Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Moderátor:Dark_Deamon
Tak report hotov, muzete se kochat
Edit: Ted jak koukam na Tvuj progres Fraxi, skoda, ze jsi nemel neco s OW, pak by stacil i Jab, vyhodou je, ze zrovna tento mysakovity typ monster nema moc zivotu, pak by zabit sli
Edit: Ted jak koukam na Tvuj progres Fraxi, skoda, ze jsi nemel neco s OW, pak by stacil i Jab, vyhodou je, ze zrovna tento mysakovity typ monster nema moc zivotu, pak by zabit sli
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Tak mam za sebou Outer steppes, Plains of despair a City of damned a popsal bych to takto...Prvni probehla celkem svizne, ale zadne poradne dropy....V druhe se na me EXTREMNE usmalo stesti a nasel jsem tam 2x !! AMN a 1x SOL, + asi 3x ORT...Normal je jedina obtiznost, kdy radi vidite souly a ja je tentokrat videl moc rad...Izual trval veky, ale nakonec padnul...V City of damned zadni dmaned nebyli , jen same Flesh spawnerky - no proste ty mrchy, co rodi mladata, z tech jsem byl fakt na nervy, probojavat se az k WP me dalo zabrat, a hlavne me zasobe many, ktera je ted polovicni Po ziskani WP jsem to musel ukoncit kvuli nedostatku casu, tak doufam, ze na zbytek teto mapy - asi necele 2/5 - se mi naroluje neco lepsiho
Navzdory vsem ocekavanim (vid Eli ) jsem dosahl sveho, tedy postoupil dale nez z predchozimi dvema postavami...Nejvetsi problem, co se tyce Aktu 4 jsem Vam popsal v minulem postu, pote uz to pokracovalo jak po masle diky dropum run, ktere jsem si vymodlil Nekdy se proste vyplaci brblat nad situaci a jak byl ke mne A4 dost casto skoupy, tentokrat me odmenil vrchovate...Padly celkem 3 AMN a 1 SOL, dale 1 THUL a asi 5x ORT ...Co vic si prat?
Dve AMN jsem vyuzil na tvorbu a) Strenght pro barba (CB na p8 Diabla je nutnost) a za b) Edge luku pro mercini...Nikdy jsem tenhle luk nevyuzival (krome nakupu), a tak bylo pro me obrovskym prekvapenim, jak skvele fungoval...Troufam si rict, ze jeho tvorba byla klicovym a zlomovym momentem celeho aktu, a nejspis obtiznosti Normal...¨
Co se tyce souboju s temi neezpecnymi, tedy Lordem de seis, Infectorem a posleze Diablem samotnym, tak prvni dva byli oddeleni pomoci Howl od minionu a v klidu zabiti, na MR. Big D jsem se tentokrat pripravil peclive, abdikoval na MF a Bannukovi vymaxoval resy, a pro Diane pripravil armor a helmu naplnenou rubiny pro pripad, ze by schytala nejaky ten Red lightning hose - doufal jsem, ze spolu s BO na lvl 12 ji to pomuze prezit...Nastesti to nebylo treba ani testovat, idealne jsem si pripravil pozici a kdyz Big D dorazil, tak sel pouze po me a o Diane na jeho druhem boku se nestaral...
Hura do dalsiho aktu, doufam, ze to bude dal padat...
Text jdu skopcit do druheho threadu a pridam nejake te obrazke
Dve AMN jsem vyuzil na tvorbu a) Strenght pro barba (CB na p8 Diabla je nutnost) a za b) Edge luku pro mercini...Nikdy jsem tenhle luk nevyuzival (krome nakupu), a tak bylo pro me obrovskym prekvapenim, jak skvele fungoval...Troufam si rict, ze jeho tvorba byla klicovym a zlomovym momentem celeho aktu, a nejspis obtiznosti Normal...¨
Co se tyce souboju s temi neezpecnymi, tedy Lordem de seis, Infectorem a posleze Diablem samotnym, tak prvni dva byli oddeleni pomoci Howl od minionu a v klidu zabiti, na MR. Big D jsem se tentokrat pripravil peclive, abdikoval na MF a Bannukovi vymaxoval resy, a pro Diane pripravil armor a helmu naplnenou rubiny pro pripad, ze by schytala nejaky ten Red lightning hose - doufal jsem, ze spolu s BO na lvl 12 ji to pomuze prezit...Nastesti to nebylo treba ani testovat, idealne jsem si pripravil pozici a kdyz Big D dorazil, tak sel pouze po me a o Diane na jeho druhem boku se nestaral...
Hura do dalsiho aktu, doufam, ze to bude dal padat...
Text jdu skopcit do druheho threadu a pridam nejake te obrazke
pěkný, a páč mám sám v tomhle stylu jednoho barbra přeju pevnou vůli, sám vím že to není ani zdaleka killer jako většina ostatních charů, ale zas find item/potion a BO dost usnadňujou problém s potionama, tak odpadá jedna starost...já se vrhnu zas na palacha
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak akt 2 hotov....a jsem bez merce. Je to idiot!!!
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Cold Iron Wolf, kterej se rozhodl, že si bude v boji s Durielem hrát na hrdinu a furt mu ustavičně sám lezl pod pazoury, místo toho aby stál na místě a střílel...a nebylo to tak, že by jen běžel za mnou, když bych před Durim zdrhal já. Častokrát to dělal znenadání.
...Ancients, go, go go!
Jsem si to myslela. Mně přijdou tihle nejhloupější ze všech merců.
HC grál: 537/516 (-21)
@Welwet: Diky, preju hodne stesti
Gratuluju Fraxi
Jinak AI Roguny taky neni zrovna na vysi, jedina moznost je fakt vsechno rozehnavat Howlem a svolavat Tauntem, coz stoji celkem dost many vzhledem k tomu, ze ji moc nemam
GL v tretim aktu a bacha na Stormtreeho...
Edit: Tak jak jsem to ted cetl, bacha asi na cokoliv, drzim palce
Gratuluju Fraxi
Jinak AI Roguny taky neni zrovna na vysi, jedina moznost je fakt vsechno rozehnavat Howlem a svolavat Tauntem, coz stoji celkem dost many vzhledem k tomu, ze ji moc nemam
GL v tretim aktu a bacha na Stormtreeho...
Edit: Tak jak jsem to ted cetl, bacha asi na cokoliv, drzim palce
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem dorazil do Travincalu a až na toho stromováka nebylo ani moc čeho se bát (maximálně tak dvou inferen od šamanů, protože jsem měl rezisty -7....teď už je to lepší) Mimochodem, kolem toho stromováka jsem to jen proběhnul, páč na jednu ránu sfoukl Valkyríju jak svíčku.
Nicméně hrát bez merce je něco nového, neobvyklého...a hlavně se mohu starat konečně jen o sebe. Uvidíme, jak dalece bude jeho nepřítomnost znát (zvláště v dalších aktech). Jinak potěšil drop, ale to si ponechám jako překvapení, až bude akt 3 celej hotov.
Aby mě to s tím mercem nasralo ještě víc, tak ve SPider Forestu jako na potvoru padly až 4 meče se 4 dírami. To je Diablo.
Nicméně hrát bez merce je něco nového, neobvyklého...a hlavně se mohu starat konečně jen o sebe. Uvidíme, jak dalece bude jeho nepřítomnost znát (zvláště v dalších aktech). Jinak potěšil drop, ale to si ponechám jako překvapení, až bude akt 3 celej hotov.
Aby mě to s tím mercem nasralo ještě víc, tak ve SPider Forestu jako na potvoru padly až 4 meče se 4 dírami. To je Diablo.
...Ancients, go, go go!
Gratuluju
Jo, to je Diablo, vzdycky Ti pada to, co nepotrebujes, nebo to, co potrebujes padne moc pozde...Jinak je videt, jak pravidlo full clears z toho dela uplne jiny typ hry, preci jen nutnost zabit vzdy vsechno a vsude to dost ztizi
GL a tesim se na ten uber item
Jo, to je Diablo, vzdycky Ti pada to, co nepotrebujes, nebo to, co potrebujes padne moc pozde...Jinak je videt, jak pravidlo full clears z toho dela uplne jiny typ hry, preci jen nutnost zabit vzdy vsechno a vsude to dost ztizi
GL a tesim se na ten uber item
Anya zachranena, jako odmenu mi dala totalni crap , mrcha jedna, to se clovek se zachranou zensky nadre a pak nic ...Tenhle akt probiha zatim bez vetsich problemu, jen trva veky vycistit cele lokace
Co se tyce dosavadnich dropu, tak v Bloody foothills padla SOL, v Abbadonu Bloodrise a SHAEL , pote uz jen v Pit of acheron ORT a z nahodneho zombika ve Frozen River jem pomoci FI dostal RAL, jinak nic...Ale nestezuju si, urcite jeste neco peknyho dropne, my tomu verime, my tomu verime
Co se tyce dosavadnich dropu, tak v Bloody foothills padla SOL, v Abbadonu Bloodrise a SHAEL , pote uz jen v Pit of acheron ORT a z nahodneho zombika ve Frozen River jem pomoci FI dostal RAL, jinak nic...Ale nestezuju si, urcite jeste neco peknyho dropne, my tomu verime, my tomu verime
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Technická - ono je v pravidlech uvedeno full clear?
Ne neni, nechtel jsem Vas tim omezovat, ma poznamka byla ciste o tom, ze takhle to trva mnohem dyl a je to nebezpecnejsi, nic vic
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ok paráda Metoda non-full clear pro mě totiž byla nutnost v Palace Cellar, jinak by už můj méďa béďa měl křidýlka.
Jinak dokončuju A2, jsem u druhý Tal Rashovy hrobky. Bez merce to valím na P2, aby to bylo aspoň trochu ukočírovatelný. I tak ale dostávám přes tlamu. Věřím ale, že se to povede. Dokončení normalu bude skutečně obrovskej úspěch - s touhle postavou určitě.
Hodně štěstí i vám ostatním. Osobně se už těším na 23. prosince, kdy budu moct začít hrát na full-time
Jinak dokončuju A2, jsem u druhý Tal Rashovy hrobky. Bez merce to valím na P2, aby to bylo aspoň trochu ukočírovatelný. I tak ale dostávám přes tlamu. Věřím ale, že se to povede. Dokončení normalu bude skutečně obrovskej úspěch - s touhle postavou určitě.
Hodně štěstí i vám ostatním. Osobně se už těším na 23. prosince, kdy budu moct začít hrát na full-time
Uz se tesim na reporty
Hodne stesti s medou Bedou, ten byl pro me nejvic na nervy
Hodne stesti s medou Bedou, ten byl pro me nejvic na nervy
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak akt 3 za mnou. A akt 4 bude horor....
...Ancients, go, go go!
Gratuluju Fraxi, Sundanka je krasny nalez, tak at se dari v dalsim aktu Ja snad dnes aspon provedu akci Pindlegardencop
Edit: Jedna takova minoritni poznamka k mercine lucistnici - ten ranged utok se v urcitych oblastech velmi vyplaci, napr. v Abbadonu a Pit of acheron v A5, ale taky v Arcane sanctuary v A2 dokazala pekne zredukovat mnozstvi monster na minimum, aniz by se barbar musel nejak zapotit, coz je velka vyhoda...V soucasne dobe stridam upnuty Rogues bow s Edge v Long war bow (podle toho, zda je pritomno hodne undead/deamons ci nikoliv) a ukazuje se byt celkem velkym prinosem, treba v situaci, ktere nemel rad DD, tedy pri zabijeni teleportujicich se Impu v A5
Edit: Jedna takova minoritni poznamka k mercine lucistnici - ten ranged utok se v urcitych oblastech velmi vyplaci, napr. v Abbadonu a Pit of acheron v A5, ale taky v Arcane sanctuary v A2 dokazala pekne zredukovat mnozstvi monster na minimum, aniz by se barbar musel nejak zapotit, coz je velka vyhoda...V soucasne dobe stridam upnuty Rogues bow s Edge v Long war bow (podle toho, zda je pritomno hodne undead/deamons ci nikoliv) a ukazuje se byt celkem velkym prinosem, treba v situaci, ktere nemel rad DD, tedy pri zabijeni teleportujicich se Impu v A5
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já musím se smutkem ohlásit, že můj méďa béďa nakonec duhový most překročil. Po nočním příchodu z hospody jsem si řekl, že dojedu Tal Rasha´s Tombs nu a v jedné z nich jsem neodhadl situaci a vrhnul se do davu, který mě obklíčil tak, že to byla jen otázka času. Jsem sice trochu rád, poněvadž bez merce a zbraně s Very Fast útokem to byl porod. Na druhou stranu bod zlomu s trochou trpělivosti jednoznačně přijít mohl, takže rozmrzelost převládá.
Na attempt č. 2 jsem si vylosoval barbara. U main skills váhám mezi Bash / Concentrate, nakonec asi ale zvítězí druhá varianta, jelikož jí dodnes nemám pořádně ozkoušenou. Všem ostatním i nadále good luck
Na attempt č. 2 jsem si vylosoval barbara. U main skills váhám mezi Bash / Concentrate, nakonec asi ale zvítězí druhá varianta, jelikož jí dodnes nemám pořádně ozkoušenou. Všem ostatním i nadále good luck
To je skoda chlape...Na druhou stranu, u medi tak nejak neverim v nejaky zlomovy bod , ten Barb pujde urcite o dost lip...Jinak uz zustaly v turnaji jen Lightning amazonky (coz se dalo cekat) a Barbari - take zcela ocekavane...Uvidime, jestli to nekdo nakonec dotahne k nejakemu zdarnemu cili
Edit: Tak po drine a jednom vypadku elektriny (nastesti se hra ulozila v podstate chvili pred tim) jsem serezal toho zradce Nihlathaka, po ceste padlo par run a setovek, zatim nejvyssi runa DOL - ktera je samozrejme k prdu, a par ORT/RAL - za ty je clovek obzvlast rad, ty opravy davaji zabrat...V prubehu zitrka se snad priblizim k dokonceni Normalu, ale je to jeste na dlouho, preci jen v A5 jsou lokace velky jak kjava a net to clovek plne vycisti, tak je to na roky...
GL
Edit: Tak po drine a jednom vypadku elektriny (nastesti se hra ulozila v podstate chvili pred tim) jsem serezal toho zradce Nihlathaka, po ceste padlo par run a setovek, zatim nejvyssi runa DOL - ktera je samozrejme k prdu, a par ORT/RAL - za ty je clovek obzvlast rad, ty opravy davaji zabrat...V prubehu zitrka se snad priblizim k dokonceni Normalu, ale je to jeste na dlouho, preci jen v A5 jsou lokace velky jak kjava a net to clovek plne vycisti, tak je to na roky...
GL