Raekor barbarian

Odpovědět
Mlok
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mlok#2413
Re: Raekor barbarian

Příspěvek od Mlok » 01.12.2014, 13:25 hod.

hulkxxxl píše:raekor je samostatná jednotka která běží a nemůže čekat na parťáky, takže je to vlastně úplně jedno jak to poskládáš protože jsi stejně na druhém konci mapy a parta jde za tebou a doráží to tam barb nechal (protože musí jít dál aby nepřišel o cooldowny)
To nebude ale platit pro všechny postavy. Wiz. + Warzechiany + Scramble je čistě na pohyb určitě rychlejší než Raekor, který má po cestě všechno sejmout. Celkově sólo je Raekor mírně rychlejší než perfektně postavená Wiz., ale rozdíl je hodně malý. Když by Wiz. měla jen stíhat přesuny, tak mu uteče. S Danetta DH srovnávat nebudu, protože to by bylo čistě jen o pohybu (oproti tomu ta Wiz. se tak hraje na T6 rifty a není to na úkor rychlosti zabíjení).

Edit:
A tady pro inspiraci jeden Barb
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Devi ... o/30974040
Vede na US fóru soutěž o 10 nejrychlejších T6 riftů v řadě s časem 35:24. Dle jeho videa jsem srovnával rychlost oproti Wiz.
A tady to má i s nějakým popisem
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... age=15#282

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 02.12.2014, 13:09 hod.

Jen mi nejde do hlavy, jak může mít někdo šutry vylevelovaný na rank 50 ??? To fakt nějaká kombinace postav dokáže jet tak vysoký GR, že se dá posunout šutry až na 50? No ty vole ... :shock:
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 02.12.2014, 13:24 hod.

na sc proč ne??? hlavně lidi co skouší bejt první v žebříčku a skoušení GR stále dokola na vysokých levelech, poslední šance jsou třeba 1% ale i tak je tam šance že upgradujou gem

teoreticky by to šlo s tou 1% šancí i na hc ale raději neodhaduju kolik riftů by nato člověk potřeboval :D
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 02.12.2014, 13:35 hod.

Naopak se dá ještě o dost výše. Viděl jsem několikrát i 57lvl šutry. V žebříčku jsou 4P týmy na GR53.

Na upgrade gemů stačí parta na klíče na trial. Jakmile máš dost vysoké klíče, tak si může každý ty gemy nalevelit sám. Sólo to samozřejmě trvá déle, protože už tak vysoké GR v limitu nedáš (až na vyjímky typu právě Raekor + conduit), ale není problém dát jakýkoliv lvl když to nemusí být v limitu. Pouze to trvá déle a déle.
Třeba s DH je úplně jedno jestli hraju GR43 nebo bych hrál GR55. V obou případech dostanu solo IK. V obou případech lze zahrát opatrně tak, abych neumřel (tedy zcela se vyhnout jakémukoliv hitu), pouze to bude na GR55 trvat už nechutně dlouho. Když GR44 sólo dávám kolem 17-22 minut dle rollu, tak GR55 by trval už třeba 2 hodiny.

Mám všechny gemy na lvl45 a to proto, že hraju zatím výhradně solo včetně trialu. V trialu dám maximálně klíče na GR44 (a to jen občas, stabilně jen klíče na GR43). A nechtěl jsem s tím trávit moc času. O 1-2 lvl by to ještě šlo navýšit rozumně sólo (30% a 15% šance na upgrade).
Kdybych měl vyšší klíče z trialu v partě, tak si ještě gemy o něco zvednu.

hulkxxxl:
Od určitého rozdílu lvl to ukazuje šanci na upgrade 0% (asi od rozdílu 7lvl). To potěší, když to vidíš :-)
Jestli na pozadí je to nějaké desetinné číslo typu 0,32% a je to jen zaokrouhlené (tedy je vůbec nějaká šance na upgrade) těžko říct. Zatím jsem neměl žádný úspěšný pokus když to ukazovalo 0% (těch pokusů by ale muselo být hrozně moc, aby se mohl nějaké povést i kdyby to bylo jen zaokrouhlené).

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 03.12.2014, 09:58 hod.

Tááák :). Už jsem měl všechno kromě Raekor chestky, která naštěstí padla dnes v 02:30, takže půl hodinky před maintenance :D.
Aktuální stav:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/52239659
Co vím, že musím změnit na 100% a co nejdřív:
- Prsteny, nejlíp oba. (lepší verze)
- Strongarm brancery s Fire. (teď light.)
- VW. (Lepší verzi)

To jsou řekl bych "nutné" změny, věci jako CDR na rukavicích,lepší Leoric a staty na všem - budu řešit později.
Napadá prosím ještě někoho něco?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.12.2014, 11:00 hod.

- na ramenách bych dal cdr místo + skil
- rukavice bych cvičně přetočil taky na cdr i za cenu ztráty cd, podle mě je cdr dost potřeba (ale zase máš cdr na beltu)
- bracery klidně když seženeš ty s redukcí dmg za stunnutého nepřítele tak je ber, na vysoké GR jsou k nezaplacení co se týká obrany, jinak ty co máš jsou na dps nejlepší, jen blbej element
- kdyby to náhodou padl belt na delší ignore pain určitě se vyplatí

gem - určitě změnit na swiftness!!!, + pain enhancer nevím no jestli se víc nevyplatí bane spíš asi zelenej vylevelit i kvůli auře, případně nechat mirinae aby dorážel skoro mrtvé moby
Obrázek Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.12.2014, 11:59 hod.

Díky.
No připadá mi, že když vyhodím ty Strongarmy,CD na rukách a skill na ramenech, nebudu dávat vůbec žádnou dmg :/! Ok, zlenej Bane mám na 38rank, tak prohodím s tím PE. Čekám na dobrej prsten s dírou abych mohl 3 gemy :/. Ruky vykraftím CD/CCh/CDR (místo AS).
Mirinae se určitě nevzdám, s furnance dává do Elit a RG 160-200 mega dmg. Což je na single target obrovskej boost pro Raekor, kterej na to trpí.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.12.2014, 12:35 hod.

jj myslel jsem si že ten gem máš proto na single target je ten build katastrofa, s tím swiftness gemem máš 15% cdr zadara tak bych nechal miri a místo painu ten swiftness

co se cdr týká tak se to hraje tak že charguješ stále dokola, tím že hitneš určitej počet mobů se ti resetuje cooldown a můžeš hnedka znova, a o tom to je
je to podobný jako "klokan" kdy máš taky na výběr buď stále skákat s menším dmg a nebo čekat a pak udělat velkou škodu naráz
Obrázek Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.12.2014, 13:05 hod.

jojo, no to já chápu co a jak :). Snažím se to vyskillovat stejne jak už mám v rukách třeba JadeDoc. Chce to praxi a tréning. Nejlíp vždy dopředu a při každým přesunu nabrat novou dávku mobů aby byl Furious furt aktivní a zároveň pěkně fungovaly VW.
S tím CDR co mám teď už jsem schpnej chargovat 3 moby tak, že zbyde cca necelá sekunda do dalšího charge. Jakmile dosáhnu toho, že při hitnutí 3 mobů resetnu úplně, beru to na delší dobu jako dobrej "breakpoint". 3 je totiž nejmenší elite pack. Čistýho "3 hits=reset" dosáhnu už lehce jen tím, že najdu lepší rukavice :) nebo vymaxuju paragon body (možná, teď mám asi 43 bodů v tom).

Jen mě prostě vážně děsí představa ztráty +15% FCh, 24% strongarm, 50 CD, 24% Bane gem zelenej za cenu toho, že dosáhnu "2 hits=reset".
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.12.2014, 14:02 hod.

ne to už bych nehrotil pokud dosáhneš na 3 hity = reset tak to podle mě stačí na 90% situací

jak píšeš chce to praxi a naučit se to hezky hrnout před sebou
Obrázek Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.12.2014, 14:47 hod.

Ok, to jsem chtěl slyšet :). díky.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 04.12.2014, 07:08 hod.

máme tu chystané změny

Furious Charge
Dreadnought
Has been redesigned. Now grants Furious Charge two charges.
The Legacy of Raekor
2-piece bonus: The first enemy hit by Furious Charge takes 100% additional damage.
4-piece bonus: Furious Charge gains the effect of every rune.
5-piece bonus: Enemies hit by Furious Charge take 3000% weapon damage over 3 seconds.
Obrázek Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 04.12.2014, 08:16 hod.

Doufám, že resetnou na PTR žebříčky s nahráním další verze PTR. Aby se ukázalo jak na tom po změně Raekor je solo.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 04.12.2014, 12:51 hod.

"5-piece bonus: Enemies hit by Furious Charge take 3000% weapon damage over 3 seconds."

Tak tenhle bonus už je na starým Lightning setu pro Monka a to prosím hned a né po dobu 3s.
A soutěž o bludištáka. Kolik myslíte, že takto oblečených monků běhá??? Celosvětově asi 3, kteří ještě nezjistili že existuje něco nad T4.
Ten set pro monka, kterej dá 3000% hned a naráz (né ve 3s) tak je úplně k ničemu....ale úplně. Chvíly jsem s tím běhal T6 a to asi se 3 variantama tohoto setu a přestalo mě bavit i T6, protože to prostě nedává žádný dmg :/ :/
No samozřejmě uvidíme jak to bude a srovnávat Monka s Barbem taky není "correct", ale....čísla jsou stejná no, tak uvidíme jak moc těch 3000% bude boost :)
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 04.12.2014, 12:59 hod.

Takhle to srovnávat nemůžeš. Raekor je + Vile Ward (a tím celý ten build vzniknul, bez Vile Ward je na live nic), což je velký bonus. K tomu to má základních 1050% (které jsou navýšené pomocí Vile Ward).
A dalších 100% (zdvojnásobení dmg) pro první cíl. A k tomu zůstává cc (Frozen for 2.5 second).

Je možné, že to ve výsledku bude o dost slabší než bylo předtím i bez těch 3000% ale s tím, že to táhlo všechny moby sebou. Nepoužitelné se mi to ale nezdá.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 04.12.2014, 13:02 hod.

právě myslím že je dost gemů, které udělají stejnou službu - toxin pain, miri ...

teoreticky by pak šlo na sebe hodit ještě IK set (vw, + ruky, gatě chesta raekor, nohy, belt a helma IK) což by bylo super, osobně jsem to nehrál i proto že je to sebevražebnej build, pokud budou barbaři s 50% redukcí stále ON, pak můžeme v buildu oželet IP

případně mě napadá i ice climbery, a k tomu aughild, a pak mě napadá šílenej klokanoraekor :D ty kráso to by byla sranda

leap charge build :D

EDIt: nechal jsem se unést ale bez bot by ten leap charge šel :D možná by byla sranda cold leap stáhnout monstra a pak do toho charge (jsem trochu naspeedovanej piju akorát odpolední kafe :D)
Obrázek Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 04.12.2014, 13:07 hod.

@Mlok:No to joo, to všechno je boost FC ,ale já psal o těch 3000% weap DMG. Udělí to samostatně 3000% WD, tento udělený dmg nezvýšíš ani použitím VW ani nemá nic společného s 1050% v základu, jak píšeš :).
Ale jak jsem i psal, samozřejmě že to srovnání prostě není dobře, jsou to hrušky a jablka.
Pokud ovšem budu srovnávat jen bonus setu (3000% WD) tak ten je stejný jako u Monka nebo i horší,protože je to vlastně 1000% za vteřinu na 3s.
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 04.12.2014, 13:15 hod.

Ty gemy jsou o dost horší. Mirinae, ten vůbec, tam to máš 15% šance a ještě x proc coeficient. Pain se už na dmg docela blíží, ale zase je pouze on crit, takže bude dělat ve výsledku dmg sotva poloviční a ještě to není konzistentní. Toxin jediný zafunguje vždy, ale zase má také dmg sotva poloviční (v rámci těch 3s).

Seton: Taky základem toho setu je 4P bonus.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 04.12.2014, 13:36 hod.

@Mlok: jojo, však jo. Raekor není Dashing strike :) to je jasný, ale 3000% WD je furt 3000% WD, takže jak píšu, že to možná vůbec nebude znatelná hodnota, vzhledem k tomu, jak těch 3000% WD sází u Rainment ;-). Toť vše ;-)
hulkxxxl píše:právě myslím že je dost gemů, které udělají stejnou službu - toxin pain, miri ...

teoreticky by pak šlo na sebe hodit ještě IK set (vw, + ruky, gatě chesta raekor, nohy, belt a helma IK) což by bylo super, osobně jsem to nehrál i proto že je to sebevražebnej build, pokud budou barbaři s 50% redukcí stále ON, pak můžeme v buildu oželet IP

případně mě napadá i ice climbery, a k tomu aughild, a pak mě napadá šílenej klokanoraekor :D ty kráso to by byla sranda

leap charge build :D

EDIt: nechal jsem se unést ale bez bot by ten leap charge šel :D možná by byla sranda cold leap stáhnout monstra a pak do toho charge (jsem trochu naspeedovanej piju akorát odpolední kafe :D)
Jen přemýšlej a vymýšlej :) to je dobře :). Odpolední kafe ? To je málo! Zalij si turka horkým redbulem a exni to :D :D ti říkám, že uvidíš zvuky :D :D
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 04.12.2014, 13:45 hod.

hele na dovolené jsem poznal lidi co si dávají kolu s kávou :D

musím říct že to už bylo na mě nějak moc :) jsem nespal celou noc
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“