:30) .
No a taky jsem se včera poprvé v životě modlil, aby goblin NEDROPL portál do Valutu . Proč? protože jsem ho začal zabíjet cca 2 minuty před shozením serverů kvůli údržbě . No kdyby ho dropl a minutu na to by mě server odpojil, asi bych nešel spát tak klidně
Byla to docela haluz, protože to bylo půl hodiny před pravidelnou údržbou serverů (02:30) .
No a taky jsem se včera poprvé v životě modlil, aby goblin NEDROPL portál do Valutu . Proč? protože jsem ho začal zabíjet cca 2 minuty před shozením serverů kvůli údržbě . No kdyby ho dropl a minutu na to by mě server odpojil, asi bych nešel spát tak klidně
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tak tenhle týdne mám nějaké velké štěstí na méně časté jevy:
- dostal jsem 3x Vault; přitom za celou dobu od začátku 2.1 jsem předtím měl pouze jediný (ze kterého jsem získal gem)
- potkal jsem už 3x velkou grupu goblinů, kterou jsem předtím už hodně dlouho neviděl; 2 asi po 10 goblinech a jednu obrovskou, kde jich byl minimálně 20, pozabíjet se podařil snad všechny (nezaregistroval jsem pak žádnou cestičku z goldů, která by ukazoval, že některý utekl. A toho času co to stálo to všehno posbírat :-)
- dostal jsem 3x Vault; přitom za celou dobu od začátku 2.1 jsem předtím měl pouze jediný (ze kterého jsem získal gem)
- potkal jsem už 3x velkou grupu goblinů, kterou jsem předtím už hodně dlouho neviděl; 2 asi po 10 goblinech a jednu obrovskou, kde jich byl minimálně 20, pozabíjet se podařil snad všechny (nezaregistroval jsem pak žádnou cestičku z goldů, která by ukazoval, že některý utekl. A toho času co to stálo to všehno posbírat :-)
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
taky sem se od vydání patche podíval 3x do Vaultu během 2 dní ; )- Rifty sem nebyl, tak uvidim, jestli natrefim zítra na partu
Vám to přineslo štěstí a mě smůlu. Hraju ted dost bountyn, mám za týden cca 600 fragmentů do riftu a Vaulty ani jednou ! A že jsem těch goblinů zabil .)
Partičku goblinů jsme v riftu potkali 1x za ten týden. Bylo jich fakt hodně
Partičku goblinů jsme v riftu potkali 1x za ten týden. Bylo jich fakt hodně
Tak konečně se podařil perfect reroll unity a má nyní perfect staty (tedy až na secondary, kde by to mohlo být ještě lepší). 50% ChD se mi povedlo na cca 450. pokus. Pro 2.1.2 patch to bude pořád nejlepší volba (mít tam ChD místo main stat), takže jsem se pořád snažil vylepšit.