Příspěvek
od Mlok » 12.12.2014, 20:54 hod.
Budu muset více testnout PTR. Situace je jasná. Při krátkém testu na PTR, co jsem testoval ancient Devastator, tak mi přišlo divné, že čas zabití některých bosů (Butcher) trvalo zhruba jako na live a mělo trvat o dost kratší čas (na live s Maximem).
Konec Wiz. to určitě nebude, ta mírná ztráta v žebříčkách na PTR je už s tímto.
V tomhle případě ale souhlasím, že to mělo být opraveno. Tak se to chovat nikdy nemělo a byl to skutečně bug. Akorát by to teď měli něčím mírně kompenzovat. A dle žebříčku na PTR ani není třeba ani až tak moc.
Ať už to něčím vykompenzují nebo ne, tak je možné, že to znatelně změní hrané postupně hrané buildy. Teď bude cílem na vyšších GR získat infinite DoT co nejrychleji to půjde.
Jdu trochu ještě testnout PTR, dnes stejně na live už nic pořádně nenahraju (přišel jsem k počítači až teď a nevydržím dlouho do noci jako někteří).
Edit:
Tak pro můj gear co mám k dispozici je to na PTR na T6 pořád jasný boost. Použil jsem crafnutý ancient Devastator a to nijak zázračný (ten by pak mohl být lepší, ani jsem zdaleka nepoužil všechen materiál). A nově jsem ještě zkoušel i fire SoJ. Na live na něj s obouručkou nemám pořádně místo (nechci hrát T6 bez Cindercoatu).
Dál jsem použil WH, který na live nepoužívám. Na live ho jednak používám u DH, ale také bych měl už malou tougness (pro pohodové hraní) s frozen storm nebo scramble. Na PTR mám větší tougness i s WH (než na live se SoE).
A vychází to následovně:
- když použiju SoJ, tak do obyč mobů +- nastejno jako na live, do elitek velké zlepšení (live Butcher 28-30s, PTR 17-18s)
- když použiju RoRG, tak do obyč mobů je to na PTR už znatelně lepší a do elitek také, ale horší než první varianta (21-23s Butcher)
Když pak budou ještě nějaké další ancient itemy, tak to bude už na T6 o hodně lepší. Ten kdo má dobrý Furnace na tom bude hůře (tam to může být na PTR i pohoršení dokud nebude více ancient itemů a bude jen Devastator).
Ale nezkoušel jsem zatím craftnout obouručku. Bez dvojitého násobení se na T6 výrazně zlepší oproti jednoručce díky tomu, že dá o dost větší dmg Pain i Toxin a jednoručka to nebude kompenzovat větším dvojitým násobením za více fire dmg.