U Andulajzny
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: U Andulajzny
Seton :Neni problem Vemu Harryho P. a vecer na to muzem vlitnout Bude to rychlovka...
- skyrim1988
- The Butcher
Zdarec všici
Já vím,že to tu je hlavně o WD,ale já se musím pochlubit Včera výborná odreagovačka po práci.Vyexpil jsem Setonovi barba,chce zkoušet Raekor set Držím palec,ať to fičí.A pak jsme se dali na Nephalem rifty,po chvilce přechod na GR Celkem nám to šlo.Došli jsme myslím,až na 30 GR.To že jsme chcípali občas,bylo způsobeno tím,že jsme oba měli Unity ring No jo no,zatajil jsem ho a pak se divil,co mi tak strašně nakládá...Vytvořil jsem si pak raději parťákozní ring Každopádně včera byl pro mě BIG HAPPY DAY i Seton měl radost,za mě.Jenže má v jedné věci pravdu,mám smůlu na legendární staty Dokonce jsem od Kadaly dostal další TaT opět nic moc.Co už Hlavní je,že to padlooooo 1. byl ten Rimeheart
a 2. Furnace
A ještě pro zajímavost Parádní čas na konci GR
Dneska bude asi relax.Večer na rozsvícení Vánočního stromku.Pak romantika s ženou ( dítě bude u tchýně ) a pak se půjde na pivko...
Hezkou Sobotu všem
Já vím,že to tu je hlavně o WD,ale já se musím pochlubit Včera výborná odreagovačka po práci.Vyexpil jsem Setonovi barba,chce zkoušet Raekor set Držím palec,ať to fičí.A pak jsme se dali na Nephalem rifty,po chvilce přechod na GR Celkem nám to šlo.Došli jsme myslím,až na 30 GR.To že jsme chcípali občas,bylo způsobeno tím,že jsme oba měli Unity ring No jo no,zatajil jsem ho a pak se divil,co mi tak strašně nakládá...Vytvořil jsem si pak raději parťákozní ring Každopádně včera byl pro mě BIG HAPPY DAY i Seton měl radost,za mě.Jenže má v jedné věci pravdu,mám smůlu na legendární staty Dokonce jsem od Kadaly dostal další TaT opět nic moc.Co už Hlavní je,že to padlooooo 1. byl ten Rimeheart
a 2. Furnace
A ještě pro zajímavost Parádní čas na konci GR
Dneska bude asi relax.Večer na rozsvícení Vánočního stromku.Pak romantika s ženou ( dítě bude u tchýně ) a pak se půjde na pivko...
Hezkou Sobotu všem
- skyrim1988
- The Butcher
Dobre ranko vsem
Mame tady dalsi pracovni tyden ( radost jak cyp ,z teple periny se tezko slo do toho mrazu ) ,ktery nam prinese plno zazitku,nervu a hlavne ty krasne dropy Proc krasne?Zdalo se mi o Fire SoJ pro WZ,tak mozna dnes me potesi.Ikdyz cosik me v tom snu na nem stvalo,uz jen nevim co
Mame tady dalsi pracovni tyden ( radost jak cyp ,z teple periny se tezko slo do toho mrazu ) ,ktery nam prinese plno zazitku,nervu a hlavne ty krasne dropy Proc krasne?Zdalo se mi o Fire SoJ pro WZ,tak mozna dnes me potesi.Ikdyz cosik me v tom snu na nem stvalo,uz jen nevim co
- skyrim1988
- The Butcher
No to si pis,ze se muzes pripojit Ale to se spiz pripojim ja,protoze ty uz budes davno killovat pekelniky Vikend byl takovy relaxacni,Diabla moc nebylo
Já to měl dost podobně... Původně byl plánu Diablo maraton. Nakonec jsem za celej víkend hrál maximálně cca 2 hodiny. Nějak mě to nevyšlo. Kulečník byl přednější, v neděli pak pískat tři zápasy... Dneska k to mu určitě sednu, záleží ale jak moc mě to bude bavit.... Poslední dobou nějak postrádám chuť hrát. Už aby vyšel patch, ať už přinese změny k lepšímu nebo horšímu....
Přes týden budu asi jen farmit matroš a paragon přes T6 rifty. Ale o víkendu bych měl být celkem dost, pokud budeš online hanacius, tak bych rád zkusil jít ve dvou lidech s dvěma WD co máme. DPS máme dobré oba dva a kombinace 2x24 yardů na CC je něco, co bych chtěl vidět jak daleko se dostaneme. Odbouráme tím většinu problémů při chytání elit + neztratíme čas dobíháním, ress lze udělat mezi horify castem totiž pohodlně.
Čaute všeci
@Strecha: Jojo, v pohodě to bylo a ten čas byl strasnej úlet . Jinak Barba mám doskládanýho, momentálně IK+Reakor a jakmile padne helma, pojedu full reakor s Wile ward....ale to jsem odbočil
Dneska cca od 18:00 budu taky volnej, tak snad se slezem všici . Vemu barba, bude pohoda, vy se postarate o RG a já vyčistím trash...padá to jak sviň .
@Strecha: Jojo, v pohodě to bylo a ten čas byl strasnej úlet . Jinak Barba mám doskládanýho, momentálně IK+Reakor a jakmile padne helma, pojedu full reakor s Wile ward....ale to jsem odbočil
Dneska cca od 18:00 budu taky volnej, tak snad se slezem všici . Vemu barba, bude pohoda, vy se postarate o RG a já vyčistím trash...padá to jak sviň .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Yaka: dneska budu online určitě ale ostatní dny nevím. Kulečník je pro mě teď přednější. Musím trénovat abych daval aspoň 1.a třídu
V pátek jedu na Moravu, takže na hraní určitě nebude čas, nejdřív pak až v úterý....
Takže testovat můžeme jedině dneska. Další dny nevím. Obyčejné rifty už moc nechodím protože je to trapně jednoduchý. Takže jedině GR
V pátek jedu na Moravu, takže na hraní určitě nebude čas, nejdřív pak až v úterý....
Takže testovat můžeme jedině dneska. Další dny nevím. Obyčejné rifty už moc nechodím protože je to trapně jednoduchý. Takže jedině GR
- skyrim1988
- The Butcher
Prisral bych se tez panove,pokud by bylo volno Cas prichodu : NEZNAMY Vysvetleni : Podle toho kdy Strecha junior zalehne...
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
To už jste tři. Já očekávám zásed kolem 19:00, hrát s hanaciem je bezva, běžím 30 yardů za ním a pouze sbírám loot. A když už stihnu vyhodit aspoň piraně, tak hanaciovi pod nohy, neboť se ho leknu :-D
Já se snažím, chodit pomalu ale s Fierce Loyalty to jde blbě. A když tu pasivku dám pryč, tak mám pocit, že se plížím jak lemra
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Já mám vedle Tebe pocit jako lemra pokaždé. Spirit Walk používám úplně jinak, ne jako pojistku pro okamžik průseru, ale jako zrychlovátko :-D Asi se budu muset nějak soustředit na ten pekelnej amulet, abych získal další pasivku :-D
Je to sice pruda, chodit Wardeny, pak Ubery a pak se ještě modlit aby padnul solidní roll. Ale stojí to za to
Podařil se mi jak na WD tak i na Wiznu. Na wizně to byl asi 12 pokus a u WD to trvalo dýl - cca 90 pokusů.
Podařil se mi jak na WD tak i na Wiznu. Na wizně to byl asi 12 pokus a u WD to trvalo dýl - cca 90 pokusů.
- skyrim1988
- The Butcher
Tak to nas bude fejst dneska Rozhodujici bude kdo prijde drive Mno co uz kdyz tak pobeham solicko
Mno tak já tam budu už cca v 5, to jsem tam většinou ještě sám.... Ale snad Majklus tam bude...
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Nebo bude mít štěstí a dá ho hned na první dobrou jako já
Včera padla Furnace ... poprvé v historii Diabla. A Kukrina pořád nic
S Furnace už radostně běhá brácha ... kterej hraje přes můj účet. Má povoleno expit pragony a farmit matroš ... postavil si svého wizarda. Prý je to skvělý výplněk času při nudných pracovních live-meetingách (dělá z domova) Poslouchá pracovní kecy a u toho mi farmí Diablo A že má co farmit ... včera mi popadalo něco na Crusadera, kterýho jsem měl v podstatě holýho jen dotaženýho na 70 lvl a vypotřeboval jsem všechny FS
Včera padla Furnace ... poprvé v historii Diabla. A Kukrina pořád nic
S Furnace už radostně běhá brácha ... kterej hraje přes můj účet. Má povoleno expit pragony a farmit matroš ... postavil si svého wizarda. Prý je to skvělý výplněk času při nudných pracovních live-meetingách (dělá z domova) Poslouchá pracovní kecy a u toho mi farmí Diablo A že má co farmit ... včera mi popadalo něco na Crusadera, kterýho jsem měl v podstatě holýho jen dotaženýho na 70 lvl a vypotřeboval jsem všechny FS
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů